Bästa Crypto-händelser: Topp 2020 Bitcoin Blockchain-konferenser

Topp Blockchain-händelser och Cryptocurrency-konferenser 2020

Contents

Största Blockchain + Crypto-evenemang att delta 2020

Låt oss starta det nya 2020-decenniet med en smäll och lista alla de bästa bitcoin-händelserna, kryptovalutakonferenser och blockchain-centrerade möten i år.

Med 2019 nu bakom oss är det svårt att ignorera hur transformerande det kommande året kommer att bli, eftersom spänningen för det globala blockchain-samfundet aldrig har varit högre som helhet. I detta avseende nämner det att efter att ha mött baisseartade förhållanden för priset på bitcoin och en större kryptomarknad under större delen av förra året och hela 2018 är den digitala tillgångsindustrin grundad på en stor förändring framåt. Dessa händelser ingår är massiva katalysatorer som ger berikande upplevelser inom ekosystemet och är också bra ursäkter för att utforska världen och komma ut bakom din datorskärm.

I den här kryptohändelsehandboken 2020 granskar listan en mängd värdiga konferenser, ansedda mässor och anmärkningsvärda forum som många tekniskt kunniga entusiaster ser fram emot att delta inte bara för att öka deras tekniska, ekonomiska och till och med ekonomiska aptit utan också att nätverk med några av de största namnen, spelarna och företagen i kryptobranschen.

Dessa kryptofokuserade ‘sinnesmöten’ representerar fantastiska möjligheter att ansluta personligen och koppla upp ansikte mot ansikte med branschinnovatörer och kryptopåverkare som leder laddningen till det nya decenniet av kryptoassets. Medan dagliga nyheter och podcasts är fantastiska sätt att konsumera kärnan i den blomstrande bitcoinindustrin, kan det vara livsförändrande för dig att ta sig runt kraftpaket och innovativa individer som gör detta utrymme till vad det är idag. Förmågan att etablera relationer med rörliga rörelser och potentiella partnerskap kan öka kraftigt om du deltar i någon av dessa kryptokonferenser 2020.

Oavsett om det är att plocka upp en ny marknadsföringsstrategi, affärsidé eller lära sig om ett dApp-koncept om du är inblandad i bitcoin och blockchain råder det ingen tvekan om att göra en ansträngning och ta sig tid att visa upp till någon av dessa kryptohändelser kommer att vara ett värdefullt pedagogiskt arbete som kan mata bränsle till din ekonomiska framtid.

Utan vidare ado, låt oss dela upp de största kryptokurrencykonferenserna 2020 och dela några relevanta detaljer (datum, platser, högtalare, huvudattraktioner) om var och en för att förhoppningsvis hjälpa dig att öka ditt intresse och utöka din kunskap om allt bitcoin och blockchain.

Januari 2020

Digital Money Forum 2020

Forum för digitala pengar 2020

 • Datum: 7 januari 2020
 • Plats: The Venetian Hotel, Las Vegas, USA

Precis som de senaste fyra iterationerna kommer Digital Money Forum 2020 också att sponsras av CES. Evenemanget kommer att äga rum under den första veckan i januari och kommer att innehålla flera attraktioner som gör det möjligt för medlemmar i det globala tekniska samfundet att utforska många viktiga frågor som för närvarande står inför blockchain / crypto-industrin..

Några av branschpersonalen som kommer att delta i evenemanget inkluderar:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – Emerging Technology & Innovationsledare för Deloitte
 • Jeremy K. Balkin – HSBC: s innovationschef
 • Steven Becker – VD för MakerDAO
 • Stan Bharti – styrelseordförande i Gear Capital
 • Rick Bleszynski – VD för Splend
 • Michelle Bond – Ripples chef för regerings- och regleringsfrågor, Ripple
 • Michael Casey – Innehålls curator för ledande kryptomedium CoinDesk

Crypto Finance Conference 2020

Crypto Finance Conference 2020

 • Datum: 15-17 januari 2020
 • Plats: Suvretta House, St. Moritz

Crypto Finance Conference kallas ”enbart för investerare” och samlar några av de största privata / institutionella investerarna i världen tillsammans med flera krypto / blockchain-experter. Det tre dagar långa evenemanget kommer att behandla många ämnen om den här domänen och gör det möjligt för deltagare att källa till högprofilerade investeringar och nätverksmöjligheter. Årets konferens kommer att innehålla Gemini’s Cameron och Tyler Winklevoss, Eva Kaili (parlamentsledamoten för STOA, Europaparlamentet), Michael Sung, Bitfury’s Bill Tai, Coinshare Capital’s Meltem Demirors.


Den nordamerikanska Bitcoin-konferensen

Den nordamerikanska Bitcoin-konferensen

 • Datum: 15-17 januari 2020
 • Plats: James L. Knight Center, Miami USA

2020-versionen av den mycket hypade nordamerikanska Bitcoin-konferensen kommer att sponsras av Keynote. Inte bara det, evenemanget kommer att innehålla två hela dagar med krypto / blockchain-relaterade händelser samt olika diskussioner om störande teknik som många experter kommer att förändra hur den globala finansbranschen fungerar. Några välkända tekniska personligheter som kommer att delta i evenemanget inkluderar Harry Yeh, Binary Financial, Nick Spanos, Crypto Pioneer, Netki COO Dawn Newton, Alex Tapscott och Charlie Shrem.

Slutligen nämner det också att evenemanget är öppet för alla och alla som vill delta kan helt enkelt dyka upp på konferensen för att delta i.

2020 Block Talk Summit

2020 Block Talk Summit

 • Datum: 18 januari 2020
 • Plats: McNally Amphitheatre, New York

Toppmötet för Block Talk 2020 kommer främst att behandla frågan “Hur ser blockchains framtid ut i USA och Kina?”. Det nämns också att denna iteration av evenemanget kommer att vara värd för New Power Chain och kommer att innehålla några av de bästa blockchain-experterna (anslutna till olika utbytesplattformar, advokatbyråer, kryptoplattformar) från hela USA och Kina.

Genèves Blockchain-kongress 2020

Genèves Blockchain-kongress 2020

 • Datum: 20 januari 2020
 • Plats: Genève, Schweiz

Den andra upplagan av Genèves Blockchain-kongress försöker gräva in i ämnet ”Från laboratorium till marknad via etik, reglering och styrning”. Enligt den officiella evenemangswebbplatsen syftar kongressen till att främja ett hälsosamt diskussionsutbyte mellan internationella standardinställningsorgan och nationella myndigheter som har fått i uppdrag att ta fram krypto / blockchain-orienterade rättsliga ramar. Bekräftade deltagare inkluderar:

 • Louis de Bruin: Executive på IBM Global Business Services
 • Kavita Gupta: Professor vid Stanford University
 • Marta Piekarska-Geater: Regissör på Hyperledger
 • Tina Balzli: Medlem av Crypto Valley Association

European Blockchain Convention (EBC)

European Blockchain Convention (EBC)

 • Datum 20-21 januari 2020
 • Plats: Hotel Hesperia Barcelona Tower, Barcelona, ​​Spanien

European Blockchain Convention (ECB) kommer att äga rum under den tredje veckan i januari och kommer att innehålla mer än 600 + tekniska ledare, tillsynsmyndigheter, investerare, utvecklare från hela världen.

Evenemanget syftar till att ge kryptoentusiaster en plattform för nätverk, bilda långvariga affärspartnerskap och skaffa potentiella partners för deras affärsverksamhet.

Enligt den officiella ECB-webbplatsen kommer det två dagar långa evenemanget att försöka fördjupa sig i de verkliga användningsfall som är associerade med blockchain och DLT inom en mängd olika domäner som energidistribution, ekonomi, försörjningskedja, hälso- och sjukvård, detaljhandel etc..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

Den andra iteration av Blocktech Connect-konferensen kommer att äga rum under den sista veckan i januari i Hamilton, Ontario. Kärnfokus för årets konferens kommer att vara ny teknik som blockchain, Artificial Intelligence (AI) och Internet of Things (IoT). Dessutom kommer det dagslånga evenemanget att samla flera branschledare som inte bara kommer att presentera sina åsikter om de ovannämnda ämnena utan också kommer att interagera med deltagarna för att utbilda och inspirera dem.

Några huvudtalare som kommer att hålla en adress vid evenemanget inkluderar etablerad branschpersonal som Chetan Phull, Ramy Nassar, Stephen Worrall, Jerry Qian.

UNLOCK Blockchain 2020-forumet

UNLOCK Blockchain 2020-forumet

 • Datum: 28-29 januari 2020
 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten

Den tredje iterationen av UNLOCK Blockchain 2020 Forum kommer att vara ett tvådagarsevenemang som kommer att hållas i Dubai. Evenemanget kommer att behandla en mängd frågor relaterade till blockchain och decentralisering (främst ur synpunkter från individer som bor i MENA-regionen).

Sedan starten har UNLOCK letat efter att förbättra banden mellan flera internationella och regionala blockchain-startups. I detta avseende nämner det att konferensen i år kommer att försöka diskutera och lyfta fram vissa nischämnen som:

 • Regleringssvårigheterna kring blockchain / crypto i MENA-regionen
 • Fördelar och nackdelar med säkerhetstokenerbjudanden (STO)
 • Ökning av kryptobörser och plattformar i MENA-regionen

Slutligen måste vi påpeka att årets konferens kommer att vara värd för 800 deltagare samt 115 talare från 70 olika blockchain-företag. Om det inte räckte kommer UNLOCK 2020 också att innehålla totalt 70 mediepartners och 30+ investerare.

Summit Crypto 2020 ONLINE

Summit Crypto 2020 ONLINE

 • Datum: 29-31 januari 2020
 • Plats: Online-baserat

Onlinetoppmötet Crypto 2020 kommer att äga rum under den sista veckan i januari. Det kommer att innehålla en uppsjö av kända kryptopersonligheter inklusive MakerDAOs Mariano Conti, Pantera Capitals Joey Krug, Bitcoin.com: s Roger Ver, Tone (bland andra).

Som en del av konferensen kommer deltagarna att delta i diskussioner relaterade till specifika ämnen som:

 • Varför är 2020 helt klart kryptoåret?
 • De mest lovande kryptoprojekten 2020
 • De digitala valutorna som sannolikt förväntas öka i år.

Februari 2020

4: e internationella blockchain-kongressen (Blockress) 2020

International Blockchain Congress (Blockress) 2020

 • Datum: 6 februari 2020
 • Plats: AON Center, Chicago, USA

2020-iteration av International Blockchain Congress (även kallad Blockress) kommer att hållas i Chicago under den första veckan i februari. Evenemanget fokuseras främst på flera frågor om tekniska domäner som blockchain, kryptovalutor, digitala smarta kontrakt och kommer att delta i många högt profilerade personligheter inom detta utrymme. Några av dessa individer inkluderar:

 • Hester M. Peirce: Nuvarande kommissionär för US SEC (även kärleksfullt kallad Cryptomom)
 • Bill Foster: USA: s kongressledamot från staten Illinois
 • Shogo Ishida: VD på QRC Group
 • Robert Konsdorf: VD på EOS Detroit

Blockchain Dev Conference 2020

Blockchain Dev Conference 2020

 • Datum: 13 februari – 14 februari 2020
 • Plats: Oakland Convention Center, San Francisco, USA

Under de senaste 4-5 åren har blockchain förändrat hur många människor uppfattar olika kryptorelaterade tekniker. I detta avseende kommer Blockchain Dev Conference 2020 att försöka utbilda massorna om den totala nyttan av blockchain-protokollet, decentraliserade kontrakt och andra sådana innovationer..

Den två dagar långa händelsen är i huvudsak en del av Utvecklarvecka som är planerad att löpa från 12-16 februari 2020 och kommer att se flera högprofilerade tekniska personligheter (som Jesse Stockall, Synth, Wyatt Floch) presentera sina tankar och åsikter om olika frågor relaterade till detta växande utrymme.

DAS London

DAS London

 • Datum: 10 februari 2020.
 • Plats: The Rosewood Hotel, London.

Digital Asset Summit (DAS) London är en av de mest efterlängtade blockchain-händelserna 2020. Evenemanget fokuserar främst på institutionella kunder som vill sätta sitt prägel inom det globala digitala tillgångsekosystemet. Som en del av evenemanget kommer det att finnas mer än 500+ deltagare som kommer att ges ett direkt tillfälle att prata och interagera med företrädare för olika finansiella institutioner, kapitalförvaltare och blockchain-pionjärer angående en mängd olika frågor, allt från digitala finansiera för blockchain framtida potential.

Enligt den officiella DAS London-webbplatsen kommer dagordningen för årets konferens främst att omfatta viktiga ämnen som:

 • Marknadsinfrastruktur
 • Handelsmekanik på utbytes- och OTC-marknader
 • Finansiella derivat och hur man bäst använder dem
 • De viktigaste aspekterna av ETF: er

Alla ovannämnda frågor kommer att hanteras direkt av etablerad personal som har varit associerad med blockchain / crypto arena under ganska lång tid nu. Några av de viktigaste talarna som redan har bekräftat sin framträdande vid evenemanget inkluderar Steve Kokinos, Dr. Ruth Wandhöfer, Diana Biggs, Michael Ippolito.

Blockchain-ekonomi

Blockchain-ekonomi

 • Datum: 20-21 februari 2020.
 • Plats: WOW Convention Center, Istanbul / Turkiet

Bredt utröjt för att vara en av de mest detaljerade och omfattande blockchains / crypto-evenemangen som äger rum i MENA och Eurasien, kommer Blockchain Economy-konferensen att hållas i pittoreska Istanbul under andra halvan av februari.

Evenemanget kommer att vara värd för flera etablerade talare inklusive kryptomillionären John McAfee, Fundstrats Tom Lee, Alex Alexandrov och Nithin Eapen. Inte bara det, men det förväntas också att flera andra stora tekniska personligheter kommer att delta i evenemanget, men detaljer om detsamma har ännu inte släppts.

Enligt den officiella Blockchain Economy-webbplatsen kommer kärnagendan för evenemanget att ta itu med en mängd olika ämnen relaterade till ”framtidens finansiella teknik” som har potential att förändra världen.

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Datum: 20 februari 2020
 • Plats: Edison Ballroom, New York, USA

NFT.NYC 2020 anses vara världens ledande evenemang för icke-Fungible Token (NFT) och har funnits i ett par år nu. På en dag kommer totalt 500 deltagare och 80+ talare att samlas på NYC: s Time Square för att ta itu med en hel rad frågor som för närvarande påverkar det framväxande NFT-ekosystemet.

Som en del av konferensen kommer olika NFT-experter att presentera olika användningsfall för världen där Icke-Fungible Tokens har påverkat konsumenternas upplevelser av ägande och identitet för digitala valutor. Enligt den officiella evenemangswebbplatsen inkluderar några av de ämnen som kommer att diskuteras långt under konferensen:

 • De olika konkreta användningsfall för NFT-relaterade till företag.
 • Hur kan konsumentmarknadsföring underlättas genom användning av NFT: er?
 • Spelinteroperabilitet med NFT och olika NFT som ger sportentusiaster digitalt ägande.
 • Reglering av NFT och hur dessa tillgångar kan användas för att bygga förtroende och förtroende i den globala finansbranschen.

CoinGeek-konferensen 2020

CoinGeek-konferensen 2020

 • Datum: 20 februari 2020 – 21 februari 2020
 • Plats: London, Storbritannien

CoinGeek Conference 2020 är en kryptohändelse som huvudsakligen kommer att fokusera på utvecklingen kring Bitcoin SV, en blockchain-plattform som utropas för att vara reglervänlig och kan skalas i extremt stor skala (som för enkelt och effektivt).

Som en del av årets evenemang kommer några av de främsta medlemsförbunden relaterade till Bitcoin SV-projektet att delta. De inkluderar Dr. Craig S. Wright, Chief Scientist för nChain och en av de främsta förespråkarna för BSV-ekosystemet, Jimmy Nguyen, grundande president för nChain Group och Steve Shadders, CTO för BSV Node-projektet.

Mars 2020

Hong Kong Blockchain Week 2020

Hong Kong Blockchain Week 2020

 • Datum: 2 – 6 mars 2020
 • Plats: Ocean Park Marriott Hotel, Hong Kong

HongKong Blockchain Week 2020 kommer att vara värd för NexChange och kommer att samla några av de största ledarna i denna stadigt växande bransch. Enligt den officiella evenemangswebbplatsen kommer konferensen att fungera som en mötesplats för teknikentusiaster, investerare, regeringspersonal, entreprenörer, nystartade ägare, etc. Dessutom nämns det att iteration 2019 av Hong Kong Blockchain Week var värd mer än 3 500 deltagare och det förväntas därför att årets version av evenemanget inte kommer att vara annorlunda.

London Blockchain Week 2020

London Blockchain Week 2020

 • Datum: 4 mars – 11 mars 2020
 • Plats: London, Storbritannien

Detta kommer att vara den sjätte upplagan av London Blockchain Week (LBW) och det förväntas att över 3000 udda personer kommer att delta i evenemanget. Under veckan får deltagarna delta i flera möten, kvällsmottagningar, workshops samt en speciell blockchain-hackathon. Om det inte räckte, enligt den officiella LBW-webbplatsen, kommer arrangörerna också att vara värd för en tävling där cheferna för tio olika krypto- / blockchain-projekt kommer att bli ombedda att lägga upp sina idéer till en domarpanel (som huvudsakligen består av högsta satsning kapitalister). Av de tio kommer en vinnare att väljas ut och få presentera sin plattform vid nästa Fintech Worldwide-evenemang utan kostnad.

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Datum: 11 mars – mars 2020
 • Plats: London, Storbritannien

Som namnet tycks antyda är Blockchain Technology World (BTW) 2020 en händelse som är dedikerad till att hjälpa till i den utbredda antagandet av blockchain-teknik och digitala valutor i en mängd unika industriella domäner. Årets evenemang är dock främst fokuserat på de olika ”verkliga” tillämpningarna av tekniken. I detta avseende kommer BTW att vara värd för ett brett utbud av innehåll från flera kryptoinnovatörer, entreprenörer över många olika teatrar.

Slutligen nämner det att under 2019 deltog totalt 20 000 teknikköpare och influenser från hela världen på konferensen.

DC Blockchain Summit 2020

DC Blockchain Summit 2020

 • Datum: 11 mars – 12 mars 2020
 • Plats: Georgetown University, Washington DC

Den femte upplagan av DC Blockchain Summit kommer att se medlemmar av Chamber of Digital Commerce samlas för att diskutera de frågor som fortfarande påverkar blockchain- och kryptosektorn i stort. Evenemanget är planerat att äga rum under den andra veckan i mars och kommer att hållas i samarbete med Georgetown University’s Center for Financial Markets and Policy. Några av deltagarna som kommer att presentera sina åsikter och åsikter som en del av toppmötet inkluderar parlamentsledamotens ordförande för STOA Eva Kaili, tidigare chef för den amerikanska CFTC J. Christopher Giancarlo, ordförande för CDC Perianne Boring och CDC: s CPO Amy Davine Kim.

Blockchain Africa Conference 2020

Blockchain Africa Conference 2020

 • Datum: 11-12 mars 2020
 • Plats: Johannesburg, Sydafrika

Tävlat som en av de största blockchain / crypto-evenemangen som äger rum i Afrika i år, kommer evenemanget att försöka avmystifiera och ta itu med många av de affärsutmaningar som potentiellt kan lösas genom användning av blockchain i denna ekonomiskt mogna region. Dessutom kommer konferensen också att försöka utbilda deltagare om de olika verkliga applikationerna (av denna växande teknik) som redan används av olika företag över hela världen och därmed kan användas för att hjälpa många utvecklingsländer i Afrika..

Några av de tekniska innovatörer och ledare som kommer att prata om evenemanget inkluderar:

 • Tone Vays – respekterad kryptovalutahandlare och analytiker som ofta förekommer i många tv-program som sänds globalt.
 • Akhona Damane – Medlem av CSIR
 • Gary de Beer – Utvecklare och digital specialist för BankservAfrica
 • Mervyn George – strategichef och rådgivare för SAP Africa
 • Carmelle Cadet – Grundare & VD för EMTECH

2020 Blockchain för företag

2020 Blockchain för företag

 • Datum: 13 mars 2020
 • Plats: RCED, Fayetteville, USA

2020-upplagan av Blockchain for Business-konferensen kommer att vara värd för Sam M. Walton College of Business. Det kommer att samla några av de främsta akademiska / branschexperterna från hela den här domänen för att komma och utforska hur decentraliserad information och värdeutbytesbaserad teknik långsamt men säkert förändrar hur företag fungerar idag.

För att vara ännu mer specifik kommer huvudtalarna vid evenemanget att ta upp en mängd nischämnen som:

 • Fördelen och övergripande användbarheten av öppna ramar
 • Hur ska regler utvecklas när vi går in i framtiden?
 • Vilka är grundläggande faktorer som är förknippade med offentliga, privata, tillåtna och hybridblockchains?

Slutligen nämns det att folk som kommer att delta i konferensen inkluderar Nick Szabo (uppfinnaren av digitala smarta kontrakt), Caitlin Long (ordförande för WyoHackathon), Paul Brody (rektor och global innovationsledare, EY) och Archana Mehta Sristy (Sr. Director Software Engineering, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Datum: 17-18 mars 2020.
 • Plats: Olympia, London.

Blockchain Expo Global är en av världens största tekniska evenemang som enbart fokuserar på framtida digitala möjligheter som kryptoteknik och blockchain. Konferensen kommer att presentera några högt profilerade personligheter inklusive William Lovell, Ioana Surpateanu, Leanne Kemp, Mariana Gomez de la Villa, Johan Toll och kommer att äga rum i London under den tredje veckan i mars.

Som en del av mässan kommer flera evenemangsutställningar att hållas av olika företag som inte bara är ledande inom detta utrymme utan också aktivt arbetar för att skapa avancerade blockchain-plattformar och lösningar..

Blockchain Week Rom 2020

Blockchain Week Rom 2020

 • Datum: 17 mars – 21 mars 2020
 • Plats: Mercure Hotel, Roma, Italien

Med Bitcoin som banat väg för en global finansiell revolution vid början av det senaste decenniet, kommer Blockchain Week Rome att försöka utsätta deltagarna för många branschledare, startägare, experter för att hjälpa dem att förstå ins och outs i denna snabbt utvecklande sektor. I detta avseende nämner det att det 5-dagars långa evenemanget kommer att innehålla huvudadresser från respekterade branschspecialister som Giacomo Zucco (världsberömd BTC-forskare och specialist), Massimo Chiriatti (CTO Blockchain & Digitala valutor IBM) och Gian Luca Comandini (medlem i MiSE).

Paris Blockchain Week Summit 2020

Paris Blockchain Week Summit 2020

 • Datum: 31 mars – 1 april 2020.
 • Plats: Station F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 Paris.

En av Europas största blockchain + kryptohändelser, PBW Summit kommer att innehålla totalt 2500 deltagare från hela världen. inte bara det, men konferensen kommer också att vara värd för mer än 150 talare tillsammans med 50 sponsorer. Slutligen kommer evenemanget att hållas i vackra Paris, Frankrike under den sista veckan i mars.

Enligt den officiella PBWS-webbplatsen kommer det två dagar långa evenemanget att fyllas med flera insiktsfulla samtal och workshops som kommer att genomföras av respekterade medlemmar i det globala krypto / blockchain-ekosystemet. I detta avseende bör det påpekas att vissa stora spelare som redan har undertecknat för att hålla föredrag vid toppmötet inkluderar Arthur Breitman, David Chaum, Hadas Gold, Jack Gavigan, Marjan Delatinne (med fler namn som kommer att meddelas inom nästa Några veckor).

Finnovex Mellanöstern 2020

Finnovex Mellanöstern 2020

 • Datum: 11-12 mars 2020
 • Plats: Conrad Hotel – Dubai, Förenade Arabemiraten

Finnovex är ett av dagens ledande tekniska evenemang som enbart handlar om innovation relaterade till finansiella tjänster i Mellanöstern – en av de snabbast växande kapitalmarknaderna i världen. Konferensen är redo att äga rum under den andra veckan i mars och kommer att behandla flera relevanta frågor som:

 • Hur kan banker och andra finansiella institutioner i och runt Mellanöstern matcha eller överträffa sina internationella kamrater??
 • Hur kan startups och andra finansiella enheter diversifiera sina produkter och tjänster?
 • Vilka är de reglerande utmaningar som företag som arbetar i Mellanöstern står inför – särskilt när det gäller att utveckla säkra finansiella system?
 • Vilka är de roller som olika bank- / icke-bankinstitut, finansiella organisationer, värdepappersföretag kan spela för att hjälpa denna nischmarknadssektor att utvecklas i snabb takt?

Dessutom nämns att Finnovex iteration 2020 kommer att se några av de bästa cheferna på C-nivå som arbetar inom finanssektorn idag.

April 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

 • Datum: 6-10 april 2020
 • Plats: Hilton Istanbul, Turkiet

Den första iteration av Istanbul Blockchain Week kommer att äga rum under fem dagar i april. Evenemanget är en av de mest efterlängtade blockchain-händelserna under året och kommer att innehålla några stora spelare från branschen, inklusive krypto YouTuber och analytiker Ivan Liljeqvist, värd för CNBC: s Crypto Trader-show Ran Neuner, grundare av EAK Digital Erhan Korhaliller , Cointelegraph-chef Kristina Lucrezia Cornèr och grundare av DataDash Nicholas Merten (bland många andra).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Datum: 7-8 april 2020
 • Plats: Toronto, Kanada

Den andra upplagan av Blockchain Revolution Global (BRG) kommer att samla några av de mest framstående företagen, ledarna, tänkarna och visionärerna inom blockchain och crypto tech. Evenemanget arrangeras av ledande oberoende tanke Blockchain Research Institute och MCI Group och enligt den officiella evenemangswebbplatsen är målet med BRG att hjälpa “utbilda, inspirera och förbereda ledare” för den inkommande blockchain-revolutionen.

Framtida Blockchain Summit 2020

Framtida Blockchain Summit 2020

 • Datum: 7 – 8 april 2020
 • Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten

Den tredje upplagan av Future Blockchain Summit kommer att äga rum under andra veckan i april i Dubai. Evenemanget kommer att vara värd för både Smart Dubai och Dubai World Trade Center. Det kommer att se några av världens främsta teknologiledare, regeringsrepresentanter, företag, nystartade företag samlas för att diskutera en hel rad frågor relaterade till antagandet av blockchain på global skala. Deltagare kommer att inkludera den svenska infrastrukturministern David Suomalainen, Londonbörsens Blockchain-strategichef Dotun Rominiyi, Dr. Aisha Bint Butti Bin Bishr och Hon. Silvio Schembri (parlamentarisk sekreterare för den maltesiska regeringen).

ANON Summit 2020

ANON Summit 2020

 • Datum: 15-16 april 2020.
 • Plats: Gösserhalle, Wien, Österrike.

ANON Summit blir gradvis en av de hetaste destinationerna för teknikentusiaster över hela världen. Det två dagar långa evenemanget kommer att fokusera på många ämnen som artificiell intelligens, Internet of Things (IoT), kryptoplattformar, digitala tillgångar och blockchain-teknik.

När denna artikel skrivs beräknas det att ANON kommer att innehålla totalt 1500 deltagare och 100 gästtalare (inklusive några stora namnpersonligheter som Andreas M. Antonopoulos, Walter Kok, Mariya Gabriel, Maximilian Marenbach). Dessutom kommer evenemanget också att fungera som en bas för spirande företagare som kanske vill ha nätverk med branschledare och experter.

FinnoSec Africa 2020

FinnoSec Africa 2020

 • Datum: 21-22 april 2020
 • Plats: Nairobi, Kenya (exakt plats kommer att meddelas de närmaste veckorna)

Som många av våra vanliga läsare kanske redan är medvetna om, rymmer för närvarande Afrika i Afrika några av de snabbast växande ekonomierna i världen. I detta avseende tror många experter att när vi går in i framtiden kommer blockchain-teknik att hjälpa denna region att förändras både socialt och ekonomiskt..

Enligt den officiella evenemangswebbplatsen kommer FinnoSec 2020 att fungera som ett möte för flera experter inom finans, cybersäkerhet. Några av deltagarna inkluderar:

 • Titus Mengich Kimaiyo: Länschef för IKT & e-förvaltning
 • Bamidele Oseni (FCA), FICA: Group Chief Risk Officer på I&M Bank Ltd.
 • Raymond Bett: VD för start Salaam samt VD för ISACA (Kenya)
 • Peter Njuguna: CIO för Co-Operative Bank of Kenya
 • Steve Njenga: Country Chief Information Officer, Barclays Bank
 • Christian H. C. Ayiku: CFO i Ecobank Transnational Togo

Blockchain Life 2020

Blockchain Life 2020

 • Datum: 22-23 april 2020
 • Plats: Music Media Dome, Moskva, Ryssland

Blockchain Life 2020 är redo att dra in totalt mer än 4800 deltagare från hela världen för att diskutera de viktigaste aspekterna i denna växande sektor. Under de senaste 3-4 åren har evenemanget blivit en ganska prestigefylld plattform där flera marknadsledare och regeringsrepresentanter kommer för att diskutera blockchain-teknikens inflytande på olika branscher (såsom försörjningskedja, sjukvård osv.).

Maj 2020

Blockchain för toppmötet i Europa 2020

Blockchain för toppmötet i Europa 2020

 • Datum: 2 maj 2020
 • Plats: Bryssel, Belgien

Under den första veckan i maj kommer Blockchain for Europe Summit (BES) att bevittna några av regionens främsta blockchain-spelare samlas för att diskutera DLT: s potentiella användningsområden i en mängd olika sektorer (samt krita ut konsekvenserna av tekniken. om samhället i stort).

Enligt den officiella evenemangswebbplatsen syftar BES till att underlätta samarbeten mellan nationella, regionala och globala aktörer för att hjälpa till med snabbare antagande, marknadsföring av blockchain-teknik i hela Europa.

IEEE International Conference on Blockchain and Cryptocurrency 2020

IEEE International Conference on Blockchain and Cryptocurrency 2020

 • Datum: 3-6 maj 2020
 • Plats: Toronto, Kanada

Den andra och senaste delen av ICBC 2020 kommer att vara värd för IEEE och kommer att äga rum i Toronto, Kanada under den första veckan i maj. Det kommer att innehålla några huvudadresser, handledning, peer-reviewed tekniska papperspresentationer, etc. för att hjälpa utbilda deltagare om framtiden för denna ständigt växande domän. Inte bara det, enligt den officiella konferenswebbplatsen, kommer författarna till ett fåtal utvalda artiklar att inbjudas att skicka in sina forskningsresultat som sedan kommer att publiceras i ett specialnummer av tidningen IEEE Transactions on Network and Service Management.

Ethereal New York 2020

Ethereal New York 2020

 • Datum: 8 – 9 maj 2020
 • Plats: NYC, USA

Tillsammans med Consensys anses Ethereal Summit också av många vara en go-to-händelse för blockchain / crypto-entusiaster över hela världen. Konferensen syftar till att ansluta ledande utvecklare, företag och influenser för att samlas och hjälpa till att forma framtiden för denna bransch. I detta avseende nämns det att årets version av evenemanget kommer att delta av stora peruker som Joseph Lubin, Taylor Monahan, Robert Leshner och Laura Shin.

Konsensus 2020

Konsensus 2020

 • Datum: 11-13 maj 2020
 • Plats: Hilton Midtown, New York, USA

Konsensus erkänns allmänt (sedan 2015) av många som en av de främsta kryptosamlingarna med överhängande tekniska personligheter som äger rum årligen. I detta avseende kommer årets evenemang sannolikt att locka nästan alla större företag, utvecklare, grundare och investerare som är associerade med denna domän för att diskutera de nyckelfrågor som för närvarande berör denna bransch som helhet. Dessutom kommer det tre dagar långa evenemanget att fungera som den perfekta mötesplatsen för entreprenörer, startägare att nätverka med varandra samt med olika Wall Street- och Fortune 500-chefer..

Medan deltagarlistan för Consensus 2020 ännu inte har släppts förväntas det att några av de största namnen från kryptovärlden kommer att delta i evenemanget.

Förstå Bitcoin 2020

Förstå Bitcoin 2020

 • Datum: 28 – 31 maj 2020
 • Plats: The Westin Dragonara, St. Julians, Malta

Att förstå Bitcoin 2020 är en 3-dagars händelse som kommer att försöka ge kryptoentusiaster konkreta sätt att eliminera många av missförstånden / FUD som för närvarande omger Bitcoins Trustless Network. Dessutom kommer konferensen också att diskutera framtiden för Trustless Decentralized Value Transfer och kommer att innehålla huvudadresser från etablerad branschpersonal som Tone Vays (respekterad kryptohandlare och analytiker), Dr. Adam Back (grundare) & VD, Blockstream), Alex Petrov (CIO för BitFury).

Juni 2020

Telco Blockchain Forum

Telco Blockchain Forum

 • Datum: 9 juni 2020
 • Plats: London, Storbritannien

Enligt den officiella agendan för årets Telco Blockchain Forum kommer evenemanget att sträva efter blockchain-antagande över hela den globala telekommunikationsindustrin. Dessutom kommer konferensen fylld av en bred högtalarpanel som kommer att diskutera blockchain-potentialen inom telekombranschen samt undersöka dess olika affärsfall (angående denna nischdomän).

Dessutom kommer forumet också att fördjupa sig i de olika verkliga användningarna för blockchain inom telekom (som om tekniken kan fungera som en livskraftig inkomstgenerator eller fungerar främst som en öppen slasher för branschen i stort?)

Blockchain för Business Summit 2020

Blockchain för Business Summit 2020

 • Datum: 10-11 juni 2020
 • Plats: Excel London, Storbritannien

Efter framgången med förra årets händelse, kommer iteration 2020 av Blockchain for Business Summit att försöka ta itu med hype och spekulation kring den digitala tillgångsmarknaden. Dessutom kommer evenemanget också att diskutera olika verkliga användningsfall av tekniken inom en mängd olika industriella domäner och marknadssektorer.

Toppmötet kommer att delta av många stora spelare som GE Powers Innovation Head Maher Chebbo, Nordeas Ville Sointu, Bank of England William Lovell och ING: s Mariana Gómez de la Villa (bland andra).

Crypto Valley Blockchain-konferens

Crypto Valley Blockchain-konferens

 • Datum: 11-12 juni 2020.
 • Plats: Rotkreuz, Schweiz

Den tredje och senaste utgåvan av Crypto Valley Conference (CVC) kommer att hållas under den andra veckan i juni i Rotkreuz, Schweiz. Det två dagar långa evenemanget kommer att innehålla många diskussioner som kommer att ta itu med relevanta frågor relaterade till blockchain-teknik. Enligt den officiella konferenswebbplatsen kommer CVC att vara värd för över 50 presentationer från globala branschledare.

Dessutom, men evenemanget kommer också deltagare att presentera:

 • Noggrant utvalda forskningsstudier som behandlar den akademiska aspekten av krypto- och blockchain-teknik.
 • Interaktion med flera högprofilerade individer från olika företagsmiljöer, akademiska institutioner, nystartade företag och myndigheter.
 • Produktutställningar från ett stort antal företag.
 • Paneldiskussioner som ger utmanande åsikter.

Slutligen nämner det att Crypto Valley-konferensen kommer att delta av mer än 700 personer, 100+ investerare, 10+ utställare och 200+ företag.

Juli 2020

Blockchain Summit: Blockchain Business

Blockchain Summit: Blockchain Business

 • Datum: 1-2 juli 2020
 • Plats: Olympia Conference Centre, London, Storbritannien

Blockchain Summit 2020 kommer att erbjuda deltagare tillgång till ett antal tekniska influenser och störare från hela världen. Årets utgåva av konferensen kommer att innehålla totalt 200+ högtalare som kommer från olika branscher som blockchain, AI, finans och kommer att fungera som en plattform för olika leverantörer att diskutera, demonstrera och visa upp sina produkter för den globala tekniska marknaden..

Supply Chain på Blockchain Conference 2020

Supply Chain på Blockchain Conference 2020

 • Datum: 13 juli 2020
 • Plats: Fishburners Event Space, Brisbane, Australien

Som namnet verkar antyda försöker Supply Chain on Blockchain Conference att samla leverantörskedjeoperatörer med olika blockchain-forskare, oberoende utvecklare, myndigheter för att diskutera ett brett spektrum av nischfrågor relaterade till denna domän (såsom härkomst, finansiering av försörjningskedjan , affärsförhandlingar och logistik).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Datum: 17-18 juli 2020.
 • Plats: RAI Amsterdam.

Evenemanget anses allmänt vara en av världens största blockchain-orienterade konferenser och fokuserar främst på saker som:

 • Framtiden för företagsteknologi
 • Potentialen för blockchain och crypto

Utöver detta kommer det, som en del av det två dagar långa evenemanget, också att finnas ett antal evenemangsutställningar som kommer att genomföras av olika ledande varumärken från denna snabbt utvecklande industri.

Mining Disrupt Conference (MDC) 2020

Mining Disrupt Conference (MDC) 2020

 • Datum: 22 – 23 juli 2020
 • Plats: DoubleTree by Hilton, Miami, USA

MDC är allmänt erkänt som en av världens största kryptorienterade konferenser med ett antal etablerade gruvarbetare, värdar och till och med ASIC-tillverkare. Som en del av årets evenemang kommer deltagarna att ha möjlighet att lära sig om de olika störande blockchain-startups och plattformar som har potential att helt revolutionera denna bransch. Inte bara det, det förväntas att MDC 2020 kommer att delta i mer än 1000+ experter, influenser och strateger från hela världen. Några av dessa individer inkluderar:

 • Irene Gao – International Sales Manager, Bitmain
 • David Vorick – VD, medgrundare av Obelisk ASIC-tillverkare + ledande utvecklare av Sia
 • Navdeep Garg – Tech Executive för BitTorrent
 • Philip Salter – chef för gruvdrift, Genesis Mining

Augusti 2020

Blockchain Summit Singapore

Blockchain Summit Singapore

 • Datum: Beslutas
 • Plats: Suntec, Singapore

Det dagslånga evenemanget kommer att innehålla mer än 700 branschledare, innovatörer och beslutsfattare som kommer att samlas för att hjälpa deltagarna att förstå de olika ins och outs som är förknippade med denna ständigt föränderliga teknik. Och även om gästlistan för årets toppmöte ännu inte har meddelats, kommer den personal som har deltagit i evenemanget tidigare år, men det förväntas att några av de mest framstående namnen från detta utrymme kommer att delta i årets konferens.

Blockchain utbildningskonferens

Blockchain utbildningskonferens

 • Datum: Beslutas
 • Plats: Denver, Colorado

Årets Blockchain Training Conference är redo att innehålla ett antal fördjupade interaktioner med medlemmar i den globala blockchain-sektorn. Enligt den officiella evenemangswebbplatsen kommer konferensen fylld med totalt 16 timmars utbildningsinnehåll som är skräddarsydd för att hjälpa människor att maximera sina kunskaper om allt som rör denna växande domän.

Forum Blockmaster

Forum Blockmaster

 • Datum: Beslutas
 • Plats: São Paulo, Brasilien

Forum Blockmaster anses allmänt vara Brasiliens främsta krypto / blockchain-evenemang. Årets version av evenemanget kommer att se ett antal Sydamerikas ledande teknikutvecklare, företagsägare och kryptoentusiaster samlas för att inte bara nätverka med varandra utan också dela med sig av sina kunskaper, insikter och kontakt med regionala och internationella deltagare.

September 2020

Blockchain i olja & Gaskonferens

Blockchain i olja & amp; Gaskonferens

 • Datum: 16-17 september 2020
 • Plats: JW Marriott Houston, USA

Den fjärde upplagan av den årliga Blockchain in Oil & Gaskonferens kommer att äga rum under den tredje veckan i september och ungefär som dess föregångare kommer att bevittna mer än 40+ talare och 200+ deltagare. Dessutom nämns det att evenemanget kommer att hållas i samarbete med Oil and Gas Blockchain Consortium – en enhet som består av välkända industrigiganter inklusive Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (bland andra).

Enligt den officiella evenemangswebbplatsen kommer årets konferens att undersöka olika sätt på vilka blockchain kan användas för olja & gasföretag för att effektivisera sin interna verksamhet samt maximera sin totala produktivitet. Inte bara det, men konferensen kommer också att innehålla live-demonstrationer av olika blockchain-baserade styrningsramar som kan användas för att ersätta branschens befintliga äldre system.

Oktober 2020

Voice of Blockchain 2020

Voice of Blockchain 2020

 • Datum: 5-6 oktober 2020
 • Plats Plats SIX10, Chicago, USA

Enligt en mängd information som är tillgänglig online kommer årets version av Voice of Blockchain (VoB) -konferensen att försöka ge medlemmar i det globala blockchain-ekosystemet en plattform för att interagera med varandra på ett mycket strömlinjeformat sätt – vilket gör det möjligt för dem att maximera deras nätverksmöjligheter.

Det förväntas att kärnagendan för evenemanget kommer att meddelas senast 1/31/20.

Crypto Invest Summit 2020

Crypto Invest Summit 2020

 • Datum: 6 oktober – 7 oktober 2020
 • Plats: Los Angeles Convention Center, Los Angeles, USA

Evenemanget kallas också CIS och anses allmänt vara en av världens ledande kryptokonferenser / exponeringar för att fokusera på nischade ämnen som blockchain-investering, krypto-antagning etc. Dessutom bör det påpekas att årets konferens kommer att vara värd av Goren Holm Ventures och kommer att delta av ett antal innovatörer, ledare, entreprenörer, startups, ängelinvesterare, riskkapitalinvesterare, detaljhandelsinvesterare, familjekontor, fastighetsinvesterare som har associerats med blockchain-utrymmet i många år nu.

Tidigare deltagare inkluderar Steve Wozniak, Tim Draper, Dan Morehead, Bill Barhydt och Apolo Ohno.

November 2020

MoneyConf

MoneyConf

 • Datum: 2-3 november 2020
 • Plats: Lissabon, Portugal

MoneConf 2020 är ett tvådagarsevenemang som kommer att vara värd för mer än 5000 deltagare från mer än hundra olika länder. När det gäller vad evenemanget erbjuder, kommer konferensen fylld med ett antal huvudadresser, praktiska workshops, nätverkssessioner som gör det möjligt för individer att maximera sin kunskap om ämnen som blockchain, crypto, AI, decentralisering, DLT, etc..

Blockchain Expo Nordamerika

Blockchain Expo Nordamerika

 • Datum: 4-5 november 2020
 • Plats: Santa Clara Convention Center, USA

Den fjärde upplagan av den årliga N.American Blockchain Expo kommer att dra in ledare, experter från ett antal branscher för att diskutera frågor relaterade till en mängd olika nischdomäner som blockchain, IoT, 5G, cybersäkerhet, molnteknik, AI och big data.

Dessutom nämns det att evenemanget kommer att innehålla ett antal huvudtal, interaktiva paneldiskussioner och lösningsbaserade fallstudier som inte bara gör det möjligt för deltagare att lära sig om de olika aspekterna av detta ständigt föränderliga utrymme utan också låta dem vinna ett bättre grepp om några av de finare detaljerna i denna teknik.

Slutligen, enligt den officiella dagordningen för evenemanget, försöker konferensen hjälpa människor att upptäcka kärnbranscherna som kan störas genom användning av blockchain-teknik. Några av dessa marknadssektorer inkluderar detaljhandel, finans, sjukvård, försäkring, energi, musik, stat, fastigheter.

Decentraliserat 2020

Decentraliserat 2020

 • Datum: 11-13 november 2020
 • Plats: Limassol, Cypern

Värd av universitetet i Nicosia kommer den fjärde årliga decentraliserade konferensen att hållas under den andra veckan i november. Som många av våra läsare kanske redan är medvetna om anses evenemanget allmänt vara en av Europas främsta konferenser om blockchain och digitala valutor. I detta avseende nämns det att decentraliserat 2020 kommer att se några av världens ledande affärsekonomer, liksom akademiska experter, för att diskutera de olika trenderna och utvecklingen som påverkar detta utrymme. Tidigare deltagare inkluderar blockstreams Dr. Adam Back, CDC: s Perianne Boring och Eva Kaili.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Datum: 16-19 november 2020
 • Plats: Miami, USA

IMTC 2020 kommer att se totalt 500 udda deltagare samlas från hela världen för att inte bara nätverka med varandra utan också lära sig om den senaste utvecklingen som sker inom världen av blockchain och kryptorelaterad ekonomi. Talare vid årets evenemang kommer att omfatta stora personligheter som George Harrap, Leon Issacs, Nina Hulsken.

Bästa Crypto-evenemang och konferenser 2020: Final Word

Vilket sylt år det kommer att bli i bitcoin-landet. När den blockkedjebaserade eran börjar gälla oss alla 2020 och därefter, från halveringshändelsen som kommer fram till någon av dessa listade kryptovalutor-centrerade konferenser, är ett klokt ord för alla kryptoentusiaster, förespråkare och ivrare att göra rundorna och börja nätverk med kollegor, hitta nya intressanta leverantörer eller leverantörer och börja positionera dig själv för den bästa chansen till framgång i denna fantastiska värld av kryptoassets.

Oavsett om det ökar din medvetenhet eller blir tydligare, kommer dessa blockchain-relaterade kryptohändelser att ge en annan nivå av inspiration och motivation du kan ta hem. Åh, och en sista tanke – var noga med att ha kul! Att delta i någon av dessa bitcoinhändelser är fördelaktigt att hämta strategier, insikter och analys som du helt enkelt inte hittar på crypto twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map