Genesis Mining: Cloud Mining User Review Guide

Genesis-mining

En titt på Genesis Mining, ett av de största molngruvföretagen som fokuserar på Bitcoin (ASIC) och Ethereum (GPU) marknader med över 2 miljoner människor som har anmält sig för att använda sina hashpower-tjänster.

Genesis Mining – Inte bara i en axel eller med din dator

Introduktionen av Bitcoin medförde några exceptionella, om än revolutionerande förändringar i förhållandet människor har till pengar. Den mest omedelbara av dessa är användningen av den som en digital källa för värde och pengar, obegränsad av nationella gränser. Detta i sig är ett dramatiskt skifte bort från den omedelbara typen av autonomi som vi som konsumenter har över våra pengar, men det finns mer i kryptohistorien.

Människor har en tendens att glömma bort kuggarna som gör det möjligt för digitala tillgångar som Bitcoin att fortsätta att vända. En av dessa är transaktionsprocessen, där varje transaktion valideras av en individ eller en kollektiv grupp gruvarbetare i en blockchain som Bitcoin, med sitt samtycke till Proof of Work.

Under en tid har tyngdpunkten lagts på de användare med omedelbar tillgång till hårdvaru- och gruvpoolerna som är nödvändiga för att direkt bidra till denna process. Att bidra till denna typ av valideringsprocess ger ett antal fördelar för “gruvarbetare”, men det är inte precis vad vi skulle kalla “tillgängligt” för den genomsnittliga kryptoentusiasten med en dator.

Vi ser samma begränsning som hindrar ivriga spelare och designers från att gräva i de spel och projekt som är mer hårdvarukrävande. Det är den här frågan som har lett till skapandet av den intressanta världen av molntjänster. Mer specifikt för kryptovalutautvinning: projekt som Genesis Cloud Mining, som skapades av VD Marco Streng, som gjorde vår lista över de bästa kryptopåverkarna i världen som började i december 2013. Låt oss granska Genesis Mining och se hur de går till “göra gruvdrift tillgängligt för alla” med sin globala “beräkningskraft” -operation i Island, Norge, Sverige, Finland och Estland.

Crypto Mining – Utmaningarna för nybörjare

För lite extra sammanhang har vi sett en gradvis förändring av vem som exakt kan delta som gruvarbetare i en blockchain som Bitcoin. För det första har vi sett en övergång från enskilda till storskaliga företag. Den förstnämnda skulle fungera som hobbyister och utnyttja processorkraften hos sina hemdatorer för att fungera som gruvarbetare.

Den senare skulle ha tillgång till ofta otroligt dyra nischhårdvara som kan ge den processorkraft som behövs, men när de sätts ihop med ett tillräckligt stort antal av dem, validera fler transaktioner och tjäna fler blockbelöningar.

Den enda lösningen för hobbyisterna skulle vara att antingen få bättre hårdvara eller gå med i en gruvpool. Men den första är dyr, och den andra beror på tillgång till en av dessa pooler. Så om du faktiskt tittar på att antingen göra övergången till en mer heltidsarbetare eller vill extrahera mer BTC än du är, har du tur i viss utsträckning.

Det är här Genesis Cloud Mining kommer in i ekvationen, och hur det fungerar är i namnet, något. GCM arbetar med ett stadigt växande antal datacenter som de använder som gruvutrustning och hävdar att de har genomfört över 100 miljoner transaktioner sedan 2013. Installations- / serverfarmen som den använder är ingen annan än Enigma, som grundades i oktober 2014 på Island för att ursprungligen bryta Ethereum.

Med Genesis Mining har detta öppnats för ett större antal digitala tillgångar. Den första fördelen är att detta tar bort behovet av dyr, energiförbrukande utrustning, bort från individen och samtidigt ge dem tillgång till ett mycket mer omfattande utbud.

“Enigmas beräkningsprestanda uppnås med specialdesignade gruvutrustningar som effektivt bryter hashingalgoritmer för olika kryptovalutor som Zcash, Dash, Monero och andra.”

Och här är en bild som ger en överblick över fördelarna med att välja att gå med Genesis Mining för att hyra sina bitcoin mining hårdvaroriggar mot att ställa in din egen serverfarm:


Genesis-mining-fördelar

Alla användare måste göra för att börja bryta med Genesis är att registrera sig med sitt eget konto och börja arbeta relativt snabbt med att bryta allt från stora kryptor (Ethereum, Bitcoin, Etc) till altcoins beroende på användarens preferenser.

När du överväger vilken typ av omkostnader som kommer med att börja mina, sparar du en ganska stor volym smärta när du har ett abonnemang på Genesis. Speciellt när dessa omkostnader kan bestå av hårdvaruköp och underhåll tillsammans med elräkningar.

En av slogan som Genesis använder är att den är en av de ” världsledande hashkraftleverantörerna ”, och det är både ett troligt sant uttalande och en mycket stark försäljningsargument.

Dessa omkostnader nämner inte ens den typ av belastning som kommer med att försöka framgångsrikt erhålla både hashkraften som behövs för att lösa ett block och dess mycket komplexa ekvationer.

För hobbyarbetaren som försöker tävla mot mycket större gruvföretag i en hashkamp motsvarar det att köra en olympier med en plog på ryggen.

Med sina egna dedikerade datacenter verkar Genesis ha mer än tillräckligt med potential för att erbjuda användarna ett publikt alternativ för att samla hashkraft och tjäna krypto genom att validera transaktioner.

Hur populär har Genesis ‘molnbrytningslösning varit bland användare? Med mer än 2 miljoner användare i nätverket (enligt företagets webbplats) kan vi åtminstone anta att det har visat sig vara ett tydligt gruvalternativ. Bortsett från startdatumet 2013 och Islands lokaliseringsverksamhet 2014, var det 2015-2019 där Genesis Mining framträdde som en av de största kryptovaluta-molntjänstleverantörerna.

2015 nådde de över 100 000 kunder och lanserade sin första Bitcoin-medvetenhetskampanj. Sedan 2016 fick de sin ‘Jamie Dimon-skylt’ viral utöver att skicka bitcoin till yttre Plats. År 2017 lyckades de nå över 2.000.000 användare (från 100 olika länder) på höjden av den senaste kryptomarknadstjuret, liksom att presenteras på CNN: s Quest Means Business-show när de besökte sina Islands gruvgårdar. Under björnmarknaden 2018 expanderade de till Sverige, lanserade en ”Bankers Against Bitcoin” -kampanj vid Consensus-evenemanget i New York och vann ett ”Mining Initiative of the Year Award 2018” via deras Radiant Technology.

De följde sin imponerande meritlista genom att uppträda med CNN: s Anderson Cooper i 60-minuters tv-show för att presentera deras Enigma-gruvanläggning..

Utmaningarna – för gruvarbetare

Hittills låter Genesis Cloud Mining-systemet som en riktigt bra affär för användare som vill komma igång med gruvdrift eller öka mängden hashkraft de kan utnyttja. Men hur är det med befintliga gruvarbetare?

Tja, att titta på ovanstående kan enkelt lösa ett antal problem som enskilda gruvarbetare har med valideringsblock. Att ha tillgång till servrar som dessa innebär att gruvarbetare med hembaserad hårdvara kan ansluta till ett mycket större utbud för att förbättra sina chanser att få krypto.

Jämfört med andra typer av molnbaserade datalösningar verkar det inte finnas något sätt för användare att masskälla sin egen processorkraft. Denna lösning är ganska vanlig bland spelströmmande lösningar i blockchain-världen.

En sak som är väl sorterad med Genesis Cloud Mining är att hålla ett öga på din statistik som gruvarbetare. Beroende på hur du känner till detta måste du fortfarande skapa ett intuitivt gränssnitt som gör att du kan spåra din hash, energiförbrukning samt hur mycket du tjänar.

Detta kan vara problematiskt för även de erfarna gruvarbetarna, så Genesis sammanställer detta effektivt. Även om detta innebär att gruvarbetare inte är tvungna att tippa med detaljerna i deras gruvdrift, ger GCM användarna periodiska uppdateringar om hur mycket användare tjänar i förhållande till mängden hashkraft de använder.

Genesis Cloud Mining – Hur det fungerar

Om du är en av de blivande / befintliga gruvarbetarna där ute som vill engagera sig i Genesis är det ganska enkelt att komma igång. Men först kan du behöva göra lite forskning.

Varför är det så? Även om detta inte är exakt nödvändigt för dem som tidigare har varit gruvarbetare. För nybörjare som vill engagera sig i det har du förmodligen ingen aning om hur mycket processorkraft du vill använda, och har bara en kortfattad förståelse för vilken tillgång du vill bryta.

Lyckligtvis, för processorkraft / hashkraft, har webbplatser som CryptoCompare en mängd verktyg som du kan använda för att beräkna lönsamheten för olika hashhastigheter. Vad du sedan kan göra är att korsreferera detta med den typ av prissättningsplaner som GCM erbjuder.

För tillfället består detta av:

  • Guld (startplan) som kostar $ 181 [för nu] för 1,5 Terahash per sekund (TH / s)
  • Platina, vilket är en enorm kostnadsökning på 3 036 dollar. Men detta beror på att det ger användarna 25 TH / s.

På egen hand, matematiskt, verkar det som en liten falsk ekonomi. Men det här enorma prishoppet ger intrycket att det här är den typ av plan som användarna behöver för att lyckas med gruvdrift.

  • Diamond-planen är nästa på listan och kostar för närvarande 5 365 $ och ger användare 44 TH / s.

Alternativt kan du välja en annan typ av hashingvolym helt och hållet med en anpassad plan. Detta gör att du kan få en viss mängd TH / s som bäst passar din budget.

Innan du dyker in i detta huvud och väljer en plan finns det några saker du måste tänka på. Det första är att om planen som du väljer kommer att vara lönsam för dig.

Det andra är att du borde läsa det finstilta. Den här punkten beror på att om du bestämmer dig för att hoppa in i molnbrytning, måste du underteckna en åtagandeperiod på 18 månader. Här är en videorecension av Genesis Mining och hur de fungerar:

Begränsningarna

Mycket som Genesis Cloud Mining medger, det finns variabler som ligger utanför dess kontroll, vilket kan äta på dig vinsten från att arbeta med den.

”Den dagliga gruvproduktionen är variabel och bestäms av två faktorer: gruvsvårigheten och tekniken som används för gruvdrift. Även om den första faktorn är oförutsägbar och vi inte kan kontrollera den, använder vi alltid avancerad gruvteknik och gör vårt bästa för att våra datacenter ska fungera maximalt för dig. ”

Även om det använder en del avancerad teknik (med en intressant tillämpning av förnybar, geotermisk energi som sin kraftkälla), finns det inget som enskilda användare eller företag kan göra för att ändra svårighetsgraden när man bryter.

Men en stor faktor att ta hänsyn till är att det i det nuvarande kryptohandelsklimatet – det är inte lönsamt att delta i gruvdrift just nu.

Vi kan absolut inte avfärda den typ av allmänna kostnader som system som Genesis gör föråldrade. Men även med detta i åtanke – om du tittar på vilken typ av årliga intäkter du kan få från 25-44 TH / s, till och med att ta bort underhållskostnader, skulle du göra en årlig intäkt på $ 1 474 till $ 2 590.

Med detta i åtanke skulle du faktiskt vara i negativt eget kapital just nu. Men beror detta på att Genesis höjer sina avgifter? Inte alls. Verkligheten är att kryptor har gått igenom nedåtgående trender i pris, vilket gör det olönsamt att bryta dem för tillfället.

Men, lika mycket som svårighetsgrader inom gruvdrift kan fluktuera, så gör också priset det. Och när användare går in i gruvdrift handlar det inte om kortsiktiga mål, det handlar mycket mer om långsiktiga investeringar.

Vi kommer att fortsätta att uppdatera denna översyn av Genesis Mining eftersom intresset säkert kommer att öka med tanke på att bitcoin bitcoin halveras 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map