DexAge – En användarcentrerad och mångsidig Crypto-handelsplattform

Med över 200 börser som underlättar kryptohandel över hela världen, kämpar handlare och investerare fortfarande för att göra tillförlitliga vinster ur sina investeringar. Det faktum att de flesta av dessa börser arbetar med en centraliserad arkitektur är en av de kritiska orsakerna som leder till ineffektivitet, såsom brist på säkerhet, hög osäkerhet, datahot, höga transaktionsavgifter etc. inom det centraliserade systemet. Dessa fallgropar påverkar användarens handelsupplevelse avsevärt och måste åtgärdas omedelbart.

DexAge – En blockchain-baserad lösning

DexAge har infört en effektiv utbyteslösning som bygger på ett decentraliserat peer-to-peer-transaktionssystem för blockchain-teknik. Genom att monopolisera blockchain-tekniken syftar nätverket till att utveckla ett tillståndslöst, pålitligt och decentraliserat P2P-handels- och utlåningssystem som erbjuder en autonom och säker handelsprocess.

Dessutom, DexAge har också skapat en genial affärsmodell där ekosystemet hanteras av sina användare, handlare och investerare via ett omfattande socialt nät. Inom detta användarcentrerade ekosystem drar både företaget och dess användare ömsesidigt nytta av varandra och växer kollektivt.

Viktiga komponenter i DexAge-plattformen

Funktionen hos DexAge-plattformen vilar på tre huvudkomponenter inklusive:

 • P2P Crypto to Crypto Exchange

DexAge-plattformen erbjuder P2P-krypto-till-kryptobörser som tillåter användare att behålla fullständig auktoritet över sina handelsaktiviteter inom nätverket. Dessutom utförs alla transaktioner genom smarta kontrakt för att säkerställa att det finns optimal säkerhet och transparens i processen. Dessutom lagras kryptotillgångarna som erhålls av användarna i tillståndslösa plånböcker som styrs av användare, inte plattformen. DexAges roll under krypto-utbytesprocessen är fortfarande begränsad till att bekräfta tillgången på tillräckliga medel på varje parts konto, verifiera transaktionens trovärdighet och balansera handelsförfrågningarna från orderboken.

 • P2P Fiat Crypto Exchange

Det gör det möjligt för användare från hela världen att byta ut sina kryptotillgångar till fiat-pengar och därigenom förbättra likviditeten i DXG (native token för DexAge). Användare kan lägga upp sina annonser tillsammans med alla nödvändiga detaljer inklusive betalningsmetoder. Intresserade användare kan direkt träffa den berörda parten och betala beloppet kontant eller handla via nätbank. Kryptotillgångarna kan å andra sidan skickas direkt från användarnas personliga plånböcker.

 • P2P Crypto-utlåningen

P2P Crypto-lånetjänsten gör det möjligt för användare att hålla sina tillgångar om de spekulerar på att det berörda kryptovalutavärdet kan stiga inom en snar framtid. DexAge tillåter användare att placera sina kryptotillgångar som säkerhet och få ett lån av samma värde för att utöka sin investeringsportfölj.

Försäljning av DexAge-token

DexAge-token betecknad som DXG är en ERC20 Ethereum-kompatibel token och har säkrat en tokenlista med Latoken. Plattformen har utfärdat totalt 5 miljarder AXG-token och satte soft cap till 5 miljoner USD. Dessutom är det minsta inköpsvärdet 100 USD och plattformen accepterar BTC, ETH, LTC-kryptovalutor för betalning. Tokenförsäljningen startade den 30 november 2018 och slutar den 28 februari 2019 och intresserade handlare och investerare kan köpa token från https://dexage.io. Token distribueras på följande sätt:

 • 45% – Crowdsale
 • 15% – Team
 • 15% – Reserverad
 • 10% – Försäljning
 • 10% – Airdrop and Bounties
 • 5% – Kärninvesterare

Dessutom kommer fondfördelningen att genomföras på följande sätt:

 • 40% – Marknadsföring, branding och utbildning
 • 40% – Plattformsutveckling
 • 20% – Beredskapsplan

DexAge – En flerdelad Crypto-handelsplattform

DexAge har utvecklat ett autonomt P2P-utbytesekosystem, som styrs och hanteras av användare, handlare och investerare. Det decentraliserade tillvägagångssättet gör det också möjligt för användare att ha full kontroll över sina handelsaktiviteter, vilket höjer handelsupplevelsen och ökar vinstmöjligheterna på plattformen.

För mer information besök https://dexage.io/


E-post: [e-postskyddad]

Facebook : https://www.facebook.com/dexagetech

Twitter : https://twitter.com/dexagetech

Telegram: https://t.me/dexage

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dexage

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC8E50dMj-cXE2GHw6e3ZiAw

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map