OKEx förbättrar stödet för DeFi-tillväxt med sitt säkra prisflöde, OKEx Oracle

Malta 12 augusti 2020 – OKEx (www.okex.com), en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte, främjar ytterligare tillväxten av DeFi-rymden genom OKEx Oracle, dess säkra signerade prisflöde som kan användas av decentraliserade finansieringsprojekt för att få tillgång till tillförlitliga priser på kedjan. Som ett mycket likvidt globalt utbyte presenterar OKEx Oracle utvecklare pålitliga signerade prisdata från en pålitlig källa.

Exakta prisuppgifter är avgörande för tillväxten av decentraliserad finansiering eftersom skadliga aktörer utan den kan publicera felaktig information i kedjan och utnyttja systemiska sårbarheter i DeFi-protokoll. Genom lanseringen av OKEx Oracle syftar OKEx till att bidra till att skapa en säkrare miljö för alla deltagare i ekosystemet.

OKEx Oracle är ett API som är tillgängligt för alla, inte bara OKEx-kunder. Prisflödet är undertecknat av OKEx-börsen och den privata nyckeln hålls säker i sin robusta infrastruktur. Vem som helst kan verifiera källan till data i kedjan med hjälp av den offentliga nyckeln OKEx Oracle.

”Att ha tillgång till ett pålitligt prisflöde undertecknat av OKEx ger DeFi-projekt och användare trygghet att de använder 100% är korrekta. Detta hjälper inte bara att bygga pålitliga fundament för att stödja DeFi ytterligare, men det hjälper också till att säkerställa säkerheten för användarnas tillgångar och livslängden för de protokoll som de använder," kommenterade OKEx VD Jay Hao.

Stödjer större DeFi-protokollförening

De flesta DeFi-protokoll är beroende av prisflöden som trots att de har hårdkodade skydd fortfarande representerar en enda felpunkt och ett potentiellt hot mot DeFi när det expanderar. I ett försök att ta bort denna sårbarhet erkände det ledande DeFi-protokollet Compound Finance, som gör det möjligt för användare att tjäna ränta på sina kryptotillgångar och ta upp tokeniserade lån, ett behov av ett tillförlitligt prisflödesekosystem för att låta deltagarna arbeta utan att förlita sig på något projekt.

Genom dess Öppet prismatningssystem (OPF), Alla berörda parter kan underteckna nyckel-värdepar, till exempel prisflöden, med hjälp av en SDK och skicka dem till blockchain. OKEx Oracle följer OPF-standarder för att förse Compound och andra DeFi-protokoll med en ytterligare tillförlitlig feed för on-chain prisdata som kan avkodas och signeras av vem som helst. Enligt Jay Hao:

"På OKEx är vi övertygade om DeFi och är övertygade om att det kommer att leda till nästa våg av värdefulla (blockchain-baserade) applikationer som i slutändan kommer att hjälpa ombord nästa våg av kryptoägare. Det är en ära att kunna stödja ett av de ledande protokollen i rymden genom OKEx Oracle, och vi hoppas att Compounds ansträngningar för att ta bort denna enda felpunkt för många projekt kommer att utgöra en nyckel milstolpe för DeFi-utvecklingen."

OKEx investeras i DeFi-tillväxten

OKEx har varit i framkant av utvecklingen inom DeFi-industrin, ett område som har vuxit exponentiellt under de senaste 12 månaderna och har nu cirka 4,6 miljarder dollar i låst värde i sina protokoll. Förutom OKEx Oracle, är det innovativa börsen engagerat i att stödja de mest högkvalitativa och högpotentiella projekten i rymden genom att nyligen lista många populära DeFi-styrningstoken, inklusive Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) och syntetiskt nätverkstoken (SNX).

OKEx blev också en av de första validerarna på Ethereums Topaz-testnät för ETH 2.0 med sin gruvpool, OKPool, och lanserade sin C2C-utlåningsfunktion tidigare i år, vilket gör det möjligt för användare att låna medel med BTC, ETH eller OKB som säkerhet – och med vissa av de lägsta priserna i branschen. OKEx utvecklar också OKChain, en decentraliserad offentlig kedja som OKEx föreställer sig kommer att ytterligare växa den växande DeFi-industrin, vilket gör det möjligt att bygga stora kommersiella DApps ovanpå.

För att lära dig mer om hur blockchain-orakel fungerar, besök: https://bit.ly/2XWnRFD

SLUTET

Om OKEx


OKEx är en världsledande kryptovalutapot och derivatutbyte och erbjuder den mest varierande marknaden där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel – inklusive terminer, evig swap och optioner – av stora kryptovalutor, vilket ger investerare flexibilitet i att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map