Öka OKExChain TestNet 0.10

Kära värderade användare,

OKExChain-testnätet släpptes den 10 februari. Efter tre månaders exakta poleringsfunktioner och flera produktuppdateringar har verktygsutvecklingsdokumentet släppts och ver. 0,10 av OKExChain-testnätet släpps officiellt den 25 maj 2020. Samtidigt, baserat på OKExChain, infrastrukturen för det decentraliserade börsen – OpenDex har lanserat en betaversion och alla användare och utvecklare runt om i världen är välkomna att komma och uppleva bygger DEX på den.

1. OKExChain-uppdateringar

Tekniska uppdateringar

  • OKExChains avancerade verktygsutvecklingsdokument har publicerats, som stöder utvecklare från alla samhällsskikt för att uppleva och utveckla produkter och funktioner baserat på 0.10-versionen av OKExChain-testnät som släpptes den 25 maj 2020. (Länk till verktygsdokumentation: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • Urvalsreglerna för OKExChain-validerare släpps och alla institutioner och individer är välkomna att komma och köra validerare efter lanseringen av ver. 0,10 av OKExChain testnet.

Efter att OKExChains mainnet har startats kommer körningen av OKExChain att bestå av och stödjas av de 21 bästa supernoderna. De tre rollerna för supernoder är Validator, Delegator och Common Users, så att en enda part kan hantera flera roller.

För närvarande har löpning för OKExChains supernoder gått in i uppvärmningsfasen, och den stödda enhetsinformationen, belönings- och bestraffningsreglerna, specifika ansvarsområden mellan rollerna och supernodens intäktssammansättning har alla publicerats. Intresserade institutioner och användare är välkomna att hänvisa till reglerna under denna länk för att delta: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • OpenDex betaversion utvecklad på toppen av OKExChain-testnätet som nu officiellt lanseras, som kommer att fungera som infrastruktur för de decentraliserade börserna efter att huvudnätet har gått online.
  • OKEx DEX Beta har lanserats. Och användarna är välkomna att skaffa OKT och andra testtoken för att uppleva på detta decentraliserade utbyte.

Användare kan för närvarande registrera handelsadresser och erfarenheter i den offentliga betaversionen av OKEx DEX och kan få testtoken enligt reglerna och genomföra testtransaktioner på OKEx DEX.

OKEx DEX, som en helt decentraliserad börs, kommer att stödja alla användare att bli handelsparoperatörer efter att ha gått online, lista och driva handelspar och erhålla andra användares handelsavgifter som uppstått enligt handelsparet.

Användare är välkomna att testa och uppleva: (OKEx Dex-länk: https://www.okex.com/dex-test, och skicka ett mejl till [email protected] för att presentera dina värdefulla åsikter, OKExChain-teamet kommer att lyssna noga, överväga noggrant och svara på dina förslag.

Ekosystemuppdateringar

För närvarande satsar mer än 30 välkända professionella institutioner och projektpartier, inklusive offentliga kedjor & gruvbassänger, blockchain-webbläsare, plånböcker och säkerhetsbyråer har landat i OKExChains ekosystem. Alla lovar att arbeta med OKExChain för att bygga ett gratis och autonomt ekosystem för att uppnå storskalig kommersiell tillämpning av blockchain-teknik.

Deltagande parter i denna kampanj inkluderar:

Offentlig kedja I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, PlayList
Ekosystempartners Plånbok: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Public Chain II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Staking Pool BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Säkerhetsgranskningar BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Eftersom OKExChain upprätthåller en öppen och diversifierad attityd, välkomnar fler institutioner och projektpartier att gå ihop med OKExChains ekosystem.

2. OKExChain Senaste planeringar:

Lanseringen av OKExChain-mainnet kommer att slutföras under tredje kvartalet 2020 och följande planer och mål kommer att uppnås tillsammans:

1. Planera att initiera supernoder valkampanj och göra ersättning för lanseringen av mainnet;

2. Diskutera lanseringsplaneringen för mainnet och vädjandesamhället att ha en repetition;

3. OpenDex kommer att släppas officiellt så att fler institutioner och användare kan bygga sin egen DEX;

4. Lanseringen av OKEx DEX kommer att genomföras och transaktioner och notering kommer att initieras.

OKExChain, som en ny offentlig kedja som har fått mycket uppmärksamhet, kan inte utvecklas utan stöd och deltagande från alla användare. Vi kommer att fortsätta från källan till infrastrukturbyggande för att främja OKExChain att bli ett verkligt fritt och autonomt ekosystem. och hjälpa blockchain-teknik att förverkliga tillämpningen av storskaliga affärsscenarier; driva fler institutioner, projektpartier, team och individer att gå med i uppbyggnaden av OKExChain-ekosystemet och supernodvalet och gå med i OKExChain-teamet för att styra blockchain-tekniken stadigt framåt.

Mail: [email protected]

t.me/okexchaintech

OKExChains officiella webbplats: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Testningstoken: https://www.okex.com/drawdex

OKExChain-dokument: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map