Investera i NEM (XEM) – Allt du behöver veta

NEM (XEM) “New Economy Movement” strävar efter att ge kunderna på företagsnivå ett mer effektivt sätt att verifiera och flytta blockchain-tillgångar. För detta ändamål fungerar företaget som den saknade länken mellan privata och offentliga blockkedjor genom att ansluta dessa nätverk på ett sätt som utökar användbarheten. NEM (XEM) fortsätter att se växande intressen på grund av dess mångsidighet och unika affärsstrategi. Användare kan enkelt hantera tillgångar och data mer effektivt med hjälp av denna nya era blockchain. Viktigt, NEM byggdes från grunden med tanke på de stora företagens behov. Denna önskan att uppfylla marknadens krav har lett plattformen att få smeknamnet “Smart Asset Blockchain.”

Vilka problem löser NEM (XEM)?

NEM (XEM) hanterar en mängd olika problem som för närvarande plågar kryptomarknaden. En av de viktigaste uppdragen för denna plattform är att öka interoperabiliteten mellan privata blockchain-nätverk. För närvarande pågår en boom inom den privata blockchain-sektorn. Företag investerar miljarder i denna teknik. Problemet är att var och en av dessa blockkedjor fungerar som en ö just nu. De är oförmögna att kommunicera digitala tillgångar mellan varandra.

Interkommunikation på olika sätt. Protokollet möjliggör enkel överföring av alla digitala tillgångar inklusive tokens, kontrakt eller filer. Dessutom är blockkedjan inställd på ett sätt som kan skicka data från ett privat internt företagsnätverk, dirigerat via en offentlig blockkedja, över till ett annat företags privata nätverk.

Supply chain Mismanagement

En annan sektor där NEM är inställd på att störa de nuvarande affärssystemen är logistik. Dagens system för hantering av försörjningskedjan är skrymmande, föråldrade och ineffektiva. NEM ersätter dessa system med ett som är öppet, säkert och snabbt. Plattformen gör det enkelt för företag att hantera, komma åt och dela validerade data via en mängd olika åtkomstkontroller.

Hur fungerar NEM (XEM)?

NEM (XEM) kan utföra dessa uppgifter genom att integrera en mängd nya tekniker. Denna mångsidiga blockchain introducerar en ny konsensusmekanism på marknaden – Bevis av betydelse (PoI). PoI skiljer sig från andra konsensusmekanismer som Bitcoins PoW på olika sätt. I en PoI-mekanism tas främst hänsyn till den tid och det belopp som någon har gett NEM-nätverket.

PoI i aktion

PoI-algoritmen kräver att du har minst 10 000 XEM inbäddade i systemet för att kvalificera dig för att generera nya block. Användare som får lägga till nya block i blockchain får belöningar och en del av transaktionsavgifterna. För att ta din XEM från normal till inbyggd XEM måste du hålla dem i nätverkets plånbok. Dina nya innehav blir mer intjänade med 10% per dag.

En annan cool funktion om PoI är att det belönar användare som gör transaktioner med andra i nätverket. Systemet utvärderar dessa transaktionsbelopp och använder denna information för att öka din PoI-poäng. Varje PoI-användare har en PoI-poäng baserat på deras deltagande och totala bidrag. Den här poängen säkerställer att de bästa nätverksnoderna får flest möjligheter att tjäna.

Skörd

En annan avgörande del av konsensussystemet är skördeprotokollet. Denna kodning länkar ditt konto till ett befintligt supernod. Supernoder utgör ryggraden i NEM-ekosystemet. Länkade konton tillåter supernoder att använda en förstärkt PoI-poäng för att öka chanserna för blockgenerering till deras fördel.

I grund och botten lånar supernoder ett kontos PoI-poäng för att slutföra block för dess räkning. Denna strategi gör det möjligt för NEM-blockkedjan att förbli säker utan att alla användare måste utöva stora mängder beräkningsinsats. Som sådan är NEM mycket mer energieffektiv än PoW-system som Bitcoin eller Ethereum.


Fördelar med skörd över gruvdrift

Dessa energibesparingar är ett stort drag för företag som överväger hållbarhet i sin affärsplan. NEM ger användare oöverträffad effektivitet i detta avseende. Till exempel behöver NEM-noder inte ha sin dator eller gruvutrustning igång för att utföra skördeprocessen. Eftersom skörd inte kräver dyra gruvutrustningar, demokratiserar det dessutom blockchain-sektorn ytterligare.

Förbättrad effektivitet

NEMs blockchain integrerar Eigentrust ++ -algoritmen för att upprätthålla PoI-rykte. Protokollet kan noggrant övervaka nätverksnoder för att säkerställa att endast kvalitetsbidragande noder är en del av konsensussystemet. Systemet tar automatiskt bort dödvikt från nätverket, såsom icke-bidragande noder.

Unikt har systemet en säkerhetsklusteralgoritm som övervakar nodernas tidigare beteende i nätverket och gör det möjligt för noder att ge ut anseendepoäng till sina grannar i kluster. Denna strategi hjälper till att hålla NEM nibble och effektiv jämfört med generation 1 och två blockkedjor.

Namnområden

NEM tar konceptet Namnspaces till blockchain-sektorn. Namnytor fungerar ungefär som domännamn på internet. Du kan skapa och hantera dina egna domännamn i NEM-blockchain. Intressant är att användare kan använda ett domännamn 3 nivåer djupt. Detta tillvägagångssätt ger större flexibilitet för både företag och användare.

Multisignaturtransaktioner

Multisignaturtransaktioner är ett stort drag för kundkretsen på företagsnivå. Dessa företag måste ge administratörer möjlighet att övervaka och utöka nätverket för att möta företagets behov. NEM gör det enkelt för företag att spåra ett kontos aktivitet, kontrollera tillgångar som XEM från ett konto, andra mosaiker eller skapa nya tokens.

NEM via webbplats

NEM via webbplats

I linje med företagets åtagande för säkerhet finns alla smarta multisignature-kontrakt direkt på NEMs blockchain. Det mesta av konkurrensen som för närvarande finns på marknaden använder tredjeparts off-chain-system för att utföra denna uppgift. NEM höjer ribban i denna sektor via sina blockchain direkta multisignaturfunktioner.

Fördelar med NEM (XEM)

Det finns massor av fördelar med NEM. Plattformen är avgörande för mainstream-adoption eftersom den samlar några av de bästa blockkedjorna i världen. Dessutom gör företagets fokus på stora företag det till ett viktigt kugghjul i tillväxten. Utvecklare insåg att deras plattform måste förbli smidig för att uppnå fortsatt tillväxt på marknaden. Som sådan packade de det med användbara funktioner som ett fullständigt API-gränssnitt.

NEM-användare kan anpassa hur de tillåter åtkomst och användning av NEM. Bäst av allt är att dessa uppgifter är färdiga i ett öppet och självskalande ramverk. Systemet gör det möjligt för utvecklare att enkelt skapa, distribuera och handla kryptovalutor och token via NEM-blockchain.

NEMs historia (XEM)

Historien om NEM börjar 2015. Hela NEM-konceptet började när en Bitcoin Talk-forumanvändare som heter UtopianFuture förklarade hur kryptovalutan NXT inspirerade honom att bygga ett nytt projekt. I mars 2015 gick en gaffelversion av NXT som heter NEM live. Det dröjde inte länge innan utvecklare bestämde att de skulle bygga om NEM från grunden.

I slutet av året fick NEM sin egen kodbas. Dessa förbättringar gjorde plattformen mer skalbar och snabbare än NXT. Projektet fortsätter att få fart fram till 2016 då NEM Foundation gick in i sektorn. Denna ideella verksamhet fokuserar på sätt att öka NEM-antagandet inklusive varumärkesmedvetenhet, marknadsföring, utbildning och partnerskap

Coincheck Hack

I januari 2018 blev det populära kryptovalutbytet Coincheck offret för ett hack som såg otrevliga kodare göra av med 523 miljoner XEM-mynt. Vid den tiden uppgick värdet på dessa mynt till drygt 400 miljoner dollar. Förlusterna stammade värdet av NEM i flera veckor. Tyvärr återfanns medlen aldrig. NEM tillbringade dock två år på att övervaka och flagga varje konto som hanterade den stulna krypten. Denna information skickades till myndigheterna.

Rösta pilot

År 2018 fick NEM sin första verkliga applikation. Systemet valdes av Ukrainas centrala valkommission för ett pilotprogram för att testa genomförbarheten av blockchainbaserade röstningssystem. NEM införde ett röstprotokoll från en ny era som gav mer transparens och effektivitet än de tidigare metoderna.

Certifikatverifiering

Samma år nådde NEM ett avtal med Malaysias utbildningsministerium för att testa ett system som autentiserar akademiska certifikat. För att utföra denna uppgift bildade ministeriet ett konsortium av universitet som alla gick med på att testa systemet. Nyheter om pilotprogrammet hjälpte till att pressa NEM-priserna högre.

XEM

XEM är den inbyggda token för NEM-blockchain. XEM har ett par viktiga roller i ekosystemet. Användare får XEM för att få rösträtt och blockera godkännanderätt. Dessutom kan NEM fungera som en kryptovaluta med blixtsnabba transaktionstider. XEMs huvudsyfte hittills har dock varit att underlätta smarta kontrakt.

XEM - CoinMarketCap

XEM – CoinMarketCap

Hur man köper NEM (XEM)

Det är enkelt att ta hand om XEM. Denna kryptovaluta är tillgänglig på utvalda större börser inklusive Binance och Bittrex.

Investera i NEM (XEM) - Allt du behöver veta Investera i NEM (XEM) - Allt du behöver veta Investera i NEM (XEM) - Allt du behöver veta
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-recension

Betyg på Securities.io bestäms av vårt redaktionsteam. Poängformeln för mäklare för digitala tillgångar (kryptovaluta) tar hänsyn till dussintals faktorer, inklusive kontoavgifter och miniminivåer, handelsplattformar, kundsupport, tillsynsorgan och investeringsalternativ.

Bäst för

Avancerade handlare

Bäst för

USA-handlare

Bäst för

Enkel användning

Handelsavgifter

0,10%

Handelsavgifter

0,16%

Handelsavgifter

0,125%

Kampanjer

10% återbetalning

Rabattkod: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hur man lagrar NEM (XEM)

NEM-användare har ett bra utbud av plånboksalternativ för att lagra sin krypto. Utvecklare erbjuder en stationär plånbok som kallas NEM Nano plånbok. Denna lilla plånbok som gör att du enkelt kan lagra och hantera dina XEM-mynt. Denna plånbok innehåller några NEM-specifika funktioner som NEM-adress och namnområde.

Det finns även en mobil app från NEM Foundation som är tillgängligt för både Android- och iOS-operativsystem. Appen är gratis att ladda ner och mycket lätt att navigera. Följaktligen är detta ett av de mest populära sätten att lagra XEM.

Om du försöker göra en större investering i XEM eller om du planerar att HODLing denna krypto under långa perioder är en hårdvaruplånbok det bästa alternativet. Hårdvaruplånböcker håller din krypto lagrad offline i “kylförvaring.” Denna strategi gör det omöjligt för onlinehot att komma åt dina innehav. De Ledger Nano S eller de mer avancerade Ledger Nano X båda stöder NEM (XEM).

NEM (XEM) – Ett intressant projekt som har mycket potential

NEM har visat sig vara en mycket motståndskraftig blockchain och community. Plattformen studsade tillbaka från en stor hit med Coincheck-hacket. Att gå från en förlust på 400 miljoner dollar till en av de mest interaktiva onlinegrupperna på marknaden är imponerande. För närvarande verkar NEM ha hittat sin nisch i branschen. Du kan förvänta dig att detta mynt vinner mer mark när fler pilotprogram går live.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map