OK Blockchain Foundation lanserar åttonde och största återköps- och bränningsrunda av OKB, världens första helt cirkulerande plattformstoken

OKEx (www.okex.com), världens största kryptovalutapot- och derivatutbyte, meddelar att OK Blockchain Foundation, emittenten av OKB, har lanserat sin åttonde och största återköp och bränning av OKB-tokens. Från perioden 1 mars till 31 maj köptes 3 509 874,52 OKB tillbaka och brändes (motsvarande USD 19 000 000, enligt OKB-priset den 2 juni 2020). Detta motsvarar en ökning på 1 miljon dollar från föregående period.

OKB Återköp och bränninitiativ

OK Blockchain Foundation lanserade initiativet OKB buy-and burn den 4 maj 2019 för den då cirkulerande leveransen på 300 miljoner OKB. Målet med återköp och förbränning är inte att påverka token-priset utan att främja OKB-ekosystemets hållbarhet och vidare användningsfall för OKB, vilket gynnar dess innehavare.

Från och med idag, efter att åttonde omgången av OKB skickats till en svarthålsadress att bränna har totalt 20 671 583,58 OKB bränts. Den nuvarande cirkulationen av OKB är 279 328 416,42.

Efter lanseringen av OKChain testnet i februari 2020 brändes också de 700 miljoner utgivna OKB-tokens och beslutet togs att utfärda inga ytterligare tokens i framtiden. Detta konverterade OKB-token till en fullständigt deflaterad token såväl som världens första fullt cirkulerande plattformstoken.

Fördelar för OKB-användare

För att ge maximala fördelar för OKB-användare har det varit stort fokus på att främja partnerskap och antagande av OKB inte bara på OKEx-plattformen utan också med globala ekologiska partners. OKB-ekosystemet fortsätter att expandera, vilket ger fördelar för OKB-användare på många nya och spännande sätt.

Uppdateringar på OKChain

Sedan lanseringen i februari i år har snabba framsteg gjorts på OKChain och OKChain testnet har nyligen uppdaterats till version 0.10. Den här nya versionen optimerar röstningsmekanismen för ekologiska noder och har också startat global rekrytering för supernoder. OKB-innehavare kommer att njuta av 100% genesis block mapping of the native token of OKChain (OKT) when launch of the mainnet.

OKT driver på OKChain-ekosystemet och dess användare kan fungera som validerare och supernoder och fungera som rösträtt. OKB-innehavare kan också bli supernoder i OKChains ekosystem med större rösträtt över kedjans utveckling samt möjligheten att utfärda sina egna DEX och lista handelspar.

Det första partiet av OKChains allianser inkluderar offentliga kedjor, webbläsare, plånböcker och gruvpooler, och OKChains användare kan njuta av förstklassiga tjänster som erbjuds av OKChains bästa globala partner.

Fler privilegier på OKEx-plattformen och bortom

OKB-innehavare har nu allt fler privilegier på OKEx-plattformen och därefter. För närvarande kan innehavare av OKB dra nytta av 14 interna preferensalternativ vid handel, inklusive handelsavgiftsrabatter, möjligheten att investera i lovande blockchain-tillgångar genom OKEx Jumpstart, chansen att få en passiv inkomst med OKB Savings och betalningsalternativ hos utsedda handlare..

För att möta användarnas ökande krav och fortsätta utveckla OKB-ekosystemet har OKB utökat sina handelskanaler över hela världen. Dessa inkluderar C2C-handelspar (OKB stöder många vanliga fiatvalutor, inklusive USD, Euro, Korean Won, Vietnam Dong, Indonesia Rupiah och Ruble) och spothandel med OKB på mer än 50 börser inklusive Bitfinex och BitMEX. Dessa handelskanaler kommer att fortsätta att expandera till förmån för OKB-innehavare.

OKB har också utvecklat 50 applikationsscenarier över hela världen från betalningar, lån och ekonomihantering till turism, livstjänster, sociala nätverk och underhållning. OKB-innehavare kan njuta av flera högkvalitativa tjänster från hypotekslån till hotellbokningar och säkerhetstjänster med OKB. Mer information finns på OKEx Support.

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map