Var man kan köpa guldbackade kryptovalutor

Låt oss inse det idén om en digital guldvaluta är verkligen inte ett nytt koncept. Faktum är att det var 1995 som de första guldbackade kryptokurvorna, E-Gold, föddes. Medan miljoner började anta denna idé stängdes plattformen snabbt av. För att undvika en upprepning i historien kanske du undrar var dessa mynt kan köpas med hopp om att stanna kvar på lång sikt.

Från och med nu kan guldbakgrundade kryptovalutor vanligtvis köpas från token-skaparen direkt eller från en kryptovalutautbyte.

Börser för att köpa guldbackade kryptovalutor

Det finns hundratals kryptovalutabörser, ibland med hundratals mynt som erbjuds på varje. Därför är det bästa sättet att hitta en börs som säljer den valuta du letar efter att kolla in token-skaparens webbplats. Om du inte har något mynt i åtanke, här är några av plattformarna som erbjuder minst en guldbakad kryptovaluta.

GoldExchange

En av de mest kända kryptobörserna för specialhandel i kryptovalutor med ädelmetall är plattformen, GoldExchange. På GoldExchange kan användare köpa GoldCoins med betalkort eller kreditkort.

CryptoExchange

Guldmynt har nyligen delat att deras tokens också skulle vara tillgängliga på plattformen CryptoExchange. CryptoExchange-plattformen är specialiserad på escrow-tjänster för kryptotransaktioner och har rykte om att ha ett dedikerat supportteam tillgängligt dygnet runt.

BlockBen

BlockBen-plattformen är värd för en blockchain, virtuell plånbok, en mängd smarta kontrakt och tillhörande plånböcker och en intern blockchain för kryptovalutan BlockNote. Med hjälp av BlockBenPay Wallet kan handlare köpa BlockNote-tokens med 100% guldunderlag och Blockstock-tokens med 10% guldunderlag.

Blockchain.com

Ett annat välkänt utbyte av kryptovaluta är Blockchain.com. Den här betrodda webbplatsen har gjort kryptovalutorna med guldbacken, DGLD, tillgängliga i två parningar, DGLD / BTC och DGLD / USD.

EtherDelta

På EtherDelta, ett utbyte riktat mot Ethereum stablecoins, kan handlare hitta den Moskva-baserade stablecoin GoldMint (MNTP) som finns att köpa.

Guldbackade kryptovalutor för köpare av skaparen


Som tidigare nämnts kan guldbackade kryptovalutor köpas direkt från skaparens webbplats. Här är några av de mest populära kryptokurven i guld och deras tillhörande webbplatser.

GoldCoin.com

GoldCoin är ett ERC-20 guldpinnat stabilt mynt byggt på Ethereum-nätverket. Efter över 20 år har plattformen fortsatt att erbjuda enkel inträde och hög säkerhet. GoldCoin kan köpas direkt på deras hemsida, goldcoin.com.

Anthemgold.com

Anthem Gold är en kryptovaluta utvecklad av Anthem Vault Incorporated. Varje AGLD-symbol stöds av ett enda gram fysiskt guld och är helt försäkrad. Anthemguld kan köpas direkt på anthemgold.com.

DGLD.CH

Varje DGLD-token motsvarar 1/10 av en fin troy ounce guld och skapades av ett konsortium mellan CoinShares, Blockchain och MKS i Schweiz. Tokens kan köpas på skaparens webbplats, DGLD.CH.

Tethergold.com

Tether var en gång känt för sin USD-backade stablecoin. Mer nyligen har de släppt tokens som representerar en troy ounce guld som hålls i ett schweiziskt valv. Tether Gold (TAUt) tokens finns på Ethereum blockchain och kan köpas från Tether-webbplatsen, Tethergold.com.

Smält.guld

MeldCoin (MELD) skapades av en australiensisk techstart som strävar efter att revolutionera köp och försäljning av guld genom att integrera dagens guldförsörjningskedja. Det finns två olika meld-tokens, en med guldunderlag i förhållandet 1: 1 med 1 gram guld och en säkerhetstoken som tjänar guld genom varje transaktion. Köp av dessa tokens kan göras via deras webbplats, meld.gold.

GoldMint.io

GoldMint (MNTP) -token erbjuder pantlån som stöds av guld i blockkedjan Proof of Stake. Själva plattformen är byggd på en privat blockchain och tokens finns på webbplatsen goldmint.io.

Aurus.io

AurusGold (AWG) är ett företag i Storbritannien som erbjuder helt säkerhetspolicyer där varje symbol kan lösas in när som helst för 1 gram guld. AurusGold finns på sin webbplats, aurus.io.

Köp guldbackade kryptovalutor idag

Den här listan är långt ifrån uttömmande, eftersom nya guldbackade stablecoins fortsätter att lanseras varje dag. Vi uppmuntrar dig att använda den här listan som utgångspunkt för platser för att överväga vilka tokens som är mest meningsfulla med ditt övergripande investeringsstrategi, snarare än en uttömmande lista över alla tillgängliga guldbackade stabila mynt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map