OKEx tillkännager lansering av sitt Beacon-program – Mentorship and Masterclass Series för den europeiska regionen

OKEx (www.okex.com), världens största kryptovalutapot- och derivatutbyte, tillkännager lanseringen av sitt OKEx Beacon-program, en Masterclass och Mentorship-serie specifikt för den europeiska regionen, idag. Programmet består av en kombination av individuella masterclasspresentationer och mentorskapskontroll för ett begränsat antal deltagare. Klasser kommer att ges av de bästa OKEx-cheferna samt framstående mediarepresentanter i rymden. All deltagarhandledning tillhandahålls uteslutande av OKEx ledarskap. Ansökan börjar idag till 7 juni 2020.

Ett fokus på den europeiska regionen

Coronaviruspandemin har resulterat i ekonomisk nedgång och omfattande arbetslöshet över hela världen med Europa som en av de hårdast drabbade regionerna. Europeiska unionens (EU) ekonomi ser ut att sjunka med 7,4% 2020 med en arbetslöshet på 9% i vad dess prognoser kallar "den djupaste ekonomiska lågkonjunkturen i dess historia. ”[1] Storbritanniens kansler Rishi Sunak har också varnat för att landet sannolikt kommer att uppleva en lågkonjunktur “som vi inte har sett.”

När vägen till återhämtning ser lång ut, tror OKEx att det finns en glimt av hopp bland all negativitet för vissa av de drabbade. Eftersom många människor tvingas stanna hemma på grund av sin anställning, är det nu deras chans att utforska den blomstrande blockchain- och kryptovalutaindustrin.

Från och med slutet av maj kommer OKEx Beacon-program att ge dem exakt detta. Möjligheten för dem som är intresserade av blockchain och crypto att lära sig mer om utrymmet.

Blockchain-utbildning från de allra bästa

Programmet består av en månads exklusiv mentorskap med OKEx-chefer, tillsammans med tre masterclasses som ges av dem och branschpersonal om ett specifikt ämne inom blockchain och crypto. Totalt kommer sex mentees att rekryteras.

Programmets mentorer är OKEx VD Jay Hao och Director of Financial Markets Lennix Lai, som kommer att mentorera tre deltagare vardera på Telegram. Förutom det dagliga engagemanget med OKEx-teamet kommer deltagarna att delta i 30-minuters veckovisa mentorsessioner med de två cheferna.

Varje masterklass tar cirka 15-30 minuter följt av en 10-minuters Q&En session för presentatören för att svara på frågor, ge ytterligare vägledning och tydlighet i lektionerna. Efter varje klass får mentees ett uppdrag som svar på klassinnehållet. Bekräftade masterclass-högtalare kommer från kryptomedia, inklusive CNBC Crypto Trader’s Lindsay Joo och Crypto 101 podcast-värd Matthew Aaron, tillsammans med Lennix Lai.

Serien kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen, från en övergripande syn på blockchain och en enkel steg-för-steg-guide för att köpa krypto för första gången till marknadsstrategier för blockchain-företag, ICO-boom och handel med kryptoderivat.

”Vi vet att COVID-19-pandemin har påverkat världen och särskilt den europeiska regionen i hög grad. Många människor är begränsade hemma och deras försörjning påverkas. Genom Beacon-programmet strävar vi efter att ge ett fönster till blockchain- och kryptoindustrin. Vi hoppas att deltagare och mentorer båda kan dra nytta av det, kanske en del av dem till och med kan starta sin karriär i detta utrymme, säger OKEx VD Jay Hao.

"Nyckeln till blockchain och krypto antagande ligger i utbildning. Vi hoppas att OKEX kan utlösa innovationsbranden med Beacon-programmet. När allt kommer omkring skulle kryptoindustrin bara trivas med mer informerade samhällen," säger Lennix Lai, chef för finansmarknader för OKEx.

OKEx Beacon-programmet startar sin ansökan från och med nu till 7 juni 2020. För ansökan och ytterligare information, vänligen håll ögonen öppna för OKEx Beacon-program och.

[1] Källa: Ekonomisk granskning

SLUTET


Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map