OKEx Jumpstart Mining Steams Ahead With 2 More DeFi Protocols: MixTrust & Flamingo

Malta, 23 september 2020 – OKEx (www.okex.com), en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte, ångar framåt med sitt populära OKEx Jumpstart Mining-initiativ och lanserar ytterligare två lovande DeFi-projekt den här veckan. Brytning av sitt tredje projekt, decentraliserat protokoll för utfärdande av syntetiska tillgångar MixTrust, börjar klockan 06:00 UTC den 24 september medan Flamingo, ett interoperabelt decentraliserat ekonomiprotokoll med full stack byggt på Neo-blockkedjan, börjar kl. 13:00 UTC den 25 september.

Innehavare av OKB, OKEx antagna globala verktygstoken, kan satsa OKB för att bryta MXT-tokens under en 14-dagarsperiod utan att låsa upp. För FLM börjar gruvperioden den 25 september och löper till den 10 oktober. Spothandel med MXT kommer att vara tillgänglig från klockan 06:00 UTC den 24 september, medan spothandel med FLM kommer att finnas tillgänglig från den 28 september. för båda projekten är den individuella insatsgränsen 2000 OKB och KYC-nivå 2-certifiering krävs. Insatsbelöningar i MXT och FML beräknas i realtid och kan tas ut när som helst.

MixTrust-protokollet är baserat på Ethereum och tillhandahåller en decentraliserad tvärkedjad handelsplattform för syntetiska tillgångar, liksom sömlös tillgångssyntes, decentraliserade tvärkedjetransaktioner och tvärkedjelån. Användare kan också dra nytta av likviditetsbrytning på plattformen genom att pantsätta sina syntetiska tillgångar för att få fördelar i MXTs produktekosystem.

Bland några av MixTrusts mest utmärkande funktioner är det faktum att protokollet stöder olika typer av DeFi-produkter för samarbete mellan kedjor, samt att stödja blockchain-utvecklare för att slutföra utvecklingen av olika affärssystem med ett öppet DeFi underliggande protokollnätverk. MixTrust möjliggör också öppna basmoduler i olika distribuerade ekonomiska scenarier för att uppfylla olika krav för affärsapplikationer.

Flamingo, å andra sidan, är ett decentraliserat ekonomiskt protokoll byggt på Neo blockchain, som består av fem huvudkomponenter. Dessa inkluderar Wrapper, en gateway för tillgångar över flera kedjor; Swap, en on-chain likviditetsleverantör; Vault, en enda förvaltare; Perp, en AMM-baserad permanent plattform för handel med kontrakt; och DAO, en decentraliserad styrmekanism.

Flamingo-projektet har inkuberats av Neo Global Development, vilket understryker Neos vision att bygga den smarta ekonomin, där decentraliserad ekonomi är en avgörande komponent. NGD kommer att underlätta den tidiga utvecklingen av Flamingo-projektet, och styrningsmekanismen kommer gradvis att övergå från myndighetsbevis till DAO, vilket gör att Flamingo så småningom drivs av samhället.

"Vi är mycket glada att se så mycket fortsatt innovation komma ut ur DeFi-rymden och utvecklingen framåt i denna sektor. MixTrust höjer verkligen ribban för DeFi-projekt med stort fokus på interoperabilitet och transaktioner mellan kedjor, och Flamingo, som ett full-stack-protokoll inkuberat av Neo, lyfter fram behovet av omfattande DeFi-projekt som tillgodoser fler användares behov. Vi är glada att kunna erbjuda sådana högkvalitativa, avancerade produkter på OKEx Jumpstart och ser fram emot att se deras framsteg i rymden," sa OKEx VD Jay Hao och tillade:

"Vi fortsätter att stödja DeFi-ekonomin såväl som våra kunders behov och erbjuder dem tillgång till de bästa projekten samt chansen att tjäna belöningar genom OKEx Jumpstart Mining. Hittills har vårt flexibla initiativ som gör det möjligt för användare att spela och avaktivera när som helst visat sig vara mycket populärt, och vi fortsätter att ha höga förväntningar på detta."

Detaljerade regler för MXT-satsning

 • Token insatt: OKB
 • Tjocktecken: MXT
 • Den totala mängden brytbara tokens: 250.000.000 MXT
 • Gruvperiod: 14 dagar
 • Insatsgräns per person: 0–2 000 OKB
 • Övre gräns för total insats: Ingen
 • Insatsregler: 06:00 –10: 00 UTC 24 september (4 timmar)
 • KYC-krav: KYC 2
 • Tid för att öppna handeln med token som bryts: 06:00 UTC den 25 september

För mer information om reglerna för MXT-satsning, besök här.

Detaljerade regler för FLM-satsning

 • Token insatt: OKB
 • Token förtjänat: FLM
 • Den totala mängden brytbara tokens: 2 500 000 FLM
 • Gruvperiod: Från 13:00 UTC den 25 september till 13:00 UTC den 5 oktober
 • Insatsgräns per person: 0–2 000 OKB
 • Övre gräns för total insats: Ingen
 • Insatsregler: Insats och uttag när som helst
 • KYC-krav: KYC 2
 • Tid för att öppna handeln med token som bryts: 28 september

För mer information om reglerna för FLM Staking, besök här.

SLUTET

Om OKEx

OKEx är en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte och erbjuder den mest varierande marknaden där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel – inklusive terminer, evig swap och optioner – av större kryptovalutor, vilket ger investerare flexibilitet i att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map