NEM i ett tillstånd av flöde – sabbatsår, gemenskapskonsolidering och höga förhoppningar om symbol

NEM, en grundpelare i blockchain, är för närvarande i ett flöde. Eftersom NEM-communityn, som har till uppgift att vårda och driva tillväxten av NEM-blockchain, navigerar i turbulenta tider, har de tagit några djärva steg.

Dessa inkluderar utveckling och lansering av Symbol, konsolidering av enheter som omfattar samhället, och nya branschmetoder som involverar styrning etc., framåt.

Utöver en förändring i taktiken kring deras marknadsinriktning noterar NEM Foundation också den nyligen tillfälliga förlusten av deras nyutnämnda ledare.

Konsolidering

I deras senaste uttalanden, NEM konstaterar att det övergripande målet, som driver detta nuvarande flöde, är deras önskan att utveckla och starta Symbol.

Ett överhängande och stort steg mot att underlätta lanseringen av Symbol är konsolideringen av de olika enheter som utgör stiftelsen.

  • NEM-stiftelsen
  • NEM Ventures
  • NEM Studios

Med denna konsolidering kommer den resulterande gruppen att bli känd som ”NEM Group”. Tillkomsten av denna nya enhet markerar ett drag som tagits i hopp om att öka effektiviteten och den sammanhängande utvecklingen av Symbol de kommande månaderna.

Den nyligen skapade NEM-gruppen säger, ”Kort sagt, genom ömsesidig överenskommelse mellan NEM-enheterna och Core Team, kommer de tre befintliga NEM-enheterna att flytta in i en gemensam ram för styrning, NEM Group. Denna förändring speglar inte någon prestanda. Det är ett positivt, samarbetssteg för att säkerställa att symbolen bäst stöds till lanseringen och bortom. Det är också en lämplig struktur för att hjälpa NEM att engagera projekt med öppen källkod och företag efter lanseringen. ”

NEM-gruppen kommer att ledas av VD David Shaw.

Symbol

Som anges ovan är den schemalagda lanseringen av Symbol en grundorsak bakom mycket av flödet som ses vid NEM. Men varför allt väsen? Vad är symbol och varför är det värt att omstrukturera insatser på denna nivå?

Även om fördelarna med Symbol är rikliga finns det en som skiljer sig från varandra – interoperabilitet. Detta attribut har länge noterats som sorgligt saknat i hela blockchain-sektorn. Genom att fungera som en överbryggande plattform mellan olika enheter behöver marknadsaktörerna inte längre ta ”omvägar” för att nå sin destination – de kommer nu att ha en direkt väg till sin slutpunkt.

Vad som har fångat vårt öga här på securities.io är förmågan för Symbol att stödja säkerhetstoken. För bara några veckor sedan släppte teamet på NEM nya standarder för tillgångstokenisering genom Symbol.

NEM släpper standardblockchainstandarder för utfärdande av säkerhetstoken


Varumärkesförslag: Symbol från NEMVarumärkesförslag: Symbol från NEM

Titta på den här videon på YouTube

Det är uppenbart att teamet bakom NEM tror att Symbol är projektets framtid och den bästa vägen framåt. Interoperabilitet? Kolla upp. Säkerhetstecken? Kolla upp. Företagets blockchain? Kolla upp. Listan fortsätter.

Ser fram emot

Tack och lov representerar dessa drag som diskuterats av NEM inte bara förhoppningar. De har upprättat en tydlig spelplan för att uppnå sina mål och har utarbetat vad denna plan innebär. Följande är ett utdrag från deras senaste uttalande och berör deras nästa steg.

  • Formalisera och centralt organisera de befintliga enheternas programvaruutvecklings-, konsult- och kassahanteringsfunktioner så att de blir mer effektiva och operativt effektiva. Detta understödjer de andra två prioriteringarna.
  • Skapa en formell och offentligt synlig projektplan (och färdplan) inom tio dagar efter detta tillkännagivande för vad som krävs för att komma till Symbols lansering, inklusive förväntade tidslinjer och där samhället kan hjälpa.
  • Engagera NEM-communityn. Med tiden har samhället förståeligt kopplats loss. En plan kommer att införas inom en månad efter detta tillkännagivande med rekommendationer för hur man kan åtgärda detta. Det kommer att innehålla möjligheter för samhället (befintliga och nya medlemmar) att engagera sig mer i Symbols lansering och framtida milstolpar. Det kommer att omfatta specifika uppgifter och incitament.

Sabbatical Backlash

Medan nyheter om omstrukturering och den kommande lanseringen av Symbol ses som positiva, finns det fortfarande en stridspunkt som en del av NEM-samhället inte är nöjd med.

Alexandra Tinsman, som utsågs till president för NEM-stiftelsen för mindre än 1,5 år sedan, går på en 6: e månad betald sabbatsperiod.

Medan giltiga anmärkningsvärda hälsoproblem noteras som anledningen till flytten, var inte alla medlemmar i NEM-samhället övertygade om att en 6: e månad betald sabbatsperiod tjänades efter bara 1,5 år – trots de rapporterade 14 timmarna varje dag.

NEM-gruppen uppgav: ”Vid denna tidpunkt vill vi meddela att Alexandra Tinsman, ordförande för NEM-stiftelsen, har beslutat att avgå från operativt ledarskap. Hon kommer att ta en välförtjänt 6 månaders sabbatsperiod (betalt) efter de långa timmarna av att driva NEM Foundation. ”

NEM

NEM, ursprungligen känt som “New Economy Movement”, grundades 2015. NEM har sedan lång tid utropats till “Ethereum of the East” i Singapore. Företaget beskriver NEM blockchain som en “plug-and-play” business blockchain som erbjuder unika smart-contract-funktioner.

Det förväntas att en uppdaterad färdplan för projektet kommer att släppas under de kommande dagarna.

NEM IntroduktionNEM Introduktion

Titta på den här videon på YouTube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map