Hur man skapar och använder underkonton för kryptohandel på OKEx

En steg-för-steg-handledning för handel med kryptovaluta på OKEx med hjälp av underkonton

Institutionellt intresse för kryptovalutamarknader har ökat de senaste åren och OKEx erbjuder en mängd olika funktioner för att möta kraven från sina institutionella och avancerade detaljhandelsanvändare. En av dessa funktioner är underkontofunktionaliteten, som gör det möjligt för användare att skapa segregerade konton under sitt huvud- eller huvudkonto.

Eftersom institutioner ofta kräver tillgångshantering och handelsåtkomst för utsedda personer tillåter användningen av underkonton dem att uppnå detta utan att behöva äventyra säkerheten för sitt huvudkonto.

Varje underkonto har ett oberoende användarnamn och lösenord och kan tilldelas anpassade behörigheter. För att ytterligare skydda tillgångar i huvudkontot får underkontoanvändare inte ta ut tillgångar direkt. Uttag är endast möjliga efter att underkonton flyttar tillgångar till respektive huvudkonton.

I denna handledning kommer vi att gå igenom mer information och de steg som krävs för att skapa och använda ett underkonto för kryptovalutahandel på OKEx.

Maximalt antal tillåtna underkonton på OKEx

I OKEx finns två kundsegment baserat på BTC-handelsvolymer – normala användare och VIP-användare. Det maximala antalet tillåtna underkonton per konto varierar för vanliga användare och VIP-användare. Medan normala användare kan skapa maximalt 5 underkonton kan VIP-användare skapa 10 – 50 underkonton, beroende på deras nivå.

Detaljerna finns i tabellen nedan:

Antal underkonton som är berättigade till vanliga användare och VIP-användare

Fördelar med att använda underkonton på OKEx

Med användning av underkonton har institutionella användare följande fördelar:

  • Optimering av handelsportföljer
  • Segregering av affärer för ökad öppenhet
  • Lägre handelsavgifter
  • Tillgång till applikationsprogrammeringsgränssnittstjänster för algoritmisk handel

Optimering av handelsportföljer och förbättrad transparens

Institutionella handlare kan dra nytta av organisatoriska förbättringar och ökad transparens när de använder underkonton på OKEx. Till exempel kan underkonton skapas för handel med olika kategorier eller segment av mynt och token, såsom decentraliserad finansiering, växlingstoken och så vidare.

Segregering av handelsaktiviteter kan också vara användbart för revision och redovisning samt för att uppfylla efterlevnadskrav.

Lägre handelsavgifter

Avgifterna i spot, futures, evig swap och optionshandelsmarknader varierar för vanliga användare och VIP-användare. Användare i högre nivåer har lägre handelsavgifter och underkonton kan dra nytta av det avgiftsnivå som anges på huvudkontot.

Spot handel avgifter enligt användartyper och nivåer

Till exempel, om ett huvudkonto är på VIP 3-nivå medan dess underkonto är en normal nivå 1-användare, kommer de transaktioner som utförs med hjälp av underkontot fortfarande att medföra de lägre avgifter som tillåts för VIP-3-konto..

Tillgång till API-tjänster för algo-handel

API-åtkomst är viktigt för algoritmisk handel, och varje underkonto har sin egen representativa tillståndsöverförings-API (REST API). Hastighetsgränsen för detta REST API är 100 förfrågningar per 2 sekunder.

Dessutom kan underkontoanvändare ansluta till OKEx websocket API och få meddelanden om handelssignaler och annan relevant information.

Följ stegen nedan för att skapa och använda underkonton för handel på OKEx.

Steg 1: Gå till avsnittet underkonto

Logga in från OKEx-hemsidan och klicka Underkonto från rullgardinsmenyn som visas genom att hålla muspekaren över profilikonen i det övre högra hörnet.

Steg 2: Skapa ett underkonto

Klick + Skapa underkonto till höger på hemsidan för att skapa ditt underkonto. Som användare på nivå 1 kan du skapa upp till fem underkonton.

Steg 3: Ange underkontoinformation

Ange namn och inloggningslösenord för att registrera ditt underkonto och verifiera beslutet med en SMS-kod som skickas till ditt registrerade mobilnummer. Klick Bekräfta att fortsätta.

Steg 4: Granska underkontoinformation

Gå tillbaka till Underkonto på profilsidan för att granska kontouppgifterna. Du kan visa status och hantera ditt underkonto. Du kan till exempel överföra pengar, återställa ditt lösenord, låsa underkontot och granska tillgångssaldon.

Steg 5: Överför pengar till underkontot

Du måste finansiera ditt underkonto innan du använder det för att handla kryptovalutor.

Klick Överföra på underkontosidan. Välj det aktuella underkontot, token du vill överföra och finansieringskontot. Ange beloppet du vill överföra och klicka på Bekräfta att fortsätta.

Steg 6: Logga in med ditt underkonto

För att handla med ditt underkonto måste du först logga ut från ditt huvudkonto. Därefter kan du logga in på ditt underkonto och börja handla.

Steg 7: Handla med ditt underkonto

Du kan använda ditt underkonto för att handla någon av kryptovalutorna på OKEx. Förfarandet för handel är detsamma som för ditt huvudkonto. När du till exempel säljer BTC för USDT väljer du ordertypen och anger mängden BTC för handel. Klicka på när du är inställd Sälj BTC att fortsätta.

Steg 8: Granska din beställning

När beställningen har genomförts kan du granska den i "Beställningshistorik" flik.

Kontakta din kontoansvariga för mer information

VIP-användare kan kontakta sina kontoansvariga för ytterligare frågor angående användningen av underkonton på OKEx.

Inte en OKEx-handlare? Lär dig hur du börjar handla.

Följ OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map