Ripple Price Prediction: XRP Coin Prognoser

Var är Ripples XRP-kryptovaluta på väg? – En titt på den digitala tillgångens framtid

Även med marknaden som för närvarande upplever en ny ny våg av baisseartiklar är många branschexperter fortfarande ganska hoppfulla när det gäller kryptosektorn som återvänder till sina toppar någonsin inom en snar framtid. I detta avseende nämner det att Ripples XRP-token presenterar det globala investerarsamhället en ROI som är betydligt större jämfört med andra främsta kryptotillgångar som Bitcoin. Detta beror på att en avkastning på 3,30 dollar till XRPs nuvarande värde på 0,25 USD skulle innebära en vinstökning på mer än tio gånger.

I det här stycket kommer vi att titta på yttranden från olika experter och analytiker som har verkat inom denna domän under ganska lång tid. Men innan vi börjar göra det, låt oss titta på några av anledningarna som har gjort XRP så populär de senaste åren:

Varför har Ripples XRP en stark följd?

(i) Institutionell användning:

Som många av våra vanliga läsare förmodligen är väl medvetna om ger Ripple-ekosystemet finansbranschen en plattform som eliminerar många av de problem som för närvarande är förknippade med gränsöverskridande transaktioner. Några av dessa frågor inkluderar:

Extremt långsam bearbetningshastighet: Medan Paypal tar var som helst mellan 2-4 dagar för att underlätta internationella överföringar tillåter XRP monetära växlingar (lokalt eller internationellt) att ske inom några minuter.

Tx-kostnader: Traditionella betalningsbehandlare tar mellan 3% -5% av det totala belopp som överförs som behandlingsavgifter. I detta avseende kostar XRP-transaktioner bara en bråkdel av vad människor annars måste betala när de använder konventionella betalningslösningar (som ApplePay, SWIFT, Paypal, etc.).

Otillförlitlighet: Ripple gör gränsöverskridande betalningar mycket mer tillförlitliga och effektiva (särskilt för stora finansoperatörer) genom att använda en decentraliserad storbok som erbjuder en hög grad av transparens.

Slutligen bör det påpekas att hittills över 100 finansinstitut har samarbetat med Ripple (och för närvarande använder företagets blockchain-lösningar och tekniker). Tidigare i år ingick Ripple till exempel ett avtal med en omansk bank som heter BankDhofar för att underlätta sina monetära transaktioner på ett så kostnadseffektivt, sömlöst sätt som möjligt. På liknande sätt har Ripple tidigare ingått avtal med andra etablerade finansinstitut som Banco Santander, Moneygram.

(ii) Partnerskap med stora namn:

Under de senaste åren har Ripple ingått partnerskap med många företag som har gjort investerarna optimistiska om priset på XRP. Till att börja med kom Ripple nyligen tillsammans med Flutterwave – ett blockchainföretag som vill överbrygga klyftan som för närvarande finns mellan den afrikanska marknaden och resten av den globala ekonomin. På samma sätt undertecknade Ripple också ett avtal med Moneynetint – ett e-penningföretag baserat i Storbritannien – för att hjälpa betalningsprocessorn att underlätta dess olika omfattande finansiella tx (endast för företagskunder.)

(iii) Supersnabba transaktionshastigheter:

Tidigare brukade Visa inneha titeln som världens snabbaste betalningsprocessor. Allt detta har dock förändrats sedan Ripple nyligen avmonterade den multinationella jätten genom att visa upp bearbetningshastigheter på upp till 50 000 transaktioner per sekund – en siffra som är betydligt högre (<2X) än vad Visa har att erbjuda (24000 TPS).

Hur känner Crypto-communityn om XRP: s framtid?

Edith Muthoni – Dåligt korttidsutsikter

Edith är chefredaktör på LearnBonds.com, en personlig investeringswebbplats och community med mer än 100 000 läsare per månad. Enligt hennes åsikt har XRP varit ett av årets mest nedslående mynt. Sedan slutet av 2018 har den digitala valutan antagit en baisseartad trend i vad hon anser vara de lägsta ögonblicken hittills. Hon påpekar vidare att även om tekniken som presenteras av Ripple är enormt lovande, har denna potential inte återspeglats i prestanda för XRP. I ett e-postmeddelande till MasterTheCrypto tillade Muthoni vidare:

”Under de senaste 2 till 3 månaderna har myntet visat svaga indikatorer på att en hausseartad trend bildas när den paras ihop med Bitcoin. Jag kommer därför inte att skriva av det ännu – även om jag inte skulle rekommendera någon att köpa in just nu. På lång sikt ger inget om myntet eller dess blockchain-teknik några indikatorer på betydande prisförbättringar. Jag är av den uppfattningen att om den antar en hausseartad trend, kommer den att vara så plötslig att den kommer att hitta de flesta investerare och vanliga handlare utanför vakt. ”

Ryan Selkis – Optimistisk om Mid-to-Long Term Future

Ryan Selkis – grundaren och vd för Messari – är ganska optimistisk om Ripples framtid, främst för att han tror att kryptoplattformen ger företag ett nytt protokoll som inte bara är lätt att använda utan också hjälper till att effektivisera betalningar till olika delar av värld. Som ett resultat av detta är Selkis ganska hoppfullt om att den främsta digitala token återigen kommer att skala upp till sin tidigare ATH under det kommande året.

Peter Brandt – Fortsatt prisvolatilitet

Factor LLC: s VD är en av de människor som är kända för att säkerhetskopiera sina förutsägelser med gedigen statistik och siffror. I detta avseende, när han frågades om framtiden för XRP, uppgav Brandt att XRP uppvisade tecken på att samlas ihop (trots att de visade starka fundamenta.) Detta, enligt hans åsikt, berodde främst på att Ripple manipulerade marknaden i stort – något som Brandt tror kommer att få XRP att sjunka med ytterligare 20% i slutet av 2019.

InvestingHaven – $ 20 i slutet av 2020

InvestingHaven är en analyswebbplats som ger läsarna detaljerade uppdelningar, prisanalyser av olika digitala tillgångar. I detta avseende hävdar mediautrymmet att XRP i slutet av 2019 mycket väl kan nå en prispunkt på $ 20 – en förutsägelse som sannolikt inte kommer att bli verklighet, särskilt när man tänker på att valutaens nuvarande värde ligger runt $ 0,247..

Exante – $ 0,5 inom de kommande 3-4 månaderna

I en online-intervju med Master The Crypto berättade analysteamet på Exante att Ripple (XRP) har haft rykte om att vara ett av de bästa blockchain-ekosystemen för banker och andra liknande finansinstitut under ganska lång tid nu. Som ett resultat av detta är företaget redo att överbrygga gapet mellan den traditionella finanssektorn och kryptomarknaden. Dessutom tror folket på Exante att när vi går in i framtiden kan Ripple fungera som en blockchain-kanal för fiat och olika kryptotransaktioner.

”XPR-kursen under 2019 är mycket stabil jämfört med andra stora tokens. Det förblev i intervallet $ 0,24- $ 0,48 (dubbel variation av variationen), medan ETH- och BTC-priserna varierade trefaldigt respektive fyrfaldigt. XRP är tillfälligt på nedgång, men ändå med måttlig dynamik. I september förlorade den 7% medan den totala kryptomarknaden förlorade 15%. Stabil ränta är en nyckel som visas för många investerare (särskilt institutioner), så på lång sikt kan de ha större intresse för XRP än BTC. I framtiden kan stabilitetsfaktorn öka XRP-priserna jämfört med klassisk krypto. Att förutsäga tillgångspriser i den flyktiga kryptomarknaden är en skrämmande uppgift. Tänk på Bakkt-handelns start som ett exempel. Med det sagt tror jag att XPR kommer att förbli i intervallet 0,2- $ 0,3 under de närmaste veckorna och eventuellt öka över $ 0,5 i slutet av året. ”

Exante är ett europeiskt investeringsföretag som ger sina kunder en online-handelsplattform med tillgång till 50+ globala marknader. År 2012 grundade företaget världens första kryptokurrency hedgefond Bitcoin Fund. Exante är auktoriserat av de europeiska tillsynsmyndigheterna MFSA och CySEC.

Naeem Aslam – Positiv kortsiktig värdering

Naeem Aslam är en respekterad kryptoanalytiker som nyligen kommenterade vad han tror att värdet av XRP kommer att vara i den kommande framtiden. Han tror att XRP är kraftigt översåld just nu och det skulle därför vara klokt att investera en del av ens livssparande i den främsta digitala tillgången.

Phil Nunn – starkt långsiktigt perspektiv

Phillip Nuun är VD för Wealth Chain Capital & Blackmore Group. Enligt hans åsikt kommer Ripples XRP-token att fortsätta spela en stor roll inom det globala kryptoekosystemet. Och medan han inte gav ett exakt antal om var den digitala token kommer att nå de närmaste åren, tillade han att framtiden såg ljus ut för XRP och att Ripple var lika viktigt för det globala tekniska landskapet för närvarande som Microsoft var under 90-talet och början av 2000-talet.

Daniel Ameduri – Positiv medellång till lång sikt

Daniel Ameduri är medgrundare av Future Money Trends samt författaren till Don’t Save for Retirement: A Millennial’s Guide to Financial Freedom. Han berättade nyligen för Master The Crypto att på grund av XRPs-verktyget för att underlätta snabba valutaväxlingar med låga provisioner (vilket kan ske i genomsnitt 4 gånger per sekund), börjar många människor över hela världen att avstå från deras beroende av US-dollarn och har börjat övergång till krypto. Ameduri tillade vidare:

”I takt med att XRP fortsätter att antas av banker som PNC, Santander, Standard Chartered med mera kommer vi att se fart på sig själv vilket kommer att ge XRP starka grunder för högre priser framöver. Jag förväntar mig att den totala kryptomarknaden kommer att vara i en långsiktig uptrend eftersom jag tror på blockchain. XRP är en av de mest respekterade kryptotillgångarna och när Bitcoin stiger förväntar jag mig att den stigande tidvattnet återspeglar i högre priser för XRP. Jag tror att om fem år kommer vi att se nya rekordhöga toppar. För närvarande ligger XRP på $ 0,25 och dess ATH är på $ 3,84, helt klart, jag är väldigt hausse över framtiden för XRP. Vi kommer att behöva Bitcoin för att återfå förtroendet till uppgången för att i slutändan se det bygga fart. ”

LongForecast – Mellan $ 0,1 – $ 0,2 till 2021

En annan populär webbplats som är känd för sina väl undersökta prisförutsägelser. När det gäller XRP tror forskargruppen på LongForecast att den tredje största kryptovalutan med totalt marknadsvärde kommer att fortsätta att sväva mellan värdet $ 0,1 och $ 0,2 (åtminstone till mitten av 2021). På lång sikt (dvs. 2023) kan dock priset på XRP återigen stiga och nå en prispunkt på cirka $ 0,49 per token.

OracleTimes – $ 5 till december 2019

Det populära kryptomediauttaget publicerade nyligen en artikel där deras forskargrupp nämnde att de förutspår priset på XRP-skalning upp till cirka $ 5 i slutet av detta år. Sedan början av 2019 har dock Ripples digitala valuta sjunkit med mer än 10% – vilket resulterar i att många experter nu är ganska dystra när det gäller XRP: s framtida ekonomiska potential.

Roman Guelfi – Anständigt kortsiktigt perspektiv

Den respekterade kryptoanalytikern Roman Guelfi tror att 2019 kommer att visa sig vara ett bra år för XRP – speciellt eftersom Ripple nyligen gick ombord på flera etablerade projekt (liksom andra blockchain / kryptorelaterade företag) för att stärka sin vanliga trovärdighet. Och medan Guelfi inte gav en exakt prisförutsägelse för att säkerhetskopiera sina påståenden, tillade han att XRP i slutet av 2019 kan tvinga andra etablerade kryptotillgångar att “ta en baksäte”.

UsLifted – Ungefär $ 23 vid slutet av 2020

Crypto-förutsägelseportalen ‘UsLifted’ hävdar att priset för en enda XRP-token inom de närmaste 16 månaderna kan skala upp till en enorm $ 22,79 (tillsammans med en cirkulerande tillgång på 38739145,924 XRP.)

Lance Morginn – 100 till 500% ökad användning

Lance Morginn, VD för Blockchain Intelligence Group (BIG), ett Vancouver-baserat blockchain-agnostiskt sök- och analysinformationstjänstföretag, som arbetar direkt med finansiella tjänster, bankomater, börser och banker angående XRP-prisprognos.

Jag tror att XRP har några riktiga ben och därför kan se betydande ökningar de närmaste åren. Under de närmaste sex månaderna tror jag att vi kan se 100 till 500% ökning och på lång sikt kan det vara en betydligt högre ökning baserat på dagens pris. På frågan om hans syn på XRP som en valuta från en finansiell POV, sade han att jag skulle räkna med att vi kommer att se fler företag som SBI som omfattar Ripple-nätverket. I slutet av mars i år kopplade de 13 banker till sin blockchain-betalningsapp.

På lång sikt kommer vi bara att ha en handfull kryptovalutor och jag tror att XRP har en chans att vara en av dem,

XRP-myntförutsägelser avslutas

Efter ett tumultartat 2018 verkar XRPs resultat de senaste månaderna ha stabiliserats något. Men när man tittar på valutans grunder tror många experter att stora saker kan vara i beredskap för XRP. Till att börja med har Ripple nyligen ingått partnerskap med ett stort antal etablerade företag och affärsföretag – något som har tillfört marknaden mycket investerarförtroende..

Med detta sagt bör det klargöras att något av de åsikter / expertuttag som har beskrivits ovan bara ska ses som vägledande riktlinjer och inte som konkreta investeringsråd. För människor som vill investera stort på denna marknad är det bäst att de gör sin due diligence samt konsulterar några finansiella rådgivare som har varit aktiva inom denna något framväxande domän i några år nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map