Saturn går med i OKExChain-ekosystemet

När vi flyttar OKExChain TestNet 0.10 är OKEx stolta över att välkomna Saturn till OKExChains ekosystem!

Saturnätverk bygger en öppen källkodsinfrastruktur som gör det enkelt att arbeta med kryptovalutor genom att bryta ner barriärer för nystartade blockchain-företag och göra det möjligt för alla att få tillgång till den ekonomiska frihet som decentralisering har främjat.

År 2018 släppte Team Saturn Saturn Wallet, den första kryptoplånboken med inbyggt multikedjestöd för åtkomst till decentraliserade applikationer, vanligtvis kallade DApps, på Ethereum och Ethereum Classic. Släppningen följdes upp av dess flaggskeppsprodukt, Saturn Protocol v1, ett decentraliserat utbytesprotokoll för säker handel med ETH, ETC, samt ERC-20 och ERC-223-tokens.

Det finns nu över 870 tokens listade på plattformen – med över 8800 användare som väljer Saturn Network för att säkert handla sina tillgångar medan de åtnjuter en transaktion med plånbok till plånbok.

Saturnus protokoll översikt

För närvarande arbetar teamet på Saturn Protocol v2, en stor infrastrukturuppgradering som introducerar flera nya funktioner för att förbättra protokollet för alla investerare, användare och intressenter. Viktiga nya funktioner inkluderar:

  • Automatisk marknadsföring: Genom att gå mot en AMM-modell via tillägg av likviditetspooler och staking kan skapandet av en OKB-likviditetspool aktiveras.
  • Token-to-token-handelspar: Med likviditetsproblem lösta kommer Saturn Network också att kunna stödja token-to-token-par.
  • DAO-styrning: Saturnprotokollet ägs av samhället med styrningstoken. Saturnus DAO kommer också att möjliggöra regelbundna vinstutbetalningar till tokeninnehavare i form av utdelning.
  • Cross-Chain Atomic Swaps: Förbättrad interoperabilitet mellan olika blockchain-ekosystem i form av Atomic Swaps möjliggör till exempel decentraliserad handel mellan OKT och ETH.
  • Saturnusringar: Saturnprotokollets befogenheter stimulerar en medlemsmodell för att starta din egen börs.

Saturn Protocol v2 med OKB Liquidity Pool

Saturn Network och OKExChain samarbete

Saturn Network och OKExChain är glada att dela flera designkoncept och utvecklingsplaner som kan öppna framtida tvärkedjessynergier mellan Saturn Protocol och OKExChain / OpenDEX.

Saturn Network-lista OKB

OKB är det globala verktygstoken för OKEx-kryptovalutautbyte. Med OKExChain som en del av OKEx-ekosystemet är ett bra sätt att främja ytterligare antagande genom att lista OKB-token på Saturn Network.

Team Saturn hjälper OKExChain med att inrätta en OKB-likviditetspool på Saturn Protocol v2 – möjliggör ytterligare integration med det växande DeFi-ekosystemet på Ethereum.

OKExChain-valideringsnod


Saturn Network har anslutit sig till OKExChain-testnätet genom att använda en valideringsnod. När OKExChain flyttar till sin mainnet kan ytterligare synergier skapas – till exempel att Saturn Network blir en OKExChain / OpenDEX-operatör.

Att distribuera en OKDex dedikerad till OKExChain / Saturn Network-partnerskapet kommer att fungera som en likviditetsbro mellan de två ekosystemen genom att möjliggöra SATURN / OKT och STRN / OKT-handelspar.

Driftskompatibilitet med Ethereum Classic

Båda lagen delar ett gemensamt intresse för att tillhandahålla ytterligare interoperabilitet med Ethereum Classic (ETC) och OKExChain. Som en del av OKEx-ekosystemet är OKExChain hem för de största ETC-marknaderna efter handelsvolym. Saturn Network är för närvarande den mest använda DApp på Ethereum Classic.

Team Saturn rekommenderar OKExChain att distribuera en tillgångsbro mellan den och Ethereum Classic-baserade digitala tillgångar för att stödja handel och marknadsskapande för ETC- och ETC-tokens på OpenDEX. För att underlätta antagandet kommer Team Saturn att köra en OpenDEX-spegel och front-end för tillgångsbroen.

Marknadsför OKB i DeFi på flera kedjor

Saturn Network, som ledande inom DeFi-teknik, kommer att integrera syntetiska digitala tillgångar från OKB och / eller OKB i sina decentraliserade finansprotokoll. Detta kommer att främja OKB i DeFi-användarekosystemet på Ethereum, Ethereum Classic och andra Ethereum Virtual Machine-kedjor som stöds. Det kommer också att främja DeFi bland OKExChain- och OKCoin-användare.

Team Saturn rekommenderar att OKExChain kör en lätt Saturn-fullnod med sin anpassade Saturn Ring, arbitrage-bots, atombyten för cross-chain-värdeöverföringsbots, samt upprätthåller decentraliserade OKB-prisorakler tillsammans med Team Saturnus och andra medlemmar i DeFi-communityn.

Om OKExChain

OKExChains tekniska community: https://t.me/okexchaintech

OKExChain officiella webb: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Hävdar TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map