Hur man handlar och sätter in kryptotillgångar för att få belöningar med Swap and Farm på OKExChain

En steg-för-steg guide för att använda OKEx Swap och OKEx Farm på OKExChain

DeFi-rymden såg stor tillväxt 2020 och såg decentraliserade börser och automatiserade marknadsförare vinner popularitet i kryptorummet. Likviditetsbrytning har också varit en viktig innovation i denna utveckling, eftersom den tillåter användare att tjäna tokenbelöningar genom att leverera likviditet till DeFi-protokoll via en process som kallas "satsar" – dvs deponering av tokens i ett smart kontrakt.

Sedan DeFis explosiva tillväxt 2020 har så kallade avkastningsodlare lagrat sina digitala tillgångar i olika decentraliserade erbjudanden i ett försök att maximera sin portföljavkastning utan att sälja tillgångarna själva.

För att ytterligare stärka DeFi-ekosystemet och ge användarna mer innovativa erbjudanden har OKEx lanserat OKEx Swap och OKEx Farm, två decentraliserade applikationer byggda på OKExChain.

Kort sagt, OKEx Swap är ett decentraliserat automatiserat marknadsföringsprogram som gör det möjligt för användare att snabbt och effektivt byta mellan större kryptovalutor; OKEx Farm tillåter vem som helst att skapa gårdspooler för sitt projekt, där avkastningsbönder kan sätta sina digitala tillgångar för attraktiv avkastning.

För en fördjupad titt på OKExChain och dess arkitektur och protokoll, kolla in den tekniska översikten här.

Nedan följer en steg-för-steg-guide om hur man byter tillgångar med OKEx Swap och deltar i likviditetsbrytningen på OKEx Farm.

Handel med OKEx Swap

Steg 1: Gå till OKEx-bytesidan

Gå till OKEx-hemsidan "Handel" i toppmenyn och klicka på Byta under "DEX-handel" för att öppna OKEx-byte.

Steg 2: Skapa / importera din OKExChain-plånbok

En digital plånbok på OKExChain krävs för att kunna handla med OKEx Swap. Nya användare kan navigera till Skapa plånbok i det övre högra hörnet för att skapa en, medan användare med befintliga OKExChain-plånböcker kan klicka på Importera plånbok att fortsätta.

För att skapa en plånbok måste användare följa instruktionerna på skärmen och spara sitt lösenord på en säker plats, eftersom plattformen inte sparar lösenord, minnesfraser, keystore-filer eller privata nycklar. Klick Nästa att fortsätta.

Säkerhetskopiera din minnesfras och klicka Fortsätta att fortsätta.

Fyll i mnemonic-verifiering och klicka Bekräfta för att slutföra plånboksinstallationen.

Steg 3: Ange handelsinformation

När din plånbok är ansluten kan du handla via likviditetspoolerna i OKEx Swap. I det här exemplet byter vi 100 USDT mot motsvarande i OKT.

Välj med hjälp av gränssnittet USDT som sändningsvaluta och OKT som den mottagande valutan.

Ange mängden USDT som du vill byta och applikationen konverterar den automatiskt till enheter av OKT som du sedan får i din plånbok. Observera att en likviditetsleverantörsavgift på 0,3% tillämpas på varje transaktion. Klick Bekräfta att fortsätta.

Ange lösenordet som du hade ställt in för din plånbok tidigare och klicka på OK för att slutföra transaktionen.

Steg 4: Granska transaktionen

När ditt byte har genomförts kan du granska transaktionen genom att klicka på Tillgångsbalans under Plånbok fliken och välja Transaktionsrekord.

Lägg till likviditet i en pool på OKEx Swap

Förutom handel via befintliga likviditetspooler kan användare också lägga till likviditet i befintliga pooler på OKEx Swap.

Steg 1: Gå till fliken Pool och lägg till likviditet

För att lägga till likviditet i en befintlig likviditetspool, gå till Slå samman och klicka Tillsätt likviditet.

Steg 2: Ange detaljer om likviditetspoolen

I det här exemplet kommer vi att lägga till likviditet i OKT / USDT-likviditetspoolen.

Välj OKT och USDT via gränssnittet och ange mängden OKT som du vill leverera till poolen. OKEx Swap beräknar sedan automatiskt motsvarande belopp i USDT som du behöver tillhandahålla.

Observera att den uppskattade poolkvoten avser likviditeten i denna OKT / USDT-pool jämfört med alla OKT / USDT-pooler på OKEx Swap. Klick Bekräfta att fortsätta.

Ange plånbokslösenordet och klicka OK för att slutföra transaktionen. Genom att lägga till likviditet i OKT / USDT-likviditetspoolen kommer du att få likviditetspool-tokens som kan placeras i likviditetspooler på OKEx Farm (se nedan).

Steg 3: Granska din transaktion

Efter att ha lagt till likviditeten i en pool kan du granska din transaktion genom att klicka på Tillgångsbalans under Plånbok flik.

Handel på marknaden för likviditetspooler

För att bläddra bland alla likviditetspooler som är tillgängliga för handel kan användare gå till Marknader flik. På sidan Markets visas alla tillgängliga likviditetspooler med relevant statistik.

Användare kan lägga till likviditet i befintliga likviditetspooler direkt eller handla genom att klicka Lägg till likviditet eller Handel.

Spela och tjäna belöningar på OKEx Farm

Steg 1: Gå till sidan OKEx Farm

Gå till OKEx-hemsidan "Handel" i toppmenyn och klicka på Byta under "DEX-handel" för att öppna OKEx-byte. Sväva sedan över "SWAP-handel" högst upp på sidan och klicka GÅRD Pool i rullgardinsmenyn för att öppna OKEx Farm.

Steg 2: Välj den likviditetspool du vill investera i

När du har skaffat LP-tokens för OKT / USDT enligt beskrivningen i självstudien för OKEx Swap ovan, gå till OKT / USDT-likviditetspoolen under "1: a poolen" fliken på sidan OKEx Farm. Likviditetspoolerna under den första poolfliken är de utvalda LP-skivorna i OKEx Farm. Klick INSATS att fortsätta.

Steg 3: Ange insatsinformation

Ange mängden LP-tokens som ska placeras i likviditetspoolen. I det här exemplet sätter vi 0,019 LP-tokens i OKT / USDT-poolen. Klick Insats att fortsätta.

Steg 4: Gör anspråk på belöningar

Du kan när som helst göra anspråk på de insatsbelöningar du har tjänat genom att klicka Krav på "1: a poolen" flik. Krav på tokens distribueras till din plånbok.

Steg 5 (valfritt): Ta bort LP-tokens från Farm Pool

Du kan när som helst ta ut dina LP-tokens från poolen genom att klicka AVTAGA på "1: a poolen" flik. Välj mängden LP-tokens du vill ta bort och klicka Ta av att fortsätta. Dina LP-tokens kommer att distribueras till din plånbok.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map