NULS & OKExChain Ecosystem Cooperation Proposal

Handla om NULS

NULS är en öppen källkod, adaptiv blockchain-plattform för företagsklass, som erbjuder snabba affärslösningar för utvecklare. Med mikrotjänster, smarta kontrakt, interoperabilitet mellan kedjor och omedelbar kedjebyggnad sätter NULS en ny industristandard för att effektivisera blockchain-antagandet.

Microservice-lagerdesignen hos NULS gör det enkelt för utvecklare att snabbt skapa moduler för vad som helst. NULS erbjuder flytande, kostnadseffektiva och tidsbesparande lösningar för utvecklare med minimal blockchain-upplevelse.

NULS är en modulär öppen källkodsinfrastruktur.

Dess flaggskeppsprodukter finns nedan:

1.POCM-plattform

POCM (Proof of Credit Mining) är en SCO-plattform som tillåter projekt att använda smarta kontrakt för att utfärda och distribuera projekttoken på blockkedjor. Har du NULS? Sticka in i ett projekts noder och tjäna deras token som belöning, medan projektet tjänar NULS som belöning. Projekt kan använda NULS-konsensusbelöningarna för att starta och hjälpa till att finansiera utveckling. Till skillnad från IEO: er och ICO: ar riskerar spelare aldrig sin huvudman och NULS lämnar aldrig sin plånbok. Tjäna projekttoken medan din enhet är avstängd! Som en universell SCO-plattform kan POCM användas för att utfärda och distribuera tokens och tillgångar från alla offentliga kedjor i vilket blockkediens ekosystem som helst..

2. NULS ChainBox

ChainBox är en out-of-the-box-lösning för kedjebyggnad. Det inkapslar sex underliggande moduler: huvudbok, konton, transaktioner, block, konsensus och nätverk. ChainBox eliminerar behovet av att förstå all underliggande blockchain-teknik inklusive distribuerad datalagring, punkt-till-punkt-överföring, konsensusmekanismer och krypteringsalgoritmer. Istället för att spendera tid på blockchain-arkitektur kan utvecklare fokusera på att skapa oberoende affärsmoduler baserade på standardkommunikationsprotokoll och sedan bilda en helt ny applikationskedja på några minuter med ChainBox.

3. Chainfactory

Chainfactory låter dig bygga en blockchain som uppfyller dina unika behov med minimal kodningsförmåga. Vårt steg för steg grafiska gränssnitt guidar dig genom konfigurationen av din kedja med hjälp av Module Warehouse.

Handla om NervNätverk

Nervenetwork är ett decentraliserat digitalt tillgångstjänstenätverk och ett blockchain-kedjeaktivt interaktionsprotokoll baserat på NULS microservice-ramverk och utvecklat med NULS ChainBox. Det syftar till att bryta blockchainens isolerade värdeö, etablera ett nätverksinteraktionsnätverk över kedjor och tillhandahålla allt nödvändigt underliggande stöd för Defi-applikationens ekosystem. Låt varje innehavare av digitala tillgångar ha riktigt säkra, gratis och transparenta Defi-applikationstjänster.

NerveNetwork är ett decentraliserat nätverk av digitala tillgångstjänster och ett blockchain cross-chain interaktionsprotokoll baserat på NULS microservice-ramverk och utvecklat med NULS ChainBox. Det syftar till att bryta blockchainens isolerade värdeö, etablera ett nätverksinteraktionsnätverk över kedjor och tillhandahålla allt nödvändigt underliggande stöd för Defi-applikationsekologin. Låt varje innehavare av digitala tillgångar ha den verkliga säkerheten, friheten och transparensen i Defi-applikationstjänsterna. Genom Nerve cross-chain-interaktionsprotokollet behövs bara en liten mängd utveckling genom standardgränssnittet, och sedan kan blockkedjan med olika strukturer omvandlas till en uppsättning vanliga tillgångstyper som kan identifieras av tvärkedjemodulerna i NULS-ekosystemet. På detta sätt kan vi uppnå tillgångsinteraktionen inom och utanför NULS-ekosystemet och tillhandahålla rika Defi-scenarier för vanliga digitala tillgångar som BTC.


NULS fördelarna med den underliggande tekniken

Microservice-arkitektur, modulering är mer grundlig, konsensusmekanism är inkopplad, moduler fungerar oberoende, låg koppling och hög expansionsflexibilitet.

Samarbetslösningar

1.Det rekommenderas att OKExChain antar Nerve heterogent ekologiskt samarbete över kedjor

1.1 Det rekommenderas att OKExChain går med i den virtuella banknoden Nerve

Projektet från NerveNetwork är villigt att ge stöd för virtuella banknoder.

NerveNetwork har totalt 15 virtuella banknoder, som inte bara har förmågan att generera intäkter från block utan också motsvarar hanteringsrättigheterna för 15 privata nycklar med flera signaturer. Det ansvarar för multi-signaturhanteringen av BTC och ledningen av den privata nyckeln till Ethereums smarta kontraktsignatur är den en distribuerad förvaltare.

Den virtuella banknoden tar rollen för kedjestyrning, röstar om några kedjeförslag för olika tillgångsproblem som uppstår under kedjeprocessen och granskar tillgångsförslag med en 66% bysantinsk verifieringsmekanism, inklusive de som uppstår under överföring av tvärkedjiga tillgångar bearbetning av frysning, retur och överföring.

1.2 Det rekommenderas att Nerve tillhandahåller en heterogen kedjelösning som hjälper till att stödja tillgången till vanliga tillgångar som BTC, ETH, ERC20 och NULS.

Som ett universellt kedjeprotokoll kommer Nerve att få tillgång till olika vanliga tillgångar. Den första satsen mainnet kommer att få tillgång till BTC, ETH, ERC20, NULS, NRC20 och andra kedjetillgångar och kontraktstillgångar. Genom anslutningen med OKExChain kan den ge rik tillgång tillgång till OKExChain och OKExChain DEX, och kan delta i kedjestyrningen av dessa tillgångar, vilket inte bara säkerställer säkerheten för tillgångar utan också erbjuder flexibla tjänster för OKExChain.

Nervens blockgenereringstid bekräftas inom 3S. Det antar POCBFT-konsensusmekanismen och har inga återbetalningstransaktioner. Det är mycket lämpligt som en blixtnätverkslösning för långsiktigt bekräftade vanliga tillgångar.

2. NULS och OKExChain heterogent tvärkedjigt ekologiskt samarbete

2.1 Det rekommenderas att OKExChain deltar i underhållet av NULS blockgenererande noder.

Efter att ha blivit en virtuell banknod har poolen inte bara belöningar från den virtuella banken Nerve utan också belöningar för att generera block. Poolen kan också sätta innehavet NULS, Ethereum och Bitcoin för Nerves gruvproduktion.

2.2 Det rekommenderas att NULS smarta kontrakt DApp & Defi kan stödja tillgång till OKT-tillgångar

Alla tillgångar i Nerve kan överföras till NULS-kedjan via NULS-reläprotokollet. Tillgångar i NULS-kedjan kan stödja utvecklingen och tillämpningen av OKExChains tillgångars smarta kontrakt. Till exempel den digitala identiteten och det distribuerade Aleph-nätverket i NULS-kedjan. och NULS har nått samarbete med Ledger.

Dessutom kan man snabbt komma åt styrverktyg och POCM.

2.3 Det rekommenderas att NULS Nabox-plånboken ger stöd för heterogena tvärkedjetillgångar från OKExChain till NULS

Den NULS ekologiska plånboken Nabox App används för närvarande av 10000+ riktiga användare vid höga frekvenser och kan stödja åtkomst och lagring av OKExChain tvärkedjiga tillgångar.

3.Mediekampanj

Som medlem i OKExChain-ekosystemet kommer NULS att tillhandahålla aggregerade resurser, förena media och traditionell opinion för att höja branschens inflytande.

  • Media : HuoXing Finance , Jinse Finance , Beenews , Lianshijie, BightbcNews, PingCaiJin, FengLi.com, YunShi24.com, bitett.com, Zilian8.com, maiyaotop.com, beipopfinance.com, Deep Cloud Finance, CoinPlay, Munzixun.com , ect.
  • Det kan marknadsföras av mer än 10 KOL med omfattande inflytande på Weibo, Twitter och Youtube
  • Det kan marknadsföras av tiotusentals registrerade användare på sitt eget forum.

Det kan marknadsföras av WeChat Group, Telegram Group, Twitter Group och andra 100 000+ samhällen globalt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map