Grattis på födelsedagen, OKEx!

Fira vårt förflutna, inspirera framtiden

Du kanske känner oss som det ledande kryptobörsen på The Blockchain Island, men vet du att vi firar vårt 2-årsjubileum den 31 oktober?

OKEx har kommit långt för att bli en av världens största digitala tillgångsbörser på plats och terminer. Sedan etableringen har vi redan listat över 400 futures och spot trading par och har en hög handelsvolym. Ändå har saker och ting inte varit så rosiga för oss, särskilt när vi ständigt måste möta anklagelser och kritik från konkurrenter.

Idag vrider vi en ny sida med ett robust OKB-ekosystem, förbättrade handels- och säkerhetssystem, innovativa projekt och global expansion. För att fira detta betydelsefulla tillfälle, låt oss se fram emot dessa spännande projekt som vi har arbetat med i flera månader, som förväntas komma 2020!

Global självreglerad organisation (SRO)

1.jpeg

Som branschledare har vi djärvt tagit ett steg framåt för att göra saker bättre för hela branschen. Endast genom att samarbeta kan utbyten sätta standarder för att inleda ekonomisk säkerhet för miljontals människor, det är därför vi etablerade en global självreglerad organisation (SRO) för att koppla samman utbyten i branschen.

Tillkännagavs under inledningen vid DELTA-toppmötet, SRO är en standard uppsättning metoder och policyer som är på plats. Det är en oberoende, medlemsbaserad organisation som är öppen för utbyten av alla storlekar och jurisdiktioner. SRO uppmanar medlemmar i det globala kryptohandelssamhället att samarbeta för att fastställa standarder för marknadsskapande, noteringar och avnoteringar av digitala tillgångar, och andra saker som är avgörande för hela branschens tillväxt.

Vi hoppas att medlemsbörser kan arbeta tillsammans för att definiera och anta standarder för att främja digital tillgångstillämpning globalt och tillföra värde till samhället genom att skydda investerare och handlare samtidigt som de främjar innovation i hela OKB-ekosystemet.

OKKedja & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Det händer äntligen – den nya proprietära blockkedjan OKChain ”är i det sista utvecklingsstadiet och testnätet är på väg att lanseras. När OKChain blir stabil kommer vi att migrera OKB, den inbyggda token i nätverket, från Ethereum ERC-20-token till vår egen OKChain mainnet.

Vårt första decentraliserade börs (DEX) kommer också att finnas tillgängligt i nätverket vid den tiden, och vi kommer att öppna supernodeval för blockchain. Med OKB kan användare rösta på sin favoritkandidat för supernod och betala transaktionsavgifter på OKDEx. OKB kommer också att användas för tokenförförsäljning, och projektteam kommer att behöva betala supernoder OKB som serviceavgifter i framtiden.

USDT-marginal & Token-marginal Contracts & Byter

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Efterfrågan på terminshandel har alltid varit stark i kryptobranschen, och många kryptobörser försöker komma in i rymden. För att erbjuda användarna fler alternativ inom handeln kommer vi snart att lansera futures på Tether’s USDT, som planeras att gå live i november i år.

De två nya derivatinstrumenten gör det möjligt för användare att öppna hävstångspositioner eller gå in i en hävstångsposition för att köpa eller sälja en tillgång, i det här fallet, med USDT.

Genom att endast använda USDT som säkerhet kan användare nu öppna BTC, ETH och andra kontrakt utan besväret med att växla mellan olika kryptovalutor, sparar tid och kostnader.


USDT Futures Contracts kommer att lanseras den 14 november, och simuleringen börjar den 5 november. USDT Perpetual Swap kommer att lanseras den 9 december, och simuleringen börjar den 30 november.

OKMSX, ett säkerhetsutbyte för digitala tillgångar

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Efter att ha flyttat vårt huvudkontor till Malta har vi samarbetat med MSX, den digitala och fintech-delen av Malta Stock Exchange Holdings, för att tillsammans starta en ny börs för att stödja Maltas initiativ Blockchain Island. Detta joint venture markerar vårt förtroende för den maltesiska regeringen samt vårt åtagande att tillhandahålla en effektiv, säker och transparent blockchain-handelsmiljö till användare världen över.

Andy Cheung, vår chef för verksamheten, hänvisade till handelsplattformen som ett “institutionellt utbyte för säkerhetstoken” som kommer att utnyttja börsens “digitala tillgångsverksamhet och tekniska expertis”. OKMSX har utnyttjat Maltas börs erfarenhet av efterlevnad av lagstiftning och har nu varit i arbete i ett år och närmar sig nu sitt slutliga utvecklingsstadium, med lansering förväntas under första halvåret 2020.

Fler OKB-applikationer

Sedan OKB-migrationen till Ethereum-blockkedjan i april i år har vi strävat efter att påskynda massanpassningen av vår inhemska token i så många aspekter i det dagliga livet som möjligt. Nyligen är vi stolta över att ha introducerat på vår VD Jay Haos Twitter 14 nya sätt att använda din OKB, inklusive att ta emot finansiella tjänster, förbättra din cybersäkerhet och online-shopping, etc.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Vi vill uppriktigt tacka våra kunder, partners och alla som har stöttat och stått vid oss. Vi kommer att fortsätta att perfektionera det robusta blockchain-ekosystemet för användare, och vi är redo att ansluta utmärkta innovativa blockchain-projekt för att underlätta miljöutvecklingen för OKEx och driva utvecklingen av blockchain och digitala tillgångar.

Om OKEx

Världens största och mest olika kryptovalutamarknad, OKEx, är där globala kryptohandlare, gruvarbetare och institutionella investerare kommer att hantera kryptotillgångar, förbättra investeringsmöjligheter och säkra risker. Vi tillhandahåller spot- och derivathandel, inklusive terminer, evig swap och optioner, av större kryptovalutor, vilket erbjuder investerare stor flexibilitet när det gäller att utforma sina strategier för att maximera vinster och mildra risker.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map