Hur man tjänar krypto med OKEx Jumpstart Mining

En guide för att tjäna DeFi-tokens med OKB och OKEx Jumpstart Mining

Decentraliserad finansiering, eller DeFi, är kryptosamhällets motord, och de viktigaste drivkrafterna bakom nischens boom är begreppen likviditetsbrytning och avkastningsodling.

Likviditetsbrytning fick först dragkraft efter ökningen av Compound och tillåter användare som tillhandahåller likviditet till ett decentraliserat protokoll att tjäna sina tokens i gengäld. Jämfört med traditionella metoder för att tjäna passiva kryptoinkomster som besparingar och insatser kan avkastningen från likviditetsbrytning vara betydligt hög på grund av det nuvarande tillståndet på DeFi-marknader.

För att ytterligare stärka DeFi-ekosystemet och ge användarna mer innovativa erbjudanden har OKEx introducerat likviditetsbrytning som en ny funktion i sin token-försäljningsplattform, OKEx Jumpstart.

Vad är OKEx Jumpstart?

OKEx Jumpstart lanserades i mars 2019 och är en plattform som inkuberar högkvalitativa kryptoprojekt. Med framväxten av DeFi-protokoll och en stark användarefterfrågan har OKEx lanserat Jumpstart Mining-initiativet, vilket gör det möjligt för sina användare att odla DeFi-tokens samtidigt som de stöder sina valda projekt genom att satsa OKB, OKExs ekosystemtoken..

Den här artikeln guidar dig genom stegen för att börja tjäna DeFi-tokens via OKEx Jumpstart Mining med både stationära och mobila enheter. Du kan också titta på vår mobilversion video- handledning eller följ instruktionerna nedan.

Tjäna krypto med OKEx Jumpstart Mining för webbanvändare

Steg 1: Gå till avsnittet Jumpstart

Gå till OKEx-hemsidan Finansiera i toppmenyn och klicka på Försprång för att öppna OKEx Jumpstart.

Steg 2: Visa tillgänglig tokenförsäljning

OKEx Jumpstart-sida visar de aktuella tokens som finns tillgängliga för försäljning samt sammanfattningar av tidigare sessioner.


I denna handledning kommer vi att delta i ZYRO-försäljningen, som enligt skärmdumpen nedan var "leva" i skrivande stund. Informationsrutan visar också APY (årsavkastning) tillsammans med andra användbara detaljer, till exempel start- och sluttider och totala insatta polletter.

Användare bör läsa dessa detaljerade regler innan de använder Jumpstart Mining. Efter att ha läst och förstått reglerna kan du klicka på Börja nu att fortsätta.

Steg 3: Visa information om insatser

Innan du börjar satsa din OKB för att tjäna ZYRO kan du se viktiga data, till exempel pris, APY, satsningsregler, projektintroduktion, tokenallokering, låsperiod etc..

Steg 4: Sätt din OKB för att tjäna krypto

Du måste överföra OKB till ditt finansieringskonto i förväg för att börja satsa dem. Insättningssessionen kräver ingen KYC och du kan maximera 5000 OKB i denna insats.

Obs: Regler som gäller maximala insättningskvoter och KYC-krav kan komma att ändras.

När du har erkänt insatsreglerna klickar du på Insats att fortsätta.

Ange mängden OKB du vill satsa i popup-rutan och klicka OK att fortsätta.

Steg 5: (Valfritt) Skörda din krypto och ta bort din OKB

Efter stegen ovan bör du börja tjäna ZYRO-tokens när du har satsat din OKB. Klicka på om du vill samla in din intjänade ZYRO Skörda att fortsätta.

Den intjänade ZYRO kommer nu att distribueras till ditt finansieringskonto. För att se transaktionen kan du klicka på Mina tillgångar från det övre högra hörnet på OKEx-hemsidan och välj sedan "Rapportcenter" fliken och klicka på Visa och ladda ner under "Kontohistorik" flik.

Transaktionen visas som "Airdrop&Pris" under "Finansieringskonto" flik.

Du kan också när som helst dra tillbaka din insatta OKB genom att klicka Ta bort insatsen på hemsidan för ZYRO-token. Ingen avstängningsperiod gäller för borttagning och din OKB kommer att återlämnas till ditt finansieringskonto.

Tjäna krypto med OKEx Jumpstart Mining för mobilanvändare

Steg 1: Gå till avsnittet Jumpstart

Börja med att knacka på Hem längst ner i mobilappen, följt av att trycka på Mer i produktfältet. Knacka nu Försprång under "Finansiera" fliken för att öppna huvudsektionen.

Steg 2: Visa tillgänglig tokenförsäljning

Du kan visa den aktuella token-försäljningen och tidigare token-försäljningssammanfattningar i Jumpstart-avsnittet. Vi spelar OKB för att tjäna ZYRO i detta exempel. Läs den korta introduktionen och schemat för ZYRO-tokenförsäljningen innan du trycker på Börja nu att fortsätta.

Steg 3: Sätt din OKB

Innan du börjar satsa din OKB för att tjäna ZYRO, se viktig information, såsom pris, APY, insatsregler, projektintroduktion, tokenallokeringar, låsningstider osv..

Du kan trycka på Insats, ange sedan mängden OKB du vill satsa och tryck på OK att fortsätta.

Steg 4: (Valfritt) Skörda din krypto och granska transaktionen

I vårt exempel kommer du att börja tjäna ZYRO när du har satsat din OKB. Om du vill samla in din intjänade ZYRO, tryck på Skörda att fortsätta.

Den intjänade ZYRO kommer att distribueras till ditt finansieringskonto. För att se transaktionen kan du trycka på Tillgångar längst ner, följt av Finansiering och då Historia för att granska transaktionen. Transaktionen visas som "ZYRO Få från aktivitet" under "Historia" sektion.

Nya Jumpstart Mining-projekt

ZYRO är det första DeFi-protokollet som listas för OKEx Jumpstart Mining. OKEx Jumpstart Mining kommer att fortsätta stödja tillväxten av DeFi och kommer att lista fler högkvalitativa DeFi-projekt inom en snar framtid.

Du bör också läsa vår förbättrade token-försäljningsregel för att förstå viktiga förändringar och förbereda dig för framtida deltagande.

Inte en OKEx-handlare? Lär dig hur du börjar handla.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map