Rekrytering av STO-rådgivare

Att starta en ICO är en komplicerad process, men att starta en STO är ännu mer förvirrande. Anledningen beror på den ytterligare juridiska efterlevnad som krävs och behovet av att slutföra korrekt pågående KYC och AML för investerare.

Företag och nystartade företag bör fokusera på vad som är viktigt, och det är framgången för deras verksamhet. Att lära sig alla in och utgångar för att starta en STO bör inte vara den roll du spelar. Det är för komplicerat av en marknadsplats för nybörjare, och eventuella oavsiktliga fel eller utelämnanden kan kosta företaget mycket mer i framtiden än om saker bara hade gjorts ordentligt.

Nedan följer några av de problem som du kommer att stöta på om din STO inte utförs enligt kod.

 • Börsen listar inte någon STO som har potentiella juridiska problem. Även förlusten av en börs kan späda framtida likviditet och värde för ditt varumärke.
 • SEC eller andra statliga organ kan antingen slå dig med en straff eller i värsta fall stänga av din verksamhet.
 • Underlåtenhet att KYC eller AML ordentligt kan äventyra framtida bankförhållanden och kan leda till konfiskering av medel.
 • Du kan tyckas vara oprofessionell för dem i rymden.
 • Avoptimering av det potentiella höjningsbeloppet.

Detta är ett urval av de juridiska och ekonomiska skälen till varför du bör lägga ut så mycket som möjligt. Detta tar inte hänsyn till den förlorade möjlighetskostnaden, att låta din personal fokusera på STO-tekniken jämfört med att driva ett företag. Specialisera dig på vad du är bra i, som driver ditt företag och lägga ut resten.

Det kan vara svårt att veta var man ska börja. Den naturliga benägenheten är att söka efter en rådgivare. Fel sätt att hitta en rådgivare är att söka efter ”STO Advisor” på Google och använda den första tjänsten som du hittar. Detta gör inte någon till en STO-rådgivare, det gör dem helt enkelt till någon som är bra på sökmotoroptimering.

Du bör bli bekant med den tokeniserade värdepappersindustrin. Lär dig vem du kan lita på i branschen, och vem som helt enkelt vill dra nytta av sig själva. Delta i några säkerhetstokenkonferenser om du kan. Mingla, nätverk, men viktigast av allt lära.

Kryptoindustrin är full av conmen, men det som är mer chockerande är det stora antalet människor som helt enkelt saknar någon form av affärssans. Se till att den du anställer som rådgivare har erfarenhet och är ett trovärdigt namn.

En värdefull STO-rådgivare kommer endast att logga in med ditt företag om de tror på projektet. Du vill inte ha en rådgivare som blindt informerar alla som kontaktar dem. Anledningen till detta är att rådgivarens mest värdefulla roll är som någon som introducerar dig för rätt kontakter. Om en STO-rådgivare försöker ansluta skräpprojekt till sitt befintliga nätverk lär sig det nätverket snabbt att ignorera rådgivaren. Det är därför de bästa rådgivarna är mycket selektiva med vem de arbetar med.

En rådgivares näst viktigaste roll är som klangbult. Är du osäker på hur marknaden kommer att reagera på din affärsidé? Om så är fallet kan rådgivaren vara någon som du rådgör med. En bra rådgivare är ärlig mot dig om de känner att något kommer att slå tillbaka och skada ditt rykte.

En rådgivare kan också utföra följande:

 • Introduktion till ordentligt juridiskt råd
 • Introduktion till tokenemittenter
 • Introduktion till potentiella investerare
 • Rekommendationer om jurisdiktioner att införliva
 • Optimering av vitbok / affärsplan.
 • Ansluter till evenemang för att diskutera projekt.
 • Rekommendera ändringar av planerad företagsstruktur.

Hur kompenserar du en rådgivare? Detta kan ta formen av kapital eller token. Det är viktigt att rådgivaren faktiskt är inblandad och helt enkelt inte kompenseras för att ha sin profil på STO: s webbplats. Ersättningen kan vara så hög som 3%, men det här är lite högt och det beror på projektets värde, potentialen att skala osv. Om någon tror på ditt projekt borde de vara villiga att vara rådgivare för 1 till 1,5 % i eget kapital eller token.

Det som är viktigt är att du använder någon som blir affärspartner. De har din framgång i åtanke och på grund av detta kommer de att göra sitt bästa för att säkerställa din framgång. Vi har också en lista med Security Token Advisors.

Ytterligare kommentarer: Som medgrundare av Securities.io och BlockVentures Jag kontaktas ibland angående STO-rådgivning. Jag kommer bara att överväga detta efter att ha träffat grundarna och varit bekväm i projektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map