Investera i sammansatt (COMP) kryptovaluta

Vad är förening (COMP)?

COMP är styrningstoken för Compound Decentralized Finance (DeFi) -protokollet. DeFi-nätverk försöker konvertera traditionella finansiella system till decentraliserade versioner. På detta sätt får vanliga användare en andel i vinsten som en gång bara var tillgängliga för stora finansinstitut.

Compound är ett algoritmiskt penningmarknadsprotokoll som lever på Ethereum blockchain. Speciellt är detta nätverk krediterat med att starta den nuvarande DeFi-mani. Compound var den första plattformen för att introducera avkastningsodling på marknaden i mitten av sommaren 2020. Avkastningsodling liknar att satsa krypto på många sätt.

Användare låser sin kryptovaluta i stora jordbrukspooler. Du får belöningar baserat på mängden krypto du låser och hur länge du deltar i poolen. Till skillnad från satsningsbassänger har avkastningsjordbrukspooler mycket kortare låsningstider. Många erbjuder inga nödvändiga låsningstider.

Compound Finance via hemsida

Compound Finance via hemsida

Compounds avkastningsodlingsprotokoll fungerar som ett decentraliserat utlåningssystem. Användare tillhandahåller likviditet till stora utlåningspooler. I gengäld får de belöningar i form av tokens. Dessa tokens kan sedan konverteras till alla tillgångar som stöds i nätverket. Andra användare kan då ta upp kortfristiga lån från utlåningspoolen. Dessa lån emitteras med ränta som sedan delas upp mellan långivaren och utlåningspoolen.

Fördelar med sammansättning (COMP)

Compound ger många fördelar på marknaden. För det första introducerar det en verkligt öppen utlåningsmiljö till blockchain-sektorn. Vem som helst kan låna pengar från sammansatta jordbrukspooler. Det finns inga kreditkontroller och fondemissionen omedelbart. Du behöver bara ställa säkerhet.

Förtjänst

Compound tillåter vanliga användare att säkra en passiv inkomst. Vem som helst kan tjäna ut sin tomgångskrypto. Tidigare höll användare helt enkelt dessa mynt i hopp om att deras värde skulle stiga. Nu kan de utnyttja sina innehav utan att helt avstå från att äga sitt mynt.

DeFi Bitcoin

En annan unik aspekt av Compound är förmågan att använda Bitcoin i DeFi-miljöer. Denna uppgift utförs genom introduktioner av Wrapped Bitcoin (WBTC). Wrapped Bitcoin är en ERC-20-representation av låst Bitcoin. Denna new age-token ger Bitcoin HODLers sömlös tillgång till DeFi-sektorn. En nyligen omröstning gjorde det möjligt för dessa mynt att fungera som säkerhet på det Ethereum-baserade föreningsprotokollet. Detta tillägg var svårt. Det tog över två månaders överläggning innan samhället slutligen godkände uppgraderingen.

Topp wBTC-plattformar via Coindesk


Helt autonom

Sammansatta hävstångar granskade smarta kontrakt för att utföra dessa uppgifter på ett autonomt sätt. Nätverkets kontrakt tar hand om alla viktiga funktioner i nätverket. Uppgifter som lagring, hantering och underlättande av allt samlat kapital hanteras av dessa protokoll.

Säkra

Compound upprätthåller nätverkssäkerhet på olika sätt. Nätverket har genomgått många säkerhetsgranskningar av ansedda byråer som Open Zeppelin och Trail of Bits. Dessa organisationer har certifierat nätverkets kodning som sund och kan hantera nätverkets krav på ett säkert sätt.

Interoperabilitet

Föreningen faller i linje med DeFi: s allmänna konsensus när det gäller interoperabilitet. Nätverket är öppet för integration av tillgångar och plattformar från tredje part. Compound stöder också användningen av API-protokoll för att förenkla UX. Denna interoperabilitet har lett till att andra plattformar bygger på Compounds vision på unika sätt. Idag kan Compound-användare utnyttja tredjepartsverktyg för marknadshantering på ett sömlöst sätt.

Hur fungerar sammansättning (COMP)?

Compound utnyttjar olika proprietära system för att ge användare en öppen DeFi-upplevelse. Att använda Compound kräver ingen teknisk förståelse. Du behöver helt enkelt förstå vad avkastningsodling är och hur du låser in dina medel i jordbrukspoolerna för att börja tjäna idag.

Avkastningsodling

Protokoll för avkastningsodling ligger i kärnan i Compounds funktionalitet. För närvarande stöder Compound upplåning och utlåning av ett urval kryptovalutor. Specifikt kan du låna ut och låna Dai (DAI), Ether (ETH), USD Coin (USDC), Ox (ZRX), Tether (USDT), Wrapped BTC (WBTC), Basic Attention Token (BAT), Augur (REP) och Sai (SAI).

Sammansatta jordbrukspooler

Sammansatta jordbrukspooler

Särskilt vem som helst kan låna från utlåningspoolerna med ränta och en deposition. För att låna från en utlåningspool måste du ställa säkerheter över en tröskel som definieras av projektet. Förutom att vara din säkerhet bestämmer din insättning också det totala beloppet du kan låna. Speciellt om värdet på din säkerhet börjar sjunka kommer protokollet att sälja denna insättning för att täcka din förlust.

Sammansatta utlåningspooler

Compound använder stora utlåningspooler för att fungera. Alla medel läggs till i en jättepool av samma symbol i ett smart kontrakt i Compound-protokollet. Det är viktigt att varje tillgång har sin egen marknad i nätverket. Som sådan bestämmer utbudet eller efterfrågan på den marknaden räntan. Vissa tillgångar kan också möjliggöra mer lånekraft än andra.

Intressera

I det sammansatta ekosystemet genereras räntesatser för varje block som bryts. Detta ger nätverket flexibilitet när det gäller räntejusteringspolicyer. Denna dynamiska strategi är nödvändig för att upprätthålla likviditetspoolens värde

Decentraliserad styrning

Compound bygger på en decentraliserad styrningsmodell. Vem som helst kan lägga fram ett förslag i detta nätverk. Du behöver helt enkelt hålla en del av nätverkets styrningstoken, COMP, för att delta. Endast de som har mer än 1% av utbudet kan lägga fram nya förslag. I synnerhet kan tokeninnehavare delegera sina tokens till en valfri adress.

Decentraliserade styrningsprotokoll är nu vanliga inom DeFi-sektorn. Compound var en pionjär inom denna strategi. I det sammansatta nätverket kan användare rösta om att notera nya cToken-marknader, uppdatera marknadsräntor, uppdatera oracle-adresser, dra tillbaka cToken-reserver och välja nya administratörer.

COMP – Compound Tokens

COMP är nätverkets primära styrningstoken. Detta unika finansiella instrument gör det möjligt för tokeninnehavare och delegater att rösta om viktiga protokollbeslut som nya typer av säkerheter, lånekraft och räntemodeller. Nyligen noterades COMP på det populära centralbörsen Coinbase.

cTokens

Förening är beroende av att cTokens fungerar. Nya cTokens skapas när en användare deponerar kryptotillgångar i Compound-protokollet. Observera att cTokens helt enkelt är ERC-20-tokens som representerar en användares medel som deponerats i Compound. Användare kan överföra, handla och sätta in dessa tokens.

cTokens tillåter användare att få intresse för pooler. Du kan till exempel sätta dina USDC och få cUSDC-tokens i utbyte. Dessa tokens kan sedan röra sig fritt inom Compound-nätverket. När du har gjort ditt intresse kan du lösa in din cUSDC för normal USDC plus ränta som betalas i USDC. Bäst av allt, cTokens kan lösas in när som helst. När du konverterar dessa medel blir de omedelbart tillgängliga i den anslutna plånboken.

Föreningens historia (COMP)

Compound kom ut på marknaden i maj 2018. Nätverket är baserat i San Francisco just nu. Grundaren och VD för Compound, Robert Leshner, fungerade som medordförande för San Franciscos Revenue Bond Oversight Committee. Som tidigare ekonom är han unikt medveten om nyanserna i CeFi till DeFi-omvandling.

Compound gick in på marknaden på ett spektakulärt sätt med plattformen som säkerställde 8,2 miljoner dollar i finansiering under en seed-runda som hölls i maj 2018. Sedan tog plattformen in ytterligare 25 miljoner dollar i sin serie A-finansieringsrunda i november 2019. Intressant är att denna runda fann stort stöd från riskkapitalföretaget Andreesen Horowitz. Protokollet fick också 1 miljon dollar i USDC från Coinbases “USDC Bootstrap Fund” samma år.

Ett starkt team

Supportnätverket bakom Compound är värt att nämna. Hela teamet bakom detta projekt är välkänt på marknaden. Till exempel arbetade plattformens CTO, Geoffrey Hayes, också som underhållare av Exthereum, en nyålders Ethereum-klient. Han är också teknikgrundare av två nystartade företag, ledde Core Services på Postmates.

Hur man använder förening (COMP)

Att använda Compound är enkelt. Du behöver inte fylla i en massa personlig information för att delta i detta DeFi-nätverk. Du måste ladda ner en kompatibel webb 3.0-plånbok som stöder ERC-20-mynt. Metamask anses i allmänhet vara det bästa alternativet för dessa uppgifter.

När din plånbok är ansluten till nätverket kan du skapa eller skapa cTokens. Gå till avsnittet Kontoöversikt på webbplatsens meny. Välj sedan valfri tillgång och lås upp marknaden. När tillgången har aktiverats kan användarna sedan leverera eller låna som de vill. Du vill särskilt granska detaljerna i varje jordbrukspool eftersom varje tillgång har en unik leverans- och lånelån. Dessutom ändras dessa priser ofta.

Hur man köper förening (COMP)

Att köpa COMP är enkelt. Det här tokens rykte och livslängd gör det tillgängligt på de flesta större börser. Binance tillhandahåller en mängd olika COMP-handelspar. För att komma igång måste du registrera dig för ett konto. Registreringen går snabbt och enkelt. Du måste dock verifiera din identitet innan du kan delta i affärer.

När du är registrerad måste du finansiera ditt fiat-konto. Detta görs via banköverföring eller via bankkort. Nu när ditt konto är aktivt och du har tillgängliga medel är du redo att konvertera din fiat till krypto. Det rekommenderas att du konverterar till BTC. Nu när du har BTC kan du handla BTC för COMP direkt. Hela processen tar cirka 20 minuter första gången.

Investera i sammansatt (COMP) kryptovaluta Investera i sammansatt (COMP) kryptovaluta Investera i sammansatt (COMP) kryptovaluta
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade handlare

Bäst för

USA-handlare

Bäst för

Enkel användning

Handelsavgifter

0,10%

Handelsavgifter

0,16%

Handelsavgifter

0,125%

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Compound – En pionjär på marknaden

Som den första plattformen för att introducera Yield Farming på marknaden har Compound en värdefull position som en banbrytande kraft inom DeFi-sektorn. DeFi verkar precis börja. Följaktligen fortsätter Compound att se nya användare gå dagligen. Kombinationen av enkel avkastning och förmågan att tjäna utan handel är en del av det lock som denna plattform har. Dessutom är det ett av de säkraste och mest ansedda alternativen för användare idag. Följaktligen kommer Compound att förbli en ledande plattform under kommande år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map