OKEx utökar det omfattande DeFi-erbjudandet, listar DIA och Kleros PNK

Malta, 19 augusti 2020 – OKEx (www.okex.com), en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte, har ytterligare förstärkt sitt erbjudande av decentraliserade finansieringstoken genom att notera Decentraliserad informationstillgång (DIA), en öppen källkodsplattform för transparenta, community-verifierade prisorakler för DeFi-applikationer, och Kleros (PNK), en öppen källkod online-plattform för tvistlösning.

DIA-spothandel mot USDT gick live kl 12.00 UTC den 18 augusti och DIA-spothandel mot ETH från kl 13:00 UTC den 18 augusti. DIA-insättningar öppnade kl 11:00 UTC den 18 augusti och Uttag blev tillgängliga från kl. 11.00 den 19 augusti. DIA-värdet steg med så mycket som 60% när handel blev tillgänglig på OKEx-plattformen.

PNK-spothandel mot USDT blev tillgänglig klockan 8:00 UTC den 19 augusti och PNK-spothandel mot ETH klockan 9:00 UTC den 19 augusti. PNK-insättningar öppnade kl 19:00 den 19 augusti och uttag kommer att finnas tillgängligt från 21:00 UTC den 21 augusti.

Växa DeFi-ekonomin genom samarbete

Exponentiellt växande ledande DeFi-protokoll som Maker, Compound, Aave och Synthetix kräver orakel för att leverera kritiska grundläggande data, såsom tillgångspriser. Dessa orakel är en av de viktigaste byggstenarna för att ett DeFi-ekosystem ska fungera och växa, och de måste uppfylla kraven i DeFi: s löfte om öppenhet och oberoende..

Idag saknar dock fortfarande de flesta DeFi-produkter en robust prissättningslösning och förlitar sig på icke-transparenta datakällor, vilket skapar stora risker för investerare eftersom metoderna för prisbehandling av orakler inte anges tydligt. När DeFi-ekonomin växer ökar också behovet av exakta prisorakler för att kringgå attacker från skadliga aktörer som utnyttjar tekniska och metodologiska sårbarheter.

DIA tillhandahåller betrodda prisorakler för DeFi-applikationer. Dess plattform med öppen källkod möjliggör transparenta prisorakler som är helt community-verifierade. DIA utnyttjar kryptoekonomiska incitament och samhällets ovärderliga bedömning för att källa, validera och leverera betrodda finansiella data. Som en schweizisk baserad ideell förening strävar DIA efter att demokratisera finansiell information med transparenta datakällor och metoder som är offentligt tillgängliga för alla – från DeFi-plattformar, handlare och finansinstitut, till informationsleverantörer, tillsynsmyndigheter och finansiella myndigheter.

Kleros (PNK), å andra sidan, är en öppen källkod online-plattform för tvistlösning som använder blockchain och crowdsourcing för att rättvist bedöma tvister. Utvecklingsinsatser samordnas av Coopérative Kleros, ett Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC) som är inrättat i Frankrike. När DeFi växer ökar också behovet av effektiva lösningar för tvistlösning, och Kleros löser för närvarande tvister i frågor som inbegriper förfaranden för börsnotering. All forskning och kodutveckling är öppen källkod och gratis för alla att använda.

"Vi är väldigt uppmuntrade att se de enorma framstegen i DeFi-ekonomin," sa OKEx VD Jay Hao. "Eftersom en verklig alternativ lösning till traditionella finansiella tjänster växer upp runt oss och erbjuder människor chansen att göra betydande avkastning på sina investeringar, är det viktigt att utrymmet växer hållbart och med exakta prisdata som är fri från manipulation och effektiva tvistlösningsmekanismer för att skydda användarnas intressen. För detta ändamål är vi glada att kunna lista DIA och PNK för att ytterligare stödja DeFi: s framsteg."

OKEx listar nu totalt 19 DeFi-tokens – och förra veckan tillkännagav det skapandet av OKEx Oracle, dess säkra signerade prisflöde som, precis som DIA, kan användas av decentraliserade finansprojekt för att få tillgång till tillförlitliga on-chain-priser från pålitlig källa. Jay Hao tillade:

"Med mer än 6 miljarder dollar i låst värde i DeFi-protokoll är det klart att vi inte kommer att se en återkallelse i DeFi snart. Eftersom bankerna erbjuder sina kunder nästan negativa avkastningar på sparande och höga räntor på lån, är DeFi ett extremt attraktivt alternativ. Vi är stolta över att vara ledande tillsammans med enastående projekt som dessa och är glada att se hur långt DeFi utvecklas i framtiden. ”

SLUTET

Om OKEx

OKEx är en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte och erbjuder den mest varierande marknaden där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel – inklusive terminer, evig swap och optioner – av stora kryptovalutor, vilket ger investerare flexibilitet i att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map