10 bästa Cashback-belöningar och rabattappar för kryptovaluta

Bitcoin- och kryptovalutaanvändare som handlar online måste bekanta sig med de bästa krypto-cashback-belöningarna och rabattplattformarna. Medan vi har täckt över de bästa sätten att tjäna bitcoin, är följande topp 10 belöningsappar och rabattwebbplatser måste-se-måste-alternativ som gör det möjligt för människor att tjäna pengar tillbaka på dina inköp, betalade i kryptovaluta.

Många kanske är bekanta med populära cash back-tjänster som Rakuten, Honey, Ibotta eller Drop till exempel, men med uppkomsten av bitcoin gör många övergången för att se hur de kan få tillbaka kryptokontanter som ett bra sätt att ficka extra mynt för fri.

Det finns hundratals miljoner amerikaner och många fler hundratals miljoner runt om i världen som älskar att upptäcka erbjudanden, klippa kuponger, tillämpa kampanjkoder och utnyttja lojalitetsprogram – och nu tar den här pengarsparande rörelsen sig in på kryptovalutamarknaden.

Medan kryptovaluta-centrerade återbetalningsprogram är relativt nya, är butiks- och spara-belöningsplattformar ännu inte teknologin som återuppfinner deras användningsfall och uppskattning. Att lära sig att börja handla smartare (resemil, kreditkortspoäng, massrabatter osv.) Genom att få cashback-belöningar kombinerar möjligheten att spendera pengar med att tjäna tillbaka pengar från dina favoritbutiker.

Vi vet alla hur enkelt det är att spendera pengar online men att förstå hur man sparar pengar att shoppa på internet är inte lika lätt och den här bitcoin cashback-belöningsguiden är tänkt att hjälpa dig att lära dig att tjäna kryptorabatter enkelt på dina dagliga köp.

Naturligtvis skapas inte alla kryptobelöningsprogram lika, som ordspråket gäller, “det finns inget sådant som en gratis lunch”, men att använda inlösenbara cashback-apptjänster kan göra det enkelt att spara pengar och samtidigt optimera intäkterna. Även om det kan vara uppenbart går bitcoin-bedrägerier vilt så var noga och gör din egen aktsamhet.

Från dagarna med att klippa ut kuponger till att skicka tillbaka rabatter, uppmuntrar vi alla kryptoasset-användare att dra full nytta av de 10 bästa bitcoin-baserade återbetalningsprogrammen nedan för att låsa in besparingar.

Topp 10 Crypto Cash Back-belöningsprogram att använda

Det är säkert att säga att alla digitalbaserade tjänster som erbjuder gratis pengar bör mötas med omedelbar skepsis och massor av ögonrullning, men följande lista över bitcoin-relaterade online-shoppingbelöningsplattformar är de beprövade, bästa av gängprogrammen att överväga.

Dessa krypto-cashback-appar hjälper dig att tjäna pengar i utbyte efter att du har köpt en vara eller tjänst (där en kupong eller kampanjkod tillämpas innan du checkar ut) som en rabatt.

Kryptovalutor har utvecklats från nischtekniska leksaker till värdefulla tokens med ett brett utbud av applikationer.

Innan vi hoppar in i de 10 bästa återbetalningsleverantörerna finns det tre utdelningsskillnader som är värda att granska för var och en av de listade:

  • betalningsmetod: undersök hur vart och ett av dessa återbetalningsprogram ger dig dina inkomster (inställningar för plånbok)
  • betalningsfrekvens: studera om du får betalda belöningar direkt eller om utbetalningarna sker varje vecka eller månad
  • kvalifikationer för betalningströskel: undersök beloppen som krävs för hur mycket du måste generera innan du löser in dina belöningar, samt kolla in varje detaljhandels finstilta

Nu, låt oss hoppa direkt in i de mest populära kryptovalutaprogrammen och rabatterna som hjälper dig att spara pengar och tjäna bitcoin när du handlar online.

1) Lolli – Crypto’s Honey


Det är mer än bara en tuff korrelation. Lolli verkar på samma sätt som skrivbordsbaserade belöningsplattformar som Honey. Alla användare behöver göra är att ladda ner skrivbordsprogrammet, som för närvarande endast är tillgängligt för Chrome.

Därifrån är allt du behöver göra att kolla in de olika kategorierna av butiker som Lolli ger incitament för, göra ett köp och slutföra kassan med Lolli Plugin och tjäna upp till max 10% Bitcoin i cashback på dina inköp.

Totalt stöds Lolli av hundratals olika digitala butiker, som alla erbjuder sin återbetalningsnivå vid köp. Detta inkluderar flera välkända namn som Macy’s, TopShop, Sears, Rag & Ben och mer.

Den här rankas som nummer 3 tack vare den relativt lättheten och intuitiviteten, inte bara genom att ansluta den till din webbläsare utan också dess rena användargränssnitt och förenklade stil.

2) Pei – automatisk cashback i Bitcoin

För en mobilapp verkar Pei ha ett liknande betalningssystem som MoneyBox, där det gör omedelbara kontanter eller Bitcoin-bidrag till ditt konto när du gör ett köp på ett anslutet kort.

Allt som användare behöver göra är att ladda ner mobilappen, som är gratis för Android eller iOS. Därifrån genomgår du registrering, bifogar ditt valda kort och börjar generera sekundära rabatter från dina betalningar.

Betalningar ackrediteras inte omedelbart till ditt konto som fiat eller Bitcoin, vilket är de två alternativen som ges till användarna. Men varje betalning från ditt kort som återspeglas i din app ger poäng till din löpande summa.

En av de saker som skiljer Pei ut är att ju mer du använder den, desto bättre återbetalning och poäng får du.

För tillfället kan användare bara skaffa USD eller BTC via Pei, företaget har meddelat att det kommer att lägga till ytterligare kryptos inom överskådlig framtid.

3) Earn.com – Crypto för bidrag

Spelekonomin har vuxit ganska dramatiskt under de senaste åren, med användare som lyckats skaffa lite extra inkomst genom applikationer som Lyft, UberEats bland andra.

En annan spelekonomiapp är Earn.com, som låter dig tjäna kryptovalutor för att utföra olika uppgifter. Dessa uppgifter kan vara lika enkla som att svara på frågor från särskilda frågeformulär, delta i studier eller svara på specifika e-postmeddelanden.

Varje uppgift ger dig en liten beteckning på Bitcoin. Så att ge en tid av din tid kan motsvara en ganska anständig avkastning i framtiden.

Användare skapar en offentlig Earn.com-profil som gör det möjligt för andra att skicka meddelanden och uppgifter till användaren utan att avslöja personlig kontaktinformation. Efter att ha svarat på ett meddelande eller slutfört en uppgift får du en uppgiftsbelöning i bitcoin. Du kan sedan ta ut pengar till din Bitcoin-plånbok eller ditt Coinbase-konto.

4) Storm X – Monetizing Micro tasking

Tillsammans med att ha några ganska solida recensioner på Google Play, som en relativt väl mottagen mobilapp, betonar Storm X spelande dagliga verkliga och digitala uppgifter som vi ofta konfronteras med.

Användare kan enkelt kopplas in i appen genom att helt enkelt ladda ner den via Google Play eller iOS-appbutiken. Därifrån behöver du bara skapa dig ett konto och börja tjäna pengar på uppgifter.

Varje uppgift i appen belönar användare med en viss volym av plattformens valuta i appen, så kallad ‘Bolts’. För att låsa upp ekonomiska belöningar måste du överträffa en viss summa genom en rad uppgifter som tilldelats dig.

En uppgift kan be dig att fylla i ett frågeformulär för ett företag som Lyft. En annan uppgift kan be dig spela ett webbläsarspel och tjäna Bolts för att delta, bjuda in vänner eller ge feedback.

Företaget hävdar att det har distribuerat mer än 249 BTC och 570 ETH sedan första lanseringen 2014.

Tillsammans med spelade uppgifter har Storm också en butik i appen som kallas StormShop. Genom att använda den här dedikerade butiken, närhelst användare handlar och checkar ut med appen, kan de tjäna kryptobelöningar på sina inköp.

Medan återbetalningsgraden för var och en av dessa butiker varierar, kan cashback nå toppar på 30%, enligt företaget.

5) CoinRebates – Exakt vad som sägs på burken

“Handla i dina favoritwebbutiker och få gratis bitcoin cashback-belöningar.”

Mycket som namnet antyder ger CoinRebates en fluktuerande nivå av cashback som är fixad, oavsett hur mycket du spenderar.

Vad som gör denna rang så hög i det stora (och ökande) antalet cashback- och belöningsplattformar beror på det stora antalet företag som har samarbetat med det under åren som det har funnits.

Partnerföretag inkluderar stora hushållsnamn som Walmart, Macy’s, Expedia och till och med online-namn som Udemy, Microsoft och Groupon. Beroende på vilket företag du var intresserad av att använda, varierar cashback från 1,5 till och med 20%, där företag som Udemy tillhandahåller 24 bitar (plattformens valuta) per spenderad dollar.

Medan detta företag riktar sig mer till en konsumentbas i eller angränsande USA, begränsar detta inte de i Europa från att använda CoinRebates. Medan företaget är baserat i Amerika kan användare dra nytta av dessa rabatter i krypto så länge de konkurrerande butikerna tillhandahåller fraktstöd till användarens ursprungsland.

6) BitcoinRewards – Belöningar i flera kryptor

På liknande sätt som Lolli och CoinRebates erbjuder BitcoinRewards användare med ett ganska intuitivt sätt att komma ombord, ansluta deras konto och kryptoplånbok och shoppa.

BitcoinRewards erbjuder stor exponering för ett stort antal butiker som sträcker sig från möbler, high fashion, resor och skönhet. Nivån på cashback som användare kan få varierar beroende på vilken butik du köper från. Men dessa sträcker sig i allmänhet från 1,6% för inköp från butiker som Game, till och med 16% för onlineutbildningsplattformen – Udemy.

Tillsammans med att ge en stor mängd variation när det gäller butiker och rabatter. En av de andra positiva effekterna av att använda BitcoinRewards är att den kontinuerligt uppdaterar sina sociala medier och förstasidan med en rad tidskänsliga kampanjerbjudanden. För närvarande inkluderar dessa rabattkoder och högre återbetalningar från Rosegal och Contiki.

En av nackdelarna som du har är att själva plattformen är alltför upptagen, vilket verkligen kan kasta bort människor och låta dem känna sig förvirrade av möjligheten att använda plattformen.

7) Steem – Crypto-gemenskapens svar på medium

Medan Steem i huvudsak inte faller under kategorin att vara en belöningsapp, erbjuder det ett bättre kompensationssystem för din tid. På liknande sätt som Earn.com kan användare som bestämmer sig för att bli bidragsgivare till Steem som innehållsskapare tjäna Steem-tokens beroende på hur väl mottagen deras artikel / er är / var.

Att ha tillhörande kryptovalutaväxling innebär att alla Steem-tokens som du får genom att skapa innehåll omedelbart kan säljas för USD eller andra valörer av kryptovaluta, vilket effektivt tjänar pengar på din tid.

Registreringen fungerar på samma sätt som Medium – vilket gör det ganska enkelt att komma igång som innehållsskapare, eller bara läsa det stora utbudet av nyheter som redan finns på plattformen.

8) TV-TWO – Tjäna pengar på din visningstid

Ett av de mer imponerande och, låt oss inse det, mycket eftertraktade sätt att tjäna pengar på din tid är att ta den tid som du normalt skulle spendera på att titta på TV, eller titta på videor online och tjäna pengar på dem.

Det här är den bakomliggande förutsättningen bakom TV-TWO, som erbjuder digitala incitament för användare som använder sin dedikerade app för att titta på innehåll från sin pool av direkta och associerade innehållsskapare.

För närvarande är appen tillgänglig för Android, iOS, liksom för populära TV-tillverkare som LG och Samsung.

För att komma igång är allt du behöver göra att ladda ner appen till ditt valda operativsystem, tv eller appbutik. Därifrån måste du skanna QR-koden som visas på enhetens skärm. Detta gör att din app kan synkroniseras med den tv eller surfplattor som du tänker använda TV-TWO på.

TV-TWO uppmuntrar användare att titta på innehåll genom sin app med hjälp av Ethereum-baserade ERC20-tokens, som kan bytas mot andra fungibla tokens.

9) Captain Bitcoin – Crypto för att titta på annonser

Ingen gillar att tvingas titta på en 30-sekunders YouTube-annons. Du tjänar inga belöningar för att visa annonsen.

Det är därför det är trevligt att se plattformar som Captain Bitcoin erbjuda ett intressant alternativ. Istället för att bara kasta annonser framför användarna, erbjuder CB användare användarna ekonomiska incitament att titta på specifika annonser från en rad brett kända företag till de mer nischade blockchain-baserade företagen som Decentraland.

Anledningen till att Captain Bitcoin rankas här beror bara på att det är ett relativt nytt projekt som nyligen har lanserats. Med detta sagt finns det mycket att se fram emot från detta projekt.

10) SatsApp

SatsApp är ett välkänt kryptoprojekt som lanserades av samma team bakom SatsBack och CasaHODL. Även om SatsApp är välkänt har plattformen hittills blandat recensioner, främst på grund av dess begränsade tillgänglighet.

Enligt teamet är SatsApp endast tillgängligt för medlemmar i Casa Gold, Platinum och Diamond. Ändå är det en av få plattformar där ute som använder både Bitcoin och dess lager-2 Lightning Network.

Tillgänglig både på Android och iOS, tillåter applikationen användare att snabbt göra betalningar med hjälp av plattformen, samtidigt som de tjänar rabatter från samma..

Crypto Cashback-företag att hålla koll på

  • VIKA IHOP
  • Spolad
  • Metal Pay
  • Nuo-nätverket
  • Crypto.com
  • Fågelkedja

Ett särskilt företag som är värt att hålla ett öga på denna månad är FOLD, som just tillkännagav sin framgångsrika kapitalanskaffning på mer än 2,5 miljoner dollar. Det övergripande målet i åtanke med detta nya kapital är att ge butiker ett smidigt sätt att ta betalningar med Bitcoin.

Produktledning för FOLD Will Reeves har meddelat att produkten kommer att erbjudas företag som är intresserade av företagets prenumerationstjänst:

”När människor spenderar fiat hos återförsäljare får de BTC-belöningar. De kan spendera dessa belöningar eller dra tillbaka dem till en webbadress. I framtiden släpper vi en uppdatering som gör det möjligt för människor att ta ut belöningar direkt till blixtnedslag, vilket kommer att sänka avgifterna och göra den mer användbar. ”

Det finns en annan kryptovaluta-cashback-app med namnet Coinseed, som fokuserar på att göra kryptoasset-investeringar enkelt men också på att få tillbaka pengar i krypto från platser som Amazon, Walmart, Ebay och lokala restauranger.

Framtiden ser ljus ut för plattformar för rabatter och kryptovalutor.

Slutord: Tjäna Cashback-rabatter i Crypto

Många av de webbplatser och mobilappar som anges ovan låter dig legitimt tjäna krypto online med begränsad risk. I utbyte mot att utföra enkla uppgifter, köpa vissa produkter eller spela vissa spel kan du tjäna betydande kryptobelöningar i utbyte mot att använda deras tjänster.

Vi kommer också att granska var och en av de enskilda plattformarna inom en snar framtid, så se till att kolla in och se hur alla dessa enskilda kryptotjänstleverantörer fungerar.

Testa en av ovanstående webbplatser idag och börja tjäna krypto genom en rabatt-, cashback- och belöningsplattform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map