Hemkomst: OKEx fortsätter att lysa på Delta Summit

OKEx uppmanar kryptobörser och marknadsaktörer att samarbeta i SRO-initiativet för självreglerad organisation (SRO) för att utveckla globala standarder för efterlevnad

OKEx, en av världens största digitala tillgångsbörser på plats och futures, är hemma på Malta och antändde Delta Summit. OKEx är helt engagerade i att förbättra kundupplevelsen när marknaden utvecklas på lång sikt.

OKEx har sitt huvudkontor på Malta och är ett digitala börsutbyte i toppklass som erbjuder mer än 400 token och futures tradingpar till miljoner kunder i 150+ länder. OKEx erbjuder de mest varierande handelsprodukterna på marknaden, allt från spothandel, fiat-to-token-handel, marginalhandel och kryptoderivat. Företaget hjälper också handlare, gruvarbetare och institutionella investerare att optimera sina investeringsstrategier.

”Delta Summit kopplar ihop drömmare och innovatörer, och vi är stolta över att vara en del av det här meningsfulla evenemanget för att visa upp vår fördel med produkter. Vid toppmötet genomförde vi massor av samtal om den nuvarande marknaden och den framtida blockchain-utvecklingen. Vi kommer att fortsätta ta ledningen när det gäller att driva sådan utveckling härifrån, säger Andy Cheung, chef för OKEx.

Här är en höjdpunkt över vad OKEx delade vid Delta Summit:

Självreglerad organisation (SRO)

OKEx tillkännagav en självreglerad organisation (SRO) för att utveckla globala standarder för efterlevnad av kryptovalutor och uppmanar utbyten och marknadsaktörer i det globala kryptohandelssamhället att gå ihop med detta.

I de framväxande stadierna av blockchain-industrin bör varje kryptobörs anpassas för att skydda investerare och handlare och för att främja innovation i kryptovalutans ekosystem. Tillsammans kan utbyten mer effektivt sätta standarder för att inleda ekonomisk säkerhet för miljontals människor. OKEx bjuder in andra börser att gå med i företaget för att fastställa standarder för marknadsskapande, noteringar och avnoteringar av digitala tillgångar och andra saker som är viktiga för tillväxten i hela branschen.

Tillkännagavs under anförande vid DELTA-toppmötet av Enzo Villani, en tidigare Nasdaq-chef som gick med i OKEx som chef för internationell strategi och innovation, kommer denna SRO att vara en oberoende, medlemsbaserad organisation som är neutral och öppen för utbyten av alla storlekar och jurisdiktioner . Medlemsutbyten kommer att arbeta tillsammans för att definiera och anta standarder för att främja digital tillgångstillämpning globalt, utbilda regeringar och tillsynsmyndigheter och utveckla mått och kriterier för handel, noteringar och rapportering.

Mer information om SRO kommer snart att meddelas.

Delta Summit

OKEx Pool – En innovativ pionjär

OKEx Pool är inställd på att garantera en stabil produktion av block för att upprätthålla säkerheten och stabiliteten i EOS-nätverket. OKEx Pool (konto: okcapitalbp1) har toppat rankningen av EOS Block Producer (BP). Efter lanseringen av stakingstjänsterna EOS och IOST har OKEx Pool officiellt blivit en supernod för V Systems (VSYS).

För att ge tillbaka till samhället var OKEx Pool värd för OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit förra månaden. OKEx Pool är den första gruvpoolen som använder sina röster för att underlätta den övergripande utvecklingen av EOS-communityn. Det kommer att fortsätta att stödja och hjälpa alla BPs som bidrar till den ekologiska utvecklingen av EOS i framtiden.

OKEx Pool stöder både PoW och PoS / DPoS gruvdrift, en pionjär inom branschen som fokuserar på innovativ utveckling. Det erbjuder inte bara de bästa tjänsterna till kunderna, OKEx Pool hjälper också projektgrupper att odla sina kvalitetsprojekt på EOS-offentliga blockchain och därmed främja utvecklingen av hela ekosystemet.


OKEx Wallet – Ett viktigt kryptoverktyg

Ett av de två viktiga verktygen i denna revolutionära digitala industri, kryptoplånbok är viktigt för alla kryptovalutahandlare. OKEx Wallet är kompatibel med vanliga tokens och ERC-20-tokens, utformade med stor omsorg för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. OKEx plånbok använder enkla fraser och enkla säkerhetskopieringsprocedurer, och hantering av tillgångar har aldrig varit enklare med alla konton på ett ställe. Dess säkerhetssystem i flera lager och valvet kan alltid också skydda användarens tillgångar.

För evenemangshöjdpunkter, besök OKEx Twitter.

SLUTET

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive futures, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att formulera sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map