Hur man använder BTC på Ethereum och mer med OKEx Cross-Chain Gateway

En steg-för-steg-guide för att använda Cross-Chain Gateway på OKEx

Medan Bitcoin fortfarande är den ledande digitala valutan i många aspekter, har den främjat tillväxten av nya ekosystem, såsom DeFi-rymden som drivs av en mängd olika protokoll. Med denna tillväxtboom söker användarna förståeligt mer flexibilitet när det gäller att använda sina digitala tillgångar – vare sig det är Bitcoin, ETH eller andra mynt och token. För att underlätta användardeltagande i dessa blomstrande ekosystem lanserar OKEx sin Cross-Chain Gateway-tjänst.

Vad är OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway är en tjänst med ett klick som tillåter användare att konvertera en icke-inbyggd token till en inbyggd för stödda offentliga blockkedjor utan transaktionsavgifter. En sådan direktkonverteringsmekanism gör det möjligt för användare att enkelt delta i ekosystem med populära offentliga blockkedjor. Till exempel kan OKEx-användare konvertera sin BTC med hjälp av Cross-Chain Gateway och få en kompatibel token som kan användas över det Ethereum-drivna DeFi-ekosystemet.

OKEx Cross-Chain Gateway stöder för närvarande BTC, DOT och FIL. Dessa tre digitala tillgångar kan omvandlas till K-tokens, nämligen BTCK, DOTK och FILK, som sedan kan användas i Ethereum-nätverket. Framöver kommer OKEx att göra fler tokens tillgängliga för kedjekonverteringar, och användare kommer också att kunna dra tillbaka sina K-tokens på andra offentliga blockkedjor som OKExChain och TRON.

Vilka är fördelarna med att använda OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx-användare har ett antal fördelar när de använder Cross-Chain Gateway för att konvertera sina mynt eller token:

  • Omvandling av stabilt värde
  • Omedelbar konvertering utan transaktionsavgifter
  • Transparenta poster tillgängliga på Etherscan
  • Hög likviditet

För det första kan användare konvertera sina kryptotillgångar till K-tokens i förhållandet 1: 1. Till exempel kan 1 BTC konverteras direkt till 1 BTCK. En sådan stabil värdekonvertering eliminerar den prisvolatilitet som ses vid traditionella konverteringar mellan tillgångar.

Dessutom erbjuder OKEx Cross-Chain Gateway en sömlös upplevelse med ett klick för användarna. När konverteringen är klar krediteras K-tokens till användarens finansieringskonto och ingen transaktionsavgift debiteras under processen.

Cross-Chain Gateway-smartkontraktet är öppet och har granskats av SlowMist, en känd tredjepartsrevisor. Dessutom, information som är relevant för BTCK, DOTK och FILK är offentligt tillgängligt på Etherscan. 

Slutligen har OKEx antagit strikta standarder för att välja K-tokens tillgängliga på Cross-Chain Gateway. Dessa K-tokens väljs på grundval av börsvärde, hög likviditet i kedjan och allmän popularitet. BTC, DOT och FIL uppfyllde ovanstående kriterier, och deras konvertering kan ge ytterligare likviditet till andra offentliga blockkedjor, inklusive Ethereum.

Använda OKEx Cross-Chain Gateway för att konvertera tillgångar

Du kan konvertera dina tillgångar i några steg med OKEx Cross-Chain Gateway.

Steg 1: Öppna Cross-Chain Gateway

Navigera till "Mer" i det övre navigeringsfältet på OKEx webbplats och klicka på Cross-Chain Gateway att fortsätta.

Steg 2: Navigera till konverteringsgränssnittet

Sidan Cross-Chain Gateway beskriver dess viktigaste funktioner och fördelar och låter användare börja konvertera digitala tillgångar genom att klicka på Tvärkedja med ett klick.

Steg 3: Ange konverteringsinformation

Cross-Chain Gateway-tjänsten stöder för närvarande konvertering mellan BTC och BTCK, FIL och FILK, och DOT och DOTK.

Före tokenomvandlingen kan användare läsa om K-tokens och visa statistik som antal tokens i omlopp, tokens satsade, tokens förstörda och så vidare.

I konverteringsrutan kan du välja en tillgång som stöds och dess motsvarande par innan du anger detaljerna i din konverteringsbegäran. När du är klar klickar du på Konvertera för att fortsätta, granska detaljerna och klicka Bekräfta Att slutföra.

Steg 4: Visa din transaktion

För att se din transaktion kan du klicka på Mina tillgångar från rullgardinsmenyn under "Tillgångar" menyn i det övre högra hörnet.

Steg 5: Dra ut dina K-tokens (valfritt)

För att ta ut K-tokens kan du börja med att klicka på Dra tillbaka från rullgardinsmenyn under "Tillgångar" meny.

Välj nu uttagningsvalutan och välj On-chain eller Inre som uttagsmetod. On-chain innebär att uttag av tokens registreras på Ethereum blockchain.

Vi kommer att ta ut BTCK i detta exempel. Ange BTCK-adressen, adressanteckningen, överföringsbeloppet och serviceavgiften för att fortsätta. För ett uttag på kedjan är lägsta serviceavgift 0,0004 BTCK. Om du vill påskynda uttaget kan du ange en högre serviceavgift. Klick Fortsätta att fortsätta.

Det interna överföringsalternativet avser off-chain-överföring av K-tokens till ett annat OKEx-konto. Välj en sådan överföring OKEx som mottagarplattform och ange ID för mottagarkontot med adressanteckningen.

Ange sedan beloppet du vill överföra och klicka på Fortsätta att fortsätta. Observera att, till skillnad från överföring via kedjan, debiteras inga avgifter för interna uttag.

Inte en OKEx-handlare? Lär dig hur du börjar handla!

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map