Ontologi för att delta i TOKEN 2049 under Asia Crypto Week

Asia Crypto Week är en vecka med olika oberoende organiserade utbildnings- och utvecklarfokuserade evenemang som syftar till att främja massadoption genom att tillhandahålla förstahandsinformation om branschen. Blockchain-entusiaster och branschveteraner kommer till Hongkong för att dela med sig av sina kunskaper och berättelser under Asia Crypto Week, vilket ger exceptionell insikt i det allt större växande ekosystemet.

bild1

bild2 1

Asia Crypto Week är de bästa kryptovalutahändelserna som händer under första hälften av 2019

TOKEN2049, som hålls i Hong Kong den 13-14 mars 2019, är flaggskeppshändelsen för Asia Crypto Week.  TOKEN2049 kommer att undersöka blockchain-branschens resa hittills och övervinna stora spärrar från skalbarhet till reglering och det aktuella läget på vägen till mainstream-adoption medan de utbildar entreprenörer, innovatörer och investerare om vad de kan förvänta sig i framtiden. Med sitt sålda 2018-evenemang med Charles Hoskinson från Cardano, Bitcoin Oracle Vinny Lingham och ett speciellt utseende från AI-robot, Sophia, förväntas den kommande konferensen fördubblas i storlek med en all-star paneldiskussion med Charlie Lee, Creator of Litecoin; Alexander Tkachenko, VD och grundare av VNX Exchange; William Peets, investeringschef för Passport Digital Holdings; Cristian Gil, medgrundare av GSR; och Chris Lee, CFO i Huobi Group.

bild3

Grundare av ontologi, Li Jun, kommer också att delta i panelen The Decentralized Future: Interoperability and Scalability, där han kommer att presentera Ontologys planer för 2019. Li Jun sa: ”Scalability and interoperability are key focuses for Ontology in 2019. For scalability, Ontologi-skärning är för närvarande under utveckling. Det är ett riktmärke för blockchain, som är den första sharding-implementeringen som inte bara inkluderar transaktionsdelning utan också nätverksdelning och smart kontraktsdelning. För interoperabilitet arbetar vi med flera initiativ, inklusive en decentraliserad lagringsprodukt, som möjliggör blockchain-baserade P2P-nedladdningar över system. ”.

Charlie Lee, skapare av Litecoin, sa: ”Med tanke på det enorma stöd som vi har fått från Asien ser vi fram emot att vara värd för en engagerande gruppsamling för att tacka våra anhängare och ge deltagarna en förstahandsvy om Litecoins framtida planer. Vårt mål att bli det främsta betalningsmyntet skulle inte vara möjligt utan det starka samhällsstöd som vi fortsätter att få. Det är därför som sådana möten är avgörande när vi fortsätter att utveckla nya sätt att engagera samhället, till exempel lanseringen av vårt globala volontärnätverk som vi tillkännager. ”

Max Kordek, ordförande för Lisk Foundation, sa: ”TOKEN2049 lovar att bli ett enormt spännande evenemang, som jag är stolt över att vara en del av. Antalet talangfulla och passionerade individer som deltar, med den delade önskan att bygga globala broar över blockchain-sektorn, är verkligen inspirerande. TOKEN2049 är en firande av hur långt rymden har kommit på så kort tid och kommer utan tvekan att signalera vart den globala blockchain-communityn är på väg i framtiden. ”

Alexander Tkachenko, VD och grundare av VNX Exchange, sa: ”Att vara värd för ett av de ledande projekten i ekosystemet är något vi ser mycket fram emot. Deltagarna har inte bara chansen att lyssna på en insiktsfull panel som diskuterar en rad ämnen från massantagande av kryptovalutor och blockchain till demokratisering av finansmarknaderna, men det kommer också att finnas möjlighet att höra branschutvecklingen från första hand från en av de sanna pionjärerna inom kryptobetalningsindustrin. ”

Om ontologi:

Ontology är ett nytt högpresterande offentligt blockchain-projekt & en distribuerad samarbetsplattform för förtroende.

Ontology tillhandahåller nya högpresterande offentliga blockkedjor som inkluderar en serie kompletta distribuerade huvudböcker och smarta kontraktssystem.

Ontology blockchain-ramverk stöder offentliga blockchain-system och kan anpassa olika offentliga blockkedjor för olika applikationer. Ontology stöder samarbete mellan kedjanätverk med dess olika protokollgrupper.

Ontologi kommer ständigt att tillhandahålla vanliga moduler för den underliggande infrastrukturen för olika typer av distribuerade scenarier, till exempel de för det distribuerade digitala identitetsramverket, distribuerat datautbytesprotokoll och så vidare. Baserat på specifika scenariokrav kommer Ontology att fortsätta utveckla nya gemensamma moduler.


För mer information, besök: https://ont.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map