Lolli: Bitcoin Cash Back Rewards-app när du handlar online

lolli bitcoin recension

Lolli bitcoin-belöningsapp gör det möjligt för användare att tjäna gratis bitcoin när de handlar online. Låt oss granska hur det mest populära krypto-cashback-belöningsalternativet i världen fungerar.

I sin mest grundläggande bemärkelse kan Lolli.com betraktas som en digital belöningsplattform (kontra och old-school snabbkupongmaskin) som tillåter sina användare att tjäna, äga och använda bitcoin när de handlar online. Företaget har gått ihop med 750+ av världens främsta varumärken för att hjälpa dem att maximera sin försäljning och omvandling. I detta avseende nämner det att när som helst en person handlar med en av Lollis onlinepartners, får båda parter en liten nedskärning från varje försäljning. Denna tidigare minimala procentsats delas ytterligare upp med köparen i form av Bitcoin.

Lolli, som officiellt lanserades den 22 augusti 2018, är på ‘stacking sats’-tåget, delade nyligen statistiken på sin växande användarbas för att säga att de ger alla användare av Chrome och Firefox-kompatibla Lolli bitcoin-belöningar webbläsarplugin-appen i genomsnitt 7% tillbaka i gratis bitcoin.

Som saker och ting ser ut idag är det inte så enkelt att köpa / sälja Bitcoin, särskilt i vissa länder där det är helt förbjudet att äga den digitala valutan (som Indien, Kina). Men med kryptovalutor som fått så mycket mainstream-dragkraft under det senaste decenniet eller så verkar det som om ett ökande antal människor är intresserade av att förvärva etablerade digitala valutor som Bitcoin, Ethereum, XRP.

Sedan årsskiftet har onlineshopping blivit en extremt populär aktivitet bland internetanvändare över hela världen. I detta avseende fungerar Lolli som en bro som inte bara kan hjälpa användarna att bli mer medvetna om de olika möjligheterna som digital shopping ger till bordet, men det gör det också möjligt för dem att få tag på Bitcoin utan att behöva gå igenom flera lagliga ringar..

Enkelt uttryckt, attraktionen att tjäna gratis bitcoin för att shoppa på Internet på de saker du redan ska köpa verkar som ett smart, troligt och genomförbart alternativ att utforska värt att göra. Låt oss ge en förstahandsanvändarupplevelse om hur Lolli-krypto-återbetalningsappen fungerar för att hjälpa dig tjäna bitcoin tillbaka på dina inköp.

Vad är Lolli? En närmare titt på Bitcoin Rewards-appen

Vad är Lolli

Som tidigare nämnts är Lolli-plattformen en bitcoin-belöning webbläsartillägg som kan användas av online-shoppare för att tjäna BTC för varje transaktion de gör från någon av företagets 750+ handelspartner. Dessutom får Lolli för varje försäljning en fast procentsats av MRP som bestäms av den deltagande handlaren. I stället för att hålla hela klippningen för sig själv delar Lolli lite av priset med sina användare (som skickas till dem i form av Bitcoin.)

För att använda tjänsten är allt du behöver göra att gå till den officiella företagets webbplats och ladda ner webbläsartillägget Lolli. När de är färdiga kan användarna gå vidare och handla hos någon av företagets affärsföretag eftersom ovannämnda tillägg automatiskt gör det nödvändigt efter det (med tanke på att köpet i fråga är berättigat till BTC-returer). Efter att en transaktion har slutförts håller Lolli en flik över vårt köp och skickar det tillhörande bitcoinbeloppet till användarens plånbok.

lolli-earn-bitcoin-köp

För att en person ska kunna kvalificera sig för Lollis belöningsprogram, måste han / hon underlätta deras köp enbart genom Lollis shoppingförlängning. och inte via några andra webbläsarappar, kupongwebbplatser, sparprogram eller annat cashback-program. Utöver detta väljer några handlare att inte ge sina användare några BTC-belöningar om de använder en intern kupongkod i samband med Lollis shoppingtilläggsmodul.

Undantag av ovan nämnda slag är enbart för den deltagande handlarens eget gottfinnande och därmed kan villkoren ändras när som helst.

Syfte och användarvänlighet: Viktig information värt att tänka på

hur loilli bitcoin belöningar fungerar

Begränsat stöd: När denna artikel skrivs stöds Lolli endast av Google Chrome och Firefox. Det anges dock på den officiella företagswebbplatsen att andra webbläsare (som Brave, Opera) också kommer att kunna stödja Lolli-inköp inom en snar framtid.

Ingen Apple / Mac / Safari-integration: Det är värt att nämna att Lolli tidigare stöddes av Apples Safari-webbläsare, men på grund av ändringar som gjorts i företagets tjänstevillkor nyligen kan tillägget inte längre användas tillsammans med webbläsaren.

Ingen mobilapp: Som nu ser ut har Lolli ingen mobilapp som kan användas av dess användarbas. Enligt ett nyligen blogginlägg arbetar företagets core dev-team med att släppa en inbyggd mobilapp någon gång inom de närmaste 6-12 månaderna..

Endast tillgängligt i USA: En stor nackdel med att använda Lolli är att den endast är tillgänglig för användning i USA just nu. Användare med tillräcklig digital skicklighet kan dock använda VPN och andra liknande digitala vägar för att kringgå sådana begränsningar.

Viktiga termer värt att notera

fördelar med lolli bitcoin shopping

Bitcoin: Som många av våra läsare kanske redan är väl medvetna om, är Bitcoin en digital valuta som har blivit extremt populär under det senaste decenniet på grund av dess förmåga att inte bara fungera som en långvarig butiksvärde utan också som en effektiv transaktion. medium. Eftersom Bitcoin är decentraliserat kan ingen statlig enhet också kontrollera valutan.

Sats: Sats kan också betraktas som en grundläggande valutaenhet som är hundra miljondelar av en enda bitcoin (0,00000001 BTC)..

Bitcoin tillbaka: Bitcoin Back är en term som vanligtvis används när man hänvisar till belöningar som tjänas av användare när de använder Lolli (för att underlätta deras online-köp.)

HODL: HODL är en slang som vanligtvis används av medlemmar i den globala Bitcoin-communityn för att hålla bitcoin snarare än att sälja den.

Är Lolli säker att använda?

Lolli cash back belöningssystem

Enligt företagets dev community använder Lolli ett mycket säkert ramverk som säkerställer att kundernas medel alltid är säkra. När användarna underlättar plånboksöverföringar från tredje part bör användarna dock se till att deras pengar alltid redovisas. Ur datasekretesssynpunkt gör Lollis webbplats det tydligt att det inte spårar användarens webbrörelser, istället förvärvar företaget endast vissa uppgifter relaterade till sina handelsföretag. Dessutom säljer Lolli inte personligt identifierbara uppgifter – en praxis som har blivit vanligt i våra dagar, inte ens hos etablerade företag.

Alex Adelman, som är Lollis VD och grundare (Matt Senter också medgrundare), meddelade också på Yahoo Finance tillbaka i juli 2019 att kryptobelönsningsplattformen kommer att utfärda ett bitcoin-backat kort för användare att ha i framtiden också.

Slutligen bör det också påpekas att om en användare oavsiktligt tappar åtkomst till sin plånbok eller kontoinformation kan de enkelt hämta sina innehav genom att använda återställningsfunktionen inbäddad i Lollis webbplats. Hela processen är ganska strömlinjeformad och kan slutföras på några minuter.

Hur fungerar Lolli-belöningssystemet?

Belöningssystemet som används av Lolli är ganska enkelt och lätt att använda. Till exempel, så snart en handlare bekräftar ett köp, skickar Lollis PR-team ett e-postmeddelande till kunden med information om deras beräknade belöningar och när de kan förvänta sig dem. Hela processen kan dock ta lite tid (vanligtvis 30-90 dagar efter datumet för det första köpet) eftersom varje tillhörande transaktion måste verifieras oberoende av Lollis detaljhandelspartner. Inte bara det, även den uppskattade belöningssumman är inte slutgiltig och kan ändras på grund av värdefluktuationer.

tjänar-bitcoin-med-lolli-belöningar-app

Slutligen måste det påpekas när Lolli får en bekräftelse från en handlare att en transaktion är klar, användarna får ett automatiskt e-postmeddelande som tydligt avgränsar de belöningar som kan förväntas inom en snar framtid. Det uppskattade saldot kan också ses i en leveranshistorik (som finns i webbläsarens verktygsfält under plånboksalternativet.)

Att bli registrerad är väldigt lätt att göra med Lolli cashback shopping-app:

 1. installera Lolli-webbläsartilläggsappen
 2. handla på nätet med någon av partnerbutikerna
 3. tjäna bitcoin på dina online-köp snabbt och enkelt

hur man använder-lolli-to-earn-bitcoin

Några viktiga punkter som är värda att tänka på

Här är några grundläggande begrepp att tänka på när du använder bitcoin-tjänsten:

(i) Värdesvängningar kan förväntas: När man använder Lolli för att underlätta deras online-köp ger deltagande handlare sina användare en beräknad BTC-belöning som de kan förvänta sig. Detta värde är dock bara en uppskattning och är föremål för olika monetära fluktuationer på grund av BTCs flyktiga natur. När ett köp har validerats av en säljare låses dock BTC-belöningsvärdet oavsett om externa monetära förändringar äger rum.

(ii) Kampanjhändelser: Kryptoentusiaster som vill skapa lite BTC på sidan har möjlighet att delta i en av Lollis många reklamevenemang som rutinmässigt äger rum via företagets officiella Twitter-handtag. Inte bara det, men företaget har också sitt ursprungliga remissystem som betalar deltagarna att repa in nya rekryter.

(iii) Uttag: För att flytta sin intjänade krypto från Lollis inbyggda plånbok till en lagringslösning från tredje part måste användarna äga ett minimum BTC-saldo på $ 15. Dessutom finns det en inlåsningsperiod på cirka 30-90 dagar som användare måste bära för att få tillgång till sina belöningar.

(iv) Avgiftspriser: För att underlätta en USD-överföring på Lolli måste användarna betala en liten Tx-avgift på cirka 0,25 USD. Bitcoinöverföringar är dock gratis och användare behöver bara betala den tillhörande gasavgiften i samband med transaktionen i fråga.

Tjäna bitcoin belönar tillbaka medan shopping-appen är baserad i New York, NY med deras apputvecklare i Durham, North Carolina.

Vad gör Lolli annorlunda än resten?

lolli bitcoin belönar appfunktioner

Det främsta sättet att skilja dig själv när det gäller att erbjuda pengarna tillbaka shoppingbelöningar är att ha en mängd partners och relationer. Det är därför Lolli-appen är den mest kända och använda bitcoin shoppingbelöningen i kryptoekosystemet.

En av de viktigaste funktionerna i Lolli som erbjuder bitcoin-belöningar är att dess lista över detaljhandelspartner verkar växa nästan dagligen. Exempelvis har online-shoppingföretaget för närvarande över 750 medlemsförbund – alla ger sina kunder olika kryptobelöningar. Dessutom kan alla detaljhandlare som kan vara intresserade av att samarbeta med Lolli helt enkelt skicka ett mejl till [email protected]

Liknande detaljer som är värda att komma ihåg:

Utmärkt kundsupport: Lolli ger sina kunder support dygnet runt. För hjälp kan användarna skicka e-post till företaget på [email protected]

Växande gemenskapsbas: Lollis online-närvaro har vuxit ganska enormt under de senaste åren. Som ett resultat av detta har företagets digitala community blomstrat. För att bli en del av Lolli-familjen kan användare antingen välja att gå med i företagets Facebook-community, följa dess Twitter-sida eller till och med ansöka direkt till företaget genom att fylla i relevant ansökningsformulär som finns på webbplatsen.

Användarvänlighet och övergripande tillgänglighet: Jämfört med ett antal andra kryptobaserade shoppingportaler är Lolli ganska enkelt och lätt att använda. Webbplatsen använder inte heller någon teknisk jargong eller har några svåra tx-mekanismer för att underlätta ens monetära transaktioner.

Förtroende: Lollis e-handelsshopping-system har ett antal utmärkta recensioner online och har verifierats av ett antal oberoende kunder som hävdar att applikationen fungerar exakt som annonserad. Med detta sagt finns det några få personer som har hävdat att de aldrig fick de BTC-belöningar som de lovades.

Låt oss ta en titt på den växande listan över Lolli bitcoin-shoppingpartner för att se hur man kan uppfylla sina “sats tillbaka > cash back-motto.

Lista över Lolli Reward App-partners för att tjäna gratis Bitcoin

Här är en lista över de största namnen på onlinebutiker du kan handla på för att tjäna gratis bitcoin i utbyte mot nedladdning och installation av den riskfria Lolli-kryptobelöningsappen:

lolli-bitcoin-cashback-företag

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Öka cannabisleveransservice
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Office Depot och OfficeMax / H&R Block
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Old Navy / Toms / Lululemon
 • Kaviar / Moosejaw / Barnens plats
 • ASOS / Petco / Postmates
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-blommor
 • och så många fler

Som alla online-shoppare kan se är Lolli-listan över platser att tjäna bitcoin tillbaka-belöningar imponerande och som en kund uttrycker det:

“Om det fortsätter, skulle allt jag köpte vara gratis.”

Vad tycker ni? Bör du passivt stapla sats med Lollis BTC-lojalitetsprogram?

Slutsats

lolli-bitcoin-shopping-belöningar

När vi avslutar denna Lolli-recension bör det göras klart att även om online-shoppingappen för bitcoin verkar vara ganska säker och säker på utsidan, betyder det faktum att plattformen använder kalla plånböcker för att lagra sina kunders pengar att det är alltid en chans att vissa hackare kan försöka bryta sig in på plattformen. Medan Lolli är en framväxande bitcoin-antagande katalysator i branschen, som nyligen noterades på CNBC: s 2019 Upstart 100-lista, vilar det slutliga valet alltid i användarens händer och det är därför deras ansvar att se till att deras belöningar förblir säkra alls. gånger. Incitamenten för online-shoppare att få gratis bitcoin i utbyte mot att köpa varor på Internet kommer att fortsätta växa när kryptoekosystemet växer fram i vanliga användningsfall.

När det gäller belöningsappen för Lolli ‘Tjäna Bitcoin när du handlar’, kan det vara smart för alla som köper varor online i någon av de butiker det jobbar med att spara pengar och få gratis bitcoin tillbaka i gengäld som sitt uppdrag att göra bitcoin mer tillgängligt för världen är på god väg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map