Bästa Cryptocurrency Exchange-plattformar

Kryptovalutabörser peppar det virtuella landskapet med ett kalejdoskop av alternativ. Bland dem finns en serie industritungviktare som har varit i drift sedan detta motstridiga handels- och investeringsparadigm kom på marknaden. Tyvärr är många av dessa etablerade juggernauts full av massor av bagage.

Säkerhetsproblem främst bland dem, världens mest framstående kryptovalutabörser har en rutig historia som består av hack och skandaler. Som nybörjare på kryptovalutaarenan är det bäst att undvika problematiska scenarier och istället samarbeta med ett ledande kryptovalutautbyte.

Expertanalys av kryptobörsmarknaden identifierar rutinmässigt bitcoin-utbyten baserat på en omfattande uppsättning utvärderingskriterier. Alla komponenter i en handelsplattform måste utvärderas noggrant för att ge en tillfredsställande helhetsgranskning. Faktorer att överväga inkluderar licensiering och reglering, utbud av omsättbara tillgångar, säkerhet och säkerhet och en användarvänlig handelsplattform för utbyte av olika kryptovalutor.

Bittrex

Ord är värdelösa när du erbjuder en förstklassig tjänst i din nisch.

Bittrex Exchange

Hur som helst, Bittrex är en nästa generations kryptovalutaväxlingsplattform baserad i Seattle USA. Vår Bittrex-recension visar att några av dess huvudfunktioner är hög säkerhet, stor valutadiversifiering, extrem kundsupport och låga avgifter. Med sin avgift på 25% på varje börs kan Bittrex knappast slås av tävlingen .. En annan stor fördel med Bittrex-börsen är att den har ett gott rykte och är användarvänlig.

eToroX

eToroX är kryptovaluta-armen för eToro Group. Insider inom branschen som är bekanta med eToro förstår att eToro utnyttjar kraften i social handel för att göra de finansiella marknaderna tillgängliga för alla. eToroX är således en naturlig förlängning av eToro-koncernen för att underlätta det växande intresset för tokenisering av finansiella tillgångar till blockchain.

eToroX Cryptocurrency ExchangeeToroX Cryptocurrency Exchange

EToroX-kryptovalutaväxlingen är fullt reglerad för att erbjuda tjänster för handel med digital valuta. Detta skiljer det från många av sina konkurrenter. Det regleras av GFSC (Gibraltar Financial Services Commission) som en DLT-leverantör (Distribuerad Ledger-teknik). Tillgång till kryptobörsen är för närvarande tillgänglig för användare som har, eller som väljer att skapa, ett eToro-konto. Dessa användare kan logga in med sina befintliga eToro-referenser. Snart kommer detta också att vara tillgängligt för alla andra genom att låta nya användare skapa ett konto direkt med eToroX.

Denna populära sociala handelsplattform har 17 kryptopar, inklusive BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX och NZDX. Korsparhandel med förvaltningsvalutor och digitala valutor är möjlig.

eToroX är verkligen unikt i den meningen att det är inriktat på att flytta det ”konventionella” finansiella systemet till blockchain. Blockchain-baserade transaktioner erbjuder transparens, interoperabilitet mellan marknader och trovärdighet. eToroX spårar snabbt utvecklingen av flera kryptotillgångar och tokeniserade tillgångar. Det finns också många omsättbara tillgångar, inklusive USDEX, EURX och GBPX. Inkluderingen av 60 digitala tillgångspar innebär att alternativ som BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX och andra är tillgängliga för handlare. Till exempel på eToroX bitcoin-utbytessidan finns det för närvarande 11 handelbara par inklusive ETH / BTC, BTC / GBPX och mer.

Ur ett användarperspektiv är eToroX-utbyte helt anpassningsbart och intuitivt. Det erbjuder ironclad säkerhetsprotokoll och har fullständig reglering.

Bitbuy.ca


Denna kanadensiska kryptovalutabörs lanserades 2013, som InstaBT. Detta kryptovalutautbyte erbjuder flera rankningsalternativ för digital valuta, inklusive: XRP, BCH, BTC, LTC och ETH.

Bitbuy.ca tillhandahåller en serie säkra och säkra handelsalternativ i form av SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (Two Factor Authentication) och en 95% -förvaring. Detta innebär att i den osannolika händelse av hack är den stora majoriteten av kryptokurrency oåtkomlig för tredje part.

Bitbuy.ca lade nyligen till pro-handel som ett alternativ för kunder. Andra webbplatsfunktioner inkluderar låga avgifter och snäva spridningar, omedelbar verifiering och låga latentider. Det avancerade handelsgränssnittet är perfekt för seriösa handlare, men grundläggande handelsalternativ på Bitbuy är också tillgängliga.

LocalBitcoins

LocalBitcoins Cryptocurrency ExchangeLocalBitcoins Cryptocurrency Exchange

Detta utbyte av kryptovaluta i P2P tillåter handlare att köpa och sälja digital valuta bland dem själva. Med LocalBitcoins kan handlare köpa och sälja BTC i sitt område. Plattformen lovar anonymitet, säkerhet och omedelbar handel. Både ett återkopplingssystem och ett upplösningssystem är tillgängliga för handlare, vilket gör det sömlöst att publicera köp / säljannonser på börsplattformen. Detta ganska okonventionella sätt att handla BTC är tillgängligt med kontant- och spärrtjänster.

Poloniex

Poloniex har licens i USA för att tillhandahålla penningtjänster. Detta kryptovalutautbyte erbjuder 60+ par inklusive ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC och dussintals andra. Som ett av de få börser som erbjuder handel och ICO-inlösen av Cosmos Atoms, är Poloniex en ledande leverantör av kryptovalutahandelsalternativ.

Poloniex Cryptocurrency ExchangePoloniex Cryptocurrency Exchange

Appar för handel på Poloniex finns i App Store och Google Play Store. Avgifterna kostar för närvarande 0,08% tillverkare och 0,20% tar med mindre än $ 1m. Detta volymnivåiserade avgiftsschema säkerställer större likviditet och skärpta marknadsspridningar. Säkerheten på Poloniex har 2-FA och identitetsverifiering. Medan Poloniex tillgodoser handlarnas behov är det inte perfekt för nybörjare och det accepterar endast kryptovaluta för insättnings- och uttagsändamål.

Andra stora kryptovalutaplattformar

Ovanstående operatörer är kända för att vara pålitliga och säkra med en rad användbara funktioner för kunder. Ändå fyller många andra ledande kryptovalutabörser scenen:

 • ByBit
 • Binance
 • Crypto.com
 • Bitmex
 • Bitfinex
 • Bisq
 • KuCoin
 • Gemini
 • CEX.io
 • Kraken
 • Bityard
 • Phemex
 • Nash
 • Coinex
 • Bitstämpel
 • LocalBitcoins
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map