Kvinnlig Blockchain Empowerment – OKEx firar med #WomenInCrypto

OKEx (www.okex.com), världens största utbyte av kryptokurrency och derivat, inledde en social kampanj i samband med Internationella kvinnodagen (8 mars), för att visa uppskattning och för att omfamna kvinnors empowerment för branschen. OKEx bjöd in över 20 kvinnliga ledare blomstrade i blockchain- och kryptoindustrin, över de olika segmenten, t.ex. mediefält, påverkare och organisationsledare, för att dela sin inspiration till detta fält och sin vision för framtiden.

”Den internationella kvinnodagen är en stor dag för alla att fira jämställdhet och kvinnors egenmakt. Ödmjuka-enastående-flitiga ledare. Det är för kvinnor som är starka och genererar positiva effekter i den mansdominerade kryptoindustrin. Vissa kan förbise sitt fenomenala arbete och försumma sina otroliga talanger, men ändå kvarstår de och arbetar ännu hårdare, säger Jay Hao, VD för OKEx.

2020 – Ett år för empowerment för kvinnor

2020 är året för kvinnors egenmakt och jämställdhet mer än någonsin tidigare. Kvinnors bidrag inom Bitcoin-communityn fördubblades från 5% 2018, till nästan 12,8% idag, enligt de senaste uppgifterna från CoinDance. Under de senaste åren har fler kvinnor klättrat upp i kryptorummet. Dessutom visade de sin unika känsla, kreativitet och ledarskap i krypto genom sina exceptionella bidrag till branschen.

”Kampanjen #WomenInCrypto är inte bara för att fira idag utan för att skapa medvetenhet om jämställdhet mellan kvinnor och män. På OKEx värdesätter vi våra kvinnliga talanger och är stolta över att uppnå en hög nivå av könsdiversitet över våra kontor. I framtiden kommer vi att fortsätta att stärka kvinnor och skapa en lycklig och harmonisk arbetsplats med jämställdhet. ” Tillade Jay i ett nyligen öppet brev.

Att höra, OKEx skurade högt och lågt av Blockchain-rösterna

För den här meningsfulla kampanjen kommer det att fokusera på deras fantastiska prestationer som formade kryptorummet och deras insikter om hur alla i den kvinnliga kryptosamhället kan göra skillnad kollektivt.

”Fintech öppnar nya möjligheter för arbetande kvinnor, som på deras sätt öppnar nya horisonter för fintech-industrin. Det är en ömsesidigt fördelaktig process. Fler och fler starka kvinnor kan ses i krypto, det är inte heller en slump att chefen för blockchain i ett av de mest inflytelserika samhällena i världen – World Economic Forum – är en kvinna, en stor professionell och en mamma till tre ”, Säger Kristina Lucrezia Cornèr, vd för Cointelegraph, en välkänd global medieplattform för kryptovaluta. ”Kvinnor är en stor resurs för ekonomin, så låt oss vara starka kvinnor. Må vi uppmuntra dem, må vi utbilda dem. ”

”Vi blir bättre på att strama åt berättelsen, att förklara fördelarna med kryptovaluta utan att komplicera den, bygga infrastrukturen, lägga ut produkter som är mer användarvänliga med uppenbara USP. Men det finns fortfarande mycket arbete att göra och gott om plats för alla typer av människor att delta, säger Christina Comben, Cryptocurrency Journalist of Bitcoinist, en ultimat resurs för blockchain och crypto-nyheter. ”Förstå att det största hinder för inträde kan vara dig själv. Ja, det här är en mansdominerad industri men ingen förnekar aktivt kvinnor tillgång. Många av kvinnorna som har gått in dödar det i rymden. Blockchain är könsneutralt. Låt inte någon få dig att tänka annorlunda och låt inte något stå i din väg. ”

”Crypto som vi vet har byggts inte bara på blockchain utan också på en stark gemenskap. Vi, kvinnor, är naturliga samhällsbyggare. Nu är det dags för oss att montera och delta i krypto med sikte på att få ekonomiskt oberoende och utnyttja vår medfödda kompetensuppsättning. Precis som de dollar vi spenderar är politiska uttalanden – Bitcoin är inte annorlunda, säger Diana Pires, VP, Institutional Sales of Crypto.com. “I årtusenden har vi röstat utan att bli hörda – kryptovaluta gör det möjligt för oss att bli hörda.”

Kvinnor i krypto har länge varit underrepresenterade och de förtjänade att bli lysade och behandlade med lika respekt och möjligheter. Bortsett från de heta nyheterna Bitcoin Halving, skulle det vara ett nöje att notera en sida om att uppskatta branschen med en annan tillväxt. Besök OKEx Twitter för fler citat av kvinnor i krypto.

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:


Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map