OKEx lanserar Latinamerikansk Fiat Gateway With Settle Network

Valletta, Malta, 3 juli 2020 – OKEx (www.okex.com), en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte, har nått ett strategiskt partnerskap med Settle Network, en global leverantör av fiat-kryptolösningar. Genom den senare produkten Latamex kan OKEx-användare nu köpa Bitcoin (BTC) och eter (ETH) på börsen med argentinsk peso (ARS), brasiliansk real (BRL) och mexikansk peso (MXN) med en direkt banköverföring.

Settle Network är det största avvecklingsnätverket för digitala tillgångar i Latinamerika för utbyte och gränsöverskridande betalningar, vilket ger programmatisk interoperabilitet mellan traditionella och digitala tillgångar genom att utnyttja finansiell infrastruktur i LATAM-länderna..

”Ett av de viktiga målen för OKEx är att göra det möjligt för alla att njuta av mellanliggande finansiella tjänster genom att främja den blockkedjedrivna ekonomin. För det är det viktigt att sänka tröskeln för utbytet mellan kryptovalutor och fiatvalutor för att täcka användare i fler länder och regioner, säger Jay Hao, VD för OKEx och tillade:

”Samarbetet med Settle Network är av strategisk betydelse för OKEx. Latinamerikanska användare kan nu köpa BTC och ETH med flera lokala valutor på ett kompatibelt sätt via banköverföringar. I framtiden kommer OKEx att fortsätta att utöka täckningen av fiatvalutor så att fler användare kan köpa kryptovalutor på ett bekvämare sätt. ”

Eftersom världsekonomin har drabbats av bakslag under en tid har människor börjat reflektera över problemen i det befintliga finansiella systemet – bland annat har det obankrade blivit ett oundvikligt ämne. För närvarande har cirka 2 miljarder vuxna över hela världen inga bankkonton, och latinamerikaner utgör en stor del av dem. Hur som helst, tack vare dess mellanliggande natur, har kryptovaluta börjat spela en allt viktigare roll inom finansiella tjänster.

”Latinamerika har visat sig vara en av de största marknaderna med antagande av verkligt användningsfall”, säger Pablo Orlando, grundare och VD för Settle Network. Han lade till:

"Det är därför det är så viktigt att aktivera kryptotillgång med fiat. OKEx har rätt vision när det gäller att öppna kryptovalutor med argentinska pesos, brasilianska real och mexikanska pesos för sina Latam-handlare. Vi är glada att fortsätta öppna och stärka marknader för dem över hela regionen, land för land."

För de flesta är det första steget att njuta av blockchain-drivna finansiella tjänster att konvertera lokala valutor till kryptovalutor. Från och med nu har OKEx stöttat ett stort antal fiatvalutor över hela världen. Tack vare partnerskapet med Settle Network, genom sitt breda utbud av produkter – som Latamex, Settle X, PSP Xramp, etc. – kommer OKEx-användare att få en mycket förbättrad upplevelse av krypto-till-fiat-handel och betalningshantering genom banköverföringar.

SLUTET

Om OKEx

OKEx är en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte och erbjuder den mest varierande marknaden där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel – inklusive terminer, evig swap och optioner – av större kryptovalutor, vilket ger investerare flexibilitet i att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Om Settle Network :

Settle Network är det största nätverket för avveckling av digitala tillgångar över LATAM (Latinamerika) för utbyte och gränsöverskridande betalningar. Settle Network tillhandahåller programmatisk driftskompatibilitet mellan traditionella och digitala tillgångar genom att utnyttja den finansiella infrastrukturen i varje land som det verkar i – täcker de mest relevanta marknaderna, inklusive de största bankerna och tusentals kontantbutiker. Detta möjliggör obegränsad och kompatibel interoperabilitet mellan digitala tillgångar och de viktigaste lokala valutorna. Settle Network har en rad produkter som Latamex (den största krypto-till-fiat-gatewayen i Latinamerika), Settle X (betalningslösningar för företag, inklusive stablecoin-utgivningslösningar) och PSP Xramp (betalningslösningar), bland andra.

Mediekontakt:


Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map