Investera i TRON (TRX) – Allt du behöver veta

Ända sedan TRON (TRX) gick in på kryptomarknaden 2017, har den haft en av de mest högljudda följderna i branschen. Detta mynt utnyttjade detta community-stöd och dess unika tekniska aspekter för att bli en av de 10 bästa kryptovalutorna i världen när det gäller marknadsmässigt värde. Mer imponerande är det faktum att det bara tog TRON två år att utföra denna uppgift.

Vad är TRON (TRX)?

TRON är en decentraliserad virtuell maskin som byggdes för att hjälpa till att inleda det decentraliserade internet. På samma sätt som Ethereum möjliggör TRON Dapp-utvecklare att skapa och använda komplexa protokoll via smarta kontrakt som lever på sin ursprungliga blockchain. Idag är plattformen mest känd för sina transaktionshastigheter och sin livliga VD.

Specifikt kan plattformen ha 2000 transaktioner per sekund. Denna prestanda sätter TRX i nivå med större betalningsbehandlare som PayPal. Bäst av allt, TRON har inga transaktionsavgifter. Du kan skicka en miljon dollar i TRX till var som helst i världen på några sekunder och aldrig behöva betala en avgift.

För att förstå den monumentala uppgiften som TRONs utvecklare försöker ta sig an är det viktigt att förstå lite om det decentraliserade internet. Det decentraliserade internet skiljer sig från internet du är van vid på några viktiga sätt. Det finns främst inga webbhotell. Istället drivs hela internet av personliga användare.

Fram till nyligen verkade konceptet med ett decentraliserat nät omöjligt. Världens datorkraft var ännu inte i nivå. Den transparenta karaktären hos blockchain-nätverk gör dem dock idealiska för just en sådan uppgift. Det är just den roll TRON försöker få.

TRON (TRX) historia

TRONs historia börjar i början av 2017. Vid den tiden företagets VD Justin Sun lanserade officiellt den Singapore-baserade ideella organisationen som idag kallas TRON Foundation. Organisationens uppdrag var att bygga infrastrukturen för ett decentraliserat internet och tillhandahålla ett demokratiskt system för att hantera det nya nätverket.

I synnerhet är Sun inte en främling för FinTech-sektorn. För det första är han en protegé av Alibaba-grundaren, Jack Ma. Otroligt nog tog han examen från Ma’s Hupan University och tog inom några månader sig till Forbes “China 30 under 30” och “Asia 30 under 30” listor. Uppriktigt, innan införandet av TRON, hade Sun redan gjort sig ett namn inom blockchain-sektorn.

Till exempel var Sun KrusningChefsrepresentant i det större Kina-området. Denna position satte honom i kontakt med nätverket av människor som han en dag skulle behöva för att göra TRON-konceptet till verklighet. Han grundade också en enormt populär live-streaming app som heter Peiwo. För närvarande har appen över 10 miljoner användare i hela Kina.

Ännu mer imponerande är det faktum att Sun integrerade TRON i Peiwo bara månader efter förvärvet. Denna integration bidrog till att öka TRON: s position i regionen. Dessutom utvidgade strategin TRONs aktiva användarbas betydligt.

TRON (TRX) ICO Raise

TRON: s lansering var en stor sak. 2017 TRON Foundation ICO Uppfostrad 70 miljoner dollar till vidareutveckling av TRON-ekosystemet. Under evenemanget fick investerare TRX-tokens i utbyte mot sin BTC eller ETH. Vid tidpunkten för försäljningen hade TRX-tokens ett marknadsvärde på bara 0,0019 USD.

TRX-tokens är verktygstoken som utfärdas av TRON Foundation som en medelvaluta för alla TRC-baserade tokens. Dessa tokens finns på MainNet och de underlättar enkla transaktioner över blockchain.

År 2018 hade Sun drivit TRON till de tio bästa kryptovalutorna när det gäller marknadsvärde. Denna framgång gav plattformens utvecklare resurser, erfarenhet och motivation att starta sin egen blockchain. Detta beslut gjorde det möjligt för TRON att flytta plattformen från ERC-20-tokens som finns i Ethereum-nätverket, över till TRX-tokens som använder TRONs inbyggda protokoll.

Delegerad bevis på stav (DPoS)

TRON-nätverket förlitar sig på en delegerad-bevis-av-insats (DPoS) konsensusmekanism för att säkra blockchain. En DPoS liknar en proof-of-stake-konsensusmekanism genom att den tillåter användare att tjäna passiva inkomster när de spelar sina innehav i en nätverksplånbok.

TRON hemsida

TRON hemsida

Staking TRON (TRX)

Staking tjänar ett par avgörande syften. För det första tillåter det användare att tjäna passiva inkomster. Huvudsakligen håller det nätverket säkert. I TRX-ekosystemet spelar användarna sin TRX i förhållandet 1: 1. Ju mer de spelar, desto mer tjänar de TRON Power. TRON Power är viktigt inom TRON-nätverket. För det första är det vad samhället använder för att rösta på superrepresentanter. Speciellt efter tre dagar kan en användare välja att konvertera sin TRON Power till TRX.

DPoS vs PoS

Till skillnad från ett PoS-system, i ett DPoS-system, kan endast valda noder godkänna transaktionsblock. I TRON-ekosystemet väljer samhället 27 superrepresentanter var sjätte timme för denna viktiga uppgift. Dessa representanter väljs av användargemenskapen som sätter sin TRX. Speciellt körs hela processen av en DAO.

Decentraliserad autonom organisation (DAO)

DAO fortsätter att vara en populär form av decentraliserad förvaltning inom sektorn. Tänk på en DAO som en serie smarta kontrakt som noder kan rösta på för att bestämma nästa handlingssätt för organisationen. DAO: er ger samhället ett decentraliserat och demokratiskt sätt att utveckla plattformar baserat på gemenskapens riktlinjer.

Bittorrent

I juli 2018 gjorde TRON Foundation igen rubriker. Den här gången var nyheten att TRON köpt det största peer-to-peer-fildelningsnätverket i världen – Bittorrent. Fildelningsplattformar som Bittorrent var de första formerna av decentraliserade nätverk som fanns. I grund och botten lade dessa plattformar grunden för blockchain-teknik år i förväg.

TRON Foundation

De TRON Foundation är en ideell organisation som fokuserar på att utvidga användningsfallsscenarier för TRX och TRON-protokollet. Idag arbetar TRX på ett av de största decentraliserade nätverken i världen. Dessutom är hela TRON-protokollet öppen källkod. Öppna källkodsplattformar är säkrare eftersom de tillåter samhället att testa koder som är slitna med alla.

Var kan jag köpa TRON (TRX)

Medan du inte bara kan gå till din lokala bensinstation och ta lite TRX ännu, är det fortfarande lätt att uppnå denna futuristiska symbol. Tack och lov är TRON tillgängligt på några av de största börserna i världen. Ett av de enklaste sätten att få TRX-tokens är genom Binance utbyte.

Binance är världens största kryptovalutabörs när det gäller marknadsvärde. Plattformen erbjuder för närvarande en mängd olika TRX-handelspar inklusive BTC / TRX. Som med de flesta altcoins måste du först konvertera din fiat-valuta till BTC eller ETH. När du har slutfört den här uppgiften tar det bara ett musklick för att konvertera BTC till TRX.

Du kan också köpa det med ditt kreditkort från någon av dessa börser.

Investera i TRON (TRX) - Allt du behöver veta Investera i TRON (TRX) - Allt du behöver veta Investera i TRON (TRX) - Allt du behöver veta
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade användare

Bäst för

USA-handlare

Bäst för

Europeiska handlare

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

1,00 $

Kontominimum

35 €

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hur Tron ska förvaras

Det finns två huvudsakliga sätt att lagra dina TRX-token. Var och en har sina egna fördelar och risker att tänka på. Om du är ny på kryptoutrymmet och bara planerar att köpa en liten mängd TRX passar en mobil plånbok dig bra. TRON plånbok Dapp finns gratis på iOS och Android enheter.

Mobila plånböcker

Uppsidan av en mobil plånbok är att den är enkel att använda och ger dig direkt tillgång till din kryptovaluta. Nackdelen är att den är mer benägen för hack och bedragare. Kom ihåg att din mobilplånbok alltid är online, därför är den alltid i fara.

Hårdvaruplånbok

Om du försöker göra en stor investering i TRX eller om du planerar att HODLing denna krypto under långa perioder är en hårdvaruplånbok det bästa alternativet. Hårdvaruplånböcker håller din krypto lagrad offline i “kylförvaring.” Denna strategi gör det omöjligt för onlinehot att komma åt dina innehav. De Ledger Nano S eller de mer avancerade Ledger Nano X båda stöder Tron (TRX).

TRON Kontrovers

Liksom alla större kryptovalutaprojekt har TRON haft en skälig andel av kontroverser. Ett stort bekymmerområde som har plågat projektet är det faktum att mycket av dess protokoll verkar komma från andra plattformar.

Till exempel använder TRON flera protokoll från IPFS och Filecoin (Bitswap, PoRep, PoSt,) men det går inte att lista dem som referenser i vitboken. Denna brist på referens ledde till att vissa i samhället talade emot projektet.

Som svar på anklagelserna om förfalskning, Sun anges att förvirringen uppstod från dåliga översättningar. Han förklarade att whitepaper-översättarna utelämnade viktiga detaljer som hittades i den ursprungliga kinesiska versionen av dokumentet. Trots hans påstående, andra i samhället spetsig till problem i den kinesiska versionen också.

Sammanfattning

TRON fortsätter att hitta sin väg in i krypterubrikerna regelbundet. Från att dess VD äter lunch med Warren Buffet till lanseringen av en ny DeFi-plattform, detta projekt fortsätter att fånga fantasin och hjärtan hos kryptoanvändare runt om i världen. För närvarande är det spännande att se vad det här kreativa teamet av utvecklare har i ärmen nästa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map