OKEx lanserar Peer-to-Peer-handelsplattform med flera betalningsmetoder i Indien

Malta 4 augusti 2020 – OKEx (www.okex.com), ett världsledande kryptovalutapot- och derivatutbyte, har meddelat att en peer-to-peer-handelsplattform i Indien kommer att lanseras den 5 augusti, vilket gör det möjligt för indiska användare att köpa kryptovalutor med indiska rupier. (INR) med noll transaktionsavgifter. Samtidigt kommer en kampanj med en prispott på 30 000 USD att äga rum. Genom att handla på P2P-plattformen, hänvisa vänner, posta på sociala medier och svara på det dagliga frågesporten kan deltagarna få poäng, vilket är en kupong för motsvarande prispottandel.

OKEx P2P-handelsplattform erbjuder nu Bitcoin- och USDT-par för INR, med fler mynt snart tillgängliga. Förutom det lägsta priset, den djupaste marknaden och den snabbaste KYC-processen som tillhandahålls av OKEx, kan användare också använda Indiens mest använda betalningsmetoder – inklusive UPI, IMPS, NEFT, etc..

Bland Indiens häpnadsväckande befolkning på 1,3 miljarder äger för närvarande uppskattningsvis 5 miljoner människor digitala valutor, med enorma möjligheter för tillväxt på kort sikt. Det senaste avskaffandet av ett kryptovalutaförbud av Indiens reservbank den 4 mars ledde till en dramatisk förändring av fart på den indiska marknaden, med volymer på lokala börser som återhämtar sig över hela linjen efter några stillastående månader. Enligt uppgifter från CoinDCX, en OKEx-partner, ökade BTC / INR-handelsvolymen med 1031,4% från månad till månad efter att förbudet upphävdes i mars och upprätthöll en tillväxttakt på mer än 100% i april.

CoinDCX BTC / INR-volym (räknat efter BTC)

Källa: https://coindcx.com/trade/BTCINR

Enligt en gemensam rapport publicerad av OKEx och Coinpaprika indikerar India Crypto Market Research Report om kryptovalutaekosystemet i Indien att den enorma efterfrågan på gränsöverskridande överföring och utbyte av utländsk valuta har visat en stor passion för kryptovaluta, vilket kan minska kostnaderna. betydligt. Med tanke på detta och den höga graden av respekt när det gäller lokal reglering är OKEx glada att fortsätta med ett nytt åtagande i Indien.

Indien, ett kvasi-blått hav för kryptovalutamarknaden

För närvarande står den indiska kryptovalutamarknaden fortfarande inför många utmaningar och begränsningar. Även om förbudet mot krypto har upphävts av RBI, resulterade den vaga regleringspolitiken i att vissa banker fortfarande vägrade att öppna konton för kryptobörser och hävdade att de väntar på ytterligare instruktioner från RBI angående kryptovaluta. Å andra sidan är handlare fortfarande inte villiga att ansluta sina bankkonton med någon kryptorelaterad transaktion.

Inför den stora efterfrågan vidtar den indiska regeringen positiva åtgärder. Den indiska regeringen är enligt uppgift i diskussioner med RBI och Securities and Exchange Board of India om ett regelverk för kryptovaluta. Utöver detta väntar regeringen också på att högsta domstolen ska överväga resultatet av ett annat kryptovalutafall innan det fattar ett slutgiltigt beslut om kryptovalutareglering.

Med tanke på att införandet av storskaliga handelsplattformar i Indien utan tvekan kommer att komplettera kryptohandelsekosystemet i Indien och skapa en vinn-vinn-situation för plattformarna och indiska handlare.

OKEx P2P-handelsplattform med flera betalningsmetoder

OKEx P2P-plattformen är en marknadsplats för handlare att göra fiat-till-kryptotransaktioner med varandra via escrow. Plattformen tillåter handlare att köpa Bitcoin och USDT med en 0% transaktionsavgift och ett brett utbud av betalningsmetoder tillgängliga för dem. Denna INR fiat onramp kommer att knytas direkt till näringsidkarnas OKEx-handelskonton, så att användarna lätt kan komma åt det större OKEx-handelsekosystemet.

”Vi är alltid uppmärksamma på förändringarna på den globala kryptomarknaden och har stort förtroende för den indiska marknaden. Med allt fler kryptovalutor och projekt med hög kvalitet som visas i Indien betraktar vi Indien som en av de viktigaste inkrementella marknaderna för krypto- och blockchainindustrin, säger OKEx-koncernchef Jay Hao. Han lade till:

”Vi tror att blockchain-teknik kommer att eliminera hinder för transaktioner, och vi är fast beslutna att ansluta indiska handlare till den internationella marknaden för kryptohandel genom att tillhandahålla en enda tjänst för indiska handlare, inklusive spot och många typer av derivat. Dessutom kommer OKEx också att ytterligare förbättra den ekologiska layouten i Indien och förbättra handelsupplevelsen för indiska användare. Till exempel kommer vi snart att lansera OTC-skrivbordet i Indien. Håll dig uppdaterad. ”


SLUTET

Om OKEx

En av världens största och mest olika kryptovalutamarknader, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller handel med spot och derivat – inklusive terminer, eviga swappar och optioner – med stora kryptovalutor, vilket ger investerare en anmärkningsvärd flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och minska risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map