Hur

1. Registrera konto , Slutför KYC 2.

2. köp minst 50 USD motsvarande krypto med Fiat-valuta, eller sätt in minst USD50-värde krypto.

3. 100 vinnarkvoter totalt, först till kvarn!

4. Varje konto kan lösa in belöningen en gång.

5. OKEx förbehåller sig rätten att diskvalificera användare som är inblandade i fuskbeteenden.

Från och med presstiden (11:00 UTC) handlas Bitcoin (BTC) nära 9 800 dollar och har sjunkit 0,25 procent under det senaste dygnet, per OKExs BTC-indexpris. För närvarande är det totala börsvärdet för kryptovalutor upp 0,1 procent och BTC-dominansen ligger på 66,7 procent enligt CoinGeckoData.

Stora kryptovalutor går i sidled – med Ethereum (ETH) ned 0,12 procent och Litecoin (LTC) upp 0,42 procent.

OKEx Token Index Board (från och med 11:00 UTC). Källa: OKEx

Under OKEx Coin Info är ORBS den bästa vinnaren under det senaste dygnet med en avkastning på 18,16 procent. Andra toppvinnare är DEP och THETA.

APM är den största förloraren under det senaste dygnet – efter att ha tappat 14,23 procent av sitt värde.

Toppvinster 24H förändring De bästa förlorarna 24H förändring
ORBS / USDT 18,16% APM / USDT -14,23%
DEP / USDT 17,35% DGB / USDT -12,85%
THETA / USDT 16,10% KCASH / USDT -8,47%

Toppvinster & Förlorare (USDT) under det senaste dygnet. Källa: OKEx

Minskning av Bitcoin-brytning kan öka priset

Enligt OKLink blockchain-webbläsare, Bitcoin ändrade svårighet kl 10:06 Hong Kong-tid idag. Svårigheten i Bitcoin-nätverket minskade med sex procent till 15,14T.

Sedan 2011 har 264 svårighetsjusteringar gjorts, varav 48 har justerats nedåt. Nedjusteringarna på mer än sex procent har inträffat 15 gånger – totalt 31,25 procent enligt BeatleNews data.

BeatleNews tillade att BTC-priserna har stigit nästan 50 procent eller mer en månad efter varje nedjusteringssvårighetsjustering på mer än sex procent – förutom den den 7 november 2019. 

Regnsäsongen har ännu inte kommit fram

Eftersom elpriserna är så viktiga för gruvarbetare kommer regntiden i den sydvästra regionen i Kina att avgöra om det kan bli ett andra liv för de äldre gruvutrustningarna, som Antminer S9.

Enligt BlockBeats rapport sa många gruvarbetare att de fortfarande väntar på regnperioden. På grund av den höga temperaturen i Sichuanprovinsen dessa dagar har den levande efterfrågan på el ökat kraftigt – vilket ledde till att el överförts från Bitcoin-gruvdrift för att säkerställa att invånarna dagligen använder el.

På F2Pool’s hemsida, det listades att vissa gruvbassänger kan erbjuda 0,032 USD / kWh under regnperioden. Under denna elkostnad kan vissa S9-riggar återgå till lönsam gruvdrift.

Institutionella investerare som kommer in med infrastruktur blir bättre

Som vi noterade i gårdagens Crypto Market Daily finns det tydliga tecken på att Wall Street kommer in på Bitcoin-marknaden. Under den senaste veckan ökade CME-optionernas ränta till sitt all-time high – närmar sig 150 miljoner dollar.

Den enorma ökningen i CME Bitcoin Options Open Interest (OI) har vidare avslöjat att institutionella handlare har satsat mer i kryptofältet. Den totala optionen OI har tagit 14 procent av den totala marknadsandelen per Skew’s uppgifter från och med igår.

Den skyhöjande OI kan förklaras med möjligheten att fler institutionella kunder innehar långsiktiga positioner.

Totala BTC-alternativ Öppna ränta. Källa: Skev

Eftersom fler institutionella kunder har fått ombord på CME och Bakkt diskuteras säkerhetsutmaningar igen. Hackningen av flera börser runt om i världen har hotat vissa investerare. Till exempel var Binance hackad för mer än 7000 bitcoins för ett år sedan.

Arca noterade i sin senaste rapport att CME erbjuder lite känt "Byt för fysisk" alternativ – vilket är ett bilateralt avtal mellan motparter som gör att man kan avveckla sin långa position med faktiska bitcoins.

Bakkt reglerade New York-baserade fysiskt levererade kryptobörs meddelade sin nya försäkringsskydd och har rapporterad att det har ombord 70 institutionella kunder. Utvecklingen av denna infrastruktur kommer också att bidra till att locka fler institutionella investerare.

Bitcoin teknisk analys

Per OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626) -pris körs Bitcoin fortfarande i intervallet 9 280 till 10 200 dollar på kort sikt och fortfarande i en uppåtgående kanal. Så länge som 9 280 dollar har stöd bör den kortsiktiga trenden domineras av tjurarna.

På grund av den oförändrade handelsvolymen för intradagshandel kan det vara mycket riskabelt att jaga efter priset i en uppåtgående trend. Vi förväntar oss att det smala intervallet kommer att sluta i maj, senast utgången.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 4H-diagram. Källa: OKEx

Ethereums tekniska analys

För OKEx Ethereum Quarterly Futures (ETHUSD0626) är $ 205 den viktigaste stödnivån för kortvarig handel. Om vi ​​inte kan se ett prisutbrott över $ 220 med enorm volym kan det vara en annan tjurfälla.

Vi kan fortfarande inte se en oberoende trend i eterpriset.

OKEx ETH Quarterly Futures (ETHUSD0626) 4H-diagram. Källa: OKEx

varning: Detta material bör inte tas som grund för att fatta investeringsbeslut, och inte heller tolkas som en rekommendation att delta i investeringstransaktioner. Handel med digitala tillgångar innebär betydande risker och kan leda till förlust av ditt investerade kapital. Du bör se till att du förstår risken fullt ut och tar hänsyn till din erfarenhetsnivå, investeringsmål och söker oberoende ekonomisk rådgivning vid behov

OKEx Insights presenterar marknadsanalyser, djupgående funktioner och kurerade nyheter från kryptopersonal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me