OKChain Testnet Now Live – med sin första DeFi-applikation OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), världens största utbyte av kryptovaluta spot och derivat, meddelade lanseringen av OKKedja, en OKEx-ägd kommersiell offentlig blockchain för att bidra till samhället med mer decentraliserade applikationer. Samtidigt rullade OKEx också ut OKEx DEX, den första decentraliserade applikationen baserad på OKChain. För att säkerställa en bättre handelsupplevelse och likviditet stöder OKEx DEX realtidsavveckling i en tillförlitlig miljö.

OKChain är en Cosmos SDK-baserad offentlig kedja utvecklad av OKEx. Den stöder olika decentraliserade applikationer och tillåter användare att utfärda sina egna kryptovalutor, skapa handelspar och handla fritt på den. Tack vare sin flerkedjiga struktur förbättras effektiviteten och skalningen av applikationsutveckling avsevärt. OKChain separerar data i tre lager: block, operationer och off-chain data, vilket kan förbättra systemets konsensushastighet och utöka datadimensioner i kedjan.

Antagande av en delegerad Proof of Stake (DPOS) konsensusmekanism, OKEx har utfärdat OKT som inbyggd token för OKChain. Utfärdandet av OKT kommer att ske på genesblocket och nodblocket och förväntas öka med 1-5% varje år. Ytterligare detaljer tillkännages.

OKChains ekologiska utveckling

  • – Gör det möjligt för användare att utfärda sina egna kryptovalutor på OKChain;
  • – Gör det möjligt för användare att bygga sina egna decentraliserade börser på OKChain, med full kontroll över beslut om vilka tokens och handelspar som ska listas;
  • – Stödja lanseringen av olika DeFi-applikationer;
  • – Stöd för smarta kontrakt;
  • – Stöd för BTC-kedjeapplikationer.

”Vi tror att decentraliserad finansiering är nyckeln till ekonomisk integration och ekonomisk frihet för alla. Därför har vi längtat efter att frigöra kraften i DeFi. OKChain är en enorm milstolpe för oss, vilket innebär att vi nu kan erbjuda ett öppet, billigt och autonomt ekosystem för alla att njuta av fördelarna som blockchain och decentralisering ger, säger Jay Hao, VD för OKEx. ”Blockchain-utvecklingen ger mig nya upplevelser och överraskningar. Idag, när vi pratar om blockchain, är det långt bortom bara bitcoin och de stora ERC-20-tokens. Som en ledande aktör i branschen hoppas vi att OKChain kommer att bli en inspiration för fler innovationer och locka fler talanger att gå med i blockchain-revolutionen med oss. ”

OKEx DEX – Den första decentraliserade applikationen på OKChain

Förutom OKChain är OKEx DEX, OKEx decentraliserade börsarm, också en innovation som inte får missa.

Viktiga funktioner i OKEx DEX

  • – Tillgångarna kontrolleras helt av användare med högre säkerhet
  • – Tillgång i realtid, vilket gör varje handel effektiv och enkel
  • – Transparenta transaktioner med lägre kostnad för förtroende mellan individer

700 miljoner okirkulerade OKB ska förstöras

OKB är den ursprungliga symbolen för OKEx-ekosystemet, med brett stöd från miljontals användare sedan dess födelse. OKEx har åtagit sig att utforska och utvidga de ekologiska tillämpningarna av OKB och göra återköp och brännskydd perfekt i framtiden.

Efter lanseringen av OKChain-testnätet kommer totalt 700 miljoner outgivna OKB att brännas. OKB kommer att gå in i absolut deflation och bli världens första fullcirkulerade plattform. Inte behålla från OKEx kommer bränntoken helt från marknaden via vårt återköps- och bränningsschema.

OKB-innehavare är viktiga drivkrafter för utveckling och marknadsföring av OKChain, och kartlägger 100% av genblocken till OKB-innehavare, OKT och OKB kommer att vara sammankopplade för att främja OKChains ekologiska utveckling. OKT och OKB är oskiljaktiga på OKChain, eftersom OKT kommer att möjliggöra utvecklingen av OKB-ekosystemet. OKT-handel kommer att vara tillgänglig när OKChain-mainnet är live.

För mer information hänvisas här.

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.


Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map