Investera i NEO – Allt du behöver veta

NEO är en av de bästa kryptovalutorna i världen. Detta mynt lyckades fånga fantasin på de asiatiska marknaderna, även under tider med osäkerhet i reglerna. Idag är NEO-ekosystemet livligare än någonsin tack vare utvecklarnas hårda arbete och deltagande från samhället.

Vad är NEO?

NEO är en ideell community-baserad blockchain-projekt som gick in på marknaden för att ge Dapp-utvecklare en lättanvänd plattform. Specifikt är NEO en öppen källkod blockchain och kryptovaluta. Enligt företagets vitt papper, NEO fungerar som ett “distribuerat nätverk för den smarta ekonomin.” I synnerhet översätts NEO till nya och unga på grekiska. Namnet är lämpligt när du anser att plattformen ses av många som en nyare och yngre version av Ethereum.

Kinesiskt stöd

NEO var Kinas första blockchain-projekt som fick ett godkännande från tillsynsmyndigheter. Intressant har den kinesiska regeringen gjort det omfamnade projektet, även efter att man har stängt ut byten i landet. Företaget är en av endast några få utvalda kryptovalutor som får fungera i Kina just nu. Detta stöd och den nationalistiska känslan bakom projektet har fått många att kalla projektet “kinesiskt Ethereum.”

Vilka problem korrigerar NEO

NEO strävar efter att ta itu med en mängd frågor som marknaden står inför. I första hand är NEO tänkt att fungera som en mer flexibel alternativ till Ethereum. Företaget använder en filosofi som utvärderar designval i ett multivariat spektrum. På detta sätt kan Neo anpassa sin marknadsstrategi i enlighet med detta.

Till exempel kan NEO-utvecklare välja utifrån varje enskilt användningsfall vilken nivå av decentralisering / centralisering som är mest lämplig för ett projekt. De kan också göra liknande bedömningar om andra viktiga frågor som nivån på kedjestyrning / kedjestyrning. Dessa alternativ ger NEO fler scenarier för användningsfall för storskalig antagande i både kommersiell och statlig sektor

Hur NEO fungerar

NEO-blockkedjan rymmer ett brett utbud av digitala tillgångar. Till exempel har nätverket fullt stöd för blockchain-tillgångar, digital identitet och smarta kontrakt. Plattformen kan stödja decentraliserade appar (dApp) av alla slag, tokenisering av verkliga tillgångar och initiala mynterbjudanden.

Två huvuden

NEO är en offentlig plattform som också utnyttjar Onchain nätverk för att skapa ett optimalt styrningsscenario. Nätverkens driftskompatibilitet utökar plattformens räckvidd till nya höjder. Det kombinerar också dessa projekts samhällen för att utnyttja utvecklingen över nätverket.

Onchain

Onchain grundades 2014 i Kina. Detta privata blockchainföretag är mest känt för sitt fokus på regeringen och stora företag. Plattformen är känd för sin decentraliserade nätverksarkitektur (DNA) -teknik. Detta protokoll förenklar skapandet av offentliga och privata blockchains.

Två symboler

NEO använder ett tvådelat system för att ge nätverket mer flexibilitet för användare och utvecklare. Ekosystemet är beroende av både NEO- och GAS-tokens. Totalt kommer företaget att utfärda 100 miljoner av varje token. Det finns för närvarande 70.538.831 NEO i omlopp.

NEO-token

NEO är kryptovalutan i NEO-blockkedjan. Denna krypto representerar en andel av ägarskapet i NEO blockchain. Denna krypto spelar också en roll i styrning. Det gör att samhället kan skapa block och hantera nätverket. Intressant nog har NEO odelbara enheter och kan inte delas som andra mynt som Ethereum. Resonemanget bakom detta beslut är att varje mynt är tänkt att fungera som en enda aktie i NEO blockchain. Precis som aktier kan dessa mynt inte brytas ned i mindre enheter.

NEO - CoinMarketCap

NEO – CoinMarketCap

Gaspoletter

GAS är verktygstoken för NEO-nätverket. Denna token var tidigare känd som ANC-Antcoins. I ekosystemet fungerar GAS som Ether i Ethereum-nätverket. Utvecklare använder GAS för transaktioner i nätverket. Dessutom får användare belöningar i GAS-tokens.

GAS genererar med en hastighet av åtta GAS per block. Nätverket minskar automatiskt antalet belöningar per block efter två miljoner bekräftade block. Användare har alternativ med GAS. Du kan handla GAS för andra kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin eller Ethereum. Du kan också konvertera din GAS till NEO direkt. På detta sätt är GAS-prissättning fortfarande frikopplad.

Kodning av smarta kontrakt

NEO ger utvecklare tillgång till en kraftfull virtuell maskin som förenklar de viktigaste komponenterna i smart kontraktsprogrammering. Till exempel behöver utvecklare inte lära sig ett nytt kodningsspråk för att använda plattformen. Nätverket tillåter smarta kontrakt i C #, Java, Python, plus ett stort antal andra kodningsspråk. På detta sätt kan nätverket rymma utvecklare från hela branschen.

Konsensus

NEO introducerar världen till Delegerad bysantinsk feltolerans (dBFT) konsensusmekanism. I denna mekanism finns det vissa noder som kallas Bookkeepers. Dessa digitala revisorer gör de faktiska blockverifieringarna. Uppgifterna sänds på blockchain. Först när två tredjedelar av noderna i nätverket överensstämmer med en bokförares version av blockchain uppnås enighet.

Delegerad bysantinsk feltolerans (dBFT) - vtce

Delegerad bysantinsk feltolerans (dBFT) – vtce

Snabbare genomströmning

DBFT-konsensusmekanismen är snabb, riktigt snabb. Den kan hantera mer än 1000 transaktioner per sekund. Som jämförelse hanterar Bitcoin cirka sex transaktioner per sekund (tps). Ethereum klarar hela 12 tps. Imponerande, NEO försöker driva sin tps-hastighet till nya höjder med nästa uppgraderade. Målet med uppdateringen är att ta nätverket till galna 10 000 transaktioner per sekund.

Styrelsens uppgradering

I maj 2020 föreslog utvecklarna bakom NEO en major uppgradera till nätverket. Uppgraderingen skulle introducera en ny styrningsmodell. Den nya strategin gör det möjligt för myntinnehavare att rösta på en kommitté med 21 styrande medlemmar. Dessa medlemmar har ansvaret för att företräda samhället. De får förmågan att rösta på olika modifierbara parametrar för blockchain och andra ändringar av nätverkets kodning.

Förslaget föreslår att personer som röstar på dessa medlemmar får extra GAS-belöningar. Denna belöning är ett sätt att tacka medlemmar för deras deltagande i styrningsprocessen. I förslaget anges att av de 21 valda regeringsmedlemmarna kommer sju också att bli konsensusnoder.

Som en konsensusnod kommer deras ansvar att utvidgas till att validera block. Dessutom får dessa sju medlemmar vetorätt. För att fatta ett vetobeslut måste konsensusnoderna få två tredjedelars stöd från samhället.

NEO: s historia

NEO kom in på marknaden som Antshares redan i februari 2014. Det här företaget är tanken på två långvariga blockchain-entusiaster, Erik Zhang och Da Hongfei. Under den här tiden gick den faktiska kryptovalutan under Antshares (ANS). 2014 utvidgade de två utvecklarna sin vision med skapandet av Onchain.

I april 2016 släpper NEO officiellt sin vitbok. Papperet belyste fördelarna och de tekniska aspekterna av den delegerade bysantinska feltoleransen. Vid den tiden var detta den första kinesiska födda konsensusmekanismen. Som sådan fick den tung medietäckning i regionen.

I augusti 2016 kom NEO in på marknaden via en ICO. Evenemanget var en stor framgång med projektet som fick över 4,5 miljoner dollar i finansiering. Dessa medel gick till den vidare expansionen av NEO: s strategi i regionen. I september samma år bildade Onchain ett teknologiskt strategiskt partnerskap med Microsoft. Avtalet innebar samarbete i flera projekt.

I juni 2017 ommärktes Antshares officiellt till NEO. Krypto fick också sitt första USA-baserade stöd i år. Specifikt såg myntet en notering på Bittrex. Nästa år tillkännagav den digitala ID-plattformen VALID ett strategiskt partnerskap med företaget.

NEO3

I år tillkännagavs en major uppgradera. NEO3-uppgraderingen kommer att vara företagets största hittills. Förutom introduktionen av de nya styrningsmodellerna kommer uppgraderingen att ge mer interoperabilitet i sektorn. Specifikt kommer plattformen att få fler kedjekapaciteter. För närvarande experimenterar utvecklare med dessa protokoll. De har skapat testnät med Bitcoin, Ethereum och Ontology.

Tokenisering

Uppgraderingen förenklar också tokeniseringsprocessen. Specifikt vill utvecklare göra det lättare att skapa och utfärda icke-fungibla tokens. Icke-fungibla tokens är unika digitala representationer av en tillgång. Några exempel på icke-fungibla tokens inkluderar tokenisering av:

  • Säkerhetspoletter
  • Lager
  • REITs
  • Konst
  • Bilar
  • Biljetter till evenemang
  • Andra fysiska tillgångar

Hur man köper NEO

NEO är inte svårt att hitta på marknaden. De flesta större börser har handelspar NEO / Bitcoin. För att använda dessa plattformar behöver du bara registrera dig för ett konto. När ditt konto är live laddar du det direkt med fiatvaluta eller Bitcoin. Därifrån behöver du bara hitta NEO / BTC-handelsparet. Hela processen går snabbt och enkelt när du har slutfört din registrering. Paybis gör det också möjligt för dig att köpa den direkt med ett kreditkort.

Investera i NEO - Allt du behöver veta Investera i NEO - Allt du behöver veta Investera i NEO - Allt du behöver veta
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade användare

Bäst för

USA-handlare

Bäst för

Europeiska handlare

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

1,00 $

Kontominimum

35 €

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hur NEO ska förvaras

Det finns några sätt att lagra din NEO. Det viktiga att komma ihåg är att du bara vill lagra din krypto i en plånbok som låter dig tjäna dina GAS-belöningar. De NEON plånbok är ett av de bästa alternativen för investerare som vill tjäna sina belöningar.

Imponerande kan du också tjäna GAS-belöningar med en hårdvaruplånbok. De Ledger Nano S eller de mer avancerade Ledger Nano X kan ansluta direkt till din NEON-plånbok. Du kan sedan skicka, ta emot och få dina belöningar från en säker plånboksplattform. Observera att NEON inte är kärnplånboken för nätverket men det har fått oöverträffat community-stöd och har utvecklarnas välsignelser..

Sammanfattning

Med tanke på NEOs unika ställning på de asiatiska marknaderna är det svårt att föreställa sig annat än framgång för denna plattform. Dessa utvecklare uppgraderar kontinuerligt nätverket med NEO3 inställd på släpp under de kommande månaderna. För närvarande delar NEO en topplats på kryptomarknaden som en av de främsta tillgängliga Dapp-utvecklingsplattformarna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map