Cash App: Square Crypto Exchange Användargranskningsguide

kvadrat-cash-app recension

Så här använder du, handlar och registrerar dig i Square Cash App Guide

Square Cash App är en peer-to-peer-betalningsapp som syftar till att göra det enkelt att skicka, spendera och spara pengar. Cash App låter dig också köpa och sälja bitcoin. Här är vår Twitter-vd Jack Dorsey-ledda Square Cash App-recension.

Låt oss täcka allt på den trendiga Cash-appen, från avgifter, kortanvändning, sekretess / säkerhet till registreringsprocessen.

Funktioner

 • Köp, sälj och överför bitcoin utan extra avgifter
 • Finns för iOS eller Android
 • Skicka och ta emot betalningar från vem som helst

Insättningsmetoder

 • Bitcoin (kolla live BTC-pris här)
 • Fiat-valutor
 • banköverföring

Fördelar

 • Gratis betaltjänst
 • Enkelt, tydligt gränssnitt och installation
 • Beställ ett gratis betalkort för att spendera Cash App-medel var som helst

Nackdelar

 • Låga dagliga betalningsgränser
 • Inte lika ofta som konkurrenter som Venmo
 • Inga internationella betalningar

Cash App Introduktion

kvadratkassa-app-köp-bitcoin

Square’s Cash App är en populär betalningsapp tillgänglig gratis för iOS och Android. Appen låter dig skicka och ta emot pengar gratis med ett överraskande enkelt användargränssnitt. Du kan när som helst ansluta ett bankkonto, beställa ett Visa-betalkort och ta ut pengar till din bank.

Cash App, som är det nya namnet sedan övergången från Square Cash, stöder också bitcoin. Du kan köpa och sälja bitcoin direkt i appen. Du kan köpa bitcoin och sedan sälja den med vinst och ta ut vinsten till ditt bankkonto. Du kan också överföra bitcoin från din plånbok till Cash-appen för att sälja den eller spendera den.

Cash App tar inte ut några avgifter för de flesta vanliga transaktioner, även om företag betalar en avgift på 2,75% när de tar emot betalningar. Personliga överföringar och standarduttag är gratis. Du kommer inte att betala några extra avgifter när du köper bitcoin, även om Square kan tjäna pengar på spridningen.

Cash-appen är endast tillgänglig i USA för invånare i de 50 delstaterna (territorier ingår inte). Square lanserade nyligen också en version av Cash-appen i Storbritannien.

Det finns flera stora fördelar som Cash App har jämfört med konkurrenterna. Det har det enklaste betalningsgränssnittet du kan se i branschen, till exempel, och det är död enkelt för alla – även någon som är tekniskt analfabeter – att skicka och ta emot pengar via Cash-appen. Det är också en av få appar som stöder bitcoin. Avgifterna är konkurrenskraftiga med andra betalningsplattformar, även om Cash-appen har något lägre dagliga gränser än konkurrenter som Venmo.

Square är en San Francisco-baserad betaltjänstleverantör ledd av VD Jack Dorsey (som också är medgrundare och VD för Twitter). Företaget tillhandahåller en försäljningsplats (POS) -lösningar till miljoner företag över hela USA och världen över.

Cash App Viktiga funktioner

kontant-app-användning-bitcoin-betalningar

Viktiga funktioner i Cash App by Square inkluderar:


Enklaste gränssnittet för betalningsapp: Venmo och Google Pay har båda ett lättanvänt gränssnitt, men ingen av dem är lika bra som Square Cash App: s användargränssnitt. Det är död enkelt för alla att använda.

$ Cashtags: Cash App har skapat något som kallas ‘$ Cashtags’. Du kan skicka pengar till någon med enbart deras Cashtag-URL utan att be om e-postadresser eller telefonnummer. Du kan också göra ditt $ Cashtag offentligt och låta vem som helst skicka dig pengar (säg för en donation).

Anslut till betalningsmottagare via Bluetooth: Med Square Cash-appen kan du söka efter lokala betalningsmottagare och ansluta till dem med Bluetooth LE.

Finns för iOS och Android: Appen är en gratis nedladdning från iOS- eller Android-appbutikerna.

Spendera med ett gratis kontokort Visa-bankkort: Appen låter dig beställa ett kontokort Visa-betalkort och sedan spendera pengar från ditt Cash App-konto i alla butiker som accepterar Visa. Det är ett enkelt sätt att komma åt pengarna på ditt konto. Vissa återförsäljare erbjuder också olika “Boosts” (rabatter) till Cash App-användare.

kvadrat-kontant-kort

Personlig eller företagsanvändning: När du ställer in appen för första gången blir du ombedd att välja ett personligt eller affärsmässigt alternativ. Om du planerar att använda kontot för båda rekommenderar Square att du ställer in två olika konton och byter mellan dem för betalningar.

Skicka och ta emot pengar via iMessage eller Facebook Messenger: Cash-appen integreras direkt med iOS: s iMessages, så att Apple-användare kan skicka och ta emot pengar bara genom att skicka en text. Du kan göra detsamma med Facebook Messenger.

Skicka pengar med Siri: Cash App låter dig även skicka pengar med Siri. Du kan be Siri att skicka pengar till någon i din adressbok. Du kan till exempel säga ”Hej Siri, skicka $ 50 till pappa med kontanter”.

Omedelbar eller vanlig banköverföring: Square Cash kan sätta in pengar på ett bankkonto i två hastigheter: standard eller direkt. Det tar upp till tre dagar innan standardöverföringar visas på ditt konto. Direktöverföringar kommer omedelbart till ditt bankkonto.

Inga avgifter: Cash-appen tar inte ut pengar för vanliga penningöverföringar från betalkonton. Avsändare debiteras dock en avgift på 3% om de använder ett kreditkort. Du kommer också att debiteras en avgift på 1,5% om du väljer alternativet “omedelbar” fondinlåning istället för “standard” -alternativet.

Högre avgifter för företag: Cash-appen tar inte betalt för standardöverföringar mellan vänner. Företagsanvändare betalar dock en avgift på 2,75% för varje mottagen betalning, liknande PayPal.

Handelskonton: Om du väljer “affärs” när du registrerar dig för Cash-appen kan du utfärda återbetalningar. Detta är den enda skillnaden mellan ett företag och ett personligt Cash App-konto.

Låga dagliga betalningsgränser: Square Cash-appen har låga dagliga gränser jämfört med många av sina konkurrenter. Du kan skicka upp till $ 250 inom en sjudagarsperiod och få upp till $ 1000 per 30-dagarsperiod. Som jämförelse har Venmo ett $ 300 initialt veckotak som stiger till $ 3000 med ytterligare verifiering, medan Google Pay har en gräns på 9999 $ per transaktion.

Högre betalningsgränser efter verifiering: När du har slutfört verifieringen med Cash-appen kommer dina betalningsgränser att öka, även om Square fortfarande har lägre gränser än sina konkurrenter. Med verifiering har du en sändningsgräns på 2 500 USD per vecka och ingen mottagningsgräns.

Standardverifieringsprocess: För att verifiera ditt Cash App-konto och låsa upp högre utgiftsgränser måste du verifiera ditt namn, födelsedatum och de sista fyra siffrorna i ditt SSN.

Inga sociala nätverksfunktioner: Venmo har ett socialt flöde som låter dig se betalningar som skickas mellan vänner. Cash-appen har inget socialt flöde alls.

Inga internationella betalningar: Cash App låter dig inte skicka betalningar internationellt. Som amerikansk Cash App-användare kan du till exempel inte skicka pengar till din vän i Tyskland.

Apple Watch Support: Square Cash App fungerar bra med Apple Watch. Du kan utföra enkla uppgifter som att acceptera eller avvisa betalningar och skicka virtuella stackar kontanter till vänner och familj via Bluetooth, till exempel allt från din Apple Watch.

Ingen anslutning till fyrkantiga POS-maskiner: Många små och medelstora företag använder Square som POS-tjänst (POS). Tyvärr finns det inget sätt att ansluta Cash-appen till Square POS-systemet, vilket innebär att du inte kan spendera dina Cash App-pengar hos återförsäljare som använder Square.

Storbritannien version tillgänglig: Även om Cash-appen inte stöder internationella betalningar släppte Square nyligen en version av Cash-appen för invånare i Storbritannien.

Köp Bitcoin: I januari 2018 lade Square till bitcoinstöd till Cash App, så att användare kan köpa och sälja bitcoin i appen. Du kan köpa bitcoin i appen, hålla den och sedan sälja den för vinst och ta ut vinsten till ditt bankkonto.

cash-app-buy-sell-bitcoin

Inga avgifter vid köp av Bitcoin: Cash-appen tar inte ut några avgifter när du köper eller säljer bitcoin. Appen kan dock tillämpa en växelkurs baserad på storleken på din transaktion och en spread bestämd av volatilitet över amerikanska kryptobörser..

Sätt in Bitcoin: I juni 2019 lade Square till möjligheten att sätta in bitcoin i appen. Nu kan du använda Cash-appen som en plånbok och överföra pengar från din befintliga bitcoinplånbok till Cash-appen.

kvadratkassa-app-användarhistorik

Square Cash App-valutor och par

cash-app-invest

Cash App stöder för närvarande endast Bitcoin (BTC). Du kan köpa och sälja BTC för USD.

Square Cash App-stödda insättnings- och uttagsmetoder

Square Cash-appen ansluter till alla större banker och låter dig överföra pengar direkt till och från din bank. Du kan välja en standardinsättning eller uttag, som är gratis och tar upp till tre dagar, eller en omedelbar insättning eller uttag, som är omedelbar och har en avgift på 1,5%.

Square Cash App Registrering och inloggningsprocess

Cash-appen har en enkel registrering och inloggningsprocess. Du installerar appen gratis från Android- eller iOS-appbutiken. Du kan skicka och ta emot pengar omedelbart. För att öka betalningsgränserna måste du verifiera ditt ID genom att ange ditt namn, födelsedatum och de sista fyra siffrorna i ditt SSN. Du måste vara 18 år och bo i ett av de 50 delstaterna för att kunna använda Cash-appen (internationella versioner av appen är också tillgängliga för invånare i Storbritannien).

Square Cash App-handel

Med Square Cash-appen kan du köpa och sälja bitcoin utan extra kostnad. Du köper och säljer bitcoin via Square. Det är inte ett P2P-utbyte.

kvadrat-kontanter-app-krypto-betalningar

Kvadratiska appavgifter

Cash App tar inte ut några avgifter för att skicka debiteringsbetalningar. Avsändare debiteras dock en avgift på 3% för att använda ett kreditkort. Du betalar också en avgift på 1,5% om du överför pengar till din bank med alternativet “instant” istället för “standard”. Företagsägare betalar en avgift på 2,75% för varje mottagen betalning:

 • Skicka och ta emot pengar: Gratis för personligt bruk (2,75% avgift för mottagande av företagsbetalningar)
 • Uttagsavgifter: Gratis (för standarduttag) eller 1,5% (för omedelbara uttag)
 • Kreditkortsavgifter: 3%
 • Köp och sälj Bitcoin: Gratis (växelkursspridning kan tillämpas)

Det finns sex steg att göra för att lyckas skicka en betalning via Cash-appen:

1) öppna appen 2) ange belopp 3) tryck på betala 4) ange $ Cashtag, telefon- och e-postinformation 5) betalningsnot 6) tryck på betala

Square Cash App säkerhetsproblem och stilleståndstid

Cash-appen är väl respekterad i betalningsbranschen. Den är gjord av Square, en av branschens största betalningsleverantörer. Squares webbplats beskriver hur Cash-appen använder samma infrastruktur för upptäckt av bedrägerier och säkerhetsstandarder som den använder för företagskunder som slutför försäljningsstället. Dessutom, när du skickar pengar via Cash-appen krypteras informationen innan den skickas till Squares servrar. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar tvåfaktorautentisering (du kan välja att ange ett lösenord innan du skickar någon betalning) och integration med Touch ID och Face ID.

Square Cash App-användarvänlighet

Cash-appen är den överlägset enklaste betalningsappen att använda. Den har ett dött enkelt gränssnitt som inte kräver någon handledning. Öppna appen och skicka pengar. Det blir inte mycket enklare än så här.

Square Cash App Trust and Privacy

Square är en respekterad betaltjänstleverantör, vilket innebär att Cash-appen är gjord av ett av de mest betrodda namnen i branschen. Din information krypteras innan den skickas till Square, och Cash-appen använder PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) nivå 1, vilket är samma säkerhet som används av större kreditkort. Du kan också aktivera Face ID eller Touch ID-verifiering för betalningar.

Square Cash App Kundtjänst

Square kan du kontakta kundsupport via appen (tryck på din profil, rulla sedan ner och tryck på Cash Support). Cash-appen har dåliga recensioner för kundservice. Många kunder klagar över att få ett meddelande som detta och sedan kämpar för att aktivera sitt konto efteråt: ”Efter en nyligen granskning av din överföring av medel upptäckte vi att Cash App användes för aktivitet i strid med Squares användarvillkor. Som ett resultat kommer du inte längre att kunna använda Cash App för att skicka eller ta emot betalningar. ” Efter att ha fått detta meddelande kan det vara svårt att återaktivera ditt konto.

Square Cash App Användarhandbok: Så här ställer du in och använder Cash App

hur man ställer in kontantapp

1. Registrera dig

Installera Cash-appen för iOS eller Android.

2. Verifiering

Du kan skicka och ta emot pengar direkt i appen. Du kan lägga till kontakter, skicka pengar via iMessage eller Facebook Messenger eller skicka och ta emot pengar via en $ Cashtag.

3. Tvåfaktorautentisering

Utan verifiering har Square Cash-appen låga dagliga betalningsgränser. Du kan skicka upp till $ 250 inom en sju dagars period och få upp till $ 1000 inom en 30-dagarsperiod.

För att höja dina gränser måste du slutföra verifieringen genom att ange ditt namn, födelsedatum och de sista fyra siffrorna i ditt SSN.

4. Betalningsmetod

Du kan länka ett bankkonto med Square Cash App för att sätta in och ta ut pengar direkt från din bank.

Du kan också beställa ett gratis fysiskt bankkort som låter dig spendera dina Cash App-medel i alla butiker som accepterar Visa.

5. Handel med kryptovaluta

Du kan köpa och sälja bitcoin i Cash-appen utan extra avgifter (även om Square kan tjäna pengar på spridningen).

Du kan köpa så lite som $ 1 bitcoin och BTC kommer direkt till appen. Du kan också överföra BTC från din plånbok till Cash-appen.

6. Uttag

Du kan när som helst ta ut dina pengar från Cash-appen. Två uttagsalternativ är tillgängliga, inklusive standarduttag, som är gratis och tar upp till tre dagar, och omedelbara uttag, som är omedelbara och har en avgift på 1,5%.

Sista ordet

cash-app-square-review

Square Cash-appen är en av de mest populära betalningsapparna som finns idag. Det konkurrerar för närvarande med Venmo, Google Pay och Apple Pay om marknadsandelar.

Cash-appen liknar sina konkurrenter på många sätt. Det har liknande avgifter, betalningsgränser och användbarhet.

Cash-appen har dock det bästa och enklaste användargränssnittet i branschen. Det har också det bästa bitcoin-stödet från sina konkurrenter, så att du kan köpa, sälja, överföra och hålla bitcoin allt direkt i appen. Den finns tillgänglig som gratis nedladdning för iOS och Android idag med omfattande bitcoin-supportalternativ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map