CryptoCompare: Data Guide för kryptomarknadsutbytespriser

guide för kryptokompare

CryptoCompare är en marknads- och prisdataplattform grundad 2014 för att förse privatpersoner och institutionella investerare med den information de behöver. Ta reda på allt du behöver veta om hur CryptoCompare fungerar och vad de erbjuder till kryptovalutaentusiaster i vår recension.

Vad är CryptoCompare?

CryptoCompare är en kryptomarknadstjänst som syftar till att överbrygga klyftan mellan kryptotillgångsmarknader och traditionella finansmarknader.

officiella cryptocompare-webbplats

CryptoCompare grundades 2014 och har vuxit till att tillhandahålla kryptovalutainformation till företag runt om i världen, vilket ger detaljhandels- och institutionella investerare tillgång till realtids, högkvalitativ, tillförlitlig marknads- och prisinformation för 5 300 mynt och 240 000+ valutapar.

cryptocompare kryptomarknadsprissättning

CryptoCompare får sin information genom att aggregera och analysera kryssdata från större kryptovalutabörser. Sedan integrerar CryptoCompare olika datamängder för att skapa kryptovalutapriser. Resultatet är inte bara priset på Bitcoin utan en helhetsöversikt över marknaden. CryptoCompare tillhandahåller också data på granulär nivå, inklusive kryptovalutahandelsdata, orderbokdata, blockchain och historisk data, sociala data, rapporter och en serie kryptovalutaindex.

cryptocompare crypto exchange prissättning

CryptoCompare, som är baserat i London, har en Alexa-rankning på under 17 000 globalt och är gratis för personliga och icke-kommersiella ändamål. Det är också gratis för kommersiella försök. Kommersiella kunder kan emellertid betala $ 80 till $ 200 per månad för en CryptoCompare-prenumeration, med anpassad företagsprissättning också tillgänglig.

cryptocompare crypto data

CryptoCompare-funktioner

CryptoCompare erbjuder följande viktiga funktioner och fördelar:

Historiska och realtidsdata för digital tillgång: CryptoCompares kärntjänst är dess data. Företaget förser institut med definitiv, digital tillgångsdata i realtid via sitt API. Företagets API- och WebSocket-lösningar erbjuder kryptodata av institutionell kvalitet till miljontals kunder över hela världen.

Anpassade skräddarsydda lösningar för digitala datatjänster: CryptoCompare erbjuder skräddarsydda implementationer, inklusive datatillgångspaket för företag och digitala tillgångsindex som tillgodoser de unika behoven hos organisationer.


cryptocompare cryptoasset-verktyg

5.300+ mynt: CryptoCompare stöder praktiskt taget alla anmärkningsvärda mynt i kryptosfären. Från och med november 2019 stöder CryptoCompare 5.300+ mynt inklusive de stora som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och Ripple (XRP).

240 000+ valutapar: CryptoCompare spårar 240 000+ valutapar på marknader över hela världen.

kryptocompare valutapar

Mobilappar: CryptoCompare erbjuder mobilappar för iOS och Android. Med mobilapparna kan du följa kryptopriser i realtid, lägga till mynt i din bevakningslista och hålla dig uppdaterad om kryptonyheter. Du kan också underhålla flera portföljer, visa detaljerad information om varje mynt och tillämpa teknisk analys, bland andra funktioner.

Exchange recensioner: CryptoCompare släpper ut kryptobörsrecensioner varje månad. Dessa utbytesrecensioner täcker de senaste uppdateringarna från världen av kryptovalutabörser, inklusive månadsvis handelsvolym, unika valutaparrörelser, uppdelning per bytesvolym och mer. CryptoCompare granskar endast betrodda utbyten, inklusive utbyten som CryptoCompare samlar in data från.

Topplistor: CryptoCompare har flera “topplistor” på sin webbplats där de har det bästa av en viss kategori. De har en lista över toppmynt, utbyte, ICO, gruvplattformar, plånböcker, kort och spelplattformar, till exempel.

Forskning: CryptoCompare släpper regelbundet forskning av hög kvalitet, inklusive utbytesrecensioner, riktmärken och detaljerade guider om specifika mynt. Företagets interna team av analytiker och dataforskare erbjuder objektiv inblick i alla olika aspekter av den digitala tillgångsbranschen.

40 000 samtal per sekund: CryptoCompares API stöder upp till 40 000+ samtal per sekund och 800+ transaktioner per sekund.

Toppmöte om digital tillgång: CryptoCompare har lanserat ett evenemang som heter CryptoCompare Digital Asset Summit. Evenemanget äger rum i London och samlar experter från hela den digitala tillgångs- och dataanalysindustrin.

Gratis och betalda prenumerationer: CryptoCompare är gratis för personliga och icke-kommersiella användare. Kommersiella användare kan emellertid betala $ 80 till $ 200 per månad, med anpassad företagsprissättning också tillgänglig.

Unikt pris för digital tillgång och indexmetod: CryptoCompare använder sin egen samlade indexmetod som kallas CCCAGG för att beräkna marknadspriset på kryptopar som handlas över börser. Baserat på denna information kan CryptoCompare skapa aggregerade digitala tillgångsindex.

Digitala tillgångsindex: CryptoCompare erbjuder ett brett utbud av digitala tillgångsindex genom antingen sig själv eller dess partners, inklusive Amun Crypto Basket (HODL5), Crescent Crypto Alt (CCALT), MVIS Bitcoin OTC Spot (MVBTCO) och MVIS CryptoCompare Ethereum (MVETH) , bland dussintals andra index. Många av dessa index skapas i samarbete med MV Index Solutions (MVIS), som är ett dotterbolag till VanEck.

kryptokomparera digitala tillgångsindex

Anpassade och vitmärkta lösningar: CryptoCompare erbjuder en uppsättning index som tillhandahåller omfattande marknadsvärderingsriktvärden. Kunder kan samarbeta med CryptoCompare för att skapa sitt index, till exempel genom att utnyttja CryptoCompares anpassade och vita etikettlösningar. CryptoCompares anpassade lösningar och whitlelabel-lösningar inkluderar oberoende indexbacktestning, indexberäkning och realtidsindexberäkning, metodkonsultation och support, indexunderhåll och administration, indexdokumentation och offentlig spridning via ledande leverantörer (Bloomberg, Factset, Morningstar och Refinitiv).

API för kryptokompare

Hur man använder CryptoCompare

Att använda CryptoCompare är enkelt. Besök bara CryptoCompare.com, välj din plan och hämta sedan din nyckel.

Om du är en personlig eller icke-kommersiell användare, eller om du vill ha en testperiod, kan du få din gratisnyckel direkt. CryptoCompare behöver bara en e-postadress och ett lösenord för att registrera sig för plattformen.

Om du är en kommersiell användare eller har avancerade databehov kan du registrera dig för en kommersiell plan via CryptoCompare. Planerna sträcker sig från $ 80 till $ 200 per månad för små och medelstora företag.

Fram till nyligen erbjöd CryptoCompare endast ett gratis, allmänt tillgängligt API med IP-baserad hastighetsbegränsning. Från och med slutet av 2018 implementerade CryptoCompare dock en ny API-datatjänst som riktar sig till både personliga och kommersiella användare med API-nyckeautentisering.

Företagsanvändare kan under tiden kontakta CryptoCompare för anpassad prissättning och anpassade datalösningar.

Hur fungerar CryptoCompare?

CryptoCompare förser institutioner och detaljhandelsinvesterare med digitala tillgångsdata i realtid. Baserat på ditt prenumerationspaket kan du komma åt ett visst antal samtal per månad och 60+ slutdatapunkter för marknadsdata.

Du kan också visa fullständiga dagliga och timmars historiska data. Alla prenumerationsplaner har tillgång till 7-dagars historiska data, även om företagsanvändare också får tillgång till ett helt års minut historiska data.

CryptoCompare ansluter till ledande börser för att samla in dessa data. Sedan får kunder tillgång till CryptoCompares data via API: er och WebSocket-lösningar.

CryptoCompare erbjuder också skräddarsydda integrationslösningar, inklusive skräddarsydda alternativ för företagsanvändare som vill integrera CryptoCompares dataflöde i sina befintliga system.

CryptoCompare erbjuder också kryptoindex, vilket gör det enkelt för institutioner och investerare i detaljhandeln att snabbt se marknadsinformation. CryptoCompares realtidsmetod för aggregerat index (CCCAGG) beräknar marknadspriset för kryptovalutapar som handlas över börser. Sammanfattande transaktionsdata från mer än 170 börser använder CryptoCompare ett 24-timmars volymviktat genomsnitt för varje valutapar, vilket i slutändan skapar något som CCCAGG BTC-USD.

hur cryptocompare fungerar

Samtidigt erkänner CryptoCompare att data kan vara inkonsekvent över börser på grund av faktorer som hackingar, trasiga API: er, låga likviditetsnivåer, transaktionsavgifter och marknadsmanipulation. Därför står CryptoCompares metod för ett omfattande spektrum av parametrar, inklusive avvikande upptäckt över olika transaktioner, för att i slutändan leverera så exakta data som möjligt till kunder.

Slutligen publicerar CryptoCompare en månatlig utbytesgranskning för att upprätthålla en pool av CCCAGG-utbyten som uppfyller en minsta datastandard. CryptoCompare granskar och ändrar denna pool varje månad för att säkerställa att de mest representativa och tillförlitliga marknadsdata från beståndsdelar används i CCCAGG-beräkningar.

CryptoCompare Prissättning

CryptoCompare har fyra olika prissättningsnivåer som tillgodoser olika typer av användare, inklusive alla följande:

Personlig (gratis)

Gratis nyckel för personliga / icke-kommersiella projekt eller kommersiella försöksändamål

 • 100 000 samtal per månad
 • 60+ slutdata för marknadsdata
 • Full historisk data varje dag och timme
 • 7-dagars historiska data
 • Binance (BTC-USDT) ögonblicksbild av orderbok
 • Kundtjänst via avsnittet FAQ

Kommersiell ($ 79,99 per månad som betalas årligen / $ 95,99 per månad som betalas varje månad)

För småskaliga kommersiella projekt som behöver en grundläggande kryptodatalösning

 • 250 000 samtal per månad
 • 60+ slutdata för marknadsdata
 • Full historisk data varje dag och timme
 • 7-dagars historiska data
 • Binance (BTC & ETH) ögonblicksbild av orderbok
 • Kundtjänst via e-post

Commercial Pro (199,99 dollar per månad betalas varje år / 239,99 dollar per månad betalas varje månad)

För medelstora organisationer och institutionella kunder som behöver avancerade kryptodatalösningar

 • 750 000 samtal per månad
 • 60+ slutdata för marknadsdata
 • Full historisk data varje dag och timme
 • 7-dagars historiska data
 • Fullständig ögonblicksbild av orderboken för Binance
 • Kundtjänst via prioriterad e-post

Företag (anpassad prissättning för företagsanvändare)

För stora företag och organisationer som behöver en helt anpassningsbar kryptodatalösning med obegränsad datatillgång

 • Anpassat antal samtal per månad
 • 60+ och anpassade marknadsdata slutpunkter
 • Full historisk data varje dag och timme
 • År + minut historiska data
 • Beställ ögonblicksbilder och streaming från flera växlar
 • Kundtjänst via kontoansvarig
 • Bonusfunktioner som indexeringstjänster, FIX-anslutning, privata servrar
 • Du kan betala för CryptoCompare-prenumerationer via Visa, MasterCard, American Express, BTC eller ETH.

cryptocompare crypto planer

CryptoCompare erbjuder återbetalningar inom 30 dagar efter mottagande av betalning. CryptoCompare erbjuder också en återbetalningspolicy för rättvis användning: om du har använt mindre än 10% av din månatliga samtalsgräns kan du ringa CryptoCompares supportteam inom 30 dagar efter betalning och företaget kommer att granska din aktivitet för att avgöra om du är berättigad till en full återbetalning.

Om CryptoCompare

CryptoCompare grundades 2014. Företaget är baserat i London, Storbritannien.

cryptocompare ledarskap team

Företaget leds av Charles Hayter (VD & Medgrundare) och Vlad Cealicu (CTO & Medgrundare). Hayter arbetade tidigare som en aktieanalytiker vid CitiBank och Westhall Capital, medan Cealicu arbetade som webbutvecklare för ADVFN och som chef för mjukvaruutveckling på LSBF.

CryptoCompare listar transparent all laginformation online, inklusive teamkontaktinformation, LinkedIn-profiler och annan information.

CryptoCompare har också samarbetat med några större namn i rymden. Dessa strategiska partnerskap hjälper CryptoCompare att ge realtidsinformation till sina kunder.

CryptoCompare har samarbetat med VanEcks indexavdelning, MVIS, till exempel för att leverera en serie index för kryptovalutor (liknar FSTE- eller NYSE-matrisen). CryptoCompare tillhandahåller också data till Refinitiv och har ett partnerskap med Nasdaq, Binance, Coinbase och andra större företag.

Sista ordet

CryptoCompare är en av de ledande dataleverantörerna i branschen tillsammans med populära kryptovalutamarknadstjänster som CoinMarketCap och CoinGecko. Företaget litar på några av de största namnen i rymden, inklusive Refinitiv, Binance, Coinbase och MVIS. Den Londonbaserade organisationen erbjuder gratis planer för personliga, icke-kommersiella användare tillsammans med betalda prenumerationer för små, medelstora och företagsanvändare.

.tve-leads-conversion-object.thrv_heading h1, .tve-leads-conversion-object.thrv_heading h2, .tve-leads-conversion-object.thrv_heading h3 {margin: 0; padding: 0} .tve-leads-conversion- object.thrv_text_element p, .tve-leads-conversion-object.thrv_text_element h1, .tve-leads-conversion-object.thrv_text_element h2, .tve-leads-conversion-object.thrv_text_element h3 {margin: 0}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map