Cudo Miner: Bra alternativ till WinMiner 2019

Övergripande, kryptogruvvärlden har drabbats av en förtroendekris de senaste månaderna – men bara med Bitcoin-gruvarbetare genererar redan 4,7 miljarder dollar i intäkter under de första nio månaderna 2018 finns det fortfarande mycket att spela för. Gruvwebbplatser som WinMiner har stängts av på grund av marknadsförhållandena – vilket ger ett stort gap i tillgängliga alternativ för användare som vill tjäna pengar genom att bryta.

Stiga på: Cudo Miner: en gruvstart för kryptovaluta som just tillkännagav den öppna beta-lanseringen av sin krypto-gruvplattform.

Cudo Miner är en intelligent GUI-gruvarbetare med inbyggd multi-algo-växlingsteknik som gör det möjligt för professionella gruvarbetare till oerfarna eller nybörjade gruvarbetare att installera och luta sig tillbaka medan programvaran automatiserar allt annat. Sedan Cudo Miner lanserades för två månader sedan har den lockat tusentals användare i mer än 130 länder.

Cudo Miner börjar överbrygga klyftan mellan GUI-gruvarbetare och traditionella kommandoradsgruvarbetare med en avancerad inställningssida för att förinställa optimeringar på båda, per algo och per GPU-basis. Detta ger rig gruvarbetare förtroendet att välja “Auto” -läge om de önskar, med vetskap om att Cudo kommer att ändra förinställda konfigurationer baserat på det mest lönsamma myntet att bryta utan att ge upp någon gruvprestanda.

De viktigaste funktionerna i Cudo Miner inkluderar:

  • ANVÄNDARVÄNLIGT GRÄNSSNITT – tillgänglig för experter och nybörjare. Ladda ner Cudo Miner och slappna av när programvaran automatiserar hela installationen för gruvarbetare.
  • AVANCERADE INSTÄLLNINGAR – Kryptoentusiaster med dedikerade gruvriggar kan maximera intäkterna genom att justera algoritmer på sidan “avancerade inställningar”, där de också kan se resultaten av alla sina riktmärken. Detta är för närvarande en tidskrävande manuell uppgift som körs via annan gruvprogramvara.
  • GPU ÖVERLOCKNING – inbyggd GPU-överklockning och andra funktioner för att öka lönsamheten, vilket ytterligare överbryggar klyftan mellan traditionella kommandorads- och GUI-gruvarbetare.
  • TREDJEPARTSMINNARE – Aktivera gruvarbetare från tredje part som Z-fiende för Ravencoin och EWBF för Bitcoin Gold för att öka din gruvprestanda. Nya gruvarbetare kommer att läggas till regelbundet.
  • TVÅ GÅNG LÖNSAMT – Veckelång jämförelsetestning (28/12 / 18-3 / 1/19) visar att Cudo Miner är mer än dubbelt så lönsamt som konkurrerande gruvarbetare.
  • FLER MÖNDSSTÖD – kunna bryta flera mynt och växla mellan dem baserat på vilket som är det mest lönsamma vid varje tillfälle.
  • VAL AV BETALNING – användare har också valet om hur de får betalt – de kan få ersättning via Ethereum eller Bitcoin och ytterligare mynt kommer att tas med på listan i framtiden.
  • KRAFTFULL WEBKONSOL – gruvarbetare kan undersöka data relaterade till deras gruvprestanda, titta på historiska intäkter, visa hårdvaruinformation och effektnivåer, samt hålla ett öga på deras enhets hälsa.
  • IDLE MINING – avslappnade gruvarbetare kan låta Cudo Miner arbeta i bakgrunden medan de använder sin dator och se till att det inte stör datorns prestanda.

”GPU-gruvdrift lever definitivt och sparkar, men några av de strategier som vissa professionella gruvarbetare antar minskar deras chanser att göra en anständig vinst. Altcoins är ofta de mest lönsamma men bara några minuter eller timmar, så du måste bryta under denna period för att maximera vinsten, säger Matt Hawkins, VD, Cudo. ”Tyngdpunkten måste flytta sig från att fokusera på ett enda mynt eller en algoritm för att hugga och växla mellan en rad kryptovalutor samt välja optimala inställningar – vilket ökar deras chanser att göra det värt. Det är därför vi har skapat Cudo Miner. ”

A Veckelånga jämförelsetester visar att Cudo Miner för närvarande är mer än dubbelt så lönsamt som konkurrerande gruvarbetare.

Företagets grundare, Hawkins och Duncan Cook, var motiverade att hitta en tillgänglig gruvlösning när de upptäckte de enorma mängder datorkraft på bärbara datorer, datorer och servrar – med hårdvara ofta inaktiv 60 procent av tiden. Som ett resultat försökte de utveckla en lösning som dödade två fåglar i en sten: hindra resurserna från att vara underutnyttjade samtidigt som lönsamheten från gruvdrift maximerades genom att ta bort hindren för inträde.

De två seriella entreprenörerna har också etablerat en välgörenhetsarm som kallas Cudo Donera, varigenom gruvarbetare kan omvandla sin extra datorkraft till kontanter för goda ändamål. Detta projekt har som mål att samla in en miljard dollar i finansierings- och datorresurser för välgörenhetsorganisationer under de kommande åren.

För mer information och för att komma igång med Cudo Miner, besök Cudo Miners webbplats.

Om Cudo

Cudo är ett team av gruvarbetare, tekniker och entreprenörer. Vi brinner för att skapa bra med teknik och vi ser blockchain och kryptovaluta som ett fantastiskt tillfälle att göra detta. Vårt mål är att få en positiv inverkan i världen för gott och för tekniska förändringar.

Vi vill att vår teknik ska vara en hållbar och etisk lösning.

För ytterligare information, kontakta:

Dan Walsh

[e-postskyddad]

+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map