Hur man tjänar remissbelöningar och anslutna provisioner på OKEx

En guide för att tjäna belöningar och provisioner med OKEx Referral och OKEx Affiliate-program

Trots sin popularitet idag är kryptovalutamarknaderna relativt nya i det finansiella området. För att stödja deras tillväxt erbjuder OKEx OKEx Referral och OKEx Affiliate-program, som uppmuntrar användare att marknadsföra kryptoutrymmet och sprida medvetenhet i utbyte mot belöningar och uppdrag. Nya registreringar välkomnas också med OKEx Rewards-programmet, vilket gör att nybörjare kan göra anspråk på upp till $ 80 genom att utföra olika uppgifter och aktiviteter.

Den här guiden kommer att vara till hjälp för användare som vill få belöningar och provisioner för att bjuda in sina kontakter att gå med i OKEx och börja handla krypto.

OKEx Hänvisningsprogram

Med OKEx Referral-program kan du tjäna belöningar genom att bjuda in dina vänner att skapa konton på OKEx och börja handla. Eftersom en av dina remisser slutför följande tre uppgifter inom 180 dagar efter registreringen, tjänar du $ 10-belöningar för varje:

  1. Köp krypto: Du kommer att få $ 10 i BTC när din domare slutför köpet av minst $ 100 i krypto i sin första order.
  2. Sätt in krypto: Du får ett 10 USDT rabattkort när din domare passerar KYC-verifieringsnivå 2 och gör en första insättning på minst $ 100 i krypto.
  3. Handel: Du kommer att få $ 10 i BTC när din domare slutför handels milstolparna, vilket tjänar dem $ 50 i BTC.

Observera att remitteringsbelöningar krediteras ditt primära konto endast följande dag kl 18:00 (UTC +8).

OKEx affiliate-program

OKEx Affiliate-program ger dig möjlighet att tjäna gratis Bitcoin och minst 30% provision när någon av dina refererade användare handlar på OKEx. Du kan bli ett OKEx-dotterbolag om 10 av dina inbjudna vänner har slutfört den första uppgiften på Rewards-hemsidan: Tjäna $ 10 i BTC.

Som OKEx-dotterbolag har du rätt till ett antal fördelar förutom handelsprovisioner. Till exempel kommer du att få support från OKEx angående fördjupat innehåll och community-samarbeten, till exempel airdrops och AMA-sessioner.

Dessutom blir du en vanlig partner för OKEx vid olika konferenser och årliga evenemang, vilket också hjälper dig att utöka ditt nätverk. Slutligen får du också speciella presenter till lokala och internationella festivaler som firas av OKEx.

Observera dock att när du väl har blivit en OKEx-filial är du inte längre berättigad att få belöningar via OKEx-remissprogram.

Stegen nedan hjälper dig att komma igång med både OKEx Referral och OKEx Affiliate-program.

Steg 1: Granska de belöningar som finns tillgängliga på OKEx

Gå till OKEx-hemsidan, navigera till "Mer" i toppmenyn och klicka på Belöningar under "Andra" flik.


Nybörjare på OKEx kan tjäna belöningar på upp till $ 80 genom att utföra följande uppgifter:

  1. Tjäna $ 10 i BTC genom att köpa minst 100 dollar i krypto i första ordern.
  2. Få ett rabattkort på USDT 20 efter att ha deponerat minst 100 dollar i krypto i första ordern.
  3. Tjäna $ 50 i BTC för handel efter avslutad nivå 2 i KYC-verifiering och avslutning av handelsuppgifter.

För att hjälpa nybörjare att bekanta sig med handelsmiljön får de 5 BTC på ett demohandelskonto när de klickar Börja handla på Rewards-hemsidan.

Steg 2: Gå till avsnittet hänvisning och bjuda in vänner

När du har granskat tillgängliga belöningar på OKEx klickar du på Mer och välj Hänvisning under "Andra" från OKEx-hemsidan.

Bläddra ner under "Dagliga uppdrag" avsnittet och klicka på Bjud in vänner nu.

Detta öppnar en ny sida där du kan ange dina vänners e-postadresser för att skicka inbjudningar till dem. Alternativt kan du också kopiera din remisslänk och dela den med dina vänner direkt.

Steg 3: Bli ett OKEx-dotterbolag och tjäna provision

Som dotterbolag till OKEx kan du tjäna provision när 10 användare har registrerat sig med din inbjudningslänk. Du kan tjäna upp till 40% provision från dina aktiviteter på tre sätt:

  1. 30% handelsprovision från nya användare.
  2. 30% handelsprovision från återkommande användare.
  3. 10% handelsprovision från underförbund. Detta gäller när dina inbjudna blir OKEx-dotterbolag.

Handelskommissioner för OKEx Affiliate-program

Omfattningen av handelsprovisioner under OKEx Affiliate-program inkluderar spothandel, marginalhandel och optionshandel. Handelskommissionen, som anges i USDT, kommer att krediteras ditt finansieringskonto i T + 1 dag. Observera att underkonton inte är berättigade till OKEx-anslutningsprogram och handelsprovisionssystemet gäller inte VIP-kunder.

Inte en OKEx-handlare? Lär dig hur du börjar handla!

OKEx Insights presenterar marknadsanalyser, djupgående funktioner, originalforskning & samlade nyheter från kryptopersonal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map