OKExChain Hackathon-uppdatering, mindre än två veckor kvar

OKExChain Hackathon, organiserat av OKEx, startade den 5 juni och har deltagit från ett antal välkända enheter från hela världen. Under tiden har tio kända projektgrundare, chefsvetenskapsmän och teknikanalytiker också kommit ombord och kommer att genomföra en gemensam granskning av de föreslagna projekten..

Hackathon deltagare

Från och med idag har 23 team och 2 individuella utvecklare anmält sig till Hackathon och 16 bidrag har skickats in, som täcker olika aspekter, inklusive decentraliserade utbyten, digitala plånböcker, virtuella maskiner, blockchain-webbläsare, staking tjänsteprodukter, utvecklingsverktyg och tvärkedjiga interaktioner.

När det gäller applikationer för betaltjänster och digitala plånböcker har team som Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain och DappBirds successivt lämnat in sina produktutvecklingsplaner.

Squeezer är en utomeuropeisk plattform som integrerar mikrotjänster med blockchain-industrin för att stödja applikationsutvecklare. Beijing ChainsGuard specialiserar sig på säkerhetslösningar och tjänster medan OneChain ger det sociala elementet till transaktioner och plånbokanvändning. DappBirds är en DApp-plattform som integrerar dataanalys, design, distribution, drift och andra aspekter, och innehåller nästan 5000 DApps och mer än 10.000 smarta kontrakt.

Dessutom har TokenView och Cosmostation, kända blockchain-webbläsarskapare, också deltagit i applikationsutvecklingskampanjen. Blockwebbläsaren skapad av TokenView stöder för närvarande nästan 100 blockchain-datafrågor medan Cosmostation är en valideringsnodoperatör i företagsklass och applikationsutvecklare för slutanvändare.

Flera team och utvecklare har också lämnat in förslag inom områdena stakingprodukter, blockchainförsäkring, API: er, utvecklingsverktyg, SDK: er och virtuella maskiner. Några av dessa inkluderar NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs och wallet.fo, etc. Andra team som ännu inte skickar in sina produkter inkluderar Bit Dimension, Navigato.io, Tavitt och Zxplus.

Hackathon-belöningar, regler och detaljer

OKExChain Hackathon syftar till att uppmuntra användare mot kreativ applikationsutveckling baserat på OKExChains offentliga kedjesystem. Kampanjens tidsfrist är 20 juli. Vinnarna kommer att tillkännages offentligt i slutet av augusti och OKExChain kommer att belöna lag och individer upp till 5 000 USD i OKB-tokens.

Enligt Hackathons regler kommer vinnare att få upp till 500 dollar i OKB för OKExChain Improvement Proposal-only submissions. Inlämningar som inkluderar OIP: er och produkter kvalificerar sig för belöningar på upp till 5 000 USD i OKB.

Hackathon-granskare

De branschledare som kommer att granska inlämningarna gemensamt inkluderar DappOS-grundare, FengNiao, finansgrundare, IPFS Force Zone medgrundare och chefsvetenskapsman, Xin Li, FIBOS-grundare, Ma Xiang, CoinDesk Chinese version Chief Operating Officer, Leiyang Xin, Dapp. com grundare och VD, Kyle Lu, Ankr grundare och VD, Ryan Fang, TokenInsight-partner, Wei Zhao, TokenInsight chefsanalytiker, Johnson Xu, AWS blockchain-branschens seniortekniska expert, Wang Shiyu och AWS programvaruingenjör, Yuan Ye.

Två veckor kvar

OKExChain syftar till att främja utvecklingen av storskaliga kommersiella blockchain-applikationer. Den kedjekedjeteknik som OKExChain antagit underlättar utbyte av värde och skapandet av ett helt ekosystem av mervärdestjänster som kompletterar varandra. För närvarande har OKExChain testnet implementerat ett antal branschledande tekniska funktioner, inklusive anpassade applikationer, ett flerkedjigt ekosystem och datalagring.

Hackathon-kampanjen har mindre än två veckor kvar och utvecklare är välkomna att delta genom att skicka in sina förslag om OKExChains tekniska utveckling, produktdesign och ekologiska planering, eller genom att bygga utvecklingsverktyg, SDK: er, webbläsare, plånböcker och tjänsteprodukter baserade på OKExChain testnet.

Om OKExChain

Länkar till förslag: https://github.com/okex/OIPs

OKExChains tekniska community:

OKExChain officiella webb: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Hävdar TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: er https://oips.readthedocs.io/en/latest/

För frågor, feedback eller förslag, kontakta oss på

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map