Tezos som ska användas för tokenisering av 22 projekt

Tjugotvå projekt som representerar sammanlagt 200 miljoner dollar i digitala värdepapper. Det är numren på en ny tokenisationssats som genomförs av ett par företag via Tezos.

DealBox och Vertalo har meddelat att de kommer att arbeta tillsammans, var och en bidrar med olika funktioner till företaget.

Vertalo förväntas hantera uppgifter kring emission och förvaltning av digitala värdepapper. DealBox kommer sedan att använda dessa som ett medel för att ge tillgång till kapital för små och medelstora företag.

Tezos

De digitala värdepapperen, som kommer att utfärdas under hela denna process, förväntas baseras på Tezos blockchain. Medan användningen av Tezos över det populära Ethereum kan verka överraskande i början, blir det klart efter att ha tittat närmare på fördelarna med den förra. Till exempel använder Tezos POS, stöder flera programmeringsspråk, snabba transaktionshastigheter och mer.

För att lära dig mer om varför Vertalo har valt att förlita sig på Tezos, se till att läsa följande artikel.

Vertalo väljer Tezos för säkerhetspoletter

Kapitalisering

Intressant är att Vertalo och DealBox i sitt pressmeddelande tar sig tid att markera tidpunkten för deras tillkännagivande.

SEC har nyligen föreslagit lösningsbegränsningar kring olika insamlingsmetoder. Om det antas kommer projekt som de som diskuteras här idag att gynna mycket.

Det är dock viktigt att komma ihåg att dessa ändringar helt enkelt är ett förslag just nu. Även om Vertalo och DealBox verkligen har meddelat sitt partnerskap vid en lämplig tidpunkt, kan det också vara föremål för status quo.

HODL Your Hoopla Over SEC-förändringar för undantagna erbjudanden

Kommentar

Efter att ha meddelat denna nya utveckling tog representanter från var och en, Vertalo och DealBox, sig tid att kommentera.


John Nance, President och CIO på Deal Box, uttalade,

”Hos Deal Box är vårt uppdrag att hjälpa till att befria företagare från ineffektiviteten i traditionell investeringsbank och kapitalbildning och göra det möjligt för dem med dagens bästa teknologier att driva effektivare och effektivare resultat för att hjälpa sina företag att växa. När vi slutfört vårt licensavtal med Vertalo gör vi just det när vi börjar utfärda digitala värdepapper över vår plattform med Vertalos system och Tezos blockchain. Deal Box x Vertalo-förhållandet främjar vår förmåga att identifiera möjligheter som främjar vårt kollektiva ekosystem när vi alla arbetar för att förenkla och främja denna industri. ”

Dave Hendricks, VD för Vertalo, uppgav,

”Vertalo är glada att erbjuda Deal Box och dess dussintals emittentklienter den mest omfattande och kompatibla plattformen för emission och hantering av erbjudanden om digitala tillgångar. Deal Box-teamet representerar framtiden för det digitala tillgångsekosystemet: smarta kapitalrådgivare som hjälper sina portföljbolag med insamlings- och investerarrelationsfunktioner till lägre kostnad och med större enkelhet. Vertalo är ivriga att ge och stödja Deal Box med plattformsverktyg, tekniker och tekniker som gör det möjligt för dem att gå till marknaden med sin egen vitmärkta lösning för utfärdande av säkerhetstoken, med stöd av ett team med omfattande kapitalmarknadserfarenhet som har varit involverad i reglerade digitala tillgångar sedan 2017. ”

Byggklossar

Vissa partnerskap kommer och går, eftersom goda avsikter inte nödvändigtvis resulterar i ett fruktbart förhållande. Det verkar som om DealBox och Vertalo har lyckats undvika detta och lyckats hitta ett sätt att arbeta tillsammans.

Detta har framkommit genom olika affärer mellan de två företagen under de senaste månaderna. Till exempel representerar de 22 nya värdepapper som ska tokeniseras, diskuteras här idag, helt enkelt en ny runda. Som sådan skulle detta indikera att varje företag var nöjd med den första omgången av företag som tokeniserades och lockade dem att arbeta tillsammans igen.

Ett sådant exempel på tidigare affärer är Zapaygo och deras STO.

DealBox

Grundades 2016, DealBox verkar från Kalifornien. Framför allt underlättar DealBox kapitalbildning för lovande nystartade företag. DealBox erbjuder också tillhörande tjänster, som inkluderar konsulttjänster, investeringsförpackningar och mer.

VD John Nance övervakar för närvarande företagets verksamhet.

Vertalo

Grundades 2017, Vertalo verkar från Austin, Texas. Framför allt arbetar företaget som tjänsteleverantör för sektorn för digitala värdepapper. För att markera dessa tjänster är företagens kapacitetshanteringsfunktioner.

VD Dave Hendricks övervakar för närvarande företagets verksamhet.

I andra nyheter

Olika blockchains har sett mindre nivåer av antagande i den framväxande digitala värdepapperssektorn. Det verkar dock som om Tezos har lyckats etablera sig som en främsta löpare på adoptionsnivåer. Följande artiklar är exempel på nyheter kring Tezos de senaste månaderna och belyser varför företag vänder sig till den populära blockchain.

Binance lägger till Tezos handelspar

TokenSoft ger säkerhetspoletter till Tezos

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map