Coinbase Exchange: Master the Crypto User Review Guide

Coinbase Crypto Exchange

Hur man använder, handlar och registrerar sig för Coinbase Crypto Exchange

Coinbase är ett av de mest kända, mest reglerade och lättanvända kryptovalutabörserna i världen idag. Ta reda på allt du behöver veta om Coinbase och Coinbase Pro idag i vår recension.

Funktioner

 • Handla kryptovalutor från 102 länder över hela världen
 • Köp krypto med kreditkort
 • Perfekt för första gången kryptoköpare

Insättningsmetoder

 • Kredit- eller betalkort
 • Banköverföringar
 • Crypto

Fördelar

 • Mycket reglerat för institutioner och individer
 • Flera insättnings- och köpalternativ
 • Kundfonder lagrade i FDIC-försäkrad kylförvaring

Nackdelar

 • Ingen hävstångshandel eller liknande avancerade handelsalternativ
 • Omfattande KYC- och AML-krav
 • Höga avgifter för vissa affärer

Introduktion

Coinbase är ett av de största, mest kända, bäst finansierade och mest betrodda kryptoföretagen som finns idag. Det har gått smidigt sedan 2012 med få större incidenter. Inledningsvis drivte Coinbase två stora handelsplattformar, inklusive Coinbase-kryptoköpsportalen och GDAX-kryptobörsen. Toady, företaget driver fortfarande Coinbase-kryptoköpsportalen, men GDAX är nu känt som Coinbase Pro.

Det finns många fördelar med att arbeta med Coinbase. Företaget har en mycket reglerad handelsmiljö som ger maximal tillit och säkerhet i utbyte mot något högre avgifter än andra större börser som Binance.

Coinbase betonar också användarvänlighet, vilket gör det löjligt enkelt att köpa, sälja, sätta in och ta ut kryptovalutor. Återigen betalar du en premie för denna användarvänlighet (inklusive insättnings- och uttagsavgifter och höga handelsavgifter på 0,5%), men avgifterna är inte helt orimliga, särskilt på Coinbase Pro. Åh, och du kan enkelt handla på stationära och mobila enheter med Coinbases utmärkta Android- och iOS-mobilappar.

Om du diskuterar mellan Coinbase och andra större börser som Binance, kommer du att hitta Coinbase erbjuder färre mynt och par. Coinbase betonar kryptovalutor av hög kvalitet med hög handelsvolym istället för att lista alla mynt som finns tillgängliga på internet idag. Stora kryptovalutor som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BCH, ETC och Litecoin (LTC) har alltid varit framträdande på Coinbase. Under senare år har Coinbase dock utökat sitt erbjudande till att omfatta par med Ripple (XRP), Chainlink (LINK), 0x (ZRX), Basic Attention Token (BAT), Stellar (XLM), Dash (DASH) och andra.

Sammantaget är Coinbase en av de bästa kryptoutbytesplattformarna som finns idag, och erbjuder en fantastisk blandning av användbarhet, reglering och kundtjänst..

Nyckelfunktioner

Nyckelfunktioner i Coinbase inkluderar:

FDIC-försäkring: Coinbase är ett av få kryptovalutabörser med en FDIC-försäkring, som är samma försäkring som används av banker i USA. På grund av denna FDIC-försäkring är alla användarfonder som lagras på Coinbase försäkrade mot förluster upp till $ 250 000 per person.

98% kylförvaring: 98% av alla Coinbase-medel lagras i mycket säkra fryslagringsvalv offline.

Enkelt användargränssnitt: Coinbase har ett av de enklaste användargränssnitt som finns idag. Att köpa krypto är lika enkelt som att köpa en produkt från Amazon. Ange bara din kreditkortsinformation och få din krypto direkt. Det är allt.

Coinbase och Coinbase Pro: Coinbase består av två stora enheter, inklusive Coinbase och Coinbase Pro. Coinbase är en grundläggande kryptoköpsplattform, medan Coinbase Pro är en konventionell kryptobörs (tidigare känd som GDAX). Om du vill ha en användarvänlig plattform och inte har något emot höga avgifter är Coinbase perfekt. Om du vill ha ett konventionellt utbyte med konkurrenskraftiga avgifter fungerar Coinbase Pro på samma sätt som alla andra kryptobörser.

Stark anseende: Coinbase grundades i San Francisco 2012. Under åren har börsen odlat ett av de bästa rykten i kryptorummet. Börsen är mycket reglerat och har lett vägen för olika krypto-regler i USA och världen över.


Mycket selektiv med kryptovalutor: Coinbase är berömt selektivt med vilka kryptovalutor det listas på sin plattform. Under större delen av sin historia listade Coinbase bara 5 till 10 olika kryptovalutor. Under de senaste åren har Coinbase dock utökat sitt erbjudande till totalt 50 olika par. Mynt måste uppfylla strikta krav för att listas på Coinbase och Coinbase Pro.

Crypto Custodial Services: Coinbase erbjuder kryptotjänster till institutioner och användare. Du kan lita på Coinbase att lagra dina kryptofonder. Institutioner betalar också Coinbase en betydande avgift för kryptotjänster. Hittills har Coinbase inte utsatts för några större säkerhetsöverträdelser.

Stöds av Silicon Valley Venture Capital: Några av Silicon Valley största och mest kända investerare, inklusive riskkapitalföretaget Andreessen Horowitz, har stöttat den San Francisco-baserade Coinbase genom åren..

Skicka krypto mellan Coinbase-användare omedelbart: Coinbase gör det enkelt att skicka krypto till en annan användare på Coinbase. Du kan skicka krypto via e-post utan att använda en offentlig nyckel, vilket minskar risken för att skriva en offentlig nyckel fel och skicka mynt till fel adress.

Flera Fiat-valutor: Coinbase stöder USD, GBP och EUR fiat-valutor, vilket ger användare runt om i världen flera tillgängliga alternativ. De flesta kryptovalutor har flera fiat-par tillgängliga.

Flera ordningstyper: Coinbase Pro erbjuder flera ordertyper som liknar ordertyperna du ser på andra börser, inklusive marknads-, limit- och stoporder.

USD-mynt: Coinbase har ett stabilt mynt som kallas USD Coin, eller USDC. Myntet är en Ethereum-token som kan lagras i vilken Ethereum-kompatibel plånbok som helst (inklusive Coinbase Wallet). Token kan alltid överföras för $ 1,00 USD, vilket ger det ett stabilt pris. Alla USDC i omlopp backas av riktiga amerikanska dollar som finns på ett bankkonto.

Dyra avgifter: Coinbase och Coinbase Pro tar ut några av de högsta avgifterna bland större börser (även om avgifterna liknar andra högt reglerade börser). Coinbase Pro debiterar tillverkaravgifter på 0,50% och takeravgifter på 0,50%, även om priserna sjunker avsevärt för handlare med stora volymer. Den huvudsakliga Coinbase-börsen debiterar under tiden avgifter på 3% till 6%.

Bra API: Coinbase har ett utmärkt API, inklusive ett WebSocket-flöde som gör deras data mycket lättillgängliga. Sammantaget är Coinbase ett av de mer utvecklarvänliga kryptobörserna som finns idag.

Coinbase Tjäna: Coinbase har en utbildningsportal som heter Coinbase Earn där användare kan lära sig mer om kryptovalutor och få belöningar för att genomföra en snabbkurs. Om du vill lära dig mer om krypto och få betalt för att göra det, är Coinbase Earn ett bra ställe att besöka. Efter varje frågesport får du en insättning direkt i din användarplånbok.          myntbas-tjäna

Coinbase-valutor och par

Coinbase erbjuder 53 kryptovalutapar och fiatvalutapar från och med oktober 2019, inklusive BTC-, USD-, ETH-, LINK-, XRP-, EUR-, LTC-, BCH-, ZRX-, XLM-, DASH-, BAT-, EOS- och DAI-par, bland andra.

Coinbase-stödda insättnings- och uttagsmetoder

Coinbase har en rad insättnings- och uttagsmetoder som gör det enkelt att bidra med pengar till plattformen. Du kan sätta in pengar via banköverföring, betalkort, kreditkort eller krypto.

Coinbase-registrering och inloggningsprocess

Coinbase har en okomplicerad registreringsprocess med strikt KYC- och AML-verifiering krävs. Du måste verifiera din identitet innan du handlar på Coinbase. Kunder som länkar ett bankkonto kan dock komma igång inom några minuter. Coinbase accepterar officiellt användare från 102 länder världen över från och med oktober 2019.

Coinbase-handel

Coinbase har ett unikt handelsgränssnitt som låter dig köpa krypto direkt med konventionella betalningsmetoder som banköverföring, betalkort eller kreditkort. Coinbase Pro har under tiden ett konventionellt utbytesgränssnitt där du kan köpa och sälja olika kryptovalutor och fiatvalutor över olika par.

Coinbase-avgifter

Coinbase avslöjar tydligt sina avgifter för affärer, insättningar och uttag. Viktiga avgifter inkluderar:

 • Kredit- och betalkortsavgifter: 3,99% + Spread
 • Coinbase Köp / säljavgifter: 1,49%
 • Amerikanska banköverföringar: 1,49%
 • Överföringsavgift: $ 10 (insättning); $ 25 (Uttag)
 • Coinbase Pro Tillverkaravgift: 0,50% (månadsvis handelsvolym under 10 000 dollar) till 0,00% (över 1 miljard dollar)
 • Coinbase Pro-avgiftsavgift: 0,50% (månadshandelsvolym under 10 000 dollar) till 0,04% (över 1 miljard dollar)

Avgifterna kan variera beroende på din plats. Generellt är Coinbase-avgifterna högre än andra handelsplattformar, även om Coinbase mestadels är konkurrenskraftigt med andra högt reglerade börser. Som med andra börser minskar avgifterna för tillverkare och tagare avsevärt med volym.

myntbas-handelsavgifter

Coinbase säkerhetsproblem och stilleståndstid

Coinbase har aldrig drabbats av några större offentligt avslöjade hack. Företaget verkar ha några av de strängaste säkerhetsstandarderna i världen idag. I augusti 2019 gjorde Coinbase en sofistikerad hackingattack som involverar flera Firefox 0-dagars utnyttjande, ger dig en indikation på hur bra Coinbases säkerhetsteam är. Coinbase har också drabbats av minimal stillestånd sedan lanseringen 2012.

Coinbase användarvänlighet

Coinbase är en av de enklaste utbytesplattformarna att använda. Du kan ange ditt kreditkort och köpa krypto direkt. Coinbase Pro har under tiden ett konventionellt utbytesgränssnitt som kommer att likna alla som har använt någon annan kryptobörs. Du kan komma åt Coinbase via vilken stationär enhet som helst. Eller Coinbase har fantastiska mobilappar för Android och iOS.

Coinbase Trust and Privacy

Coinbase är ett av de mest betrodda kryptobörserna i världen idag. I själva verket kan du hävda att Coinbase är det mest pålitliga företaget i samhället. Det rankas där uppe med Gemini när det gäller sitt engagemang för säkerhet, öppenhet och regelefterlevnad. Coinbase har körts sedan 2012 med minimala incidenter eller säkerhetsintrång. Vi vet vem som driver företaget och nyckelchefer bakom företaget. Coinbase har sitt huvudkontor i centrala San Franciscos finansdistrikt. Med många andra kryptobörser – även stora – är det svårt att hitta någon av denna information, så Coinbases transparens är mycket uppskattad.

Coinbase kundtjänst

Som med många stora företag hittar du blandade recensioner för Coinbase kundsupport online. Vissa berömmer Coinbase kundsupport för att snabbt och enkelt lösa sina problem, medan andra klagar över långa väntetider och frustrerande svar. Coinbase låter dig dock kontakta företaget via telefon, e-post och onlineformulärförfrågan, och svarstider tenderar att vara mycket bra. Det finns avgiftsfria nummer tillgängliga för amerikanska / internationella användare och användare i Storbritannien.

Coinbase Användarhandbok: Så här ställer du in och använder Coinbase

Det finns två huvudsakliga handelsplattformar med Coinbase, inklusive den huvudsakliga Coinbase-webbplatsen och Coinbase Pro. Coinbase låter dig enkelt och direkt köpa kryptovalutor med banköverföring, betalkort eller kreditkort, medan Coinbase Pro är ett konventionellt börs där du kan köpa och sälja kryptovalutor och fiatvalutor.

Så här registrerar du dig och använder Coinbase.

1. Registrera dig

Besök Coinbase.com och skriv din e-postadress i formuläret högst upp på sidan och klicka sedan på Kom igång.

myntbasregistreringsprocess

2. Verifiering

Därefter måste du välja kontotyp och bekräfta din e-postadress. Välj om du vill ha ett enskilt eller kommersiellt konto, då omdirigeras du till huvudsidan för Coinbase.

skapa-myntbas-utbyte-konto

Du måste också ladda upp ett foto av ditt regeringsutfärdade legitimation, inklusive körkort, pass eller nationellt ID-kort. För amerikanska kunder accepteras endast statligt utfärdade ID (körkort och ID-kort) och Coinbase accepterar inte amerikanska pass. För användare utanför USA accepterar Coinbase inte skannade eller sparade bildfiler; du måste ta ett foto med Chrome-webbläsaren eller din mobila enhet.

myntbasutbyte-säkerhetsverifiering

Coinbase kräver också att du tar en selfie. Denna selfie kan refereras till om du någonsin tappar åtkomst till ditt konto.

3. Tvåfaktorautentisering

Coinbase kommer också att be om att verifiera ditt telefonnummer, som kommer att användas som en typ av tvåfaktorautentisering (2FA) för att hålla ditt konto säkert. Andra 2FA-metoder är också tillgängliga.

myntbas-2fa

Coinbase låter dig anpassa 2FA på olika sätt. Du kan välja att använda 2FA för varje inloggning, till exempel, eller endast för inloggningar från en ny IP-adress.

4. Insättning och betalningsmetod

Därefter uppmanas du att konfigurera en betalningsmetod antingen via banköverföring, kreditkort eller bankkort.

myntbas-krypto-utbyte-insättnings-betalningsmetoder

Om du vill göra en banköverföring skickar Coinbase ett par små transaktioner till ditt konto för verifiering. Kontrollera ditt bankkonto för dessa belopp och verifiera det beloppet med Coinbase. Banköverföringar i USA tar fyra till fem dagar att slutföra, medan SEPA-överföringar i EU tar 1 till 3 dagar.

Om du betalar med kreditkort måste du ta ett foto av kortet. Kredit- och bankkorttransaktioner är omedelbara men kommer med högre avgifter.

Coinbase beskriver tydligt dina avgifter och avgifter vid denna tidpunkt. Dubbelkolla för att se till att du är okej med avgifterna.

När du har bekräftat allt kan du köpa din kryptovaluta med Coinbase och den skickas till din Coinbase-plånbok.

myntbas-kryptomyntmyntpriser

5. Uttag

Du kan ta ut pengar från Coinbase med samma metoder som du använde för att sätta in pengar.

Du kan också ta ut pengar via PayPal (även om du inte kan sätta in pengar via PayPal).

Klicka på Min plånbok för att ta ut pengar från Coinbase när som helst.

Coinbase Pro Användarhandbok: Så här ställer du in och använder Coinbase Pro

Coinbase Pro är den konventionella kryptoutbytesplattformen under varumärket Coinbase. Det innehåller ett normalt handelsgränssnitt och flera ordertyper. Coinbase låter dig köpa och sälja kryptovaluta, men Coinbase Pro låter dig handla kryptovaluta, göra marknads- och begränsningsorder och utföra andra ordertyper.

Om du redan konfigurerar ett Coinbase-konto behöver du inte registrera dig två gånger. Du kan besöka Coinbase Pro efter att du registrerat dig för Coinbase och handlat med samma medel som redan finns på ditt Coinbase-konto.

1. Registrera dig

Besök Coinbase.com och ange din e-postadress högst upp på sidan och klicka sedan på Kom igång.

2. Verifiera

Verifiera din e-postadress och välj det konto du vill konfigurera (kommersiellt eller individuellt).

Kontrollera sedan din identitet genom att ladda upp dokument, inklusive körkort, identifikationskort eller pass (amerikanska kunder kan inte använda pass). Coinbase kräver att icke-amerikanska användare laddar upp foton direkt från Chrome eller en mobil enhet. Sparade filer eller skannade kopior är inte tillåtna.

myntbas-användardokumentation

Du måste också ta en selfie. Denna selfie kan användas som en typ av 2FA om du förlorar åtkomst till ditt konto i framtiden.

3. Tvåfaktorautentisering

Ställ in tvåfaktorautentisering med ditt telefonnummer eller annan metod och välj sedan hur du vill att 2FA ska användas.

4. Insättning och betalningsmetod

Du kan sätta in pengar i Coinbase Pro på samma sätt som du sätter in pengar i Coinbase (samma plånböcker finns för varje). Betalkort och kreditkort och banköverföringar är tillgängliga med avgifter på 1,49% till 3,99%.

Coinbase-portfolio-management

5. Handel

När du har pengar på ditt Coinbase / Coinbase Pro-konto kan du börja handla. Coinbase Pro låter dig göra flera ordertyper:

Marknadsföra: Beställningen kommer att utföras till det lägsta tillgängliga priset (vid köp) eller det högsta tillgängliga erbjudandet (om försäljning).

Begränsa: Du anger det specifika pris till vilket du vill köpa eller sälja. Ordern verkställs inte förrän detta gränspris uppnås.

Sluta: Gränsbeställningen går inte i orderböckerna förrän ett stopppris har nåtts. Du kan till exempel välja att sälja BTC till 8 000 $ och ställa in en ‘Stop’ -order.

Handlar kommer med tillverkar- och tagaravgifter på 0,50% vardera. Avgifterna sjunker till 0,35% vardera för en månadsvis handelsvolym mellan $ 10 000 och $ 50 000, med ytterligare rabatter för handlare med stora volymer utöver detta belopp.

coinbase-pro-trading-exchange

6. Dra ut

Du kan när som helst ta ut pengar från Coinbase med samma metoder som du använde för att sätta in pengar. Du kan också ta ut via PayPal om du vill (du kan inte göra en insättning via PayPal).

Klicka på “Min plånbok” när du vill ta ut pengar.

Sista ordet

Coinbase är ett av de mest kända och mest betrodda kryptovalutaföretagen i världen idag. Den San Francisco-baserade jätten har etablerat sig som en ledare inom rymden sedan lanseringen 2012. Idag fortsätter Coinbase att bygga på sitt rykte samtidigt som den långsamt utvidgar sin lista över fiatvalutor och kryptovalutor.

Handel & Utbyta

 • Crypto Guide 101: Välja den bästa kryptovalutaväxlingen
 • Guide till Bittrex Exchange: Hur man handlar på Bittrex
 • Guide till Binance Exchange: Hur man öppnar Binance-konto och vad du borde veta
 • Guide till Gemini Exchange: Guide för användargranskning
 • Guide till Kraken Exchange: Användargranskningsguide
 • Guide till Bitfinex Exchange: Guide för användargranskning
 • Guide till Etherdelta Exchange: Hur man handlar på Etherdelta
 • Guide till Cryptocurrency Trading Basics: Introduction to Crypto Technical Analysis
 • Kryptovalutahandel: Förstå kryptovalutahandelspar & Hur det fungerar
 • Handbok för kryptohandel: 4 vanliga fallgropar som varje kryptohandlare kommer att uppleva

Plånböcker

 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Varför behöver du plånböcker?
 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Öppna en Bitcoin Wallet
 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Öppna en MyEtherWallet (MEW)

Du kan också gå med i vår Facebook-grupp på Behärska Crypto: Advanced Cryptocurrency Knowledge att ställa frågor om kryptovalutor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map