Tillgången stöds av ägande i de grundande företagen och stabila tillgångar främst guld

Mauritius, London 21 februari 2019. Efter den nyligen lanserade joint venture-verksamheten i Mauritius mellan tre visionära företag i oktober 2018, kommer nybildade HYBSE Marketplace Limited (HM) i centrum en världens första digitala multitillgångsstabilt symbol “MAST”.

Med ett snabbt växande globalt intresse för kollateraliserade tokens leder till tillkomsten av nya regler i Mauritius för att möjliggöra digitala marknadsplatser och digitala depåer, ger HM investerare, intresserade av att utveckla en portfölj med digitala tillgångar, tillgång till primära börsnoterade och sekundära handelsbaserade tokens som kommer att stödja detta innovativa handelsekosystem växa.

Det första instrumentet som kommer att utfärdas är MAST-produkterna, fullständiga token med flera tillgångar som ger investerare en mångfald av hanterade risker, eftersom varje tillgångsslag stöds av ett integrerat ramverk av strategiska portföljer. Inledningsvis kommer MAST att bestå av ägarandelar i de grundande företagen. HM, GMEX, MINDEX, helt guldbackade DIM-valutor och stabila guldmynt. Tre olika kategorier av MAST-paketen har utformats och gör det möjligt för investerare att anpassa sin portfölj efter individuell riskaptit.

HYBSE Marketplace innehåller de senaste tekniska framstegen för finanssektorn med tre kärnelement; säkerhet med GMEX-marknadsövervakningsadaptrar, ger åtkomst för total tillsyn för en säker handelsmiljö; Decentralisering genom offentlig redovisning tillhandahåller transparenta och säkra metoder för transaktion av digitala tillgångar över plattformen; Skalbarhet på Catapult Engine möjliggör modulär design och högfrekventa handelsvolymer.

Hirander Misra, ordförande för HYBSE Marketplace, GMEX och MINDEX, säger ”Med GMEX Market Advancement Program (MAP) är vi angelägna om att hitta sätt att arbeta med partners för att få innovativa lösningar på marknaden. Asset Tokens, som har full säkerhet, släpps ut på marknaden på en reglerad börs och lagras i en reglerad digital förvaringsinstitut ger en nivå av reglering och tillsyn som inte tidigare var tillgänglig för institutionella investerares behov. ”

”Vi är mycket glada över att kunna lansera MAST på HYBSE Marketplace i Mauritius, eftersom vi stöder starkt det möjliga regelverket som håller på att etableras i landet för digitala marknadsplatser och digitala depåer. Vi är övertygade om att detta nya ramverk kommer att sätta Mauritius stadigt på den globala kartan som det naturliga hemmet för innovativa tekniker inom digitala tillgångar, ”tillade han.

Den officiella MAST ATO kommer att påbörjas torsdagen den 21 februari 2019. Sekundärhandel förväntas börja på HYBSE Q2 2019. ATO kommer att vara tillgänglig för investering av sofistikerade och expertinvesterare.

Ackrediterade deltagare som är intresserade av att få en andel i denna revolution kan följa länken som tillhandahålls; www.mast.eco.

En detaljerad och omfattande beskrivning av ovanstående finns i MAST Blueprint, som finns på MAST: s webbplats.

– slutet–

HYBSE Marketplace: PR-kontakter:

Mauritius

Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[e-postskyddad]

Storbritannien

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[e-postskyddad]

Digital

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

varning

Mauritius som en jurisdiktion erkänner digitala tillgångar som en tillgångsklass för investeringar av sofistikerade och expertinvesterare. Vi rekommenderar starkt investerare att söka oberoende finansiell och juridisk rådgivning innan de bedriver någon eftersträvad affärsverksamhet. Investerare bör helt kontrollera riskerna innan de gör några medel för investeringar.

Tillkännagivande till alla investerare: Regulatoriska skyldigheter

Det är investerarnas ansvar som vill köpa eller inneha de tokens som beskrivs i detta erbjudande att undersöka och informera sig om alla tillämpliga lagar och förordningar i alla relevanta jurisdiktioner. Detta inkluderar skattekonsekvenser när det gäller köp, innehav eller försäljning av dessa Multi Asset Stable Tokens (MAST) -token. Vårt företag erbjuder inga juridiska, ekonomiska eller affärsråd. Kontakta oss om du är osäker.

Investerare måste följa alla lagar och regler som gäller din kund-kund, penningtvätt och finansiering mot terrorism som kan gälla för dem. Investerare måste erhålla alla behörigheter, godkännanden eller licenser som behövs för att köpa, inneha eller sälja MAST-token enligt de lagar och regler som de är föremål för eller i varje jurisdiktion där de kan köpa, inneha eller sälja MAST-token. Vi säljer aldrig till sanktionerade länder.

Om MINDEX

MINDEX-ekosystemet består av:

MINDEX Holdings Limited – Holdingbolaget för MINDEX-ekosystemet.

MINDEX Clearing Limited – fungerar som central motpart (CCP) clearinghus som regleras av Mauritius Financial Services Commission (FSC) för att rensa alla transaktioner som utförs på MINDEX Limited.

MINDEX Limited – driver en värdepappers- och derivatbörs med flera tillgångar som regleras av Mauritius Financial Services Commission (FSC).

MINDEX Spot Limited – Marknaden för elektronisk handel med standardiserade fysiska och digitala spotvaruavtal för guld, ädla metaller och andra råvaror

MINDEX Vault Limited – Den kommande säkra förvaringslösningen för guld och andra ädla metaller.

MINDEX Refinery Limited – Den kommande smältning, raffinering och återvinning av guld och andra ädla metaller i världsklass enligt högsta standard.

MINDEX Realty Limited – fastighetsgrenen i MINDEX-ekosystemet som ansvarar för byggandet och driften av raffinaderiet, valvet, kontorsbyggnaden och lagren underlättar säker lagring av guld, digitala tillgångar och andra varor.

För mer information besök www.mindex.mu

Följ på Twitter @MindexHoldings

Om GMEX Group

GMEX Group (GMEX) består av en uppsättning företag som erbjuder ledande innovativa lösningar för en ny era av globala finansiella marknader, som tillhandahåller affärskompetens, den senaste tekniken, anslutningsmöjligheter och operativ excellens som levereras genom en anpassad partnerskapsdriven strategi. GMEX använder omfattande marknadsinfrastrukturerfarenhet och expertis för att skapa en lämplig strategisk huvudplan med börser, clearinghus, depåer, register och lagermottagningsplattformar. GMEX erbjuder också den extra fördelen med samtrafik till flera partnerutbyten för att skapa globala nätverk av likviditet. GMEX Technologies är ett helägt dotterbolag till GMEX Group.

För mer information besök www.gmex-group.com

Följ på Twitter @GMEX_Group

Om HYBSE

Hybrid Stock Exchange (HYBSE) är en online-blockchainbaserad utbytesplattform. Det tillåter köp och försäljning av kryptoniserat kapital i den nya eran av kryptovalutor. Användningen av blockchain-teknik gör det möjligt för deltagarna att klippa ut många av de mellanhänder som är förknippade med traditionella utbyten. Medan traditionella utbyten betjänar deltagare från specifika geografiska platser är HYBSE öppet för alla deltagare globalt.

För mer information besök www.hybse.com

Följ på Twitter https://twitter.com/HYBSE

Om DIM Foundation

DIM Foundation är en ideell organisation som ansvarar för marknadsföring, PR, kundvård och tillsyn av DIM-varumärkena (DIMCOIN, DIM-valutor, DIM-kryptovalutor och framtida DIM-mynt). DIM X är en kryptovalutakonverteringsplattform. DIM Foundation är registrerat i Singapore.

Den regionala DIM-stiftelsen kommer att ansvara för:

Samla in donationer för DIM-ekosystemet

Skapa händelser för DIM-ekosystemet och delta i blockchain-händelser

Starta marknadsföringskampanjer för DIM Foundation

Attrahera företag till DIM-ekosystemet

Bli en central mötesplats för ambassadörer och initiativtagare.

För mer information besök www.dim.foundation

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me