VD för BTCS förklarar hur företaget överträffade 1 miljon dollar i kryptotillgångar

BTCS Inc. är ett börsnoterat kryptovaluta- och blockchainföretag som nyligen överträffade milstolpen på 1 miljon dollar i kryptotillgångar under förvaltning (AUM). Landmärkeprestationen kommer efter att kryptopriserna återhämtat sig från nedgången i mitten av mars (Black Thursday). Rapporter visar att Bitcoin-fokuserade krypto hedgefonder överträffar sina mer traditionella motsvarigheter. BTCS planerar att bedriva ett uppmätt tillvägagångssätt för att diversifiera sina nuvarande kryptovalutainnehav. BTCS-aktier har ökat mer än 215% jämfört med året innan.

I en djupintervju med Charles Allen, VD för BTCS, delar han sitt perspektiv på kryptomarknaden och hur BTCS levererar sin position i branschen. Med Allens ord är BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) ett av de första amerikanska börsnoterade företagen som fokuserar på digitala tillgångar och blockchain-teknik. Företaget fokuserar på tre affärsområden:

  1. Bygga en portfölj med digitala tillgångar med stort fokus på mycket störande vertikaler
  2. Aktivt tittar på förvärv i blockchain-utrymmet och;
  3. Utveckla en plattform för analys av digitala tillgångsdata som syftar till att ge viktig information till användarna, vilket möjliggör spårning av flera digitala tillgångsutbyten och plånböcker för att sammanställa portföljinnehav till en enda plattform för att visa och analysera resultat och risk.

Det här sex år gamla företaget drivs av teamets tro på krypto- och blockchain-teknik och hur de kan förändra världen på ett djupt sätt. Enligt Allen är BTCS slutliga mål att tillhandahålla allmänhetens investeringsexponering genom sitt offentliga företag.

De senaste 6 åren har verkligen varit en grov resa, under den tiden har vi på ett eller annat sätt exponerats för nästan alla aspekter av kryptorummet, inklusive e-handel, gruvdrift, plånböcker, betalningshantering och bankomater för att nämna några. Genom dessa erfarenheter och uppriktiga misslyckanden har vi verkligen ringt in vad vi tror är en exceptionell affärsmodell för ett offentligt kryptofokuserat företag. Vi har en extremt låg brännskada jämfört med våra offentliga kollegor och belastas inte av alla operativa risker med gruvdrift eller andra dyra förintäkter utanför horisontens strävan..

Charles kommenterade också effekterna av COVID-19 i branschen och hur BTCS övervann de svårigheter som kom med den globala pandemin.

Effekterna av COVID på världsekonomin återstår fortfarande att se. Vi förväntar oss fortsatta räddningsinsatser, vilket ytterligare devalverar fiatvalutor runt om i världen. Som sådan tror vi att investerare kommer att söka knappa tillgångar som Bitcoin och Ethereum som en värdebutik. Med tiden bör detta leda till en mer vanlig användning av vissa digitala tillgångar som sannolikt kommer att leda till betydande prisuppskattning.

När det gäller investeringar verkar människor alltid leta efter sätt att skydda sina pengar från inflation och få en vinst som är större än vad någon finansiell institution kan erbjuda. Som en erfaren investerare själv erbjöd Charles sin syn på varför det är ett bra val att diversifiera portföljer att investera i blockchain och kryptorelaterade företag. Enligt BTCS VD är blockchain-tekniken avsedd att förändra vårt sätt att göra en global överföring av tillgångar utan mellanhänder, vilket ger en hållbar lösning för nästan alla branscher som finns, sänker avgifter och förbättrar effektivitet och säkerhet.

Charles fortsätter med att förklara hur BTCS erbjuder investerare exponering för kryptovalutor och ett säkert sätt att investera på denna marknad. Företaget erbjuder en affärsplan som är diversifierad och bör tillföra värde utöver vad en bank kan erbjuda den genomsnittliga Joe.

På frågan om det traditionella finansiella systemet i USA och dess välkända oroliga relation till kryptomarknaden delade Allen sitt perspektiv på saken och sa:

Fler framåtriktade institutioner inom banksektorn anammar det medan andra sitter på sidan med en mer väntan och se tillvägagångssätt. Men jag tror att alla håller koll på tekniken av rädsla för att bli kvar. Sammantaget tror jag att vägen till omvandling kommer att gå långsamt eftersom många större institutioner är djupt inblandade i äldre system eller är mycket riskavvisande.

Hur BTCS överträffade milstolpen på 1 miljon dollar

Under denna intervju med Charles kunde vi inte låta bli att fråga honom hur BTCS överträffade denna milstolpe på så kort tid. Enligt VD samlade företaget över $ 1 miljon USD vilket gjorde det möjligt för dem att drastiskt öka sina innehav av Bitcoin och Ethereum. Från och med den 5 augusti 2020 ökade det verkliga marknadsvärdet på deras digitala tillgångar under förvaltning till över $ 1,5 miljoner, en ökning med 50% från kostnadsbasen. Dessutom nämner Charles att företaget planerar att utöka sin digitala tillgångsportfölj utöver BTC och ETH men är mycket försiktig just nu på grund av ekonomisk osäkerhet. Planen, som förklarats av Mr. Allen, är att fokusera på digitala tillgångar i mycket störande vertikaler som kryptovalutor, smarta kontrakt, IoT, datorer och datalagring och vid protokollskiktet där det är möjligt.

Trots framtidens osäkerhet är Charles Allen väldigt hausse på både Bitcoin och Ethereum, särskilt under de kommande månaderna, eftersom båda kryptovalutorna har visat stor tillväxt under 2020. Dessutom studerar BTCS också mindre projekt som tokens som kan projicera en stor fördel i framtiden. Det digitala tillgångsföretaget är också enligt uppgift utvecklande sin egen interna konsumentinriktade digitala dataanalysplattform. Med kryptoutrymmet fortfarande i sin linda förfinas prisindex, index, handelsvolym och andra viktiga mått.

Om du vill veta mer om BTCS, besök deras hemsida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map