BitMax.io (BTMX.com) Tillkännagiven lista över GateChain Token (GT)

BitMax.io (BTMX.com) har meddelat noteringen av GateChain Token (GT). GT används för att betala för gasavgifter på GateChain och erhålla avgiftsrabatter på Gate-kryptovalutautbyte samt rättigheterna för deltagande i Gate-kryptovalutans börs STARTUP-projekt, en plattform som är värd för initiala utbyteserbjudanden (IEO) och rabatterad försäljning av flytande tokens.

Med noteringen av GT kommer BitMax.io (BTMX.com) att stärka sin ledande handelsplattformsstatus för hävstångshandel på digitala utbytesplattformtoken; BitMax.io erbjuder redan levererad handel för BNB, OKB, HT och KCS.

Om Gate.io och GateChain Token (GT)

Gate.io är en kryptovalutabörs som grundades 2013. Börsens fördelar med tidig utveckling har gjort det möjligt att bli en stor aktör i kryptovalutabörsindustrin. Gate.io erbjuder levererad spothandel för en bred meny med kryptovalutor.

I ett försök att utöka sin portfölj av tjänster tillkännagav Gate.io nyligen lanseringen av GateChain, som är en blockchain som möjliggör ett decentraliserat utbyte under varumärket Gate. Gate-decentraliserade börsen, en produkt som säkerställer att användarna behåller sitt fulla ägande av sina tillgångar medan de gör kryptovalutahandel, kommer att fungera som ett alternativ till den centraliserade Gate-börsen. Alla transaktioner som görs på Gate-decentraliserade börsen kommer att fungera på GateChain och kommer därför att kräva transaktionsavgifter i GateChain-token. Utöver detta fungerar GateChain Token som det ursprungliga verktygs-token för Gate-ekosystemet, vilket gör det möjligt för användare att låsa upp olika fördelar på Gate-kryptovalutabörsen.

Noteringen av GT på BitMax.io (BTMX.com) erbjuder större exponering för GateChain-token samtidigt som det möjliggör för de samlade handelsgemenskaperna för både Gate och BitMax att få tillgång till hävstångspositioner för olika växlingstoken på en enda plattform.

Om BitMax.io (BTMX.com)

BitMax.io är branschens nästa generations plattform för digital tillgångshandel som tillhandahåller ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster till både privatkunder och institutionella kunder över hela världen. Den här innovativa handelsplattformen grundades av en grupp Wall Street-handelsveteraner och bygger på kärnvärdena blockchain, transparens och tillförlitlighet för att leverera högkvalitativa kundtjänster och handelsupplevelse.

BitMax.io-plattformen går utöver transaktionsbrytningsmodellen eftersom den använder en kombinerad handelsmodell av “transaktionsbrytning” och “omvänd gruvdrift.” Plattformsanvändare får BTMX-tokens (BitMax.io plattforms-token) som belöningar för handel på plattformen under “transaktionsbrytning” -läget; de får rabatter för att utföra tillverkaraffärer i läget “omvänd gruvdrift”. ”Omvänd gruvdrift” är en separat mekanism för att främja likviditetsförsörjning och stödja den totala cirkulationen av plattformstoken. Denna inställning med flera handelslägen kan möta olika användares behov.

BitMax.io strävar alltid efter att ge sina globala användare en omfattande uppsättning handelsprodukter. BitMax.io aktiverade marginalhandel den 14 februari 2019. Marginalhandelsfunktionen är ytterligare ett steg framåt ur ett produktutbudsperspektiv för att bättre tillgodose deras dynamiska handelsbehov. För BitMax.io-användare som förstår och erkänner riskerna med marginalhandel kan de nu utnyttja sin omsättbara tillgång för potentiell högre avkastning på investering genom marginalhandel med sund riskhantering. Listan över digitala tillgångar som kan handlas på marginal har ökat från fyra till 18 olika tokens, även inklusive BTMX. Det är ytterligare ett banbrytande steg för BitMax.io för att möjliggöra marginalhandel i sin egen native token. Det utvidgar funktionerna i BTMX och stimulerar likviditeten på plattformen. (Marginalhandelsfunktionen för BitMax.io är inte tillgänglig för nordamerikanska marknader.)

I likhet med den innovativa marginalhandeln som lanserades på BitMax.io, har introduktionen av detta unika Volatility Card återigen visat lagets djupa förståelse för kapitalmarknadens inre funktion och deras avancerade expertis inom finansiell produktdesign. BitMax.io Volatility Card är den första volatilitetslänkade derivatprodukten från denna plattform som gör det möjligt för globala användare att prognostisera och byta ut prisfluktuationer för underliggande stora mynt under förinställda tidsfönster på ett enkelt men ändå effektivt sätt. Namnet som Turtle and Bunny Card efter Aesops fabel – Tortoise and the Hare, har kortet kvasi-option-struktur för underliggande handelspar men i stort sett förenklad utbetalningsform. Användaren kan köpa olika kort för förutsägelse av prisrörelse antingen inom visst intervall (Turtle Card) eller över vissa intervall (Bunny Card). De som förutsäger rätt prisrörelse får utbetalningen motsvarande kortets teoretiska värde. Volatility Card använder förenklat utbetalningsformulär utan komplikationer för avvecklings- och clearingfrågor som är vanliga för riktiga valutainternativ. Användare väljer bara vilket kort de ska köpa för att handla utifrån deras syn på underliggande tillgångens volatilitet, antingen inom eller över ett visst intervall. Det är lätt att förstå och använda för alla typer av handlare med behov av antingen mycket kortvarig momentumhandel eller partiell risksäkring mot stora prissvängningar i mycket volatila marknadsförhållanden.

Slutsats

BitMax.io bygger på engagemanget för branschens högsta produktutbud och högkvalitativ kundservice som en del av sin kundcentrerade strategi och har utökat sin globala kundbas till över 180 000 registrerade användare med 53 000 aktiva medlemmar i samhället. Noteringen av GT breddar inte bara sitt handelspartsomfång utan lockar också mer volym och användare till plattformen

För mer information, följ BitMax.io på:

Hemsida: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

KONTAKT: [e-postskyddad]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map