BitMax.io (BTMX.com) och EtherZero (ETZ) etablerade strategiskt partnerskap

BitMax.io (BTMX.com), den branschledande nästa generations handelsplattformen för digitala tillgångar, och EtherZero, en smart kontraktsplattform för utvecklare, har etablerat ett strategiskt partnerskap. EtherZero (ETZ) kommer att listas på BitMax.io och handeln börjar den 19 april 2019.

Vad är EtherZero?

EtherZero är en hård gaffel på Ethereum och ger en hög skalbarhet, omedelbar betalning, kostnadsfri decentraliserad plattform för utvecklare att distribuera smarta kontrakt och DApps. Fördelen med omedelbara transaktioner och nollavgifter gör det till en utmärkt plattform för DApp-utveckling.

EtherZero-fördelar

Hög skalbarhet: EtherZero stöder mycket höga transaktionsvolymer med snabba verifieringar. Det kan behandla 1 400 transaktioner per sekund.

Omedelbar betalning: Det är onödigt för utvecklare att oroa sig för trängsel i nätverket eller transaktionsfördröjningar när DApps distribueras. Blockgenereringshastigheten kan vara lägre än en till tre sekunder, vilket minskar bekräftelsestiden.

Noll transaktionsavgifter: Oavsett om du utvecklar en DApp, distribuerar ett smart kontrakt eller startar en transaktion, det finns inga transaktionsavgifter. EtherZero-systemet använder Power för att säkerställa driften av noll vanliga transaktioner. Power är en ursprunglig valuta från EtherZero som genereras på MPoS-mekanismen. Det är inte handel eller överlåtbart och används endast för konsumtion av gas i transaktioner.

Innovativ MPoS-konsensusalgoritm: MPoS är förkortningen för Masternode plus PoS. MPoS-konsensusalgoritmen integrerar ett Masternode-system med Proof of Stake i ett tvånivånätverk. Detta gör plattformen rättvis och mer decentraliserad. Så länge deltagarna har 20 000 ETZ-mynt och en molnserver kan de delta i masternode mining och ha rösträtt i den autonoma regionen.

Autonom gemenskap: En hög grad av gemenskapsautonomi gör det möjligt för alla masternoder att initiera samhällsförslag, rösta och delta i samhällsbyggande. Det är ett sätt att nå enighet om föreslagna ändringar i nätverket och utvecklingen av EtherZero ekosystemfinansiering.

Använd fall och framtida planer

EtherZero hjälper utvecklare att ställa in DAPP: er som ofta används i det dagliga livet och inte nödvändigtvis är begränsade till företag och ekonomi.

Några av de DApps som för närvarande finns på EtherZero är L’ETZ ROCK, en gruvapp och UnicornGo, Friends Farm och Hit the Crypto, alla onlinespel. EtherZero-teamet har för avsikt att utforma en outsourcing- och handelsplattform för förslag för att ansluta speldesigners, författare, speltillverkare etc..

I november förra året bildade EtherZero ett partnerskap med det ryska blockchain-spelet IZX som för närvarande har mer än 40 000 användare.

CryptoAds, den senaste iterationen av CallsFreeCalls, har gått ihop med EtherZero. Plattformen tillåter användare att ringa gratis till vem som helst och sponsras av annonsörer. Samarbetet föreslår att företaget avser att tillhandahålla användarna den snabbaste tjänsten.


Dessutom utvecklar EtherZero en e-handelsplattform för att möta behoven hos shopping med EZT. Det planerar också att implementera en kartläggningsapplikation, kallad MRO (Map of Real-World Organization). Denna app hjälper befintliga företag att hantera intern förvaltning och relationshantering med smarta kontrakt.

EtherZero-teamet

Gary Luo, VD för EtherZero, tror att det kommer att bli en gemensam DApp-utvecklingsplattform de närmaste fem till tio åren.

Ett kärnutvecklingsteam från Kina arbetar med det globala offentliga blockchain-nätverksprojektet. Två ledande DApp-utvecklingsteam från Östeuropa och Indien hjälper till med forskning och utveckling.

Samtidigt arbetar ett antal inhemska och utländska marknadsföringsteam med att marknadsföra och driva DApp-baslagerutvecklingsplattformen.

Vad är BitMax.io?

BitMax.io är branschledande nästa generations digitala tillgångsplattform som tillhandahåller ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster till både privatkunder och institutionella kunder över hela världen. Det grundades 2018 av en grupp Wall Street-handelsveteraner och bygger på kärnvärdena blockchain, transparens och tillförlitlighet för att leverera högkvalitativa kundtjänster och handelsupplevelse..

BitMax.io-teamet är välkänt i branschen som det allra första, och hittills det enda, som introducerar den innovativa handelsmodellen som kombinerar “transaktionsbrytning” och “omvänd gruvdrift.” Medan “transaktionsbrytning” kan vara en relativt vanlig praxis, där användare får plattformars inbyggda token som belöning, kan en BitMax.io-användare få rabatter för att utföra tillverkaraffärer i “reverse-mining” -läge. Ett motsvarande marknadsvärde för BTMX-token, the BitMax.io native token, kommer att dras av från användarens konto och föremål för permanent låsning. Den kombinerade handelsmodellen har visat sig vara effektiv för att få ytterligare likviditet till plattformen och kontrollera den totala cirkulationen av BTMX-token på hela marknaden.

BitMax.io strävar alltid efter att förse sin globala marknad med en omfattande uppsättning handelsprodukter. Den lanserade marginalhandelsfunktionen är ytterligare ett steg framåt ur produktutbudsperspektivet för att bättre tillgodose deras dynamiska handelsbehov.

För de användare som förstår och erkänner riskerna med marginalhandel tillåter funktionen användare att låna pengar från plattformen och handla mer digitala tillgångar än vad de normalt hade råd med. (Marginhandelns funktion av BitMax.io är inte tillgängligt för nordamerikanska marknader.)

Ökad köpkraft innebär att användare kan utnyttja omsättbara tillgångar som säkerhet. De har potential för en högre avkastning på investeringen när priset stiger. Men de måste också möta risken för potentiella förluster när priset sjunker. Sammantaget hjälper lanseringen av marginalhandel till att stödja plattformens snabbt ökande volym och likviditet.

Ett ömsesidigt fördelaktigt partnerskap

Med åtagandet att endast lista branschens högkvalitativa produkter som en del av sin kundcentrerade strategi har BitMax.io utökat sin globala kundbas till över 150 000 registrerade användare och 53 000 aktiva medlemmar i samhället. Med tanke på att EtherZero positionerar sig som en integrator, promotor och utövare av blockchain-teknik förväntas det strategiska partnerskapet mellan BitMax.io och EtherZero av marknaden att ytterligare uppmuntra användbarheten av blockchain i det dagliga livet.

För mer information, följ BitMax.io på:

Hemsida: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

KONTAKT: [e-postskyddad]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map