Bygg den ultimata handelsstrategin med Crix Exchange

Handel på vilken marknad som helst kan vara mycket svår, särskilt när känslor tar över handelsstrategin. Rädsla för att missa (FOMO) eller panik när marknaden agerar på ett visst sätt är vanliga känslor som alla handlare upplever. Det kräver mycket kunskap och förståelse för marknaden för att inte låta en känsla vinna, men även de mest erfarna handlarna gör misstag. Även nu med Crypto-marknader som körs 24/7 är det praktiskt taget omöjligt att alltid titta på prisåtgärden för det perfekta ögonblicket att köpa.

Det är därför som det ibland är bäst att använda ett datorprogram för att handla för dig. Genom programmering av en handelsbot kan handlare ställa in ett program som gör det möjligt för dem att programmera genomförandet av affärer på en online-börs och definiera när de ska köpa eller sälja och under vilka villkor. Det finns många Trading Bot-program på marknaden, men de leder alla till samma fråga: alla har tillgång till dem, vilket innebär att handelsstrategin används av hundratals andra på marknaden, vilket minskar dess effektivitet.

CRIX Exchange erbjuder det första utbytet någonsin med en kryptohanteringsalgoritmfunktion som gör det möjligt för användare att programmera köp och säljer signaler, så att de kan testa strategin innan de lanseras, vilket kommer att ge användarna användbar data för att bestämma potentiella vinster och framgången för handelsstrategin i framtiden. Denna unika funktion gör det möjligt för kryptohandlare var som helst att skapa sin egen strategi och testa den och hitta vad som är lönsamt innan de tappar pengar. Smart handel tar bort människans känslor och låter ett enda program styra handeln utan att få panik. Även om det kanske låter komplicerat först har CRIX utvecklat ett användarvänligt gränssnitt som gör det möjligt för alla att programmera en Smart Trading-strategi utan att behöva känna till någon form av programmering i förväg..

Hur man bygger och testar en kryptohandelsalgoritm med CRIX

Med CRIX Exchange Smart Trading-funktionen kan vem som helst bygga sin egen handelsstrategi med hjälp av olika idéer som kommer att leda till nya sätt att tjäna pengar på kryptomarknaden. Genom att ta bort känslorna kommer en maskin att göra allt för dig. Det är enkelt att ställa in köp- och säljsignaler. Du behöver ingen programmeringskunskap. Du kan testa många olika strategier och hitta de som fungerar för dig. Som tidigare nämnts används alla bots som finns på marknaden idag av hundratals handlare, vilket gör den handelsstrategin till en lätt förutsägbar, och tyvärr för många handlar framgångsrik handel om att hitta den vinnande formeln som ingen annan har.

För att börja konfigurera din handelsalgoritm med CRIX Exchange behöver du helt enkelt registrera dig hos crix.io. Bara genom att använda den programmerade BOTS-funktionen på den här webbplatsen kan du starta processen. Det finns några algoritmer som du kan använda gratis redan från början, som “Trend Reversal” eller “MACD Strategy”. Dessa exempel hjälper dig att förstå hur systemet fungerar och några idéer för variabler. Även om det först ser komplicerat ut, skapar programmet grundläggande programmering åt dig. Algoritmen är baserad på Python, som är ett välkänt programmeringsspråk som används av många utvecklare idag. Det användarvänliga gränssnittet har gjort det mycket lättare för användarna att programmera sina strategier, i grund och botten på grund av det faktum att all grundläggande kodning är typ av förgjord för dig.

Uppgifterna som används för handel extraheras redan från själva börsen, så att användarna kan ange vilka data de specifikt vill använda och vilka kryptovalutor och kapitalbas som tillämpas på handelsstrategin. Du kan anpassa det på vilket sätt du vill!

Exempelvis kan handelsfrekvensen anpassas, vilket låter dig bestämma när du ska handla. Det kan vara dagligen eller efter minut eller intervall. Du kan välja hur mycket data du kan använda för handel. Att definiera tillgången du vill handla görs också enkelt. För avancerade användare finns det också maskininlärning som hjälper dig att ytterligare förfina dina strategier på sätt som inte är möjliga utan en sofistikerad AI.

För att förstå vikten av att extrahera liveinformation från utbytet måste du först förstå ett mycket grundläggande koncept. För varje prispunkt finns det en viss logik bakom, varje val eller lågt pris ger dig viktig information för att skapa en handelsstrategi. En framgångsrik handelsstrategi kommer att kräva att köp och försäljningar som vi programmerar i algoritmen baseras på den informationen och därför utnyttjar potentiella mönster som bildas på marknaden som kan generera vinster. Att fokusera på prisåtgärder är det enklaste sättet att närma sig detta.

Även om det först kan vara överväldigande är det faktiskt extremt enkelt att ställa in. Här är en video- som leder dig genom alla steg som behövs för att programmera ett back-test av din smarta handelsstrategi så att du kan dra full nytta av den här unika funktionen som endast är tillgänglig på CRIX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map