Celsius Network: Master The Crypto User Review Guide

Celsius-nätverk

Celsius Network är en plattform för utlåning av pengar och bitcoin som har för avsikt att hjälpa till att “göra tillbaka dig själv”. Med en statistik om att ha över 49 000 aktiva plånböcker och 300 miljoner dollar i tillgångar under förvaltning, förtjänar 2,2 miljarder dollar en organisationsuppdatering för 2019 för att se om du ska få ett kontantlån eller börja tjäna ränta på din krypto som säkerhet.

Decentralisera investeringsvärlden med Celsius Network

Känd som två av de gigantiska namnen i världen av blockchain och kryptovalutor, Celsius Network och Bitcoin.com har meddelat ett helt nytt partnerskap, vilket gör en av de enskilt största sammanslagningarna mellan två blockchain / crypto-företag.

Även om detta är fallet om du inte är en av de människor där ute som håller sig uppdaterad om vad som har hänt i branschen. Ett namn som Celsius Network kommer inte att betyda för mycket för dig, även om det är ett som du absolut bör överväga att lära dig mer om.

Det är en av få tjänster där ute som började med den uttryckliga önskan att vända finansiella lösningar på huvudet; tjänar, enligt dem, på ett sätt som är till det bästa för dess användare och innehavare av Celsius-krypto.

Och detta får oss in i kärnan i vår diskussion här.

Ekonomi – rättvisare och bättre – början på Celsius-nätverket

Medan det bara verkligen funnits i ett par år – efter att ha etablerats redan 2017 – ville Celsius Network göra för kryptovalutamarknaden och dess användare vad de tidiga stadierna av futures och marginalhandel / utlåning gjorde för investerare.

Celsius grundades i London av sin nu vd (Alex Mashinsky), COO (S. Daniel Leon), CMO (Keith Baumworld) och CTO (Nuke Goldstein) för att skapa sin egen unika blockchain och krypto.

Är det målet? Att ersätta de vanliga futuresmarknadslösningarna och marginalhandelslösningarna, så att de kan fungera på ett mer tillförlitligt, decentraliserat sätt; därigenom skapa ett rättvisare system som gynnar dem som är intresserade av att låna ut sin egen valuta till potentiella låntagare och investerare.

Med det ursprungliga konceptet som kom fram 2017 meddelade teamet att det skulle finnas en dedikerad Celsius ICO för att få sin plattform från marken och bli en interkontinental ekonomisk lösning.

Så hur lyckad var denna insamling? Genom sin slutsats i mars 2018 lyckades Celsius framgångsrikt samla in mer än 50 miljoner dollar.

Frågan med konventionell investering

Under en intervju med LiveWire Markets diskuterade Donald Amstad från investeringsbolaget Aberdeen Standard Investments vilken typ av utmaningar investerare står inför i det nuvarande finansiella klimatet.


För ett större sammanhang framhåller Amstad att högre räntor och inflation leder till en mer aktiv investeringsmarknad och därmed högre årlig avkastning på investeringar. Du kan se detta inom stats-, företags- och bankobligationer från förr.

Men det nuvarande finansiella klimatet medför lägre räntor, lägre inflation och som ett resultat: årliga avkastningar blir olyckliga. Och med tanke på att detta är ett finansiellt tillstånd som förlängs på grund av finanspolitiken från ECB, Bank of England och US Federal Reserve innebär att investerare inte kan förvänta sig imponerande avkastning när som helst.

Detta är något som Celsius-teamet avslutade med etableringen redan 2017. Enligt en av sina Medium-tjänster är klimatet med låg inflation och ränta ett som imiteras av banker när det gäller dem som vill investera genom bankobligationer..

Hur det fungerar för dessa banker är att de ger relativt ringa räntor för investerare, samtidigt som de utnyttjar avkastningen. Detta skapar en helt orättvis och helt konkurrenskraftig marknad för dem som vill få sina pengar att fungera.

Ange Celsius, kryptonätverket som är utformat för att hjälpa till att tjäna, låna och betala på blockchain.

Celsius Network – Hur det fungerar

celsius-nätverk-kryptolån-kalkylator

Det är ingen fabrikation att hänvisa till detta som en decentraliserad skuldsättning av obligationer eller investeringsmarknad.

Användare eller de som är intresserade av plattformen kan göra mer än bara HODL sina kryptovalutor; de kan faktiskt flytta sina kryptovalutor från sin digitala eller hårda plånbok till en unik kryptadress i Celsius-plattformen för att tjäna ränta på din krypto och direkt låna mot den utan avgifter.

Totalt finns det 18 olika kryptotillgångar och stabila mynt som användarna kan välja att hälla på plattformen.

Var och en av dessa kryptor / StableCoins har en tillhörande typisk april som har en tendens att fluktuera varje vecka av ett par anledningar:

Den första var leveransen av dessa mynt; när antalet ökar eller minskar, följer denna april med följan.

Den andra baseras på hur exakt du bestämmer dig för att få ditt intresse, där de som väljer att få betalt i plattformens ursprungliga token (CEL) tjänar mer än de som väljer en annan valör.

Tillsammans med denna lista över kryptotillgångar – det finns några fler som företaget avser att ta med sig till nätverket inom överskådlig framtid.

Dessa inkluderar ytterligare “sanna” valutor, som inkluderar de i Australien (AUD), Hong Kong (HKD), Kanada (CAD) och Storbritannien (GBP), samt mer “vanligt” kända kryptor som TRON (TRX), EOS och Algorland.

celsius-nätverk-plånbok

Hur kommer du igång?

Det första du behöver göra är att skapa ett konto, vilket görs antingen via mobilappen eller webbläsaren. Om det är via appen måste du skapa en fyrsiffrig stift som ger dig mycket lättare tillgång till plattformen.

När du har genomgått registreringsprocessen kan du flytta digitala tillgångar till en slumpmässigt genererad krypto-adress associerad med den krypto du vill flytta.

Tänk alltid på att adressen du har genererat på Celsius motsvarar den krypto du vill skicka över.

Generellt kan den här processen att flytta över kryptotillgångar ta ungefär 15-30 minuter. Du kan också välja vilken typ av räntebetalning du vill få, samtidigt som du inte håller fast vid att bara använda en metod.

Om du till exempel vill ha en ränteavkastning som betalas direkt till ditt Bitcoin-belopp – kan du välja att få betalt i Bitcoin – men få en lägre ränta.

celsius-nätverk-mitt-cel-krypto-intresse

Alternativt kan du välja att få betalt i CEL-token; låsa upp en högre ränta, tillsammans med en rad andra unika förmåner.

Dessa inkluderar förbättrade ränteprocent, samt bättre priser för andra tjänster som finns tillgängliga på plattformen.

celsius-earn-crypto-interest

Så hur stor skillnad gör detta beslut? Låt oss ta ett stabilt mynt, till exempel – som Tether. Om du skulle sätta in cirka 1000 dollar i den digitala plånboken och lägga till den i poolen med tillgängliga tillgångar.

Det första valet är att betala för samma digitala tillgång som du investerar. I det här fallet, USDT, vilket skulle bidra till att öka din årliga avkastning, men innebär att du får en lägre typisk APR; för närvarande 8,10%. Förser dig med $ 81 per år.

Men om du skulle få betalt i CEL skulle denna typiska april öka till 8,91%. Att ta reda på effekterna av förändringar i den procenten skulle du tjäna 89,1 $ per år, vilket bara ökar om du väljer att lägga till mer till det.

Även om detta låter ganska marginellt jämfört med andra typer av investeringar du kan göra.

Det är viktigt att påpeka att detta är en passiv inkomst och en som du annars inte skulle göra om du lagrade den i en hård plånbok.

Dessutom kan du bestämma dig för att lägga till mer krypto till denna / dessa plånböcker över alla slags tidsperioder; ju mer (krypto) desto merrier!

Det här är något som enligt min mening blir relativt underordnat. Främst för att om du bestämde dig för att lägga dina pengar i en inkomst- eller tillväxtobligation är du inte lika fri att lägga till eller ta bort pengar; allt du kan göra är att vänta på att det mognar. Här är ett videoklipp av Celsius VD Alex Mashinsky med NASDAQ:

Sammanfattning

Det finns gott om möjligheter att investera när det gäller kryptovalutavärlden. Går kort för snabba vinster, länge för att använda det som digitalt guld eller säkring för en (potentiellt) recessiv mainstream-investeringsmarknad.

Alternativt, i stället för att bara låta det stå stillastående, varför inte låta det uppskatta och generera en liten vinst för dig medan kryptobom?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map