Lista över alternativ till CoinMarketCap

Det är viktigt för kryptoinvesterare och handlare att noggrant övervaka rörelsen för det mynt de köpte eller de tänker köpa. CoinMarketCap är en av de mest populära platserna när det gäller övervakning av kryptomarknaden, med rankning av kryptovalutor, prisdiagram, 24-timmars handelsvolym, information om börser och många fler.

Att bara förlita sig på en centraliserad plattform kan få sina nedgångar och kan motsäga kärnfilosofin som cryptos baserades på.

Lyckligtvis finns det många alternativ till CoinMarketCap, så fortsätt läsa vår artikel för att ta reda på vilka krypteringsjämförelsesidor som kan hjälpa dig i ditt handels- eller investeringsarbete..

1. CoinCodex

CoinCodex samlar in myntpriser, diagram och marknadsvärde i realtid för över 2400 mynt från mer än 110 börser. I likhet med CoinMarketCap är valutorna organiserade efter marknadsvärde och genom att klicka på valfritt mynt kommer du att kunna se dess prisdiagram, 24-timmars handelsvolym och senaste pris på en börslista. En snabb sammanfattning av myntets funktioner kan också nås tillsammans med de senaste nyheterna som rör myntet och ett antal instruktionsguider och handledning.

Ett annat användbart verktyg är en kalender som innehåller aktiva och kommande ICO, så att användare kan undersöka viktiga detaljer om nya kryptoprojekt de är intresserade av..

coincodex foto

Källa: coincodex.com

2. Crypto.com-priser

Crypto.com, en av de mest användbara kryptovalutarelaterade plattformarna i världen, delar också information om de mest populära virtuella valutorna på marknaden. De Crypto.com Priser avsnitt, är mycket användarvänligt och kommer att tillhandahålla data om de största digitala tillgångarna, inklusive pris, prisförändring de senaste 24 timmarna och marknadsvärdering, bland annat.

Du kommer också att ha möjlighet att handla digitala valutor med Crypto.com-applikationen. Du behöver bara klicka på “Trade” -knappen så kan du köpa eller sälja virtuella valutor. 

Crypto.com-prisgränssnitt

Jämfört med andra plattformar är Crypto.com-priserna mycket rena. Detta gör det lättare för investerare att få sin information snabbt och utan problem. Dessutom, om du är en näringsidkare, kommer du att ha möjlighet att få värdefull information på bara några få klick. 

Slutligen, i den översta delen av webbplatsen, kommer du att ha ytterligare data. Till exempel kommer du att kunna se de bästa flyttarna under de senaste timmarna och söka efter olika mynt. 

3. CoinGecko


CoinGecko är en kryptovalutasida som rankar digitala tillgångar med tanke på en rad viktiga kriterier. Mynt rangordnas efter faktorer som utvecklaraktivitet, gemenskap, likviditet, börsvärde och allmänhetens engagemang.

coingecko foto

Källa: Bitcoin Magazine

Andra viktiga kryptovalutamätvärden finns tillgängliga på plattformen, som inkluderar allt från prisrörelser till diagram. Dessa data bearbetas sedan för att generera en övergripande betyg av 100.

Kryptoentusiaster kan få mer inblick i de mynt och tokens de är intresserade av, vilket gör CoinGecko till ett lönsamt alternativ om du letar efter ett CoinMarketCap-alternativ.

4. Live Coin Watch

Webbplatsen har ett rent användargränssnitt och massor av relevant kryptodata som hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut innan du börjar investera i ett visst mynt. Webbplatsen lanserades 2017 och gör det möjligt för tittarna att följa prisfluktuationer, handelsvolym, cirkulerande myntförsörjning och marknadsvärde för mer än 2000 valutor.

Den mest anmärkningsvärda aspekten av Live Coin Watch är dess estetiskt tilltalande design som visar all information du behöver på ett logiskt och enkelt sätt. Webbplatsen har också ett portfölj- och bevakningslistan, där du kan spåra prisåtgärder i olika fiatvalutor och du kan också välja när du vill att webbplatsens data ska uppdateras.

5. OnChainFX

Medan vissa webbplatser i den här listan är mer minimalistiska vad gäller data, OnChainFX är den överlägset mest noggranna kryptospårningswebbplatsen. Alla förväntade funktioner är tillgängliga på den här plattformen, till exempel prisrörelser och 24-timmars handelsvolymer, men det är de ytterligare detaljerna som gör att OnChainFX sticker ut.

Om du till exempel vill ta reda på mer om ett visst mynt kan du använda OnChainFX för att hitta hur mycket av det totala utbudet som utfärdas, dess förväntade börsvärde år 2050, avkastning på investering (ROI) från tid ramar på en vecka till fem år och detaljer om dess framtida utsläppsgrad. Du kan till och med se hur mycket mer BTC du behöver för att du ska bli medlem i “Vladimir Club”, vilket innebär att du äger 1% eller mer av det totala Bitcoin-utbudet.

Tyvärr kan omfattningen av all denna information överväldiga en ny näringsidkare, och webbplatsen erbjuder för närvarande endast data för knappt 100 mynt. Om du bara vill se de mest populära mynten på marknaden är detta ett bra alternativ, men om du vill ha ett bredare urval finns det andra bättre alternativ.

6. CryptoCompare

CryptoCompare är en webbplats skapad 2014, som tillhandahåller livepriser, kartläggning och marknadsanalyser från 65 kryptobörser. Webbplatsen listar mer än 1000 mynt och tokens, och även om gränssnittet kanske inte är den mest intuitiva designen vi har stött på, är det fortfarande ganska enkelt att använda och att hitta all information du söker efter.

Andra anmärkningsvärda funktioner i CryptoCompare är recensioner och instruktionsguider, ett användarforum, ett portföljverktyg och information om kommande och aktiva ICO: er.

cryptocompare

Källa: CryptoCompare

7. CoinCap

CoinCap är en webbplats 2015 som syftar till att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till kryptovalutamarknadsdata i realtid. Även om webbplatsens gränssnitt verkar lite för trångt med information, kan du se marknadsvärden, volymvägda genomsnittspriser, senaste priser, tillgängligt utbud och andra. För att se ett mynts historiska prisdiagram behöver du bara klicka på det.

CoinCap låter också användare komma åt sin plattform från mobila enheter via appar för iOS- och Android-system, vilket gör det möjligt för dem att övervaka kryptomarknader på ett bekvämt och enkelt sätt.

8. Coinlib

Coinlib är ett kryptovalutapris- och portföljspårare som ger enkel tillgång till viktiga fakta och statistik för ett imponerande urval av 4680 digitala valutor. Om du vill söka efter ett myntpris, börsvärde, handelsvolym eller utbud kan du på kort tid hitta nödvändiga detaljer om Coinlib.

Det finns grundliga analyser av handelsvolymer över börser och över olika valutapar, samt ett portföljverktyg, nyheter från marknaden, prisvarningar och en kryptovalutaomvandlare.

myntlåda

Källa: Oracle Times

9. CoinCheckup

Grundades 2017, CoinCheckup erbjuder grundläggande myntspårningsdata som prisdiagram, handelsvolymer och omfattande analyser för att ge användarna insiktsfull information om de mynt de tänker köpa.

Varje valuta rankas efter flera faktorer, inklusive projektets team, dess produkt, samhällsmedvetenhet, teamets lyhördhet vid förfrågningar och hur aktiv deras utveckling är.

Algoritmen för varje mynt får också ett betyg på fem, och CoinCheckup-teamet har lagt ut en detaljerad rapport på sin webbplats för att förklara dess myntpoängsformel.

10. Coin360

Coin360 är också en erkänd leverantör av kryptovalutadata. De ger tydlig information om hela kryptoutrymmet med bland annat pris och marknadsvärdering av virtuella valutor. 

En av de mest intressanta sakerna med denna dataleverantör på marknaden är att det som ett alternativ till CoinMarketCap fungerar på ett bra sätt. Det ger användarna möjlighet att se all information om digitala tillgångar på ett mycket intuitivt sätt snarare än i den traditionella formen av en lista med alla priser på virtuella valutor på marknaden. 

Coin360 är ett mer intressant tillvägagångssätt som i kombination med bra innehåll och information gör det till ett av favoritalternativen till CoinMarketCap. 

11. BitInfoCharts

BitInfoCharts är en av de mest populära plattformarna för att söka efter innehåll relaterat till kryptovalutor och digitala tillgångar på marknaden. De tillhandahåller information om priser, transaktioner via kedjan, avgifter och mycket mer. 

Jämfört med andra plattformar som vi har nämnt tidigare är BitInfoCharts bra för att ha tydliga data om ett brett spektrum av indikatorer. De har exakt innehåll och ett mycket enkelt användargränssnitt. 

Det blir väldigt enkelt för dig att börja få information från den här webbplatsen. Du kan jämföra digitala valutor, få specifik information om hashfrekvens, förstå vilka som är de största innehavarna i specifika blockchain-nätverk och mer. 

12. CoinPaprika

Denna plattform kommer att vara ett utmärkt tillskott till din lista över CoinMarketCap-alternativa webbplatser. CoinPaprika kommer att erbjuda dig en plattform som hjälper dig att utföra alla nödvändiga analyser du behöver göra relaterade till kryptovalutor och marknaden. 

Sidan är väldigt enkel att använda och den kommer att visas på huvudskärmen med olika priser och marknadsvärden för virtuella valutor. Du kommer också att ha en förändring under det senaste dygnet och under den senaste 1 timmen. 

CoinPaprika kommer också att förse dig med information om initiala mynterbjudanden (ICO), utbyten och mer. Dessutom, jämfört med andra plattformar, kan du förvärva kryptovalutor via sin webbplats, vilket gör det mycket enkelt att få tillgång till kryptomarknaden. 

13. WorldCoinIndex

Den här sidan kommer att vara mycket användbar för dig att få direktinformation om Bitcoin och andra kryptovalutor. De ger information om Bitcoin och priset mot andra fiatvalutor som bland annat Euro (EUR), Japanska Yen (JPY) och Brittiska pund (GBP). 

Så snart du går in på sidan ser du hur digitala valutor ändrar pris och hur de har presterat under det senaste dygnet. De kommer också att ge dig den omsatta volymen för varje specifik tillgång och börsvärdet för dessa mynt. 

WorldCoinIndex erbjuder också statistik, marknadsdata, utbytesinformation, nyheter och resurser. Detta kommer att öka dina möjligheter att få mer detaljerad information om digitala tillgångar.

14. Messari Crypto

Messari Crypto är ett utmärkt sätt att få ny information om marknaden och det skulle också vara ett bra val att använda som en CoinMarketCap alternativ webbplats. De ger information om varje kryptovaluta, inklusive bland annat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC). 

Användare får chansen att använda mer information inklusive mätvärden, s Proof-of-Stake-rangordning av mynt, utspädd marknadsvärde och utvecklaraktivitet per projekt. Detta är ett utmärkt sätt att ha en tydlig översikt över vad som händer på marknaderna och hur man reagerar på dem. 

Dessutom erbjuder de också andra tjänster inklusive datamarknadsinformation som har levererats till analytiker, investerare och yrkesverksamma som regelbundet kräver korrekt och tydlig kryptoinformation.. 

15. Live Coin Watch

En annan populär plattform för att följa kryptovalutamarknaden är Live Coin Watch. Så fort du går in på webbplatsen ser du flera diagram som gör att du kan få privilegierad information om hur kryptovalutor beter sig och hur de kan utvecklas över tiden. 

De erbjuder en priskolumn följt av börsvärde, volym de senaste 24 timmarna, likviditet, prisvariation inom 1 och 24 timmar och marknadsdjup. Dessutom finns det ett veckodiagram på höger sida av skärmen med prisfluktuationen för varje krypto som listas på webbplatsen under de senaste 7 dagarna.. 

Live Coin Watch erbjuder också widgets, nyheter, data om utbyten och mer. 

16. CoinRateCap 

Den sista kryptovalutaaggregat som kan fungera som ett CoinMarketCap-alternativ kallas CoinRateCap. Denna plattform är väldigt enkel att använda och den är ganska användarvänlig jämfört med andra webbplatser som innehåller mycket information. 

De har den traditionella prisinformationen för varje digital tillgång och deras respektive marknadsvärde. Dessutom rapporterar de också information om 24 timmars volym och hur priset på varje virtuell valuta uppförde sig under de senaste 1 timmen, 24 timmarna och 7 dagarna.. 

Dessutom erbjuder de användarna möjlighet att köpa och sälja kryptovalutor via en knapp som har inbäddats i deras plattform. På bara några sekunder kan handlare och entusiaster enkelt börja förvärva digitala tillgångar.

Slutsats

Om du är en kryptoentusiast eller investerare som letar efter en mängd olika spårningssidor som hjälper dig att välja ett nytt mynt till din portfölj, har listan några utmärkta alternativ till CoinMarketCaps plattform.

Cole är en frilansförfattare som fokuserar på kryptovaluta och framväxande teknik. Tidigare artiklar om Masternodes har presenterats på ledande kryptowebbplatser och citerats i Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map