Topp 7 skäl att äga Ledger Wallet

Ledger Nano är en plånbok för hårdvara / kylförvaring och en av de bästa kryptovalutaplånböckerna som används för att lagra mynt. Bortsett från att lagra dina digitala valutor på en pappersplånbok, skulle en hårdvaruplånbok vara den nästa som kommer till hjärtat på grund av dess säkerhetsfunktioner. Den främsta anledningen till att människor använder hårdvaruplånböcker som Ledger-plånboken är att säkra sina privata nycklar som är dörren till kryptovalutorna du äger. Trots den enhet som en privat nyckel kan ha genererats på kan den nås via vilken annan kanal som helst från en stationär plånbok, mobil plånbok eller utbyte som gör det möjligt för alla att komma åt sina mynt med sina privata nycklar.

Det enda sättet du kan vara säker på är att se till att dina privata nycklar är dolda där ingen kan se dem och inte heller finns på enheter som är anslutna till Internet, och du bör inte heller göra dem tillgängliga via din e-postadress.

Om säkerhet är viktigt för dig, vill du veta de främsta anledningarna till varför du ska äga en Ledger Nano Hardware Plånbok vilket för närvarande är det säkraste och billigaste du kan hitta på marknaden.

säkerhet

Eftersom dina internetleverantörer enkelt kan hackas och information stulas, gör detta även våra små enhetssystem och mobila enheter sårbara. Det viktigaste med din plånbok är din startnyckel / privata nyckel / återställningsnyckel. Därför vill du inte att den ska genereras eller lagras på en enhet som lätt kan hackas.

Med Ledger Nano Plånbok, dina privata nycklar ses av dig ensam genom enhetens OLED-skärm. Det är inte tillgängligt via din persondator och kan inte kopieras. Detta gör att dina privata nycklar är säkra direkt på enheten så att du bara kan se ögonen.

En annan säkerhetsnivå kommer när du ställer in ett lösenord för enheten. Om du tappar det eller det blir stulet är det till nytta för den som ser det om personen inte kan räkna ut din pinkod i tre försök. Om du inte gör det återställs enheten till fabriksinställningen och dina privata nycklar krävs igen.

Att lagra virtuella valutor i en hårdvaruplånbok som Ledger Nano är således ett av de bästa beslut som en investerare kan fatta om han har ett stort antal virtuella valutor om han hanterar sina medel genom en centralbörs..

Stöd för kryptovalutor

Att ha Ledger Nano Wallet sparar att du måste ladda ner och installera olika plånböcker för alla viktiga kryptovalutor där ute. Med Ledger plånbok, du kan lagra Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic och många fler. Det ger dig möjlighet att lagra alla dina tillgångar på ett ställe.

Denna hårdvaruplånbok erbjuder stöd till ett stort antal digitala valutor, så att användare kan lagra alla sina digitala tillgångar på den här enheten. Det gör det lättare för investerare som har en diversifierad portfölj och inte behöver hålla sina virtuella valutor med separata plånböcker.

Utöver det kommer användarna att kunna skicka, ta emot och så småningom utbyta sina digitala valutor på ett snabbt och enkelt sätt, under samma plånbok.

Lätt att använda

OLED-skärmen och webbläsartillägg för Ledger Nano, du behöver inte vara en teknisk expert för att räkna ut det. Att installera enheten är ganska enkelt, allt du behöver göra är att följa de enkla anvisningarna som visas på enhetens skärm för att spara dina privata nycklar genom att skriva ner dem och även ställa in olika plånböcker för kryptokurrency genom att trycka ner knapparna på enheten för att byta skärm och också för att välja tecken och siffror.

Trots att det är en plånbok för hårdvara är det inte komplicerat att använda om du har tidigare kunskaper om virtuella valutor och om du känner till adresser, privata nycklar och olika sätt att lagra kryptovalutor.


För att ställa in den behöver du bara följa instruktionerna som visas på skärmen. Ledger Nano S är den mest populära och vanliga hårdvaruplånboken som har två knappar så att du enkelt kan hantera den information som visas.

Samtidigt med applikationen skapad av Ledger för mobiltelefoner och stationära användare kommer det att göra det enklare för dem som har digitala tillgångar. Dessutom kan den också integreras med ett stort antal andra program från tredje part. Mer om detta ämne senare.

Bekräftelse av säkra transaktioner

Med ett extra lager av bekräftelse är du säker på att ingen kan skicka ut några av dina tillgångar utan att ha tillgång till själva enheten. I ett fall där hackare kan fjärrstyra din persondator även när din Ledger Nano-enhet är ansluten till USB-porten, kan de göra alla andra saker förutom att skicka ut dina kryptor. Det beror på att du har enheten med dig och att du ensam kan godkänna transaktionen genom att hålla ned knapparna på enheten. Fram till dess behandlas transaktionen och transaktionen bekräftas. Så länge du inte gör det finns det inget att oroa dig för.

Som nämnts tidigare är enheten säker eftersom den inte är ansluten till internet och den har en längre livslängd än en traditionell pappersplånbok. Om du förlorar din enhet kan du alltid återvinna dina medel med hjälp av återhämtningsfrasen från plånboken när du först ställde in den. Det skulle göra det enkelt för dig att hantera dina pengar om du inte har tillgång till din Ledger-plånboksenhet.

Ledger Nano S - Den säkra hårdvaruplånboken

Snygg design

Med sin kompakta design kan den smidigt gå in i en nyckelring eller i en halsringning för att fungera som hängsmycke. Men naturligtvis vill du inte ha den med dig överallt där du tappar den.

Mjukvaruintegration

Ledger Nano Enheten är inte konstruerad för att fungera med bara de är tillägg som gjorts för den. det kan också fungera med en mängd olika programvaror från tredje part som Electrum, MyCellium (Only with Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet och Copay. Detta ger dig många alternativ för åtkomst till dina kryptovalutor.

Pris

Ledger Nano är det billigaste bland sina par på marknaden. Oavsett om du är ny i kryptovalutor eller om du har varit där länge eller kanske använder dina mynt för dagliga transaktioner, eller om du bara är en långsiktig investerare, ger Ledger-plånboken dig en billigare och säkrare sätt att hålla dina investeringar säkra.

Vad händer när Ledger Nano-enhet stöder en ny kryptovaluta?

Du behöver inte köpa en ny enhet varje gång en annan kryptovaluta läggs till i Ledger-plånboken. den enkla guiden tar dig igenom processen för att komma åt din plånbokadress för den krypton.

Slutsats

På grund av ett stort antal hackar och attacker som påverkade olika kryptovalutautbyten är det bästa sättet att hålla kryptovalutor att göra det genom en hårdvaruplånbok, och Ledger-plånboken är ett av de mest erkända företagen att göra det.

Ledger Nano är säker, den har en futuristisk design, är lätt att använda för individer med tidigare kunskaper om virtuella valutor, och det gör det möjligt för investerare att hantera ett stort antal kryptovalutor med en enda enhet. Dessutom är denna plånbok kompatibel med andra tjänster från tredje part som skapar en mycket bättre användarupplevelse.

För närvarande finns det två huvudsakliga hårdvaruplånböcker som Ledger säljer för kryptoanvändare i detaljhandeln, inklusive Ledger Nano S och Ledger Nano X. Du kan läsa mer om det på Ledgers officiella webbplats.

Slutligen har Ledger plånbok också ett bra team som skulle vara redo att ge support om dina behov och hur man löser problem som kan påverka den normala användningen av plånboken. Även om plånboken inte är gratis är det alltid viktigt att vara skyddad mot hack, attacker och bedragare.

Bildkälla: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map