YeeCo & OKExchange Ecological Cooperation Proposal

Samarbetsintroduktion

YeeCo är placerad vid en decentraliserad, högpresterande Internetinfrastruktur som gör att värdet kan cirkulera fritt på Internet av alla saker. YeeCo integreras i den reala ekonomin under höghastighetsscenariot för sammankoppling av 5G-teknik, bildar ett smart internet, uppnår en kombination av YeeCo blockchain med artificiell intelligens, sakernas internet och 5G-teknik och främjar utvecklingen av smart hälso- och sjukvård, smart transport, smarta städer, digitalt samhälle och tillgångstokenisering. YEE är cirkulationstoken i YeeCo-ekologi, och också det mest grundläggande värdecirkulationsmediet i kedjeekologin.

YeeCo är uppdelat i 7 PoC-steg innan de lanseras i huvudnätverket för att förbättra relaterad teknikforskning och utveckling. YeeCo bedriver för närvarande forskning och utveckling enligt planeringen i vitboken. YeeCo Testnet har lanserats officiellt i mars och YeeCo Mainnet förväntas lanseras i juni.

OKExchain, som det ledande ekosystemet i branschen, har alltid åtagit sig att bygga ett högeffektivt, gränslöst offentligt kedjeekosystem. Egenskaperna hos "hög prestanda", "flerkedjig samexistens" och "decentralisering" har orsakat stor oro i branschen. Samtidigt har OKExchain en mycket hög grad av överenskommelse med YeeCo när det gäller grundläggande teknikramar som skärvningsarkitektur och datalagring.

Därför kommer YeeCo och OKExchain efter kontinuerlig diskussion och forskning att främja ett djupgående samarbete i tre aspekter: teknisk arkitektur, applikationslandning och ekologisk konstruktion i kedjan. Båda parterna i samarbetet kommer att dra nytta av sina styrkor, dra nytta av sin egen teknik och resurser och utvidga den decentraliserade ekologins territorium och sprida starkare vitalitet till båda parter i snabb utveckling.

Samarbetsplan

YeeCo&OKExchain: Flerkedjig teknikarkitektur baserad på fullskärningsplan

Tteknisk bakgrund

YeeCo bygger på en ny innovativ och högpresterande "skärv + lager" arkitektur, antar en helt splittrad innovativ PoW-lösning och delar alla fyra aspekter av arbetsbelastningar för nätverkskommunikation, transaktionskörning, tillståndslagring och datalagringsarbetsbelastningar och uppnår smidig skalning för att förbättra driftseffektiviteten med utveckling av affärsskala.

Samtidigt kan YeeCos ursprungliga CRFG-slutdeterministiska teknik realisera olåsta cross-shard-transaktioner, vilket säkerställer att effektiviteten i cross-shard-transaktioner inte kan begränsas av antalet shards, och prestandan kan växa linjärt med antalet shards, och lösa effektivitets- och säkerhetsproblem i cross-shard- och cross-chain-transaktionerna.

Dessutom introducerar YeeCo ett lager av affärsgrenskedja mellan den underliggande rotkedjan och det centraliserade systemet för att ytterligare decentralisera den del av applikationen som bara kunde köras i det centraliserade systemet för att uppfylla kraven på öppenhet, trovärdighet, manipuleringsmotstånd osv. Filialkedjan kan välja mellan omfattningen av konsensus och den beräknade komplexitet som stöds för att uppfylla kraven på applikationsprestanda.

OKExchain insisterar tekniskt på "skärpa med affärer som en dimension", som implementerar dataharding enligt företag, löser skalningsproblemet för traditionella sharding-scheman och stöder därmed storskalig applikationslandning. Samtidigt har OKExchain utformat funktionsprincipen för "en applikation, en kedja", använder OKExchain för att bygga ett kompletterande applikationsekosystem och skapa ett "kommersiell kedjealallians".

Förplanering av samarbete

Efter undersökning och verifiering föreslog YeeCo att OKExchain kommer att distribuera relaterade tjänster på de oberoende delarna av YeeCo mainnet efter att båda parterna släpptes, som en förlängning av OKExchains ekologiska verksamhet. YeeCos skiktade mekanism kan stödja utbyggnaden av flera filialkedjor med olika affärsscenarier. Enligt faktiska affärsbehov kan olika filialkedjor anta olika distributionsmodeller och differentierade konsensusalgoritmer för att möta olika krav i olika applikationsscenarier för systemprestanda, säkerhet och decentralisering och utöka OKExchain-kedjans affärslayout.


På grund av förekomsten av YeeCo multi-mining-teknik kan en bit datorkraft appliceras på alla skärvor, så att svårigheten för varje skärvkedja kommer att skjutas till samma nivå som hela nätverket, vilket undviker säkerhetsrisken av hackareattacker; medan multi-mining också använder datorkraften för enskilda shards på alla shards, kommer gruvarbetarens inkomster också att öka med ökningen av antalet shards, vilket hjälper gruvarbetare att maximera sina gruvintäkter.

YeeCo&OKExchain: Ekologiskt resurssamarbete baserat på stora data och andra fält

Tteknisk bakgrund

När det gäller landningsscen tar YeeCo 5G som en möjlighet att starta från leverantörskedjan och tillhandahålla en komplett lösning som innehåller YeeCo för den verkliga industrin. Med målet att aggregera och använda stora data används YeeCo för att förnya affärsmodellen för public service-institutioner.

För närvarande har YeeCo riktat sig mot två branscher: den ena är fältet för högupplöst ljud- och videokommunikation, som använder blockchain-token för att uppmuntra sociala resurser att gå med i videokommunikationsnoden för att förbättra effektiviteten i videokommunikation; den andra är kontroll- och laddningsscenen i gruvindustrin, som använder full användning av kryptografi, token och kontrakt, laddningsmodeller för programvara för att tillgodose behoven hos programvaruleveranser som kan vara storskaliga enhetsnoder.

Förplanering av samarbete

YeeCo har en genomströmning på upp till 50000 eller till och med en miljon TPS, som lätt kan hantera den explosiva tillväxten av data som orsakas av storskalig popularisering av det intelligenta Internet of Things. På grundval av höga prestanda, behåll en hög grad av decentralisering och förbättra säkerheten på det intelligenta Internet of Things genom POW-konsensus och CRFG final deterministisk teknik; flexibla kedjelösningar och en ny generation smarta kontrakt kommer att ge en rik grund för applikationsutveckling för det intelligenta sakernas internet.

Efter att YeeCo Mainnet släppt kommer den att ta ledningen när det gäller högupplöst videokommunikation, gruvhantering och laddning och andra scenarier. Under denna period välkomnar YeeCo OKExchain och andra sociala resurser för att bosätta sig i ekosystemet och gemensamt hjälpa relevanta applikationsscenarier att landa snabbt. Dessutom kommer YeeCo också att fokusera på sakernas internet, big data, 5G och andra riktningar för att exportera industrilösningar, för att underlätta den snabba utplaceringen av partners och påskynda deras egna affärsutveckling.

YeeCo&OKExchain: Ekologiska produkter för offentlig kedja och ekologisk konstruktion för utvecklare

Planeringsbakgrund

Den offentliga kedjans ekologi täcker ett brett spektrum, inklusive utbyten, plånböcker, visuella webbläsare, styrningsverktyg (omröstning, förslag), communityforum och andra komponenter, testning av produkt- och infrastrukturtjänstfunktionerna hos det offentliga kedjans utvecklingsteam.

På grund av de stora tekniska skillnaderna mellan olika offentliga kedjor är det också nödvändigt att teamet för utveckling av den offentliga kedjan tillhandahåller det grundläggande utvecklingsdokumentsystemet, som stöder SDK, plånbok och plug-in öppna behållare, utvecklarkurser etc. för att hjälpa enskilda utvecklare. komma igång snabbt och minska kostnaderna för utveckling och lärande.

Förplanering av samarbete

YeeCo kan tillhandahålla OKExchain-ekologi med standardiserade utvecklingslösningar inklusive plånböcker, A / N-gruvprogram, utveckling av gruvpoolsprogram, blockeringswebbläsare, styrningsverktyg (omröstning, förslag) och andra produkter och tillhandahålla stödjande utvecklingsdokument, öppen källkod och många andra nödvändiga utvecklingsresurser för att hjälpa utvecklare att bygga ekologiskt.

Samtidigt har YeeCo också för avsikt att gå med i OKExchain-ekologin som en ekologisk sambyggnadspartner, importera ett moget utvecklarteam för OKExchain-ekologi under förutsättningen att vinna utvecklarlicensen och hjälpa YeeCo och OKExchain att snabbt bygga ett ekosystem i kedjan..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map